Koje racunalo imas ? Na kojim postavkama igras ? Jesi azuzirao drivere za graficku i najnoviji update stavio ?
Probaj v-sync iskljuciti i staviti najnovije drivere za to.
Probaj promijeniti ilegalu na nesto drugo ( crack )
Konfa: i5 2500k, 8gb,xfx hd6950 2gb dual-fan, win7 64bit. Driveri su najnoviji (12.8), verzija igre također najnovija. Postavke ultra sa 2k texturama+ podosta modova. AA, fxaa su off. Nije problem u tome probao sam i sa low detaljima i bez modova al opet se pojavljuju problemi koje sam naveo. Kad sam vani (outdoor) sve mi radi ok, nema nikakvih shranja. Ilegalna verzija je (jbg čekam ultimatić), no sumnjam da je to uzrok.
Ti nemaš ove probleme?
Koliko imas FPS u sumama ? To se dogadjaju najveci fps dropovi,u gradovima/selima i opcenito lokacijama gdje nema guste vegatacije imam fps +30 sa npc-evima i zmajevima.
Dok u sumama imam fps dropovo ispod 20,kad se malo razrijedi suma bude +25 fps.
Isto imam tonu modova,ponajvise texture modova i Skyrim mi tezi skoro 15 gb ( sa texture optimizer 13,8 gb ja mislim ).
I meni su najnoviji driveri,moja je na laptopu i5 2450 2.5ghz,hd 7670m 2gb i 6 giga rama.
Ti igras bez AA i bez AF ?
Tvoja konfa bi trebala gurati to bez beda sa FXAA barem 8X.
Probaj taj Skyrim texture optimizer,ljudi su imali slicnih problema kao i ti i to im je izgladilo igru.
Tek sam sada skuzio da govoris o interijerima,prvi put cujem to,probati cu malo potraziti na netu nekakav fix pa ti javim.
Koliki je tebi fps vani, u sumama itd. ?
Btw.nema razlike nikakve izmedju 2k hd tekstura,izmedju LITE ( 2048 ) i FULL ( 4096 ) verzije.Isti fps,a bolji izgled. ( vram usage : 1830mb lol )