Malo je pretamno? Inace ovo sa snijegom je super.
Može se brightness sredit uvijek, ja više volim malo tamnije....
Malo je pretamno? Inace ovo sa snijegom je super.
Može se brightness sredit uvijek, ja više volim malo tamnije....
Malo je pretamno?...
Što se mene tiče prije je kompletna vanilla igra jako presvijetla. Zato mi je među prava tri moda uvijek i nešto slično ovome da općenito noć kao i razne razne spilje i stare dvorce pretvori u mjesta u kojima baklje i odgovarajuće magije imaju nekakvoga smisla.
Pa kad napokon dobiš pravu tamu i ubaciš još samo mod za bolje zvukove dungeon crawling je deset puta zanimljiviji i ima sto puta bolju atmosferu.
Ima gdje kakvu ideju kako skockat Brynolfa ?
Ne mogu opce uc u conversation s njim, samo veli - hmm...
Vidim da je to standardni bug u igri, al nisam uspio nikako sfiksirat preko google-a...
Vidim da je to standardni bug u igri, al nisam uspio nikako sfiksirat preko google-a... Nisi naveo gdje ti se to desava...? Jel na samom pocetku kad im se trebas prikljuciti il' negdje kasnije...? P.S. Svi su mi generalno antipaticni i tg,db,wc,etc... Bilo bi bas sjajno da se svi mogu istrijebiti... Skoro svi...
Vidim da je to standardni bug u igri, al nisam uspio nikako sfiksirat preko google-a... Nisi naveo gdje ti se to desava...? Jel na samom pocetku kad im se trebas prikljuciti il' negdje kasnije...? P.S. Svi su mi generalno antipaticni i tg,db,wc,etc... Bilo bi bas sjajno da se svi mogu istrijebiti... Skoro svi...
da, kad se trebam prikljucit
Mozda se i varam, ali pretpostavljam da je to dio kad kretencina ukocena nece da krene dole prema ostatku gamadi... Primjetio sam da dosta ljudi ima problema s tim.. na yt-u sam vidio lika kako doslovno gura konja pola sata da krene...
Mozda ima neka konzola il' sta vec ne znam. Jedino da probas, a to si mozda i pokusao vjerovatno da loadujes prije ulaska u Riften.... Sreca tih problema nisam imao... Ukoliko nadjem nesto korisno javit cu ....
Započni onaj quest kad moraš naći onog starog iz Bladesa, pa trebaš pitati Brynjolfa za njegovu lokaciju, jer koliko sam skužio, istu stvar moraš napraviti da bi pokrenuo TG storyline i da bi saznao lokaciju Esberna (iako možeš direkt kod njega otići), tj. moraš smjestiti onom prodavaču pored.
Malo je pretamno?...
Što se mene tiče prije je kompletna vanilla igra jako presvijetla. Zato mi je među prava tri moda uvijek i nešto slično ovome da općenito noć kao i razne razne spilje i stare dvorce pretvori u mjesta u kojima baklje i odgovarajuće magije imaju nekakvoga smisla.
Pa kad napokon dobiš pravu tamu i ubaciš još samo mod za bolje zvukove dungeon crawling je deset puta zanimljiviji i ima sto puta bolju atmosferu.
Pa kad je noc ili u dungeonima da, ali njemu je dan i opet je ko da je sumrak
Zato što je prevelik kontrast, to se da riješiti vjerovatno u .ini postavkama moda ili čemu već.
Evo za strpljive - Guide PDF
Fixevi, grafički modovi, gameplay modovi, zvučni modovi, interface modovi.......
Ovako modana igra radi bez ikakvih CTDa i problema. Ako vam je igra već modana i ako se samo dodaju neki modovi nije sigurno da će raditi bez problema.
Također neznam kako će ovako modana igra radit na konfiguracijama slabijim od moje. Potrebno imati 20 GB praznog prostora na disku.
Na kraju optimizacija traje oko sat vremena, (ako optimiziramo i BSA datoteke). Ja sam radi svojih 768 MB na grafičkoj stavio da mi nema tekstura većih od 1024x1024 radi izbjegavanja stutteringa te FPS dropova. Nakon optimizacije igra ima od 10/15 FPSa više bez gubitka kvalitete prikaza.
Fala care, cekam ovo tri dana
Super detaljno objašnjeno, modovi odlični, nema pre velikog FPS dropa...
Nego, samo nesto, šta je ovo sa planinama pa su u daljini malo blurrirane i bijele skroz?
mali DOF, (depth of field) + maglica
Također svaka čast,probat ću to danas/sutra složiti tako da mogu konačno ipočetka krenuti igrati !!
Šta je s parallaxom, meni je od odličan , vidim da si ga prije koristio, zašto ga nisi stavio? :)
Šta je s parallaxom, meni je od odličan , vidim da si ga prije koristio, zašto ga nisi stavio? :)
Primjetio sam dosta bugova sa njime. Čak mi je i bio poremetio kompletnu palteu boja... A i nikada nije dovršen pa ga nisam niti stavljao.
Lijepo, al zašto je nebo tako tamno? Jako nerealno izgleda, jel se to može posvjetliti?
Lijepo, al zašto je nebo tako tamno? Jako nerealno izgleda, jel se to može posvjetliti?
Lete zmajevi, trče vampiri, vukodlaci, naš lik priča zmajev jezik i još 103135 stvari i nebo izgleda "nerealno"
To je do ENBa i meni se tako sviđa. Nađeš na nexususu ENB koji se tebi sviđa...
Našo sam bug prilikom korištenja luka i stijele - ljevo rame zaklanja FOV te sam stavio fix; i još dva moda. Promjene vidljive u changelogu na kraju manuala... downlaod
Sad mi se opet igra ovo čudo...
Može prepruka par grafičkih modova koji poboljšavaju grafiku, a ne utječu na performanse?
Sad mi se opet igra ovo čudo...
Može prepruka par grafičkih modova koji poboljšavaju grafiku, a ne utječu na performanse?
Ako koristiš ovaj 18" monitor vjerovatno bi mogao modati kao po ovom mom guideu uz OBAVEZNU optimizaciju da nema tekstura većih od 1024x1024, (na primejr Skyrim Flora Overhaul prilikom instalacije stavlja 4096x4096; to kod mene stvara užasan sttuetering i FPS drop dok kada ih smanjim na 2048x2048 radi bez ikakve greške).
_________
Evo primejr Frostafall moda i slaganja logorske vatre da se osušimo nakon kupanja u hladnoj rijeci...
te od tvorca moda prezentacija dinamičkog ruksaka sa potrebštinama za preživlajvanje...
A tu je još i podizanje različitih šatora za zaštitu od snjega i kiše te kuhanja maneštrica na sigurnom za vrijeme mećave kada uhvati glad...
_______
Evo moja štriga koja kreće u veliku avanturu koja će biti popraćena slikama u galeriji
e, znam da sad uletavam ko padobranac...ali da sad ne kopam po svim prijasnjim stranicama...jer mi moze samo netko reci par modova za grafiku...sto bolje..zasad imam high resolution texture pack, 2k hd textures, i neki sad noviji koji je izasao od oko 600mb...ima li jos nesto... unaprijed hvala :)
Odlučio sam ponovo počet sa skyrimom(dawnguard) pa ako mi netko može predložiti neke modove
za gameplay (dodatak armora, oružja itd...). Ništa pretjerano jer mi komp nije baš badass
Hvala na pomoći unaprjed
Imam pitanje... Skyrim mi je poceo laggat ko lud, prije igranja san nes petljao po wyre bashu (u sto sumnjam da je problem) i inst. jos neke modove, kad san usao u igru i vidio kakva je izbrisao sam sve te modove koje sam maloprije inst. e sad mene zanima u cemu je caka?
Ako neko zna-puno hvala! ;)
Baš malo gledam brzine kretanja...
Trčanje i sprintanje na konju ili bez njega je skoro pa identično, (crveni i plavi okviri desno)! Ono tip sprinta i trči skoro istom brzinom kao konj...
Malo sam editirao i napravio esp datoteku sa boljim odnosima.
Walk opcija je jednostavno prespora te sam je malo ubrzo, (nesmije se previše dignut jer tada NPC šetaju kao da su svi ludi iako bi još mogla malo gore). Trčanje i sprintanje sam također malo smanjio; naročito sprintanje jer po defaultu letio kao Bolt bez glave....
Konjima malo podigao hodanje i trčanje dok je njihov sprint isti...
Ako netko želi probat - download
Samo prebacit u Data folder i čekirat SkyrimSpeeds pod Data Files u launcheru ako nije...
Ma daj koja sra nje je igrica, napravim save kad je neprijatelj ispred mene 5metara i onda kada loadam naprijatelj mi vec zabije noz i umrem.
uopce se ne loada gdje sam napravio save.
LOOL
i onaj glupi enchanting kad nesto disenchantam sto daje 20% bolji damage onda dobijem 13% bolji damage i onda jos kad to mountam na oklop dobijem 8% damage sto je na kraju bezveze.
Ma daj koja sra nje je igrica, napravim save kad je neprijatelj ispred mene 5metara i onda kada loadam naprijatelj mi vec zabije noz i umrem.
LOOL
i onaj glupi enchanting kad nesto disenchantam sto daje 20% bolji damage onda dobijem 13% bolji damage i onda jos kad to mountam na oklop dobijem 8% damage sto je na kraju bezveze.
Bolje se onda ti ostavi skyrima i pusti alpha muzjake da igraju ovu igretinu.
P.S. moraju na BUG forum ubacit ovaj "smajli"
Baš bi lego na ovaj komentar prije alfa mužjaka....
LOOL
a zar nije tako sa saveom??? budi iskren i reci.
lazes ako ces reci da ti to nije zasmetalo...