pozz svima.
Ovo mi je prvi Elder Scroll koji igram i vrhunski je. Zanima me samo da li se dobijaju exp kada rjesavamo questove i ubijamo sve sto nas stigne pod ruku?? Zasad sam lvl32 i čini mi se da jedino dobijem exp kada mi se skillovi levelaju...
pozz svima.
Ovo mi je prvi Elder Scroll koji igram i vrhunski je. Zanima me samo da li se dobijaju exp kada rjesavamo questove i ubijamo sve sto nas stigne pod ruku?? Zasad sam lvl32 i čini mi se da jedino dobijem exp kada mi se skillovi levelaju...
pozz svima.
Samo s skillovima.
naviknit ces se...
Mogu li nekako pretvoriti Iron Ore u Iron Ingot??
I meni je Cicero isao na zivac pa sam napravio jednu veliku gresku
Kaj nisi ga trebao roknut ili ?
Kad preuzmes vodstvo Dark Brotherhooda, dal ima kraja questovima od Night Mother ?
ne bih se potpuno složio,nije blizzard za bacit...wow je dao svoj obol RPG-u :-D
Mogu li nekako pretvoriti Iron Ore u Iron Ingot??
na ulazu u Whitrun sa desne strane imaš talionicu :P
ali priznaj da pritiščeš Q kad vidiš neprijatelja....
Mozda je zbog toga sta mi je ovo prvi TES, al ja sam se izuzetno brzo snasao u njemu i uopce mi ne izgleda komliciran, dapace, odlicno se snalazim u njemu.
U svakoj igri.
---
Nema neki mod za inventory?
U svakoj igri.
---
ima mod, ali sje*e ti fps... osim toga inventory i nije tako los kao sto svi govore. ber ne meni, ja se snalazim perfektno
U svakoj igri.
---
ima sigurno,pitaj doktora u modding temi ili nexus skyrim.
Kad preuzmes vodstvo Dark Brotherhooda, dal ima kraja questovima od Night Mother ?
Nema, to su radiant questovi.
Mozes ga roknut i ostavit zivog, ako ga ostavis zivog bude zanimljivije. A ovo sa Night mother, neznam al mislim da ima beskonacno questova.
nexus skyrim.
OFF
btw. jel itko ima problema sa logiranjem na skyrimnexus, regao se na thenexusforums.com ali mi ista registracija ne radi za skyrimnexus.com, jel netko zna u čemu je problem, jesam li idiot pa sam nešto krivo skontao, jesam li lud ili mi noge smrde...
Eh, kad smo morali doći do toga.. noge ti smrde.
Sve radi ok.
Eh, kad smo morali doći do toga.. noge ti smrde.
Sve radi ok.
eto kad se ne peru noge, sada radi (damn cookies)
evo malo refresh... da li postoji mod koji pokazuje koje su knjige procitane a koje ne?
Izgledaju preumjetno..
bar na slikama..
Jesu li rješili na tom qd inventory modu onaj problem kad u nekih trgovaca (onih koji prodaju više vrste stvari) nemoš vidit zadnjih par opcija za prodat (misc i books mislim) ?
ps:tražio sam, nigdi nepiše to :(
Jesu li rješili na tom qd inventory modu onaj problem kad u nekih trgovaca (onih koji prodaju više vrste stvari) nemoš vidit zadnjih par opcija za prodat (misc i books mislim) ?
Samo koristiš cursor strelice : )
Izgledaju preumjetno..
bar na slikama..
Ma daaaaj čovječe, izgledaju SAVRŠENO! :)
Ne još, ali odeš na tab ALL i nađeš tamo, nije neki problem.
Ili, što kolega kaže, strelicama.
Mozda bi se sada mogao i ozeniti :D
Hmm moram reći da ovako na slikama izgledaju presavršeno viditi ćemo u igri...........................ali svaka čast onome ko je radio nice work
1.3 patch je vani....ikakvo poboljsanje? neko probo
Patch 1.3 Notes:
General stability improvements
Optimize performance for Core 2 Duo CPUs
Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
Fixed magic resistances not calculating properly
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Fixed dragon animation issues with saving and loading
Fixed Y-look input to scale correctly with framerate