jel ovo legit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ovo legit?
cini mi se da je jer sam vec na dosta mjesta vidao direct song
Covjek za razliku od svih vas zna o cemu prica. U pravu je kad kaze da su svi RPG-ovi bazirani na D&D pravilima. Uzmi za primjer hit pointse, mehanika koju imas u svakom RPG-u a dolazi iz D&D-a...
Tuzno je kolko neki od vas ovdje po svaku cijenu moraju branit igru koja je vise nego ocito daleko od vrhunskog RPG-a, dobar je, al vrhunski ni blizu.
U citavoj igri me mozda par questova zainteresiralo, ostalo je dosadno i nemastovito, plitko i zatupljujuce, mrvicu bolje od bezumnog mmo grindanja..
Evo sad su već dvojica koji nemaju pojma, izgleda da se množe : ) Hit pointse nije "izmislio" AD&D. Neki oblik "zdravlja" postojao je u jednom obliku ili drugome davno prije AD&Da, nije on ni prva ni jedina igra sa takvim pravilima ako je najpoznatija. Vrhunski RPG postoji samo u živo no ova igra je bez sumnje u vrhu svoga žanra, što će potvrditi i prodaja i recenzije. Normalno da neće pasati baš svima no ja se čudim što tih par ljudi koji je ne vole uopće rade ovdje? Ja recimo ne volim simse pa mi ne pada na pamet otić u njihov forum i pisat da je igra s*anje jer bi to za mene bilo i idiotski i gubitak vremena.
@2:10
na pečenu kokoš
Odlično objašnjeno o DLCima!!! Sve je rekao!
dwarfovi su kao cigani,pale se na zlato.sve je od zlata.jeli netko sreo onog orca koji čeka da umre?ja sam ga pustio da živi hehe.
dwarfovi su kao cigani,pale se na zlato.sve je od zlata.jeli netko sreo onog orca koji čeka da umre?ja sam ga pustio da živi hehe.
Kakvo zlato? Dwemer metal je posebna legura koja od kad su nestali Dwemeri nije uspješno replicirana. (Legura=mješavina metala i/ili nemetalnih primjesa)
Skupilo mi se preko 10 000 golda,neznam što da kupujem s njima.Koristim one handed oružja,već duže vrijeme sa drainheart swordom.Koje je najjače one handed oružje i gdje ga kupit?
smithing ← kupuj iron daggers
Tu je Dawnbreaker... Undead, pazite se....
kak si uzeo tak predmet? jos uvijek nisam skuzio
btw,dawnbreaker mi je odlican..poboljsao sam si ga na epic i sad ima 61 dmg.. njega i spellbreaker takoder na epic...odlicni su mi oboje.
btw nasao sam neki masivni stit (slika),dobar je za deflektanje strijela + 4 od 8 leech mage maska
Ubija me ovaj šugavi inventory.
Moja pojam inventorya za bilo koji tip RPG-a jest onaj nalik iz diabla II ili Baldur's Gatea.
Ovo je prevršilo mjeru retardacije za 12%.
Mislim,igram i sve je to ok, mogu se snać ali brate.. gadan je za gledat, stisnut, nepregledan, kaotičan.
Ostatak GUI-a mi je manje-više falloutovski OK ali ovo mi se više gadi.
Sad mi recite, 'jesi probao taj i taj mod' ?
Nisam.
Tu je Dawnbreaker... Undead, pazite se....
kak si uzeo tak predmet? jos uvijek nisam skuzio
btw,dawnbreaker mi je odlican..poboljsao sam si ga na epic i sad ima 61 dmg.. njega i spellbreaker takoder na epic...odlicni su mi oboje.
btw nasao sam neki masivni stit (slika),dobar je za deflektanje strijela + 4 od 8 leech mage maska
Kada si u inventoriju odeš na objekt desno i kotačićem miša prema gore...tada dolazi na cijeli ekran.
Meni kao One Hand Warrioru kojem treba puno Stamine za Power Attack; Rahgot maska dušu dala... +70 Stamina
Health 353 / Stamina 313 / Magica 100 -- lvl 29
Ubija me ovaj šugavi inventory.
Moja pojam inventorya za bilo koji tip RPG-a jest onaj nalik iz diabla II ili Baldur's Gatea.
Ovo je prevršilo mjeru retardacije za 12%.
meni je inventori okeac...brz je i snalazim se u njemu.
al da je bio neki ko iz diabla npr. , bilo bi puno bolje.
najvise me smeta sto se moze jedan prsten samo stavit na lika i to sto nemozes birat sta ce nosit onaj koji te prati. poput lidije. sve sam joj stavio,poboljsano na neznam koju razinu..i ona i dalje ima ovaj usr*ni steel šild
pitanje za sve:
kolko ste nasli do sad tih masaka? koje su vam najbolje? tj koje koristite najvise?
Ne znam jeli tko prati službeni forum, ali evo jedan dobar review s kojim se prilično slažem:
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1296376-review-from-a-morrowind-lover/
Možda lik malo previše traži mane u igri, ali je pogodio nekoliko pojedinosti koje je Bethesda mogla lako rješiti da su htjeli.
Ima možda neko konzolna naredba da makne vampirska obilježja,dok nisam bio na računalu bratić me je napravio vampirom,a pošto sam usred uesta u dungeonu,ne mogu ići u neki grad.
Zato jer žena koristi dvoručna oružja : ) to joj daj.
I btw izgleda da je level followera lockan na vaš level kad ste ga prvi put našli
hint - mijenjajte followere
Ima možda neko konzolna naredba da makne vampirska obilježja,dok nisam bio na računalu bratić me je napravio vampirom,a pošto sam usred uesta u dungeonu,ne mogu ići u neki grad.
stisni tab, misem desno, onda pod active effects, nadi vampirism (ne znam jel to tocno tu, nisam nikad bio vampir), otvori konzolu, oznaci vampirism s misem, i upisi Disable. to bi trebalo pomoci. ako ne, javi
Ne znam da li je neko primjetio Tod je rekao da su snimili posebne glasove za sve rase a ono Imperial,Nord,Breton,Redguard imaju iste. Cuju se isti uzvici kad udarate jake udarce macen na primjer.
Sad mi recite, 'jesi probao taj i taj mod' ?
Nisam.
A zašto nisi? Kopiraš folder i jednu datoteku u ...\Data\Interface, isprobaš i ako ti se ne svidi izbrišeš to što si kopirao i opet si na starom.
Ne znam da li je neko primjetio Tod je rekao da su snimili posebne glasove za sve rase a ono Imperial,Nord,Breton,Redguard imaju iste. Cuju se isti uzvici kad udarate jake udarce macen na primjer.
nije samo to rekao je:
da mozes zapoceti rat izmedju factiona,
kada ubijes 2 neprijatelja 3. pocne bjezati (meni se bar nikad nije desilo),
da kosti zmajeva zauvjek ostaju
svaki prijatelj ti moze postati companion
nije samo to rekao je:
Vidi. Tod je rekao mnogo stvari, sjecam se svaki dan sam trazio novi info, a kad bih nesto procitao to bi bilo nesto nevjerovatno, nikad nisam bio uzbudjen pred izlazak neke igre kao sto je slucaj sa Skyrim-om. Jedino za sta im stvarno kapu skidan (sto nijedna druga firma ne umije to da odradi kao oni) jeste kreiranje svijeta. Ali kada bi SVE (ZNACI BUKVALNO SVE) stvari koje je Tod rekao bile istinite... Sve u svemu Skyrim je super igra, vrijedna trosenja vremena. Ovakve igre ne izlaze svaki dan.
Odradio quest - "The Mind Of Madness"
Oduševilo em kada protagonist zbraja koje mu sve stvari trebaju za povratak na Shivering Isle.....
Kao i objašnjenje ovog staffa na slici...
I javila mi se ženska iz Dark Brotherhooda.... Nikada nebi rekao da se tamo nalaze, (na tom djelu mape).
nije samo to rekao je:
U vezi s ovime samo prvu stvar nisam mogao napravit, a gotovo sigurno ni necu moci. Ostalo mi je uspjelo npr par bandita i ostane zadnji koji mi je pokusa pobjeci ali neuspijesno. E sad kosti zmajeva neke mi ostanu neke ne npr. tam kod whiteruna ostanu mi kosti, a drugdje su mi nestale. A ovo za companiona je moguce kroz zenidbu. Znaci nije lagao ali i bez ovih stvari igra je super i jedva cekam GOTY ediciju da ju kupim.
meni se dogodilo par puta to da mi je jedan neprijatelj prvo pobjegao,a tek onda sam ubio drugu 2ojcu
nije samo to rekao je:
1. kada ubijes 2 neprijatelja 3. pocne bjezati (meni se bar nikad nije desilo),
2. da kosti zmajeva zauvjek ostaju
3. svaki prijatelj ti moze postati companion
1. - dogodilo mi se da vojnik počne bježati, ali bi ga uvijek stigla moja ruka "pravde"
2. - kosti zmajeva su na mjestima gdje sam ih ubio, (čini mi se samo zmajeva vezanih za glavni quest)
3. - već sam sreo pet, šest osoba kojima sam pomogao i imam opciju u razgovoru da krenu samnom
Pazite sad ovo. U shoute imam mozda njih 7 ili 8 ali samo dva mogu koristiti. Onaj sto odbacuje neprijatelje i onaj sto se brze kreces (ta dva naucili me greybeardsi). Ostali ne rade i sve pise dragon souls are required tako nesto ali dolje vidim da ima natpis negdje dva a negdje i tri natpisa i pise recharge 40 sekundi vjerovatno. Moze pomoc oko ovoga?
Za sve one koji su spomenuli kako je Lydia "sterilan" suputnik, neka uzmi J'Zarga s Collegea, taj mačor ima odlične komentare, pogotovo ak se nalazite u blizini špilje, zna se prišuljati, i koristi fine destruction spellove.
Kakvo zlato? Dwemer metal je posebna legura koja od kad su nestali Dwemeri nije uspješno replicirana. (Legura=mješavina metala i/ili nemetalnih primjesa)
aha pa uopče nisam znao da mi nisi rekao..."legura" aha pa nisam ni to znao.ekstremno hvala.
Pazite sad ovo. U shoute imam mozda njih 7 ili 8 ali samo dva mogu koristiti. Onaj sto odbacuje neprijatelje i onaj sto se brze kreces (ta dva naucili me greybeardsi). Ostali ne rade i sve pise dragon souls are required tako nesto ali dolje vidim da ima natpis negdje dva a negdje i tri natpisa i pise recharge 40 sekundi vjerovatno. Moze pomoc oko ovoga?
Ubiješ zmaja, uzmeš mu dušu i sa njegovom dušom otključavaš Shotuove....
nije samo to rekao je:
1. kada ubijes 2 neprijatelja 3. pocne bjezati (meni se bar nikad nije desilo),
2. da kosti zmajeva zauvjek ostaju
3. svaki prijatelj ti moze postati companion
1. - dogodilo mi se da vojnik počne bježati, ali bi ga uvijek stigla moja ruka "pravde"
2. - kosti zmajeva su na mjestima gdje sam ih ubio, (čini mi se samo zmajeva vezanih za glavni quest)
3. - već sam sreo pet, šest osoba kojima sam pomogao i imam opciju u razgovoru da krenu samnom
ovo za bjezanje nisam siguran samo kazem da se meni nije desilo a 23 sam lvl, zmajevi mi nestaju ali mozda je to bug jer nekada mi se desi da mu samo glava viri iz zemlje a kasnije nestane i ima jos dosta toga samo se nemogu sada svega sjetiti kao npr i ono u vezi ekonomije sto je kolega nedavo postavio link
i ovako je predobra igra smo onako navodim
Ubiješ zmaja, uzmeš mu dušu i sa njegovom dušom otključavaš Shotuove....
Usput, otključava se na "R", to je mene zafrkalo, pa eto.