The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Kratka? Ja sam stao na 169h bez da sam obavio Companionse, Magove, građanski rat i popriličan broj sidequestova. Čim kupim Dawngurad ponovno modam igru od nule i krećem s potpuno novim likom. Vjerojatno čistim spellcasterom.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gdje se gledaju sati u igri?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Square Enix kaže...

Gdje se gledaju sati u igri?

ides na load game i onda ti pise ispod rasa, datum, vrijeme i game time

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

ima li u svim igrama podatak o satima igranja?

0 0 hvala 0
17 godina
Square Enix kaže...

ima li u svim igrama podatak o satima igranja?

pa u rpg igrama bi trebalo bit. za ostale da komentiram to bi vec bilo nagadanje...

15 godina
Streetpunk kaže...

Piše da 3.2 verzija treba Dawngard pa ako ga nemaš možda je u tome problem.

@thuglife pa nije tak strašno dug DLC iskreno neznam kolko sati al ništa strašno.... di su vremena kad smo imali expanzije a ne DLC-ove kad se sjetim kolko je bio Tribunal dug za Morrowind ovo je ništa.

Bloodmoon i Tribunal su bili odlični. Oblivion je dobio eskpanziju Shivering Isles i onih par dlc-a. Za Skyrim su najavili da će biti ekspanzija i dlc-ova pa su izbacili prvo dlc.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Kratka? Ja sam stao na 169h bez da sam obavio Companionse, Magove, građanski rat i popriličan broj sidequestova. Čim kupim Dawngurad ponovno modam igru od nule i krećem s potpuno novim likom. Vjerojatno čistim spellcasterom.

Onda ti neznaš igrati vjerojatno ja sam je prišao u 40h i to sve većinu msiija igra po meni nije nešto to je moje mišljenje.

Ivan
17 godina
Ivan1155 kaže...
ZC_Someone kaže...

Onda ti neznaš igrati vjerojatno ja sam je prišao u 40h i to sve većinu msiija igra po meni nije nešto to je moje mišljenje.

nemos pric u 40 sati vecinu misija da ti je bog brat... da i nemas dawnguard to je najvise 10, aj uzet cemo 20 tako da ti ostane jos 100 sati minimum. (gametime naravno)

tako da a) lazes b) console 

a kako kazes vecinu da si odradija vecinu misija uzet cu u obzir da znas sve frakcije koje daju questove.

16 godina
neaktivan
Ivan1155 kaže...
ZC_Someone kaže...

Onda si ti onaj koji nezna igrat.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan
Ivan1155 kaže...

Ak si na takav način prolazio igru iz TES serijala mislim da si ipak ti taj koji ne zna igrati ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
neaktivan

Meni se čini da ste vi noobvi

Ivan

0 9 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ivan1155 kaže...
ZC_Someone kaže...

Da ti pravo kazem zabrinuo si me, jer sad mislim da ni ja ne umijem igrat Skyrim. Imam 5 ili 6 karaktera, svaki minimum 150 sati igre.

13 godina
odjavljen
Ivan1155 kaže...

Meni se čini da ste vi noobvi

Cini ti se...

17 godina

takve odma na ignore, samo mi bezveze trose misto na ekranu...

16 godina
neaktivan

Hej skyrimovci... Imam jedno pitanje u vezi ovod DLC-a? Na pocetku kad udjes u zamak pa se preobrazis u Vampire Lord-a poslije ne mogu vratiti "Revert Form". Nijedna tipka mi ne funkcionise osim lijeve/desne tipke misa i perk tree-a ... Vise od pola tipki mi nisu na default-u, ne znam ima li to veze ikakve? Takodje imam zadnji update 1.7 ..nesto

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Hej skyrimovci... Imam jedno pitanje u vezi ovod DLC-a? Na pocetku kad udjes u zamak pa se preobrazis u Vampire Lord-a poslije ne mogu vratiti "Revert Form". Nijedna tipka mi ne funkcionise osim lijeve/desne tipke misa i perk tree-a ... Vise od pola tipki mi nisu na default-u, ne znam ima li to veze ikakve? Takodje imam zadnji update 1.7 ..nesto

taj revert form te vraca nazad, e sad koja je to tipka ne bih znao sa sigurnoscu reci, kod mene je za power default z, odnosno y zbog eng tipkovnice. dakle vjerojatno power botun te vreca nazad... 

nisam bio vampire lord pa ne znam jel ovo tocno, ali nekako logicno mi se pari tako

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
SPY kaže...

taj revert form te vraca nazad, e sad koja je to tipka ne bih znao sa sigurnoscu reci, kod mene je za power default z, odnosno y zbog eng tipkovnice. dakle vjerojatno power botun te vreca nazad... 

nisam bio vampire lord pa ne znam jel ovo tocno, ali nekako logicno mi se pari tako

Ma znam Obi Wan da me vraca jer ne mogu u ovom obliku da pitam lika za nastavak.... Kod mene je power 'q' , ali kad pritisnem q dobijem Bat ...efekat i opet ostane u istom obliku. E sad da te pitam jel moze biti da nemam neki update pa zbog toga ne moze i koja verzija kod tebe pise na ekranu? Kod mene je ta 'valjda' zadnja 1.7....

