The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
quickr kaže...

na svom drugom sam prijelazu. main quest me ne zanima uopće, riješavam samo side questove. pogotovo tražim one koje nisam riješio prilikom prvog prohoda.... pa imam par pitanjca (možda je negdje bilo ali iskreno neda mi se listati 200+ stranica)

1. da li je itko skupio sve one artifakte, 24 komada ( Barenziah stones)?

2. da li je itko uspio skupiti sve maske (dragon pristova) i postavit ih u lybirintianu?

3. tko mi daje quest da se infiltiram u thalmor embassy? zaboravio sam :(

hvala

3. to je u main questu...

17 godina
protjeran
quickr kaže...

na svom drugom sam prijelazu. main quest me ne zanima uopće, riješavam samo side questove. pogotovo tražim one koje nisam riješio prilikom prvog prohoda.... pa imam par pitanjca (možda je negdje bilo ali iskreno neda mi se listati 200+ stranica)

1. da li je itko skupio sve one artifakte, 24 komada ( Barenziah stones)?

2. da li je itko uspio skupiti sve maske (dragon pristova) i postavit ih u lybirintianu?

3. tko mi daje quest da se infiltiram u thalmor embassy? zaboravio sam :(

hvala

1. Da, nagrada ti je hrpa dijamanata, rubina i ostalog dragog kamenja u urnama, sanducima...

2. Da, kad ih skupiš sve dobiješ još jednu

3. Main quest, pošalje te Delphine

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Zna li itko kako da zaustavim dialog, odnosno titlove dok pricam s ljudima posto slabo stojim s eng i ne uspijem sve prevest, ako stisnem tildu ¨ sakriva se titl, screenshot i te neke naredbe opet sakrivaju sve, ako zna ko kako da pauziram super ako ne, ne, i molim bez glupih komentara!

0 0 hvala 0
17 godina

Baš ću ponovno zaigrat Skyrim i DLC te planiram to opet kvalitetno izmodat kao prije. Upravo proučavam modove i tako to... Pa da vidim ima li zainteresiranih da opet napravim guide..........

22 Da
1 Ne
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crvenakapa kaže...

Zna li itko kako da zaustavim dialog, odnosno titlove dok pricam s ljudima posto slabo stojim s eng i ne uspijem sve prevest, ako stisnem tildu ¨ sakriva se titl, screenshot i te neke naredbe opet sakrivaju sve, ako zna ko kako da pauziram super ako ne, ne, i molim bez glupih komentara!

Mislim da nema te opcije. Jedino što ih možeš ubrzati sa klikom miša.

Tu ima jedan mod za mijenjanje pozicije dijaloga, fonta i veličine, ali nema za zaustavljanje. Mislim da to nije moguće budući da su titlovi sinkronizirani sa zvukom.

http://skyrim.nexusmods.com/mods/18466

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
17 godina

Igru sam djelomično, (kakvih 20% izmodao i odmah stavio sve to u guide). Sutra vjerovatno nastavak...

Evo dvije slika WIP...

SLIKA1  SLIKA2

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

doktor1

Kakav je to mod daj mi neki link 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Još par slika.... SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3  SLIKA4

Dodana nova slova, UI, Skill Tree, rotirajući logo i ostali efekti... te famozni tragovi u snjegu kojeg ostavljaa igrač, NPC i životinjne....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 10:34 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Danas sam ubacio puno modova i više nemam mapu gore ima li kakav mod ili nesto sl.

(evo i slika nemam mape)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Danas sam ubacio puno modova i više nemam mapu gore ima li kakav mod ili nesto sl.

(evo i slika nemam mape)

Mislim da je to negdje u settingsima, provjeri da ti slučajno nije isključeno.

16 godina
neaktivan

Mislim da je do ovoga dolazilo kad bi se smanjio opacity ovoga, nije ona isključena, samo se nevidi. Naravno, nemora biti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada izlazi Hearthfire za PC?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mattix kaže...

Kada izlazi Hearthfire za PC?

Ništa nije potvrđeno ali očekuj za nekih 30 dana. Cijena ne bi tribala bit veća od 5 dolara a i to je puno...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 17:53 (Prince-Artas).
14 godina
neaktivan

OK, hvala

15 godina
neaktivan

Neznam da li se netko sjeća ovog videa, ali izgleda da su ovi DLC-ovi proizašli iz čiste zafrkancije {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Dobro si primjetio, waygate i vampire lord iz Dawnguarda, posvajanje djece i gradnja kuće iz Heartfirea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 22:14 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Posvajanje djece?

Šta to radi u prokletoj TES igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hydralisk kaže...

Posvajanje djece?

Šta to radi u prokletoj TES igri.

nemam pojma... bilo bi dobro kada bi posvojio dijete da nakon nekoliko in game tjedana ono odraste i onda ti može biti follower...

ovako je samo za jbn-i ukras {#}

16 godina
neaktivan

To bi bilo još gore. Imaš tonu followera, ovaj je koliko toliko poseban, i sad bi da odraste u par tjedana i postane još jedan obični follower.

Možda kad bi se omogućilo nešto kao treniranje sina određenim skillovima, učenje vještinama i to, ali ako odgoj bude ovako slabašan onda ništa od toga.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bilo bi domišljato kada bismo u igri posvajanjem djece dobili pravo da ga ubijemo, zakoljemo, žrtvujemo Akatoshu i slično, te kada nam zatreba od njega ispečemo više komad mesa i dobijemo fini HP boost od toga nakon što ih pojedemo. Mislim, who gives a fuck about orphans u Skyrimu.

Nisu ni oni džaba povezali "kuhanje" i "posvajanje djece" if you know what I mean.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

Nova verzija mod guidea za download - KLIK

Ovdje ima više detalja i slika

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 11:06 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Bilo bi domišljato kada bismo u igri posvajanjem djece dobili pravo da ga ubijemo, zakoljemo, žrtvujemo Akatoshu i slično, te kada nam zatreba od njega ispečemo više komad mesa i dobijemo fini HP boost od toga nakon što ih pojedemo. Mislim, who gives a fuck about orphans u Skyrimu.

Nisu ni oni džaba povezali "kuhanje" i "posvajanje djece" if you know what I mean.

{#} idi lijeci se

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 13:27 (anonymous3).
13 godina
odjavljen
anonymous3 kaže...

{#} idi lijeci se

{#}

16 godina
neaktivan

Jos samo hvali mali posvojeni zmajic ujutro kad ustanes potpali kamin da ne bude hladno u kuci.... Sve to treba pobiti... Kill 'em fu..g all!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 20:27 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina

Još sam malo testirao modova te ću napravit update guidea.. Stavljeni dinamički snjeg, dinamičke sjene, terrain bump i prmjenjana veličina rasa....

Evo i slika....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anonymous3 kaže...

{#} idi lijeci se

Ja sam samo kreativan i open-minded. Ti se možeš tješiti znajući da imaš takvog kolegu na forumu.

No nebitno. Da kažem nešto vezano za temu... Kreten je i glupan onaj tko kupi Hearthfire pored onolikih modova koji rade slično/bolje.

13 godina
odjavljen
4ucker kaže...
anonymous3 kaže...

{#} idi lijeci se

Ja sam samo kreativan i open-minded. Ti se možeš tješiti znajući da imaš takvog kolegu na forumu.

No nebitno. Da kažem nešto vezano za temu... Kreten je i glupan onaj tko kupi Hearthfire pored onolikih modova koji rade slično/bolje.

Otkud ti znas da su modovi bolji od ovog nazovimo DLC-a kad ga jos nismo ni isprobali, niti znamo kakve mogucnosti nudi?...

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
4ucker kaže...
anonymous3 kaže...

{#} idi lijeci se

Otkud ti znas da su modovi bolji od ovog nazovimo DLC-a kad ga jos nismo ni isprobali, niti znamo kakve mogucnosti nudi?...

Za ono što sada znamo, možemo reći da je skoro sve dostupno putem Nexus-a.

13 godina
thuglife kaže...

To bi bilo još gore. Imaš tonu followera, ovaj je koliko toliko poseban, i sad bi da odraste u par tjedana i postane još jedan obični follower.

Možda kad bi se omogućilo nešto kao treniranje sina određenim skillovima, učenje vještinama i to, ali ako odgoj bude ovako slabašan onda ništa od toga.

a šta bi ti od Skyrima napravio The Sims..?

4ucker kaže...

tko je uopće spominjao kupnju {#} (if you know what I mean)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 22:48 (sylar951).
17 godina
protjeran
Comi123 kaže...

Znamo kakav je. DLC je dostupan na Xboxu. Na jutubu imaš videa gameplaya...evo i recenzije

http://www.gamerankings.com/xbox360/681574-the-elder-scrolls-v-skyrim-hearthfire/index.html

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice