Kada ce izaci TES-Skyrim Legendary u prodaju?
Jer sam citao da ce izbaciti jos jednom,igru
i DLC-ove zajedno u jednom paketu
http://www.bug.hr/master/vijesti/stize-tes-v-skyrim-legendary-edition/123291.aspx
Kada ce izaci TES-Skyrim Legendary u prodaju?
Jer sam citao da ce izbaciti jos jednom,igru
i DLC-ove zajedno u jednom paketu
http://www.bug.hr/master/vijesti/stize-tes-v-skyrim-legendary-edition/123291.aspx
Sa xbox controlerom ide sve normalno, a probao sam i sa logitech f710 i isto radi bez problema.
molim pomoc!Pri kraju sam Dragonborn DLC-a kada teba ubiti Miraka i svaki put mi se javi glitch i nemogu ga srediti,naime prijeđe u ethereal stadij i ne vraca se natrag.Pokusao sam sve,prvo ubiti zmajeve pa onda njega ili pustati zmajeve i poslusao sam gotovo sve savjete sa ove stranice http://skyrimforums.org/threads/miraak-is-glitched.17520/page-3 ali nista ne pomaze,je li itko iskusio ili nekako nadmudrio ovaj bug?Ako je molim da mi pomogne...
Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.
Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.
Pokusao,ne pomaze
Reloada sam iz dvanaestog puta i uspio napokon pobijediti miraaka Rijeseno
evo ovako presao sam dragonborn dlc main quest sad igram Miscellaneous questove i puno njih je zbugano,pitanje je koja su najača oružija i armor-i u igri i gdje ih pronaci?kako da naucim raditi oruzja i armor od stalhrima,ebony-a,glass-a(stalhrim ore i ingot imam)?Mogu li se igdje pronaci deadric oruzija i armor?Gdje mogu nabaviti enhancement-e za oruzija?Trenutno imam enchanted dwaren armor i mace sa oko 40 damage-a.Hvala unaprijed
ne postoji ''najjaci armor''. samo se gleda armor cap. tako da i obicni leather armor + leather shield ima istu kvalitetu kao dragonbone armor ako ga uz pomoc blacksmithing potiona i tih stvari upgrade-as na workbenchu.
Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?
Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?
To ti je bug
Gdje mogu skinuti neke savove trebaju mi hitno
moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?
moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?
Modovi. http://skyrim.nexusmods.com//?
Ima još netko problema sa kašnjenjem zvuka u igri? Primjer, ispalim strijelu iz luka/samostrela i sve kasni. Strijela se ispali tek 2-3 sekunde nakon i tek se onda čuje zvuk.
Kako riješiti?
Ovako,imam na hardu skyrim,sve updateove i Dragonborn i dawnguard (neam Heartfire,nikad me nije zanimo) i sad,nezz jel da slozim torrent il ne? prijedlozi pliiiz <3
Kada je pravi trenutak da izaberem stranu (Imperials ili Stormcloaks), kako bi kasnije mogao da sa te tacke nastavim iznova?
imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(
imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(
Zna li netko od vas da li Skywind i Skablivion sadrže main quest line?
Pročitah negde na netu ovu glupost... Kako narkoman tumači Skyrim kao igru?... Dobro je kad ti ugledaš zmaja, ali je loše kad zmaj ugleda tebe. 
Skyrim - Legendary Edition na Steam-u 39.99
Ovako ekipa imam jedan problem oko kojeg se nadam da biste mi mogli pomoći, naime, nakon posjete soul cairnu i dobavljanja elder scrolla, poražavanja zmaja itd.. ostala mi je ljubičasta svjetlost, koja užasno iritira te je ponekad neigrivo, znači svjetlost isijava iz mog chara kao da fillam neki soul gem ili nešto, ne znam.. Znate li možda kako da to popravim? SS-ovi u prilogu.
Ovako ekipa imam jedan problem oko kojeg se nadam da biste mi mogli pomoći, naime, nakon posjete soul cairnu i dobavljanja elder scrolla, poražavanja zmaja itd.. ostala mi je ljubičasta svjetlost, koja užasno iritira te je ponekad neigrivo, znači svjetlost isijava iz mog chara kao da fillam neki soul gem ili nešto, ne znam.. Znate li možda kako da to popravim? SS-ovi u prilogu.
Brzim traženjem sam našao neobično rješenje, probaj pa javi:
Vrati se u Soul Cairn do tog kristala dovoljno blizu da ti uzima health (pojavit će ti se dodatna svjetlost), pa onda pojedi soul husk.
Lol, meni taj glitch moćno izgleda, ostavio bih tako da se mene pita.
El imao netko slicnih problema sa igrom, nakon nekoliko minuta igranja igra me samo izbaci van i iskljuci se :S
Po tom programu mi napise da je sve dobro, jer nije problem u loadanju, nego se usred igre orusi
Da da, znam. I meni je bilo tako, igrao 15-20 min i samo me srušilo na desk bez errora.
Ako nisi nadogradi igru na 1.9, također ako imaš
legendary edition onda u data filesima isključi ili obriši ona tri fajla od high-res paketa, ako imaš oriđiđi onda tu problema nema.
također, poigraj se sa postavkama, sjene probaj staviti na medium ili high.