tera mod, ako ništa drugo sviđat će vam se štitovi pred kraj filmića :
download:
download:
Project P.E.W. - malo za zajebanciju. Makar očekivao sam malo bolju izvedbu :)
I ovaj mod vam preporučam. Atmosfera u tamnicama je s njim meni puno bolja.
ja neznam dal da uzmem skyrim ili battlefield 3 za ps3
E ljudi moze pomoc igram zenskog chara i mislim si vrijeme se udat. Sad sam mislio da se udam za onog Erika u Rorikksteadu(valjda sam dobro napisao) i zavrsio sam onaj mini-quest za njeg i ima oklop i zove se Erik the Slayer. Sad imam Amuelet of Mara ali nemam dijaloga za zenidbu. Pokusavao sam ga selektovati i ukucati komandu "addtofaction 19809 1" ali opet nema dijaloga. Molim vas pomozite :P :)
Hvala unaprijed! :)
Jesam isao kod onog lika u Riftenu i dao mi je amuelet i opet nece i imam ga equipan(amuelet)
download:
WTF?
Mod koji od skajrima napravi Final Fantasy?
No thanks.
Bas si gej...
Jesam isao kod onog lika u Riftenu i dao mi je amuelet i opet nece i imam ga equipan(amuelet)
Ima još jedan, ne onaj koji ti da Amulet, potraži ga. I ne mislim da onu ženu u hramu, baš je još jedan lik tamo
HAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH A jeste Erik bezobrazan :DD
Nije mi ni to uspjelo ali ne znam sta mi je bilo u glavi pa sam pomislio na ovo, skinuo sam steel plate armor i char mi je bio polugol i odmah dijalog se pojavi kod Erika :DDDDDD
WTF?
No thanks.
Bas si gej...
ajde, ajde, već vas pola imate instalirane modove sa linka, da ne govorim koliko je cijeli žanr gejiš, sa magijicama i ostalim barbikolikim role pleyaštvom, rađe priznaj kakvu si opravicu iskrojio svom alter egu i izađi iz ormara...
WTF?
No thanks.
Bas si gej...
ajde, ajde, već vas pola imate instalirane modove sa linka, da ne govorim koliko je cijeli žanr gejiš, sa magijicama i ostalim barbikolikim role pleyaštvom, rađe priznaj kakvu si opravicu iskrojio svom alter egu i izađi iz ormara...
Da ne bude samo smajli.
Danas sam malo za promjenu iša bacit na COD MW3 i ubilo me brzinom zvuka jer sam mahinalno iša ubrat biljku sa poda :facepalm:
ja neznam dal da uzmem skyrim ili battlefield 3 za ps3
Čuj ovog pacijenta
Danas sam malo za promjenu iša bacit na COD MW3 i ubilo me brzinom zvuka jer sam mahinalno iša ubrat biljku sa poda :facepalm:
Ja u Portalu 2 stalno gledam "iza ćoška" i u mračnim dijelovima kako ne bih propustio neki skriveni Chest.
Ja u Portalu 2 stalno gledam "iza ćoška" i u mračnim dijelovima kako ne bih propustio neki skriveni Chest.
to radim još od Roguea
Pozdrav
kada ubijete prvog zmaja u skyrimu i dobijete bodyguarda Lydiu (koja mi je umrla) jer možete dobiti drugog bodyguarda?
Ako je pitanje glupo ispričavam se ali me fakat zanima!
Sretneš ih više diljem Skyrima... Ako se ne varam u Riverwoodu možeš nabavit jednog.....
Pozdrav
kada ubijete prvog zmaja u skyrimu i dobijete bodyguarda Lydiu (koja mi je umrla) jer možete dobiti drugog bodyguarda?
Ako je pitanje glupo ispričavam se ali me fakat zanima!
Da, mozes ga dobiti ako napravis neke questove za razlicite Jarle i mozes ih unajmiti.
Ispred Markartha ima psa kojeg mozes kupit.
Ljude unajmljujes u krcmama.
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.skinuo sam skyrim sa neta i instalirao ga.kad sam ga pokusao zaigrati pojavilo se ovo:
zna li netko kako da rjesim problem?
Sa neta? Misliš s nekog servisa za digitalnu distribuciju igara, tipa Steam?
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje.skinuo sam skyrim sa neta i instalirao ga.kad sam ga pokusao zaigrati pojavilo se ovo:
zna li netko kako da rjesim problem?
Reinstaliraj Dx, provjeri drivere i slično.
nabavih skyrim danas (steam, ne krek) i crasha mi se odmah kad startam game, loada se - pojavi se crni ekran i cuje se muzika - pojavi se bijeli ekran i tako stoji dok ga ne ubijem u task manageru, a par puta se cak i cijeli komp smrzo, moro sam ga resetirat. zna neko u cem je problem?
driveri su zadnji 12.1 cap3.
nabavih skyrim danas (steam, ne krek) i crasha mi se odmah kad startam game, loada se - pojavi se crni ekran i cuje se muzika - pojavi se bijeli ekran i tako stoji dok ga ne ubijem u task manageru, a par puta se cak i cijeli komp smrzo, moro sam ga resetirat. zna neko u cem je problem?
driveri su zadnji 12.1 cap3.
Jesi pustio zadnje patcheve s steama?
da i jos sam iso verify integrity.
EDIT: izgleda da je problem u full screenu, kad stavim u windowed onda radi normalno.. jos sam stavio borderless window mod i sad radi normalno, a u "full screenu" je.