The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

cca 150, mislim da 137

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 18:32 (The Unforgiven).
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Zna li tko kakav mod, da mi torba ne meta toliko jer mi već stvarno ide na živce da je uvijek prenatrpana i mod da kad nekoga ubijem da se komadaju tijela( malo morbidno ali ne znam kako to opisati).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Zna li tko kakav mod, da mi torba ne meta toliko jer mi već stvarno ide na živce da je uvijek prenatrpana...

Koristiš SkyUI? Odličan mod za UI koju puno olakšava rad s inventorijem. Originalan UI je katastrofa što se PCa tiče.

SkyUI ti dopušta da sortiraš stvari po raznima kriterijima. Čak ima i tražilicu. Uglavnom, must have.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan

Veća slika za nadolazeći dlc. Inače kaciga mi djeluje kao maska od zmajevih svečenika.

http://i.imgur.com/uB78v.jpg 

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 22:53 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

meni je ko Predator..

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
16 godina
neaktivan

Ogre iz Dragon Agea. Sneaky bastards.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Inače kaciga mi djeluje kao maska od zmajevih svečenika.

Da, malo na Konarikh podsjeća.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
13 godina
neaktivan

Koji je najbolji enb (Najbolja grafika) može link

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je Falmer maska!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

2 0 hvala 0
17 godina

Je li itko stavio patch 11 iliti 1.8.151.0.7

Jel radi nekom skse sa tim ili da ipak stavim neku stariju verziju ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Space kaže...

SKSE radi, ne radi ScriptDragon, ali bi trebao ubrzo..

16 godina

Evo ga,trailer za nadolazeci DLC imena " Dragonborn " {#}

Cini mi se puno zanimljivi nego prijasnji iako nisam igrao prijasnje DLC-eve,pogotovo dio kad cemo se morati suociti s njima,mozda i udruziti nikada ne znas Bethesdu.
Vide se novi tipovi neprijatelja,mounted combat ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 16:13 (doky01akablava).
Moj PC  
5 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Evo ga,trailer za nadolazeci DLC imena " Dragonborn "  {#}

Cini mi se puno zanimljivi nego prijasnji iako nisam igrao prijasnje DLC-eve,pogotovo dio kad cemo se morati suociti s njima,mozda i udruziti nikada ne znas Bethesdu.

Me gusta!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
13 godina
odjavljen

Ekstra trajler, mislim da ce Bethesda ovaj put gadjati u srz prave Elder Scrolls mehanike, a ne da nam daje da pravimo djecu. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sry što vam "kvarim" zadovoljstvo

morrowind>oblivion>>>>>>>>>skyrim

Morrowind je od svih TES-ova po gameplayu bila najbolja, oblivion ga je vjerno sljedio, a skyrim je jednostavno pokušao biti ono šta nije (mračan, moćan itd. itd.).

A po grafici druga priča (ali meni nije do grafike nego do gameplaya)

Ja vjerujem u potencijal poboljšanja skyrima kroz modove ali za sad imam osjećaj da ne igram TES nego totalno drugačiju igru...

Aho san ti pomogao ili te ikako uvrijedio stisni HVALA

1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Evo ga,trailer za nadolazeci DLC imena " Dragonborn " {#}

Čini se da se vraćamo na Solstheim (otok iz Morrowindove Bloodmoon ekspanzije).

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 16:55 (Prince-Artas).
17 godina
neaktivan
majstor7125 kaže...
...Morrowind je od svih TES-ova po gameplayu bila najbolja, oblivion ga je vjerno sljedio,...

Vidi se da si ekspert po pitanu TES-a... Nego, jesi uopće odigrao Morrowind i Oblivion?

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
majstor7125 kaže...
...Morrowind je od svih TES-ova po gameplayu bila najbolja, oblivion ga je vjerno sljedio,...

Vidi se da si ekspert po pitanu TES-a... Nego, jesi uopće odigrao Morrowind i Oblivion?

Igrao sam ih sve. svrstajem morrowind među najboljim igrama po gameplayu  , oblivion mi je i dan danas favorit zbog njegovih legendarnih modova tako da sam još zadržao njegov orginalni cd.

17 godina
neaktivan
majstor7125 kaže...

Imaš svoja mišljenja, OK. Ali Oblivion nije vjerno pratio Morrowind. Već se kod njega itekako osjetilo podilaženje masi a ne fanovima.

Skyrim je nastavio u istom smjeru ko i Oblivion ali neke stvari je ipak bolje napravio (a neke i lošije). Doduše ni jedan ni drugi nisu ni blizu one kompleksnosti po kojoj je Morrowind postao legendaran.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
majstor7125 kaže...

Imaš svoja mišljenja, OK. Ali Oblivion nije vjerno pratio Morrowind. Već se kod njega itekako osjetilo podilaženje masi a ne fanovima.

Skyrim je nastavio u istom smjeru ko i Oblivion ali neke stvari je ipak bolje napravio (a neke i lošije). Doduše ni jedan ni drugi nisu ni blizu one kompleksnosti po kojoj je Morrowind postao legendaran.

Slažem se s tobom, ali nekako mi je oblivion jednostavno predivan kao igrica u cjelini tako da to nisam ni primjetio.

Oprosti ako sam te ikako gnjavio, ili zadavao probleme

Ali jednu stvar u skyrim-u nikada neću zanemariti a to je što su izbacili altar of spellcrafting. Ja bi doslovno ubio za altar of spellcrafting u skyrim-u

15 godina

Meni su i Skyrim i Oblivion vrhunske igre. Morrowind sam igrao nešto sitno tako da ga nemogu komentirati.

Jedan veliki plus kod Obliviona mi je humor, pogotovo u Shivering Isles. {#}

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Meni su i Skyrim i Oblivion vrhunske igre. Morrowind sam igrao nešto sitno tako da ga nemogu komentirati.

Jedan veliki plus kod Obliviona mi je humor, pogotovo u Shivering Isles. {#}

Ako me je išta gnjavilo u oblivionu to je adoring fan

Aleluja inovativnosti {#}

A vidi top comment od ovog :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 20:23 (majstor7125).
16 godina

Ovaj vikend sam i ja instalirao Skyrim, po prvi put da igram neki pravi RPG, i moram reći da sam oduševljen, samo imam problema s velikim framedropovima. Igram na ultra i stalno je FPS na 60, ali nekada iz čista mira padne na, neigrivih, 5-10FPS, a isto mi se događa bez obzira na grafičke postavke. Igra je potpuno "čista", bez modova i sa svim updateima, uključujući Dawnguard i Hearthfire.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ovaj vikend sam i ja instalirao Skyrim, po prvi put da igram neki pravi RPG, i moram reći da sam oduševljen, samo imam problema s velikim framedropovima. Igram na ultra i stalno je FPS na 60, ali nekada iz čista mira padne na, neigrivih, 5-10FPS, a isto mi se događa bez obzira na grafičke postavke. Igra je potpuno "čista", bez modova i sa svim updateima, uključujući Dawnguard i Hearthfire.

Imas mocan procesor i puno rama, ali jedino te grafa koci zbog premalo VRAM-a.
16 godina
peterstern9 kaže...
power_user kaže...

Imas mocan procesor i puno rama, ali jedino te grafa koci zbog premalo VRAM-a.

Ma nije u tome problem, u najzahtjevnijim scenama imam 60FPS, a onda pogledam u nebo ili nesto slicno pa padne na 7. A problem je u tome sto se isto dogadja i na low na puno manjoj rezoluciji.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
Jer kao što ti je čovjek rekao, vjerojatno nemaš dosta video memorije da ti se učitaju sve teksture i objekti. A kad naglo pogledaš u drugom smjeru igra mora učitati sve čega nema u memoriji pa dolazi do naglog pada FPSa.
13 godina
odjavljen
NightShadow kaže...
Space kaže...

SKSE radi, ne radi ScriptDragon, ali bi trebao ubrzo..

Ne razumijem?... Sta radi, sta ne radi?... Jel zbugiran ovaj poslednji pec?

13 godina
neaktivan

Evo, sad sam htio modati Skyrim. I već sam zapeo na 1. koraku. Znači, ja nemam originalnu Skyrim igru (trebam li uopće imati originalnu??) i kad zelim skinuti HD Texture pack DLC se trebam ulogirati na Steam. Kako da se ulogiram na steam ako nemam originalnu igru?? tj. mogu se ulogirati ali ne znam što ce onda biti. Imam vec neke originalne igre na Steamu pa se ne zelim zeznuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
Jer kao što ti je čovjek rekao, vjerojatno nemaš dosta video memorije da ti se učitaju sve teksture i objekti. A kad naglo pogledaš u drugom smjeru igra mora učitati sve čega nema u memoriji pa dolazi do naglog pada FPSa.

Hvala na pomoci, ali ipak sam uvjeren da nije problem u tome, jer se pojavljuje kad gledam u iste teksture iz čista mira(ponekad), a radi normalno kada se odvijaju puno zahtjevnije radnje s više izmjena tekstura, a najvažnije, isto mi se dogadja i na low na 800x600(a na toj rezoluciji me ni 256MB VRAMa ne bi smjelo kočiti :D)
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
ZC_Someone kaže...

Hvala na pomoci, ali ipak sam uvjeren da nije problem u tome, jer se pojavljuje kad gledam u iste teksture iz čista mira(ponekad), a radi normalno kada se odvijaju puno zahtjevnije radnje s više izmjena tekstura, a najvažnije, isto mi se dogadja i na low na 800x600(a na toj rezoluciji me ni 256MB VRAMa ne bi smjelo kočiti :D)

Dam se kladiti da uzmeš bilo koju jaču karticu da ti se to nebi više događalo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice