The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.711
|
čitano: 2.614.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Endymon kaže...

Kada ce izaci TES-Skyrim Legendary u prodaju?

Jer sam citao da ce izbaciti jos jednom,igru

i DLC-ove zajedno u jednom paketu

http://www.bug.hr/master/vijesti/stize-tes-v-skyrim-legendary-edition/123291.aspx

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
13 godina
neaktivan

Sa xbox controlerom ide sve normalno, a probao sam i sa logitech f710 i isto radi bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

molim pomoc!Pri kraju sam Dragonborn DLC-a kada teba ubiti Miraka i svaki put mi se javi glitch i nemogu ga srediti,naime prijeđe u ethereal stadij i ne vraca se natrag.Pokusao sam sve,prvo ubiti zmajeve pa onda njega ili pustati zmajeve i poslusao sam gotovo sve savjete sa ove stranice http://skyrimforums.org/threads/miraak-is-glitched.17520/page-3 ali nista ne pomaze,je li itko iskusio ili nekako nadmudrio ovaj bug?Ako je molim da mi pomogne...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 15:27 (Legiija).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.bethblog.com/2013/04/25/legendary-release/

Legendary Edition (07.06.)  59.99$

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Legiija kaže...

Loadaj save prije tog questa ili za vrijeme questa dok još nije bilo borbe, meni je isto tako ostao u formi i nije se micao.

Pokusao,ne pomaze{#}

Reloada sam iz dvanaestog puta i uspio napokon pobijediti miraaka Rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 20:28 (Nitro233).
14 godina
odjavljen

evo ovako presao sam dragonborn dlc main quest sad igram Miscellaneous questove i puno njih je zbugano,pitanje je koja su najača oružija i armor-i  u igri i gdje ih pronaci?kako da naucim raditi oruzja i armor od stalhrima,ebony-a,glass-a(stalhrim ore i ingot imam)?Mogu li se igdje pronaci deadric oruzija i armor?Gdje mogu nabaviti enhancement-e za oruzija?Trenutno imam enchanted dwaren armor i mace sa oko 40 damage-a.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
18 godina

ne postoji ''najjaci armor''. samo se gleda armor cap. tako da i obicni leather armor + leather shield ima istu kvalitetu kao dragonbone armor ako ga uz pomoc blacksmithing potiona i tih stvari upgrade-as na workbenchu.

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?

0 0 hvala 0
13 godina
psimunov kaže...

Jel se još nekome dešava da ga po povratku u Jorrvaskr netko od companiona napadne iz čistog mira? Jel to bug ili sam ja nešto krivo napravio?

To ti je bug

Work hard play harder
14 godina
neaktivan

Gdje mogu skinuti neke savove trebaju mi hitno

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 18:48 (Blazin18).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

moze li se nekako poboljsati grafiku u skyrimu?Postoji li neki patch?Vec imam instaliran High resolution texture pack,Moze li se igra vrtjeti u Direct X 10 modu i kako?

Modovi. http://skyrim.nexusmods.com//?

15 godina

Ima još netko problema sa kašnjenjem zvuka u igri? Primjer, ispalim strijelu iz luka/samostrela i sve kasni. Strijela se ispali tek 2-3 sekunde nakon i tek se onda čuje zvuk.

Kako riješiti?

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozz

Dali netko ima ovaj mod

Work hard play harder
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

{#}

... there is no spoon ...
Moj PC  
22 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Ovako,imam na hardu skyrim,sve updateove i Dragonborn i dawnguard (neam Heartfire,nikad me nije zanimo) i sad,nezz jel da slozim torrent il ne? prijedlozi pliiiz <3

D3hum4niz3d@xda,[GTC]cEnTi@Cod4Promod
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada je pravi trenutak da izaberem stranu (Imperials ili Stormcloaks), kako bi kasnije mogao da sa te tacke nastavim iznova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(

D3hum4niz3d@xda,[GTC]cEnTi@Cod4Promod
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
d3hum4niz3d kaže...

imam problem. Znaci,skyrim mi je mjesecima radio bez problema,do danas. kad pokusavam pokrenut izbacuje mi The progam cant start because MSVCP11o.dll is missing from your computer.reinstalling the program may fix the problem. kak da to rijesim? reinstaliro sam i NET framework i C++ redist i sve...i opet ne radi...molim vas,pomozite :'(

http://www.dll-files.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:42 (SPY).
17 godina
neaktivan

Zna li netko od vas da li Skywind i Skablivion sadrže main quest line?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pročitah negde na netu ovu glupost... Kako narkoman tumači Skyrim kao igru?... Dobro je kad ti ugledaš zmaja, ali je loše kad zmaj ugleda tebe. {#}

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skyrim - Legendary Edition na Steam-u 39.99

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ovako ekipa imam jedan problem oko kojeg se nadam da biste mi mogli pomoći, naime, nakon posjete soul cairnu i dobavljanja elder scrolla, poražavanja zmaja itd.. ostala mi je ljubičasta svjetlost, koja užasno iritira te je ponekad neigrivo, znači svjetlost isijava iz mog chara kao da fillam neki soul gem ili nešto, ne znam.. Znate li možda kako da to popravim? SS-ovi u prilogu.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 13:26 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Ovako ekipa imam jedan problem oko kojeg se nadam da biste mi mogli pomoći, naime, nakon posjete soul cairnu i dobavljanja elder scrolla, poražavanja zmaja itd.. ostala mi je ljubičasta svjetlost, koja užasno iritira te je ponekad neigrivo, znači svjetlost isijava iz mog chara kao da fillam neki soul gem ili nešto, ne znam.. Znate li možda kako da to popravim? SS-ovi u prilogu.

Brzim traženjem sam našao neobično rješenje, probaj pa javi:

Vrati se u Soul Cairn do tog kristala dovoljno blizu da ti uzima health (pojavit će ti se dodatna svjetlost), pa onda pojedi soul husk.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
neaktivan

Lol, meni taj glitch moćno izgleda, ostavio bih tako da se mene pita.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

El imao netko slicnih problema sa igrom, nakon nekoliko minuta igranja igra me samo izbaci van i iskljuci se :S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Izbaci te bez errora na desk?

Ako je to slučaj onda probaj ovo sa videa, meni je pomoglo, vjerojatno je redosljed učitavanja fajlova defektan pa ti radi problem.

(╯&#176;□&#176;)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
16 godina
nookie_hookie kaže...

Izbaci te bez errora na desk?

Ako je to slučaj onda probaj ovo sa videa, meni je pomoglo, vjerojatno je redosljed učitavanja fajlova defektan pa ti radi problem.

Po tom programu mi napise da je sve dobro, jer nije problem u loadanju, nego se usred igre orusi

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
neaktivan

Da da, znam. I meni je bilo tako, igrao 15-20 min i samo me srušilo na desk bez errora.

Ako nisi nadogradi igru na 1.9, također ako imaš {#} legendary edition onda u data filesima isključi ili obriši ona tri fajla od high-res paketa, ako imaš oriđiđi onda tu problema nema.

također, poigraj se sa postavkama, sjene probaj staviti na medium ili high.

(╯&#176;□&#176;)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice