Evo, iako nisam baš i ne volim The Sims igru, otvaram ovu temu za one koji volu tu igru. Što mislite o igri?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čemu igrati 'pravi život' na kompu? Nebi li igre trebale biti neki virtualni odmak od svakodnevice i stvari poput nalaženja posla, čuvanja djece, vježbanja u teretani, pranja suđa, tuširanja itd.? Malo je tu čudan psihološki efekt tj. pobuda koja tjera nekoga da igra svojevrsnu verziju 'života iz sapunice' na kompu, umjesto da se prihvati stvarnih aktivnosti koje su tu 'simulirane'.
Čemu igrati 'pravi život' na kompu? Nebi li igre trebale biti neki virtualni odmak od svakodnevice i stvari poput nalaženja posla, čuvanja djece, vježbanja u teretani, pranja suđa, tuširanja itd.? Malo je tu čudan psihološki efekt tj. pobuda koja tjera nekoga da igra svojevrsnu verziju 'života iz sapunice' na kompu, umjesto da se prihvati stvarnih aktivnosti koje su tu 'simulirane'.

Igra mi je zanimljiva prvih pola sata i to iskljucivo sa cheatovima za "pare"!!
Mislim da mi nebi tesko palo da je prestanu stampati!!
The Simsi su za žene koje vole sapunice i ostale gluposti ili za one koji nešto nisu uspjeli napraviti u svom životu pa žele to obaviti u virtualnom. Tko voli nek' izvoli.
The Sims je zanimljiva kad nemam nista pametnije za raditi i to moze da traje najvise dan-dva i onda dosadi.
Pa, Sims je dobra igra, ali mi je previše "dosadna"! Cijelo vrijeme moraš jesti, pa u kupaonu, pa nešto gledati, pa opet u kupaonu... Nikad nema kraja tome! Ali dobro je to što sad izlazi Sims 3! Točnije Proljeće "2009-e.
Meni su Simsi gušt zato što složiš ogromnu vilu i onda se ni sam neznaš snaći u njoj ali brzo dosadi igra
Predosadno... Takve igre vole većinom cure, to je virtualna zamjena za lutke...
Slozis si neku vilu ili zgradu s punoo stanova i igras s susjedima ides kod njih otme te vanzemaljac i te cak igra je cisti gust i zabava puno ljudi igra tu igru jos je expanzije cine manje dosadnom
e da ima multiplayer mogli bi se nać i napravit virutalni chat.samo da to bude imao sims 3.
Predosadno... Takve igre vole većinom cure, to je virtualna zamjena za lutke...
Hehe jedino zanimljivo u toj igri mi je bilo kad mi se zapalila cijela kuca i jedino je kupaona ostala... odonda živim u kupaoni xd
Da ste usli dublje u igru shvatili bi da nije tolko dosadna istina da nekad dosadi al ne bas precesto
Hvala na informaciji nisam znao da simsi imaju neku dubinu.... lol
Hvala na informaciji nisam znao da simsi imaju neku dubinu.... lol