17 godina
SPY kaže...
Obi Wan kaže...
SPY kaže...

Ma znam Obi Wan da me vraca jer ne mogu u ovom obliku da pitam lika za nastavak.... Kod mene je power 'q' , ali kad pritisnem q dobijem Bat ...efekat i opet ostane u istom obliku. E sad da te pitam jel moze biti da nemam neki update pa zbog toga ne moze i koja verzija kod tebe pise na ekranu? Kod mene je ta 'valjda' zadnja 1.7....

nema valjda zadnja... lipo odes u menu i pise doli tocno koja je verzija igre...

ako nemos nac revert form na kojoj ti je tipki onda stavis revert form u favorites menu i tako priđes u humana

nego, idem i ja u skyrim sad da me mazne serana da vidim na sta to cudo lici...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 20:11 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan

Sta odma pinite pravi kompjuteraši smirite malo nerve popijete koju igra je vrhunska nema tu zamjerke.

Ivan

0 6 hvala 0
14 godina
Ivan1155 kaže...

Sta odma pinite pravi kompjuteraši smirite malo nerve popijete koju igra je vrhunska nema tu zamjerke.

Ti nemoj piti i pisati po forumima to baš ne ide zajedno ili samo trollaš?

13 godina
neaktivan

Pa pijem vodu pa da.{#}

Ivan

0 0 hvala 0
16 godina

okej, Dawnguard dlc, igram kao vampire lord, te sam došao do templea ( Inner Sanctum ) u kojem je Ariel's Bow, ispred kojeg me kada pokušavam ući igra izbaci tj. ugasi se bez ikakvog errora.

Što sam probao:

• ugasiti sve modove i ući
  • reload latest checkpoint pa opet doći
  • čekati 72h
  • otići na drugo mjesto te se opet vratiti

Što da radim?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 10:21 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako ikoga zanima kako sam riješio bug, unlock na vrata, zatim uđete, napravite save, onda usipate vode te nastavite normalno :)

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Ivan1155 kaže...
ZC_Someone kaže...

nemos pric u 40 sati vecinu misija da ti je bog brat... da i nemas dawnguard to je najvise 10, aj uzet cemo 20 tako da ti ostane jos 100 sati minimum. (gametime naravno)

tako da a) lazes b) console 

a kako kazes vecinu da si odradija vecinu misija uzet cu u obzir da znas sve frakcije koje daju questove.

ja stvarno ne razumjem ljude, koji mogu igrat igre na način, da pola stvari ne prouče, pola stvari ne vide, ne osjete tokom igre. jednostavno, većina igrača danas uopće ne zna uživat u igrama. već ono, ajmo to što brže to preć, pa ostavit poruku na forumu da je igra njesra. ja kad vidim ove što ruse po diablu i skyrimu, po meni dvije najbolje rpg igre trenutno, jednostavno p.pzdim. ne zato što sam neki fan tih tvrtki koje su proizvele te igre, već što stvarno mislim da su igre na mjestu, al nekima je očito primarni cilj popljuvat igre i preć ih u rekordnom vremenu i onda poslje lupat glavom od zid, i pričat kak je igra dosadna. sve igre novijeg datuma su više manje dobre, i malo koja mi je dosadna, tako da stvarno ne kužim ljude koji uvijek traže jedino negativne strane neke igre, umjesto da gledaju i one pozitivne. negativnih fala bogu ima, al bože moj nije ovaj svijet savršen, pa tako nisu ni te igre koje igramo. još nisam kupio Dawnguard jer nemam para trenutno, al čim poprave ove bugove i čim upadnem u neku paru igra je moja. frend ju je pohvalio, a znam da nije tip koji baš svaku igru hvali.

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina

pitanje.. vjerovatno je već spomenuto ali neda mi se listat 250 stranica...

jeli vam poznat onaj lag kada pogledate u svijeće kada ste indoor poslije patch-a 1.3...

mislim, imam dosta jak komp i nije baš da puno smeta, ali postoji li neki fix za to, čisto onak da mi sve glatko radi... (moja ver. igre je 1.6 iliti update 9)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 1:52 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako imam problem, nemogu improvat ni jedan armor jace on Fine, prije sam mogao ali od jednom mi nece ni jedan vise, Imam skill na 100 i sve perkove, nije mi jasno. I alchemy potioni su mi 5 puta slabiji kada id napravim, a prije je bilo sve uredu.

Sta da radim?

Ako uspijem sloziti nagradit cu nekoga :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš li materijale, ingote?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
account kaže...

Ovako imam problem, nemogu improvat ni jedan armor jace on Fine, prije sam mogao ali od jednom mi nece ni jedan vise, Imam skill na 100 i sve perkove, nije mi jasno. I alchemy potioni su mi 5 puta slabiji kada id napravim, a prije je bilo sve uredu.

Sta da radim?

Ako uspijem sloziti nagradit cu nekoga :)

Da nemaš neki negativni efekt koji smanjuje kraftanje i alkemiju!

14 godina
neaktivan

da imam potrebene materijale, moram pogledati da li imam kakve efekte sta ostecuju, btw kako ih maknuti ako imam?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da nemožeš maknuti efekt

Moj PC  
0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice