The Maw

poruka: 7
|
čitano: 1.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Maw

ovo ovdje pišite dojmove o igri. ne znam da li je već izašla (ako ne, uskoro će).

ja sam recimo vidio na x360 i onako to sve mi se nekako jako svidjelo.

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Maw

nikad čuo... lol

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Maw

Full jadno igra za dijecu.

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: The Maw
Dinjo kaže...

možda je za djecu ali je igra dobra. misliš da si odrasliji ako sada kažeš, pusti tu igru, idem ja igrat GTA to je puno odraslije. nekad je lijepše zaigrat neku laganu igru da se opustiš te uživaš u lijepi bojama a ne stalnim nišananjem.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
neaktivan

Igra je izasla - na Steamu 10 eura.
Sto se same igre tice, meni se cini zgodna - ne mogu tocno reci da li je ili nije jer je nisam probao (trenutno imam drugog posla), ali ako ce implementacija stvari iz trailera biti OK, ovo bi mogla biti jako simpaticna arkada.

Edit: Igra postoji i na Greenhouse.comu za 10 dolara.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 19:37 (Goran Racic).
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Ti se sa 13 ne smatraš dijetetom?LOL Inače, igra s IGF-a su igre po meni bolje od ovih "pravih igara za odrasle" jer one uvijek imaju nešto novo i inventivno. Istina, ima izuzetaka, ali su sve rjeđi i rjeđi.
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
16 godina
protjeran
The Maw

"igrica" je prilicno zanimljiva i simpaticna a uz to download joj iznosi svega oko 200 MB samo mi nisu jasni njeni hardverski zahtjevi

•  
    • Operating System: Microsoft® Windows® XP/Vista
    • Processor: Intel® Pentium® Core 2 Duo 2.2 GHz or equivalent
    • Memory: 2 GB RAM
    • Hard Disk Space: 300 MB Available HDD Space
    • Video Card: Nvidia® Geforce® 8800 GT 512 MB or equivalent, (ATI® 3870 on the ATI side)
    • Sound Card: DirectX® Compatible
    • DirectX® Version: DirectX® 9.0c
    • Controller Support: Xbox 360 controller and other DirectInput supported controller
ali sve u svemu od 1 do 10 ja joj dajem cistu sedmicu
www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 6:33 (luxman).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice