- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo prije mi se prvi put desilo da sam ukokal zmaja, al mu je dusa ostala...
Sta je dobro za Imperial rasu posto mi je omiljena i presao sam i Oblivion sa njom, mislim koji skilovi? Da li je Kao i prije Speechcraft? Da li su dobri za One-Handed, Heavy Armor i Block? Za sta su jos dobri? Ocu da napravim nekog Imperijalca i da konacno krenem u pravi pohod Ove druge mi se ne svidjaju
Sta je dobro za Imperial rasu posto mi je omiljena i presao sam i Oblivion sa njom, mislim koji skilovi? Da li je Kao i prije Speechcraft? Da li su dobri za One-Handed, Heavy Armor i Block? Za sta su jos dobri? Ocu da napravim nekog Imperijalca i da konacno krenem u pravi pohod Ove druge mi se ne svidjaju
dobro je to što si naveo a znaj da oni dabivaju bonus +10 na restorating, pa vjerovatno češ ukoliko budeš igra sa njim bit nekakav paladin:) računaj i na smithing...
Ja igram imperiala, one handed, archery, destruction, heavy armor su mi glavne, restoration mi je dosta velik je ga stalno koristim, lockpick također, od ostalih smithing i enchanting imam neloše odrađene.
Speech me jako razočarao, jer je beskoristan, i nema onih razgovora u kojima uživaš kad uspiješ nagovorit nekoga na nešto, ovdje se sve svodi na zaprijetiti nekome par puta, potplatiti stražara i dobit bolju cijenu u dućanu, sve u svemu, to me razočaralo.
Kako ja još nisam sro dva zmaja u paru a 41 level sam?
Jel možda zato što na main questu sam tek nedavno završia diplomatic immunity?
Što mislite da treba dizat koje skilove za nekog warriora da tako kažem,ja dižem Two handed,Heavy armor i Smithing od glavnog,jel bi trebalo još kaj?(btw.lvl 10 sam,Nord rasa)
Kako ja još nisam sro dva zmaja u paru a 41 level sam?
Jel možda zato što na main questu sam tek nedavno završia diplomatic immunity?
Dva zmaja nailaze slučajno, može se potrefiti da ne naletiš nikako ali vjerojatno češ naletjet tijekom igre.
S ovim modovima koje je stavio doktor igra izgleda svemirski. Jedino se još malo privikavam na noć koja baš i izgleda ko noć.
Nego imam pitanje, koliko ima questova od companionsa. Ja sam stao na osam, odonsno u statistici mi piše da sam napravio 8 questova od njih.Sad dobivam samo generirane questove tipa donesi ovo ili ono ili nekoga treba istući itd. Napravio sam ih više od 20. Kao zadnje sam izlječio dva companionsa od bolesti vukodlaka, i nakon toga idu ta ponavljanje. I da probao sam razgovarati sa svim companionima i svi mi daju iste questove.
S ovim modovima koje je stavio doktor igra izgleda svemirski. Jedino se još malo privikavam na noć koja baš i izgleda ko noć.
Nego imam pitanje, koliko ima questova od companionsa. Ja sam stao na osam, odonsno u statistici mi piše da sam napravio 8 questova od njih.Sad dobivam samo generirane questove tipa donesi ovo ili ono ili nekoga treba istući itd. Napravio sam ih više od 20. Kao zadnje sam izlječio dva companionsa od bolesti vukodlaka, i nakon toga idu ta ponavljanje. I da probao sam razgovarati sa svim companionima i svi mi daju iste questove.
Ma uradiš one prve koji su zanimljivi dok ne postaneš glavni, kasnje se samo dobijaju dosadni questovi koji se isplate samo ak ti treba love, tako je ja mislim i u svakoj udruzi (tipa dark brotherhood, thieves guild...)
Pozz ljudi. Znaci obavio sam onaj quest "Missing in action" kad trebam nac onog brata od onog gray-mana. Reko sam liku da ostane u kuci, i kad sam obavio quest nemogu tog lika nigdje nac. WTF?
Pozz ljudi. Znaci obavio sam onaj quest "Missing in action" kad trebam nac onog brata od onog gray-mana. Reko sam liku da ostane u kuci, i kad sam obavio quest nemogu tog lika nigdje nac. WTF?
Što si ti točno napravio, valjda si mu bratu rekao da ostane u kući, jesi li njega oslobodio iz one tvrđave na sjeveru?
Eh da, jesi li provalio onima iz drugog klana u kužu ( negdje po Whiterunu ) i našao onu knjigu/ pismo, mislim da je tako nešto išlo?
Bug koji ne mogu da resim, nikako ne mogu da izvadim strelu iz lobanje.
Preko konzole promjeni spol i onda samo vrati, koliko ja znam to radi.
Preko konzole promjeni spol i onda samo vrati, koliko ja znam to radi.
Aj pokusacu.
Ma uradiš one prve koji su zanimljivi dok ne postaneš glavni, kasnje se samo dobijaju dosadni questovi koji se isplate samo ak ti treba love, tako je ja mislim i u svakoj udruzi (tipa dark brotherhood, thieves guild...)
Ma znam to, u svim guildovima dobivam tako questove, nego me zanma da li ima više od osam glavnih questova za Companionse?
Kao zadnje sam izlječio dva companionsa od bolesti vukodlaka, i nakon toga idu ta ponavljanje.
Nisam znao da je ovo moguće, kad si i kako to dobio? Ja sam izliječio sebe i starog, mislim da sam razgovarao sa svima poslije no nije mi ponuđena opcija za to. Još čuvam dve bapske grde glave btw. Znam da Aela neće se izliječit, tko onda, ova dva brata?
No da ti odgovorim, da questovi se poslije samo nižu generički. Odi rješavat nešto drugo, hvala Bogu imaš što : )
Kao zadnje sam izlječio dva companionsa od bolesti vukodlaka, i nakon toga idu ta ponavljanje.
Nisam znao da je ovo moguće, kad si i kako to dobio? Ja sam izliječio sebe i starog, mislim da sam razgovarao sa svima poslije no nije mi ponuđena opcija za to. Još čuvam dve bapske grde glave btw. Znam da Aela neće se izliječit, tko onda, ova dva brata?
No da ti odgovorim, da questovi se poslije samo nižu generički. Odi rješavat nešto drugo, hvala Bogu imaš što : )
Izgleda da se taj quest može završiti na više načina, meni je recimo taj stari umro kod napada na companione i posle osvete za njegovo ubojstvo, te nakon što sam starome izlječio dušu od vječnog prokletstva, još su mi dva companionsa rekla da se žele izlječiti i to sam napravio i njima. A kaj se tiće moje bolesti ja se nisam izlječio i nigdje nemam tu mogučnost.
Izgleda da se taj quest može završiti na više načina, meni je recimo taj stari umro kod napada na companione i posle osvete za njegovo ubojstvo, te nakon što sam starome izlječio dušu od vječnog prokletstva, još su mi dva companionsa rekla da se žele izlječiti i to sam napravio i njima. A kaj se tiće moje bolesti ja se nisam izlječio i nigdje nemam tu mogučnost.
naravno da nema questa kad je to tvoj izbor, rijesis se bolesti isto kao sto si rijesio drugima... misli malo je*e mu mater
naravno da nema questa kad je to tvoj izbor, rijesis se bolesti isto kao sto si rijesio drugima... misli malo je*e mu mater
To mi nije opcija, otiđem u tu pečinu gdje sam njih izlječio i mogu samo po njoj hodati koliko oću. Ali daj mi reci na temelju čega si ti uopće zaključio da se ja želim izlječiti. Daj drugi put malo bolje čitaj postove na koje se misliš preseravati. Samo sam napisao da nisam dobio mogučnost izlječenja.
nisam ja nista rekao da se to zelis izlijeciti... samo sam rekao da quest ne postoji jer je to tvoj izbor. to je druga stvar sto ti ne razmisljas...
vidim da ti slabo to ide pa evo sam procitaj...
After finishing Glory of the Dead you can use the blue flame combined with a Glenmoril witch's head in Ysgramor's Tomb the same as you did to cure Kodlak's spirit. Your wolf spirit will be released, kill it and you're cured permanently.
nisam ja nista rekao da se to zelis izlijeciti... samo sam rekao da quest ne postoji jer je to tvoj izbor. to je druga stvar sto ti ne razmisljas...
vidim da ti slabo to ide pa evo sam procitaj...
After finishing Glory of the Dead you can use the blue flame combined with a Glenmoril witch's head in Ysgramor's Tomb the same as you did to cure Kodlak's spirit. Your wolf spirit will be released, kill it and you're cured permanently.
E a opet ne čitaš kaj sam napisal, ja dođem do te vatre i ne mogu ništa ubaciti u nju makar imam glavu od vještice,tak da se ne mogu izlječiti. Mogu samo ljepo gledati u plavu vatru.
EDIT: evo baš sam sad još jedamput išao isprobati i ništa.
e onda ovako...
ako nisi izlijecio sve, a vidim nisi onda razgovaraj sa bracom, njih izlijeci prvo pa onda sebe. ako si pobio svu bagru u pecini trebala bi ti ostati jos jedna glava za tebe. ako se hoces izlijeciti. ja sam se o dmah rijesio pa nisam imao poblema.
ako nije to onda je bug.
E a opet ne čitaš kaj sam napisal, ja dođem do te vatre i ne mogu ništa ubaciti u nju makar imam glavu od vještice,tak da se ne mogu izlječiti. Mogu samo ljepo gledati u plavu vatru.
EDIT: evo baš sam sad još jedamput išao isprobati i ništa.
Ovaaaj, ti znaš ... u vatru se ništa ne "baca", samo je aktiviraš, sa "E"? Samo provjeravam ako znaš ... ; )
Ostavi je, baš ti dobro stoji : )
Bit ćeš najcool MF kad dođeš u krčmu, ovi oni plaćenici i vojnici sa kao nekakvim ožiljcima, a ti sa pravom strijelom u lubanji :)
Pa vidim da vas više od pola igra kao Nord, koju klasu igrate evo ja sam trenutno Orc lvl 26 Warrior Berserker.
Ovo sa zabodenim strijelama je često ali nije problem pošto nestanu kad te ubiju.
18 | Warrior |
---|---|
7 | Mage |
6 | Archer |
2 | Rogue |
18 | kombinacija više klasa |
Malo prije mi se prvi put desilo da sam ukokal zmaja, al mu je dusa ostala...
Ja sam naišao na mislim Blood xy zmaja i ne mogu mu ništa, sprži on mene nekoliko puta iz zraka, ostajem živ, pumpam health potionima, a kad mi dođe jedva ga okrznem i opet iznova leti, pali, rekoh ne još, drugi put :)
Koja je taktika, izmicanje vatri + čekanje da sleti ili što ?
Nista od tvoje ankete,jel vecina nas igra mjesavina puno klasa jer igra u nekim situacijama te tjera bas na to,recimo Dark Brotherhood questovi,borbe sa zmajevima ( treba razvijati Archery ),magija protiv nekih neprijatelja tako da...
Ja igram mjesavina One-Handed Warriora,Destruction/Restoration mage,Archery ( 130 damage ),sneak isto dosta razvijen,zatim Alchemy/Enchanting/Smithing itd...