The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.445.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
traktorista kaže...

Optimize performance for Core 2 Duo CPUs

Ne bi bilo loše...

toTheCore kaže...

Ceka se ovaj UI mod  {#}

A taman sam se, i jedva, navikao na onaj.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
toTheCore kaže...

Ceka se ovaj UI mod {#}

Eh ovo već izgleda puno bolje.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Može mi netko pojasnit kako pojačat oružja?50 h igre,23 lvl a najjace mi je oružje 31 dmg...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...

Može mi netko pojasnit kako pojačat oružja?50 h igre,23 lvl a najjace mi je oružje 31 dmg...

Ja se nisam bavio enchantigom i blacksmithom pa imam oruzja sa puno vise dmg ,a tek sam na 19 lvl-u.

Stavljaj perkove u one handed ili two handed zavisi što koristiš.

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
big_guy kaže...

Ja se nisam bavio enchantigom i blacksmithom pa imam oruzja sa puno vise dmg ,a tek sam na 19 lvl-u.

Stavljaj perkove u one handed ili two handed zavisi što koristiš.

Na one handed imam dosta perkova ali ne kužim taj enchanting...

15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Damage oružja se pojačava:

perkovima u one handed two handed, imaš prvu razinu, 5 nivoa /perkova svaki daje +20% ali i ostali perkovi u grani

medaljonima, prstenima i magičnim predmetima (imam necklace of major wielding, +25% one handed damage recimo)

može i potionima no mislim da nisi na to ciljao

i za kraj, najvažnije, smithingom. Ulaži perkove (obično se bira lijeva ili desna strana stabla, ovisi koji armor nosiš)

vježbaj ubijajući životinje, derući kože i pravljenjem oklopa + prodavanjem 

dakle visok smithing, popij koji smithing potion i usavršavaj oružja /oklope na odgovarajućim spravama u kovačiji

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 20:50 (Thorien Kell).
16 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
big_guy kaže...

Damage oružja se pojačava:

perkovima u one handed two handed, imaš prvu razinu, 5 nivoa /perkova svaki daje +20% ali i ostali perkovi u grani

medaljonima, prstenima i magičnim predmetima (imam necklace of major wielding, +25% one handed damage recimo)

može i potionima no mislim da nisi na to ciljao

i za kraj, najvažnije, smithingom. Ulaži perkove (obično se bira lijeva ili desna strana stabla, ovisi koji armor nosiš)

vježbaj ubijajući životinje, derući kože i pravljenjem oklopa + prodavanjem 

dakle visok smithing, popij koji smithing potion i usavršavaj oružja /oklope na odgovarajućim spravama u kovačiji

Dali na base damage svakog oružja kojeg izrađuješ utječe visina skilla Smithinga i pojačani smithing ( bilo preko potiona ili preko geara ili oboje ) ili pojačani smithing utječe samo na poboljšanje itema?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan

cemu sluze svi oni miscovi sta su svugdi npr embleming tools...ja mislio da je to za lock pick {#}

za charchoil i linen wrap znan...

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo sam si napravio novi plate armor. :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Enchanting ti je stavljanje određene magije na opremu, možeš stavljati na oružje, i na odjeću ( i obuću i nakit ), enchanatanje stvar, naravno poboljšava. Enchantove naučiš tako što disenchantaš neki item s efektom koji želiš izučiti. Recimo, našao si čizme koje daju resist fire i ti bi htio to staviti na neki armor, odeš na onaj "stol" za enchantanje ( Arcane Enchanter ) i tamo disenchantaš. Kad si je naučio, da bi je montirao na svoj item potreban ti je i puni soul gem, i neki spel za fillanje soul gema, spell kupi od nekog magea na sveučilištu ( zove se soul trap ), a gemove možeš naći bilo gdje. Kad napuniš gem, vrati se na AE, odaberi item koji želiš enchantati, odaberi enchantmen koji češ na njega staviti ( tu magiju ili što već ) i soul gem kojim češ enchantati, na kraju upališ R i to je to.

Enchanteano oružje je potrebno puniti soul gemovima a odjeću nije, kad nju napuniš miran si.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

slikica

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina

opet novi patch bez rjesavanja bugova u questovima....

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Smiješan patch ako su to sve fixevi, a čini se da jesu. Jebo ih pas.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan

Pozz ljudi. Znaci Olaf One-Eye, jel taj lik pozitivac ili negativac? Ja sam vise priklonjen Stormcloacksima, ali dosao sam u Bards College (u Solitudu) i nasao onu knjigu za onog lika. Sad taj lik od mene trazi da izmislim stihove koje nedostaju i samo vidim da mogu izmislit negativne stvari o Olafu (da laže i sl.). Oce li to utjecat kasnije ako se ocu pridruziti Stormcloaksima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cheezl kaže...

Pozz ljudi. Znaci Olaf One-Eye, jel taj lik pozitivac ili negativac? Ja sam vise priklonjen Stormcloacksima, ali dosao sam u Bards College (u Solitudu) i nasao onu knjigu za onog lika. Sad taj lik od mene trazi da izmislim stihove koje nedostaju i samo vidim da mogu izmislit negativne stvari o Olafu (da laže i sl.). Oce li to utjecat kasnije ako se ocu pridruziti Stormcloaksima?

haha dobro sam se nasmijao sad...

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

haha dobro sam se nasmijao sad...

Da? Ajde lijepo da sam uspio nekog oraspolozit. {#}

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Enchanting ti je stavljanje određene magije na opremu, možeš stavljati na oružje, i na odjeću ( i obuću i nakit ), enchanatanje stvar, naravno poboljšava. Enchantove naučiš tako što disenchantaš neki item s efektom koji želiš izučiti. Recimo, našao si čizme koje daju resist fire i ti bi htio to staviti na neki armor, odeš na onaj "stol" za enchantanje ( Arcane Enchanter ) i tamo disenchantaš. Kad si je naučio, da bi je montirao na svoj item potreban ti je i puni soul gem, i neki spel za fillanje soul gema, spell kupi od nekog magea na sveučilištu ( zove se soul trap ), a gemove možeš naći bilo gdje. Kad napuniš gem, vrati se na AE, odaberi item koji želiš enchantati, odaberi enchantmen koji češ na njega staviti ( tu magiju ili što već ) i soul gem kojim češ enchantati, na kraju upališ R i to je to.

Enchanteano oružje je potrebno puniti soul gemovima a odjeću nije, kad nju napuniš miran si.

Hvala.A da li je ista stvar i sa oružjem?npr.imam neki sword sa 31 dmg i da li tako isto vrijedi da bude 50+ dmg ili koliko već može?

17 godina
big_guy kaže...
thuglife kaže...

Hvala.A da li je ista stvar i sa oružjem?npr.imam neki sword sa 31 dmg i da li tako isto vrijedi da bude 50+ dmg ili koliko već može?

jesi cuo mozda za workbench?

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
big_guy kaže...
thuglife kaže...

jesi cuo mozda za workbench?

Da čuo,vidio {#}

Neznam čemu služi

17 godina

na workbenchu upgrade-as i armor i weapons, armoru dizes armor rating, oruzju damage. za svako upgrade-anje trebas odredeni ignot, obicno od materijala od kojeg je napravljeno samo oruzje ili armor...

ubuduce... imas google, lipo napises elder scrolls wiki, tamo sve pise...

17 godina
neaktivan

{#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

čekajmo japance sa svojim modovima...

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...
Obi Wan kaže...

Smiješan patch ako su to sve fixevi, a čini se da jesu. Jebo ih pas.

ma stvarno mi vise idu na zivce sa tim kozmetickim promjenama...

17 godina
protjeran

Ovi questovi za unapređenje Thieves Guilda su vjerojatno najdosadniji questovi koje san ikad odigra u nekom RPGu :(

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

što dobijem ako sve dragon mask stavim u labyrinthian?

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Danny_HR kaže...
---

Nema neki mod za inventory?

ima mod, ali sje*e ti fps... osim toga inventory i nije tako los kao sto svi govore. ber ne meni, ja se snalazim perfektno

Nije istina. Nema nikakve razlike u FPSu. Bar ne kod mene.

I svi se snalaze, nekima je problem konstantno skrolanje i traženje itema. QD Inventory nije savršen al s njim puno brže dolazim do onoga što mi treba. Pogotovo kad recimo idem prodavat stvari.

toTheCore kaže...

Ceka se ovaj UI mod {#}

Meni se još više sviđa ovaj:

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:35 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

što dobijem ako sve dragon mask stavim u labyrinthian?

Dobijes jos 1 komad ;)

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
17 godina
Obi Wan kaže...

opet patch bez rješenja za rušenje igre

BF3:crna_bandera
17 godina
protjeran
Wolf88 kaže...
Obi Wan kaže...

opet patch bez rješenja za rušenje igre

Iskreno sumnjam da će to ikad riješit, to nisu zakrpali ni u Morrowindu, ni Oblivionu, ni Falloutu 3 ni New Vegasu, razlog za optimizam ne postoji {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice