- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovo je bolesno, nemogu vjerovati da Skyrim uopće može ovako izgledati.
Vjerojatno bolesno ubija performanse doduše...
Doktore imaš li video?
Pa ovo je bolesno, nemogu vjerovati da Skyrim uopće može ovako izgledati.
Vjerojatno bolesno ubija performanse doduše...
Radi tip na 1024x1024 verziji...
Kada sve drugo bude u tom rangu...... E onda će se ispatit stavit. I uzet 2xGTX580...
Doktore imaš li video?
Nemam, imam DVD player. Prodao sam video
Brutalne teksture
Ali najveći problem je šta se uopće ne uklapaju u igru!! Sa tim teksturama sve drugo iskače, (ili se može reći da one iskaču). Prerealne na sve drugo u igri..... Tako odlično, a tako loše...
E ovo je već razlika kak spada, a i 192mb je tak da je već na download i ide u igru ----- kak se instalira samo drag and drop u data ili ima i onaj dio di moraš kvčicu staviti !??
i kad ce update na 1.3v jer ovi rikverc zmajevi smanjnje najjačeg skilla bezveze i smanjilo mi staminu bez-veze itd.. napokon nađem mod da mi je igra super i onda shebu sa updateom mi igru
Brutalne teksture
Ali najveći problem je šta se uopće ne uklapaju u igru!! Sa tim teksturama sve drugo iskače, (ili se može reći da one iskaču). Prerealne na sve drugo u igri..... Tako odlično, a tako loše...
Upravo tako, zato i ne žurim s tim teksture packovima. Igra mi se vrti dobro i izgleda lijepo, ostalo mi nije toliko bitno.
Dobro se sijećam sličnih packova sa morrowinda. Sve bi izgledalo oštrije no bilo bi nekako čudno ... boje i dezeni se ne bi uklapali, opći kolorit nije bio u balansu, jednostavno ne bi mogao reć sa sigurnošću da su promjene zapravo pozitivna stvar za izgled igre.
Tako je i ovdje.
Brutalne teksture
E ovo je već razlika kak spada, a i 192mb je tak da je već na download i ide u igru ----- kak se instalira samo drag and drop u data ili ima i onaj dio di moraš kvčicu staviti !??
i kad ce update na 1.3v jer ovi rikverc zmajevi smanjnje najjačeg skilla bezveze i smanjilo mi staminu bez-veze itd.. napokon nađem mod da mi je igra super i onda shebu sa updateom mi igru
Po meni se to ne isplati stavljat. Prije sačekat 1024x1024 verziju da malo pokvari izegled, (nevjerovatno, ali istinito). Ovo izgleda predobro za ostatak igre.
I igra je nakon update na 1.2 verziji, ne 1.3.
Brutalne teksture
Brate moj kako vrhunski izgedaju ove nove teksture. Ali ipak ovo ce bit Uber killer za moj sistem
zato i kažem za 1.3 update - kakve su kardinalne greške napravili na 1.2 ja sam očekivao da ce 1.3 izac za 24 sata sa oprostite linkom !!
a teksture idu gore pa kud puklo puklo, koliko sam skužio to su samo za teren i okoliš a ove di su građevine te izgledaju slabije pa je tu problem jel !?? ili sam krivo skužio ??
e da i koliko ti fps-a palo sa ovim teksturama --- meni vrti na prosjek 30-ak fps-a i to mi je ok, ali nevjerojatno mi je da bez obzira dalo AA i ono drugo satvim na 0 ili 2 i dali stavim 8 /16 da mi je isto fps-a !??? o ATI-u se radi naravno i nekim uber beta driverima s kojim mi je Rage njihov proradio kao da sam još 4 kartice spojio u Crossfire
inače komp nije baš močan ali Skyrim radi super s obzirom kak dobro izgleda -- Core2Duo E5400 2gb ram-a i ati 5750 1gb
Ne koristim te teksture....
Kasniš jedno 6 mjeseci..
Znaimljivo je da je doista tako i ispalo "all the crap filled the gap"
Sad sam zapeo na dva bug-a:
1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.
2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.
kad dobijes taj quest onda ti onaj kaze sifru za uc a ako falijes onda neznan :( ..... probaj loadat rije toga
Taj quest je zbugan, otvori konzolu i upiši TCL , to če ti dat no clip mode pa prođi kroz zatvorena vrata i pokušaj ih otvorit iznutra , stišči puno puta E tako je meni uspjelo.
No clip isključiš sa TCL OFF...
Sad sam zapeo na dva bug-a:
1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.
2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.
kad dobijes taj quest onda ti onaj kaze sifru za uc a ako falijes onda neznan :( ..... probaj loadat rije toga
Toliko puta prožvakano da je to već strašno. Nakon šta sam ovo vidio, moja mačka koja spava na krevetu je samo rekla mijauuuu
Evo FIX - kome ne radi, neka ovo prebaci u Data Folder
Neka se ovo stavi u prvi post jer će još biti 150 ovakvih pitanja
Za Markath.... Nisi uopće trebo napast čuvare. Oni neka se klju, a ti samo prošetaš.... A kada si već pobio cijeli Makarth nije ni čudo šta je bounty...neznam kako da to riješiš
Vidim da spominjete da se konja može besplatno dobiti u Riftenu,kako, treba neki quest rješit ili?ja sam ga već dva put kupio i oba puta mi je poginuo o borbi tako da mi se više ne isplati kupovat,sad sam ukrao iz Whiteruna tolko da brže putujem kolko tolko.
jel se isplati pojacat odredene skillove kommandon...i napunit ih skroz ali onemogucit lvlanje
Počeo ispočetka sa heavy nor two handed beastom :)
Tek sam sad skužio, lik koji kompozira skyrim theme ima na stolu sliku TEHNO VIKINGA!! BWHAHAHAHHAAAAhaHA!
Za one koji ne znaju, evo jedan mali biser; kako na YT preko noći postati celebrity
najbolje je što je svaki drugi komentar vean uz TES : ) na svakom tehno viking videu, ima ih stotine : )
postoji li kommanda za napunit perkove
postoji li kommanda za napunit perkove
Postoji:
Igraj drugu igru!
Tek sam sad skužio, lik koji kompozira skyrim theme ima na stolu sliku TEHNO VIKINGA!! BWHAHAHAHHAAAAhaHA!
Za one koji ne znaju, evo jedan mali biser; kako na YT preko noći postati celebrity
najbolje je što je svaki drugi komentar vean uz TES : ) na svakom tehno viking videu, ima ih stotine : )
Fali najbolji dio techno vikinga.
Kad prijeti nekom liku prstom. xD
Evo jedan mod za texture oružja - ali tek je u početku
http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1754
za kojih 3 mj. ova igra ce sa jedim kompletom od kojih 3-5gb modova i ispravljenim greškama, i sa kojim DLC-om biti savršena !!
Jedva čekam - šteta kaj ju nisam zaigrao kao i Borderlands - gdinu i pol nakon izlaska, onda je imala rješene sve probleme,, sad kad vidim da ima modova za Fallout New Vegas mislim si da bi mogao sve skinuti pa zaigrati ponovo makar sam ga prošao cjelog i sa svim DLC-ima na Hard core već jednom :(
I was a techno viking like him.... but then I took an arrow to the knee...