The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doky01akablava kaže...

Za poluditi sto se tice tehnicke strane igre,igram na HD 4850 overklokana 1100/670mhz,windows xp uz stari phenom X3 8650 na 2.9GHZ i 4GB DDR2 rama,11.12 beta driveri.

Igram sada igra leti,pogotovo Solitude i okolica Solitedua i Whiterun,udem za pola sata,steka u Solitedue i Whiterun da je to nepojmljivo,neznam do cega je to,znam da sada kada budem uzimao u 12 mjesecu novu graficku,Nvidia ce biti pa makar bila 2 puta slabija,fuj jednostavno.

Jel ko ima isto ovakvih problema ?

Ja ti imam 4850 i E8400 i igra leti na high postavkama 40-60 FPSa, na neik mjestima i preko 100 FPS.

Problem je neki do tebe, Skyrim je dobro optimiziran.

edit: ja koristim 4GB patch

Bang!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:55 (WindEmperor).
15 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...

Ja ti imam 4850 i E8400 i igra leti na high postavkama 40-60 FPSa, na neik mjestima i preko 100 FPS.

Problem je neki do tebe, Skyrim je dobro optimiziran.

Ti se šališ? Dobro optimiziran? Čekaj, kakvi ti stroj imaš pa neuočavaš frame-dropove?? :P

Btw, igra jako lagga u gradovima, jer je dosta npc-ova, zgrada... dakle nikakvo čuđenje zbog toga. Nemojte se žalit jer u gradovima nemogu uvatit 10fps (također imam 4850).

16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ma evo ocigledno je AA radio ogromne probleme,problem rijesio iskljucivanjem AA preko Skyrim launchera i lijepo enableao u CCC AA 4X box i ljepse izgleda nego ovaj.

I igra leti u gradovima,probao Storm Call i ne steka uopce a prije kada bi Storm Call shoutao laggalo bi i stekalo ;)

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

.

Vi koji koristite lady stone - jel regeneracije stamine primjetna u borbi ili baš i ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može mi netko savjetovati što trebam upgradeati ako želim igrati više u bliskoj borbi sa štitom i mačem / eventualno vatra, a manje na daljinu.

0 0 hvala 0
16 godina

zvao sam HZUP i rijesili su mi problem s kucom {#}, hvala ZC_Someone na savjetu, bez tebe nebih uspio. reset igre mi je uspio rijesit problem 

evo par slikica 

pravi ulov :D pravi ulov :D
i have the weirdest boner right now i have the weirdest boner right now
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Looka kaže...

Može mi netko savjetovati što trebam upgradeati ako želim igrati više u bliskoj borbi sa štitom i mačem / eventualno vatra, a manje na daljinu.

one hand/ heavy armor/ block/restoration/destruction

Bang!
14 godina
neaktivan

Pozdrav, 21 sam level i imam problema na jednom questu!!!! Kad se borim s Alduinom, nemogu mu nista shoutam dragonrendom da ga skinem ali mu nista hp-a ne oduzimam a on me zasamara nabrzaka, jel imo tko slicnih iskustava? Ima kakavih savjeta? Inace koristim heavy armor, one hand i shield combo!

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Seanai kaže...

Pozdrav, 21 sam level i imam problema na jednom questu!!!! Kad se borim s Alduinom, nemogu mu nista shoutam dragonrendom da ga skinem ali mu nista hp-a ne oduzimam a on me zasamara nabrzaka, jel imo tko slicnih iskustava? Ima kakavih savjeta? Inace koristim heavy armor, one hand i shield combo!

Lol vec do alduina, ja sam lvl 31 i tek sam posjetio greybeardse i nista dalje nisam radio.

Mozda zato ga i nemos ubit.

LoL acc THCJoshi
17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
doky01akablava kaže...

Za poluditi sto se tice tehnicke strane igre,igram na HD 4850 overklokana 1100/670mhz,windows xp uz stari phenom X3 8650 na 2.9GHZ i 4GB DDR2 rama,11.12 beta driveri.

Igram sada igra leti,pogotovo Solitude i okolica Solitedua i Whiterun,udem za pola sata,steka u Solitedue i Whiterun da je to nepojmljivo,neznam do cega je to,znam da sada kada budem uzimao u 12 mjesecu novu graficku,Nvidia ce biti pa makar bila 2 puta slabija,fuj jednostavno.

Imam ja,na HD 6850 930/1150 mi Skyrim ide na max samo nece AA vise od 2x,sve ostalo na max.Rezolucija 1680*1050.A tu ljudi sa mojom karticom na stocku igraju MAXED OUT na 1920*1080.

ne kužim kako ti može štekati. na mom kompu je sve na ultra osim sjena na high 4xAA 8xAF

i još instalirao modove: Better Landscape Textures, Improved Rock and Mountain, High Resolution Snow 2048, Realistic Smoke and Embers, Realistic Water Textures, Skyrim Sunglare V2, Skyrim 4gb mod.

catalyst 11.11b. rijetko malo zakašljuca al je inače fluidno.

''how yes no''
16 godina
neaktivan

Dok se nisam pridružio dark broterhoodu nigdje nisam imao bounty,sad posvuda imam {#}
Da li se bounty briše kad odem u zatvor?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
Looka kaže...

A health/stamina/magicka?

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Dok se nisam pridružio dark broterhoodu nigdje nisam imao bounty,sad posvuda imam {#}

Stealth dude, STEALTH {#}

15 godina
Looka kaže...
WindEmperor kaže...
Looka kaže...

Najvise u staminu, pa health i najmanje magicku.

Bang!
17 godina
Looka kaže...
WindEmperor kaže...
Looka kaže...

Ja igram One hand warriora i ne koristim magiju uopće...samo za lječenje. Sjekira u ljevoj, sjekira u desnoj i deri.... Stamina ti je bitna za Power Attack... evo slika.

I najmanje ulaganja u magicu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:46 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Ne znam je li mi bolje dual-wield ili one-hand + shield, prednosti i mane za svaki odabir?

0 0 hvala 0
16 godina

Dosli me ubiti , a ona se raspricala o vremenu sa mnom. LOL

( ne na slici vec kasnije xD )

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
mierda-del-torro kaže...
zoharbizo kaže...
doky01akablava kaže...

Imam ja,na HD 6850 930/1150 mi Skyrim ide na max samo nece AA vise od 2x,sve ostalo na max.Rezolucija 1680*1050.A tu ljudi sa mojom karticom na stocku igraju MAXED OUT na 1920*1080.

ne kužim kako ti može štekati. na mom kompu je sve na ultra osim sjena na high 4xAA 8xAF

i još instalirao modove: Better Landscape Textures, Improved Rock and Mountain, High Resolution Snow 2048, Realistic Smoke and Embers, Realistic Water Textures, Skyrim Sunglare V2, Skyrim 4gb mod.

Znaci sve na najvisim postavkama,AF 16X i ostalo sve na max max.Samo AA na 2X umisto 8X.Kad AA stavim na vise od 2X nije igrivo.Al doci ce jos jedna HD 6850 skoro pa cu pozderati igru.Driveri 11.11.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Ne znam je li mi bolje dual-wield ili one-hand + shield, prednosti i mane za svaki odabir?

Dual Wield je jači, dosta jači, ali i dosta sporiji, a i block s njim je očajan, meni je draži block u kombinaciji s one handedom, više opcija u borbi daje i puno je bolji ukoliko ga se zna iskoristiti, a možeš kombinirati i block i destruction spelove, provjereno radi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina

ja sam krenuo ovo igrati na šuljanje i da me se što manje opaža, jednostavno volim kad razvalim strijelu u lika, on padne ko kruška a drugi zbunjen jer nezna od kud gađam

igram sa dark elfom, light armor, luk i strijela, bodež ako se prišuljam, ako me netko vidi mač i štit

najjači perkovi za sad su mi stealth, archery, one handed i lockpick, mislim

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači, da što više upgradeam One Hand/ Heavy Armor/ Block/ Destruction/ Smithing (je li mi potreban?) te Staminu pa Health?

17 godina
protjeran

Jeste primjetili kako se većina Dark Elf mageova u borbi dere "Nerevar guide me" . Nerevar (i Nerevarine iz Morrowinda) su bili Dark Elfovi (Dunmeri)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 21:39 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

silence my brother .. {#}

xfact
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Jeste primjetili kako se većina Dark Elf mageova u borbi dere "Nerevar guide me" . Nerevar (i Nerevarine iz Morrowinda) su bili Dark Elfovi (Dunmeri)

Nerevarine je isto bio naziv za glavnog lika Morrowinda. 

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
15 godina
neaktivan

Nego. koja su vam je najjaca oruzja?

Meni ebony bow 74dmg i jos par ali postam slike kasnije.

P.S Kako racunam koliki dmg deala bow?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

daj mi reci dali ti ti modovi žderu fps ??
vjerujem da da {#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
neaktivan

Uskoro moja baba u novom "armor-u" {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
weeman kaže...

Uskoro moja baba u novom "armor-u" {#}

Hahahah kralju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

zanima me di mogu naci ebony ingot?ili koji trgovac to prodaje?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hari85 kaže...
Prince-Artas kaže...

Nerevarine je isto bio naziv za glavnog lika Morrowinda. 

Nerevarine iz Morrowinda je reinkarnacija Indoril Nerevara, vođe Dunmera, koji je umro  od posljedica bitke (ili je otrovan od Tribunala, nezna se točno) na Red Mountainu još u 1. eri.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 22:25 (Prince-Artas).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice