The Sims

poruka: 16
|
čitano: 3.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Sims

Evo, iako nisam baš i ne volim The Sims igru, otvaram ovu temu za one koji volu tu igru. Što mislite o igri?

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: The Sims

Čemu igrati 'pravi život' na kompu? Nebi li igre trebale biti neki virtualni odmak od svakodnevice i stvari poput nalaženja posla, čuvanja djece, vježbanja u teretani, pranja suđa, tuširanja itd.? Malo je tu čudan psihološki efekt tj. pobuda koja tjera nekoga da igra svojevrsnu verziju 'života iz sapunice' na kompu, umjesto da se prihvati stvarnih aktivnosti koje su tu 'simulirane'.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Čemu igrati 'pravi život' na kompu? Nebi li igre trebale biti neki virtualni odmak od svakodnevice i stvari poput nalaženja posla, čuvanja djece, vježbanja u teretani, pranja suđa, tuširanja itd.? Malo je tu čudan psihološki efekt tj. pobuda koja tjera nekoga da igra svojevrsnu verziju 'života iz sapunice' na kompu, umjesto da se prihvati stvarnih aktivnosti koje su tu 'simulirane'.

Slažem se sa tvojim zaključkom, što se tiče tog , da bi igre trebale biti, nešto sasvim drugačije od svakodnevnice, ne mogu da skužim, ako neko strašno voli neznam primjer : RPG-ove ili FPS-hootove, i onda uz to simsi su mu mrak, ja sam to probao "vidjet " šta nudi, kao po prepruci i isti momenat, obrisao zauvjek, naravno da svatko ima svoj ukus, i glupo je nekom savjetovat dali je to dobro ili nije , ja osobno nisam vidio ništa, što bi me moglo na trenutak, na tjerat da igram dalje. Ti ljudi koji  ih vole, vjerovatno su se nekako našli u tome, ko voli nek izvoli.Cool Meni je to nekak pre diječije, želim biti "nešto" što nisam ili nemam. (Bez uvrede fanovi)
17 godina
neaktivan
The Sims

Igra mi je zanimljiva prvih pola sata i to iskljucivo sa cheatovima za "pare"!!Bogataš

Mislim da mi nebi tesko palo da je prestanu stampati!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

The Simsi su za žene koje vole sapunice i ostale gluposti ili za one koji nešto nisu uspjeli napraviti u svom životu pa žele to obaviti u virtualnom. Tko voli nek' izvoli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

The Sims je zanimljiva kad nemam nista pametnije za raditi i to moze da traje najvise dan-dva i onda dosadi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
The Sims

Pa, Sims je dobra igra, ali mi je previše "dosadna"! Cijelo vrijeme moraš jesti, pa u kupaonu, pa nešto gledati, pa opet u kupaonu... Nikad nema kraja tome! Ali dobro je to što sad izlazi Sims 3! Točnije Proljeće "2009-e.

Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 12:54 (Axlus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

Meni su Simsi gušt zato što složiš ogromnu vilu i onda se ni sam neznaš snaći u njoj ali brzo dosadi igra

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

Predosadno... Takve igre vole većinom cure, to je virtualna zamjena za lutke...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Sims

Slozis si neku vilu ili zgradu s punoo stanova i igras s susjedima ides kod njih otme te vanzemaljac i te cak igra je cisti gust i zabava puno ljudi igra tu igru jos je expanzije cine manje dosadnom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

e da ima multiplayer mogli bi se nać i napravit virutalni chat.samo da to bude imao sims 3.Osmijeh

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Predosadno... Takve igre vole većinom cure, to je virtualna zamjena za lutke...

Istina
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
16 godina
neaktivan
The Sims

Hehe jedino zanimljivo u toj igri mi je bilo kad mi se zapalila cijela kuca i jedino je kupaona ostala... odonda živim u kupaoni xd

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Sims

Da ste usli dublje u igru shvatili bi da nije tolko dosadna istina da nekad dosadi al ne bas precesto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Sims

Hvala na informaciji nisam znao da simsi imaju neku dubinu.... lol

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AlterEgo kaže...

Hvala na informaciji nisam znao da simsi imaju neku dubinu.... lol

Mislio sam na expanzije onda suffove i onda one stvari koje skines s neta i te baze jel shvacas
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice