The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Hoce li mi se save game pobrisati ako instaliram dlc-ove ? Jer stvarno ne bi igrao ispocetka, jer sam na ovaj svoj 40 lvl potrosio 40 sati igre, jer stvarno istrazujem u igri, radim sve questove, citam knjige, znaci sve.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
DarkoKwon kaže...

Hoce li mi se save game pobrisati ako instaliram dlc-ove ? Jer stvarno ne bi igrao ispocetka, jer sam na ovaj svoj 40 lvl potrosio 40 sati igre, jer stvarno istrazujem u igri, radim sve questove, citam knjige, znaci sve.

Ne, ali za svaki slucaj spremi si save game.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
14 godina
odjavljen

ima li netko save sa samo zavrsenim main questom?Ako ima molim da uploada.

0 0 hvala 0
12 godina

Kada ce izaci TES-Skyrim Legendary u prodaju?

Jer sam citao da ce izbaciti jos jednom,igru

i DLC-ove zajedno u jednom paketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Kada ce izaci TES-Skyrim Legendary u prodaju?

Jer sam citao da ce izbaciti jos jednom,igru

i DLC-ove zajedno u jednom paketu

http://www.bug.hr/master/vijesti/stize-tes-v-skyrim-legendary-edition/123291.aspx

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
14 godina
odjavljen

Btw.

Da li je moguce igrati skyrim na gamepadu za PC ? Imam neke stare gamepade koji nemaju analoge, medjutim ja cu kupiti  bolji gamepad sa analozima, medjutim da li ce mi biti dovoljno tipki na gamepadu da pokrijem sve sto pruza pc verzija ?

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sa xbox controlerom ide sve normalno, a probao sam i sa logitech f710 i isto radi bez problema.

14 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Sa xbox controlerom ide sve normalno, a probao sam i sa logitech f710 i isto radi bez problema.

Ma ok to, znam da ce raditi, ja sam koristio na skyrimu svoje klasicne gamepade koje sam kupio davno iz ne znam kojeg razloga. Sad me zanima da li ce biti dovoljno tipki na gamepadu da pokrije sve kontrole koje imam na keyboardu ? Ove klasicne kada sam koristio nisam mnogo komandi mogao korisiti, a kada kupim neki bolji gamepad (naravno necu kupiti xbox jer nisam dobar sa budzetom) koji ima analoge, da li ce mi koci pokriti sve komande ?

Ako pitate zasto bi koristio gamepad za pc skyrim, to je jer zelim malo ledja da opustim.

Darko
14 godina
odjavljen

molim pomoc!Pri kraju sam Dragonborn DLC-a kada teba ubiti Miraka i svaki put mi se javi glitch i nemogu ga srediti,naime prijeđe u ethereal stadij i ne vraca se natrag.Pokusao sam sve,prvo ubiti zmajeve pa onda njega ili pustati zmajeve i poslusao sam gotovo sve savjete sa ove stranice http://skyrimforums.org/threads/miraak-is-glitched.17520/page-3 ali nista ne pomaze,je li itko iskusio ili nekako nadmudrio ovaj bug?Ako je molim da mi pomogne...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 15:27 (Legiija).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.bethblog.com/2013/04/25/legendary-release/

Legendary Edition (07.06.)  59.99$

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

da li postoji skyrim texture pack ali da nije hd, vec ono samo nove svjetlije texture ? Ne zelim hd jer nemam dovoljno jak racunar za hd.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Legiija kaže...

Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.

Pokusao,ne pomaze{#}

Reloada sam iz dvanaestog puta i uspio napokon pobijediti miraaka Rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 20:28 (Nitro233).
14 godina
odjavljen

evo ovako presao sam dragonborn dlc main quest sad igram Miscellaneous questove i puno njih je zbugano,pitanje je koja su najača oružija i armor-i  u igri i gdje ih pronaci?kako da naucim raditi oruzja i armor od stalhrima,ebony-a,glass-a(stalhrim ore i ingot imam)?Mogu li se igdje pronaci deadric oruzija i armor?Gdje mogu nabaviti enhancement-e za oruzija?Trenutno imam enchanted dwaren armor i mace sa oko 40 damage-a.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nitro233 kaže...

evo ovako presao sam dragonborn dlc main quest sad igram Miscellaneous questove i puno njih je zbugano,pitanje je koja su najača oružija i armor-i  u igri i gdje ih pronaci?kako da naucim raditi oruzja i armor od stalhrima,ebony-a,glass-a(stalhrim ore i ingot imam)?Mogu li se igdje pronaci deadric oruzija i armor?Gdje mogu nabaviti enhancement-e za oruzija?Trenutno imam enchanted dwaren armor i mace sa oko 40 damage-a.Hvala unaprijed

Nisam igrao dragonborn DLC, jer mi je nesto bugano, ali mislim da je to sve slicno. Najjaci armor ti varira od karaktera koji ti volis igrati, ako volis da se sunjas onda light armor, nesto kao Nightgale, taj armor dobijes kada uradis thief quest line, a sto se tice heavy armora to ti je onda Deadric armor, i on se moze lako napraviti, treba ti enchanting lvl 100 (i izuceno u talentima do kraja), moras imati deadra hearth, jedno srce mozes naci kod Kodlaka lidera Compiona. Srcad mozes i kupovati kod nekih sopova, ali guglaj. Enchamente mozes naci tokom levelovanja, questovanja, njih dobijas tako sto dischentujes iteme na echament table.

Darko
17 godina

ne postoji ''najjaci armor''. samo se gleda armor cap. tako da i obicni leather armor + leather shield ima istu kvalitetu kao dragonbone armor ako ga uz pomoc blacksmithing potiona i tih stvari upgrade-as na workbenchu.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan

Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?

0 0 hvala 0
12 godina
psimunov kaže...

Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?

To ti je bug

Work hard play harder
13 godina
neaktivan

Gdje mogu skinuti neke savove trebaju mi hitno

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 18:48 (Blazin18).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?

Modovi. http://skyrim.nexusmods.com//?

15 godina

Ima još netko problema sa kašnjenjem zvuka u igri? Primjer, ispalim strijelu iz luka/samostrela i sve kasni. Strijela se ispali tek 2-3 sekunde nakon i tek se onda čuje zvuk.

Kako riješiti?

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozz

Dali netko ima ovaj mod

Work hard play harder
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

{#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
23 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Ovako,imam na hardu skyrim,sve updateove i Dragonborn i dawnguard (neam Heartfire,nikad me nije zanimo) i sad,nezz jel da slozim torrent il ne? prijedlozi pliiiz <3

D3hum4niz3d@xda,[GTC]cEnTi@Cod4Promod
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kada je pravi trenutak da izaberem stranu (Imperials ili Stormcloaks), kako bi kasnije mogao da sa te tacke nastavim iznova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(

D3hum4niz3d@xda,[GTC]cEnTi@Cod4Promod
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
d3hum4niz3d kaže...

imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(

Taj file sto pise da ti fali, izguglas ga i skines ga.

Darko
16 godina
neaktivan
d3hum4niz3d kaže...

http://www.dll-files.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:42 (SPY).
16 godina
neaktivan

Zna li netko od vas da li Skywind i Skablivion sadrže main quest line?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice