The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Brutalne teksture

Ali najveći problem je šta se uopće ne uklapaju u igru!! Sa tim teksturama sve drugo iskače, (ili se može reći da one iskaču). Prerealne na sve drugo u igri..... Tako odlično, a tako loše...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:32 (doktor1).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ovo je bolesno, nemogu vjerovati da Skyrim uopće može ovako izgledati.

Vjerojatno bolesno ubija performanse doduše...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Doktore imaš li video?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thuglife kaže...

Pa ovo je bolesno, nemogu vjerovati da Skyrim uopće može ovako izgledati.

Vjerojatno bolesno ubija performanse doduše...

Radi tip na 1024x1024 verziji...

Kada sve drugo bude u tom rangu...... E onda će se ispatit stavit. I uzet 2xGTX580...

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Prince-Artas kaže...

Doktore imaš li video?

Nemam, imam DVD player. Prodao sam video {#}

ššššš - možda su u šumi
13 godina
doktor1 kaže...

Brutalne teksture

Ali najveći problem je šta se uopće ne uklapaju u igru!! Sa tim teksturama sve drugo iskače, (ili se može reći da one iskaču). Prerealne na sve drugo u igri..... Tako odlično, a tako loše...

E ovo je već razlika kak spada, a i 192mb je tak da je već na download i ide u igru ----- kak se instalira samo drag and drop u data ili ima i onaj dio di moraš kvčicu staviti !??

i kad ce update na 1.3v jer ovi rikverc zmajevi smanjnje najjačeg skilla bezveze i smanjilo mi staminu bez-veze itd..  napokon nađem mod da mi je igra super i onda shebu sa updateom mi igru

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Brutalne teksture

Upravo tako, zato i ne žurim s tim teksture packovima. Igra mi se vrti dobro i izgleda lijepo, ostalo mi nije toliko bitno.

Dobro se sijećam sličnih packova sa morrowinda. Sve bi izgledalo oštrije no bilo bi nekako čudno ... boje i dezeni se ne bi uklapali, opći kolorit nije bio u balansu, jednostavno ne bi mogao reć sa sigurnošću da su promjene zapravo pozitivna stvar za izgled igre. 

Tako je i ovdje. 

17 godina
VooDooZg kaže...
doktor1 kaže...

Brutalne teksture

E ovo je već razlika kak spada, a i 192mb je tak da je već na download i ide u igru ----- kak se instalira samo drag and drop u data ili ima i onaj dio di moraš kvčicu staviti !??

i kad ce update na 1.3v jer ovi rikverc zmajevi smanjnje najjačeg skilla bezveze i smanjilo mi staminu bez-veze itd..  napokon nađem mod da mi je igra super i onda shebu sa updateom mi igru

Po meni se to ne isplati stavljat. Prije sačekat 1024x1024 verziju da malo pokvari izegled, (nevjerovatno, ali istinito). Ovo izgleda predobro za ostatak igre.

I igra je nakon update na 1.2 verziji, ne 1.3.

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Brutalne teksture

Brate moj kako vrhunski izgedaju ove nove teksture. Ali ipak ovo ce bit Uber killer za moj sistem {#}

13 godina

zato i kažem za 1.3 update - kakve su kardinalne greške napravili na 1.2 ja sam očekivao da ce 1.3 izac za 24 sata sa oprostite linkom !!

a teksture idu gore pa kud puklo puklo, koliko sam skužio to su samo za teren i okoliš a ove di su građevine te izgledaju slabije pa je tu problem jel !??  ili sam krivo skužio ??

e da i koliko ti fps-a palo sa ovim teksturama --- meni vrti na prosjek 30-ak fps-a i to mi je ok, ali nevjerojatno mi je da bez obzira dalo AA i ono drugo satvim na 0 ili 2  i dali stavim  8 /16  da mi je isto fps-a !???  o ATI-u se radi naravno i nekim uber beta driverima s kojim mi je Rage njihov proradio kao da sam još 4 kartice spojio u Crossfire

inače komp nije baš močan ali Skyrim radi super s obzirom kak dobro izgleda -- Core2Duo E5400 2gb ram-a i ati 5750 1gb  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne koristim te teksture....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nešto za smijeh

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kasniš jedno 6 mjeseci..

Znaimljivo je da je doista tako i ispalo "all the crap filled the gap"

17 godina

ja mislim da ovo nije bilo.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Sad sam zapeo na dva bug-a:

1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.

2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.

kad dobijes taj quest onda ti onaj kaze sifru za uc a ako falijes onda neznan :( ..... probaj loadat rije toga

YAY
13 godina

Taj quest je zbugan, otvori konzolu i upiši TCL , to če ti dat no clip mode pa prođi kroz zatvorena vrata i pokušaj ih otvorit iznutra , stišči puno puta E tako je meni uspjelo.

No clip isključiš sa TCL OFF...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:01 (Streetpunk).

0 0 hvala 0
17 godina
MAKl kaže...
TracerCPP kaže...

Sad sam zapeo na dva bug-a:

1. Ne mogu se nikako riješiti bounty-a nakon bijega iz rudnika u Markathu.

2. Ne mogu nikako razgovarati s Esbernom kad ga nađem u ratways-u... Neće lik da otvori vrata.

kad dobijes taj quest onda ti onaj kaze sifru za uc a ako falijes onda neznan :( ..... probaj loadat rije toga

Toliko puta prožvakano da je to već strašno. Nakon šta sam ovo vidio, moja mačka koja spava na krevetu je samo rekla mijauuuu

Evo FIX - kome ne radi, neka ovo prebaci u Data Folder

I još jedan

Neka se ovo stavi u prvi post jer će još biti 150 ovakvih pitanja

Za Markath.... Nisi uopće trebo napast čuvare. Oni neka se klju, a ti samo prošetaš.... A kada si već pobio cijeli Makarth nije ni čudo šta je bounty...neznam kako da to riješiš

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:13 (doktor1).
15 godina
neaktivan

{#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:27 (hari85).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da spominjete da se konja može besplatno dobiti u Riftenu,kako, treba neki quest rješit ili?ja sam ga već dva put kupio i oba puta mi je poginuo o borbi tako da mi se više ne isplati kupovat,sad sam ukrao iz Whiteruna tolko da brže putujem kolko tolko.

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
14 godina
neaktivan

jel se isplati pojacat odredene skillove kommandon...i napunit ih skroz ali onemogucit lvlanje

YAY
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:51 (MAKl).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ne
15 godina
neaktivan

Počeo ispočetka sa heavy nor two handed beastom :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Composing Skyrim's Theme

Tek sam sad skužio, lik koji kompozira skyrim theme ima na stolu sliku TEHNO VIKINGA!! BWHAHAHAHHAAAAhaHA!

Za one koji ne znaju, evo jedan mali biser; kako na YT preko noći postati celebrity

najbolje je što je svaki drugi komentar vean uz TES : ) na svakom tehno viking videu, ima ih stotine : )

14 godina
neaktivan

postoji li kommanda za napunit perkove

YAY
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Easter egg!

Romeo i Julija Romeo i Julija
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

4 0 hvala 0
17 godina
MAKl kaže...

postoji li kommanda za napunit perkove

Postoji:

Igraj drugu igru!

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Thorien Kell kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Composing Skyrim's Theme

Tek sam sad skužio, lik koji kompozira skyrim theme ima na stolu sliku TEHNO VIKINGA!! BWHAHAHAHHAAAAhaHA!

Za one koji ne znaju, evo jedan mali biser; kako na YT preko noći postati celebrity

najbolje je što je svaki drugi komentar vean uz TES : ) na svakom tehno viking videu, ima ih stotine : )

Fali najbolji dio techno vikinga.

Kad prijeti nekom liku prstom. xD

- Psiho246
13 godina

Evo jedan mod za texture oružja - ali tek je u početku

http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1754

za kojih 3 mj. ova igra ce sa jedim kompletom od kojih 3-5gb modova i ispravljenim greškama, i sa kojim DLC-om  biti savršena !!

Jedva čekam - šteta kaj ju nisam zaigrao kao i Borderlands - gdinu i pol nakon izlaska, onda je imala rješene sve probleme,, sad kad vidim da ima modova za Fallout New Vegas mislim si da bi mogao sve skinuti pa zaigrati ponovo makar sam ga prošao cjelog i sa svim DLC-ima na Hard core već jednom :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

I was a techno viking like him.... but then I took an arrow to the knee... {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
15 godina

dobio sam u jednom questu neki ludi štit

0_o
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice