The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Šljem je ružan da je to nešto {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
be very very quiet...im hunting dragons be very very quiet...im hunting dragons
Cpt_LIAR
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Prince-Artas kaže...

i Creeper u Calderi, njega je bilo puno lakše naći {#}

Taj put do Creepera u Calderi sam znao nać zavezanih očiju : ) 

14 godina

Užasno sam pogriješio sa skillovima, mogu ih kako resetirati i posložiti opet bez da radim novog lika? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Užasno sam pogriješio sa skillovima, mogu ih kako resetirati i posložiti opet bez da radim novog lika? 

Može se, kroz konzolu koliko ja znam.

Skini perk koji ne želiš i stavi si perk koji želiš, nešto najbliže nevaranju što možeš postići.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Hmm ali kako mogu viditi statove njenog trenutnog armora?

Kakve statove? Pa ženi nosi steel. Daj joj steel plate, dwemer, orchish, bilo šta skuplje ili bolje od običnog steela, al heavy

Dvoručno oružje i dobar bow.

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Tu je netko postao programčić tj link na programčić koji to radi. Googlaj.

14 godina
thuglife kaže...
XVII Mini kaže...

Skini perk koji ne želiš i stavi si perk koji želiš, nešto najbliže nevaranju što možeš postići.

Hvala kolega, ali kako? znaš "komandu" ..

Slučajno sam aktivirao manu i destruction skill i htio bi maknuti to dvoje i 1 point sa destruction prebaciti u one handed i 2 pointa manu(120) u HP i staminu, znaći stamina 130 HP 130 a mana 100 ili jednostavno resetirati sve skillove sve jedno samo da premjestim to :).

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Bok svima imam jedno pitanjce :)..

Počeo sam igrati, lvl 7 i imam Dragon Bones i Dragon Scales pa da prodam to ili bi moglo biti potrebno za Quest ili nešto? 

Pošto mogu prodati za puno golda zašto ne {#}..

Možeš prodat, jer ćeš dok budeš mogao radit zmajski oklop imat tonu zmajskih kostiju.

Btw molim odgovor bez previše spoilanja, moža li lik bez smith skilla isti imat dragon armor? MOže li se nekako naći, dobit kroz quest ili moraš ga napravit sam?

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
thuglife kaže...
XVII Mini kaže...

Slučajno sam aktivirao manu i destruction skill i htio bi maknuti to dvoje i 1 point sa destruction prebaciti u one handed i 2 pointa manu(120) u HP i staminu, znaći stamina 130 HP 130 a mana 100 ili jednostavno resetirati sve skillove sve jedno samo da premjestim to :).

Komandu neznam, ali ako je to sve što si pogriješio o kakvoj gadnoj pogrešci pričaš?

Nastavi igrat, sad razvijaj lika u drugom smjeru i to je to, ovo je zanemarivo.

Ako ti stvarn označi googlaj, zbilja neznam komandu, samo znam da se može.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
thuglife kaže...
XVII Mini kaže...
thuglife kaže...
XVII Mini kaže...

Komandu neznam, ali ako je to sve što si pogriješio o kakvoj gadnoj pogrešci pričaš?

Nastavi igrat, sad razvijaj lika u drugom smjeru i to je to, ovo je zanemarivo.

Ako ti stvarn označi googlaj, zbilja neznam komandu, samo znam da se može.

Ima vjerovatno neki MOD pa odoh vidit na Google, pa budem stavio tu link ako kome zatreba.
Meni je to ogrovna greška, to ti je isto ko u WoW-u Mage-Warrior to mi je totalno gey, mislim heavy armor i mage wtf? haha.

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Batista hvala, baš sam mislio prodati :)..

I htio bi pitati koje bi mi vi skillove preporućili? stvarno sam noob u ovakvim igrama :).

Np. da imam u jednoj ruci One-hand a u drugoj magiju i ovaj što da nosim? za sad imam neki Heavy armor oklop koji sam pokupio od barbara.

I što da unaprijeđujem health, magic ili stamina? još samo nešto mogu kako resetirati sve skillove? 

Znači igrao bi battlemaga? Može.

Primary skills:

Heavy armor

One handed

Destruction

Secondary skills:

Restoration

Smithing

Alteration

To ti je OK build, samo znaj da ćeš malo teže napredovat nego čista klasa, no kad se razviješ bog i batina si!

mana health stamina 40:40:20

Moraš tako, žrtvovat nešto stamine za manu, manje specijalnih poteza al zato imaš magije

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Meni je to ogrovna greška, to ti je isto ko u WoW-u Mage-Warrior to mi je totalno gey, mislim heavy armor i mage wtf? haha.

Mladi prijatelju, ti nikad nisi čuo za klase battlemage ili spellsword očito ; ) 

Oni koji su peglali po renijim TESovima ih znaju jako dobro ; )

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:09 (Thorien Kell).
14 godina
Thorien Kell kaže...
XVII Mini kaže...

Batista hvala, baš sam mislio prodati :)..

I htio bi pitati koje bi mi vi skillove preporućili? stvarno sam noob u ovakvim igrama :).

Np. da imam u jednoj ruci One-hand a u drugoj magiju i ovaj što da nosim? za sad imam neki Heavy armor oklop koji sam pokupio od barbara.

I što da unaprijeđujem health, magic ili stamina? još samo nešto mogu kako resetirati sve skillove? 

Znači igrao bi battlemaga? Može.

Primary skills:

Heavy armor

One handed

Destruction

Secondary skills:

Restoration

Smithing

Alteration

To ti je OK build, samo znaj da ćeš malo teže napredovat nego čista klasa, no kad se razviješ bog i batina si!

mana health stamina 40:40:20

Moraš tako, žrtvovat nešto stamine za manu, manje specijalnih poteza al zato imaš magije

Ej car si i pol! svaka ti čast nisam znao što više napraviti.

Onda ću nastaviti ovako! pošto već imam nešto one handed i destruction pa sad samo nastavim :)..

hvala puno!

Ali već imam 120mana 120 HP 120stamina, onda da ostavim staminu na 120 i samo dižem manu i hp?

17 godina

Ubio sam Lydiju...

Taman kad sam se borio s drugim zamjem bio sam spreman zadati mu završni udarac sa strijelom i točno u putanju strijele uleti Lydija i odleti negdje u šumu, tražio sam ju oko 20 minuta i našao sa strijelom posred čela. Jako komična situacija, žao mi je što nisam slikao.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

13 sam level. Razmišljam dal da idem na heavy armor ili light armor. Koja je razlika uopče i koji dio na liku je heavy, a koji light armor?

Ovisi kakvog lika igraš, naravno

light armor je za pokretljivije likove, koji se vole sneakat, backstabbat, strijelce ili su samo pokretljivi akrtobatski ratnici barbari (koji po tradiciji ne nose teške oklope, kad ste vidjeli conana u full plateu? uvijek je u kupaćim gaćama maltene : )

heavy je više za opaku fajterčinu, tipa 2hdd mač u glavu 

btw heavy je jači no ako uzmeš smithing moć ćeš sredit light armor da ti je jači od lika koji nosi heavy a nema smithing.

također si brži u light armoru, no nisam siguran da li na maksimalnom razvoju oba armora to ostaje (trebalo bi)

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ubio sam Lydiju...

Taman kad sam se borio s drugim zamjem bio sam spreman zadati mu završni udarac sa strijelom i točno u putanju strijele uleti Lydija i odleti negdje u šumu, tražio sam ju oko 20 minuta i našao sa strijelom posred čela. Jako komična situacija, žao mi je što nisam slikao.

.

Šta je tu čudno. Meni lidija pogine svako tolko. Razmišljam je zamjenit s neki sneakerskim strijelcem, da glupi AI manje dolazi do izražaja

zbilja mi voli poginu jer ulijeće u borbu bezglavo, a ja harvestam mamute za soulgemove : )

Kojie su preporuke za zamjenu? Koji su vam dobri strijerlci ili magovi NPCi?

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ali već imam 120mana 120 HP 120stamina, onda da ostavim staminu na 120 i samo dižem manu i hp?

Pa šta ima veze? Nakupit ćeš još hrpu levela, možeš to ispravit kad hoćeš, a i nije pravilo 100% da ga moraš slijedit.

16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Imam jedno možda glupo pitanje.
Da li arch mages robes ulazi pod light armor?
I ona maska koja daje 100% magicka regenerationa?

Kolko znam robes ne spadaju u armore

nije li im armor rating 0, osim ako je magični bonus?

15 godina
neaktivan

Zna neko kak se ugrađuju oni kameni u oružja.

Kolko sam skužio trebaš Soul Gem s nekim nazivom, oružje i neku stvar na E.

Može mi to neko detaljnije objasniti?

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

Zna neko kak se ugrađuju oni kameni u oružja.

Kolko sam skužio trebaš Soul Gem s nekim nazivom, oružje i neku stvar na E.

Može mi to neko detaljnije objasniti?

Može, google ; )

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Enchanting_(Skyrim)

15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Nitko me ne voli :(

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Slash 666 kaže...

voli te wikia [Archmage's robe] {#}

težina je 1, tako da ne spada pod nikakav armor, nego je to "obična" odjeća...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Slash 666 kaže...

ne spada pod nikakav armor..

xfact
16 godina

Za poluditi sto se tice tehnicke strane igre,igram na HD 4850 overklokana 1100/670mhz,windows xp uz stari phenom X3 8650 na 2.9GHZ i 4GB DDR2 rama,11.12 beta driveri.

Igram sada igra leti,pogotovo Solitude i okolica Solitedua i Whiterun,udem za pola sata,steka u Solitedue i Whiterun da je to nepojmljivo,neznam do cega je to,znam da sada kada budem uzimao u 12 mjesecu novu graficku,Nvidia ce biti pa makar bila 2 puta slabija,fuj jednostavno.

Jel ko ima isto ovakvih problema ?

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam meni leti sve na max + 2xaa + hd texture pack...

285.79 beta

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:46 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav, tek sam lvl 4 pa me zanima kako ti perkovi funkcioniraju i di da to namjestim?

They see me trollin They hatin :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doky01akablava kaže...

Za poluditi sto se tice tehnicke strane igre,igram na HD 4850 overklokana 1100/670mhz,windows xp uz stari phenom X3 8650 na 2.9GHZ i 4GB DDR2 rama,11.12 beta driveri.

Igram sada igra leti,pogotovo Solitude i okolica Solitedua i Whiterun,udem za pola sata,steka u Solitedue i Whiterun da je to nepojmljivo,neznam do cega je to,znam da sada kada budem uzimao u 12 mjesecu novu graficku,Nvidia ce biti pa makar bila 2 puta slabija,fuj jednostavno.

Imam ja,na HD 6850 930/1150 mi Skyrim ide na max samo nece AA vise od 2x,sve ostalo na max.Rezolucija 1680*1050.A tu ljudi sa mojom karticom na stocku igraju MAXED OUT na 1920*1080.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

svi mi koji imamo tehničkih problema: http://enbdev.com/download_en.htm

{#}

0 0 hvala 0
16 godina
zoharbizo kaže...
doky01akablava kaže...

Imam ja,na HD 6850 930/1150 mi Skyrim ide na max samo nece AA vise od 2x,sve ostalo na max.Rezolucija 1680*1050.A tu ljudi sa mojom karticom na stocku igraju MAXED OUT na 1920*1080.

Meni je sve na Ultra osim shadows,AA je 2X a AF je off.

Ruzno je za igrati bez AA na 1680x1050,a isti qurac ocito ne pravi on tolike probleme.

Razmisljam da stavim preko Catalyst Control Center AA a da u igri iskljucim,jel tko probao tako ?

@xfact da ti imas nvidiu :P

@mp93 isprobano vec,isti qrc opet :S

[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:52 (doky01akablava).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice