btw. sigurno nemaš advanced armor smithing taj treba za scaled i plate armorse a lijepo je imati i arcane blacksmith za improvanje enchanted itemsa, oba su ti u smithing treeu skillsa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma napravite dragon armor kojeg je puno lakse i onda samo oruzja od deadrica i problem solved.
Osim ako zelite ljepotu deadric armora koji izgleda EFFING BEAUTIFUL
Jeli jači Daedric Armor od Heavy Dragon Armora po količini armora ili su isti?
btw. sigurno nemaš advanced armor smithing taj treba za scaled i plate armorse a lijepo je imati i arcane blacksmith za improvanje enchanted itemsa, oba su ti u smithing treeu skillsa
Arcane Blacksmithing je nepotreban perk ako želiš OP charra, možeš napravit item sa smithingom, poboljšati ga i onda enchantati
Ma napravite dragon armor kojeg je puno lakse i onda samo oruzja od deadrica i problem solved.
Osim ako zelite ljepotu deadric armora koji izgleda EFFING BEAUTIFUL
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Armor
eto ti pa čitaj
daedric ima najviše armora
Arcane Blacksmithing je nepotreban perk ako želiš OP charra, možeš napravit item sa smithingom, poboljšati ga i onda enchantati
da, možeš ali ne možeš obrnuto
Pa ako sam ja dobro vidio ne možeš enchantati oružja koliko želiš. Najviši nivo je Legendary. Baš idem pogledati da li mogu svog daedric mace još više od Legendary dići
EDIT: Da Legendary je maksimum
Pa ako sam ja dobro vidio ne možeš enchantati oružja koliko želiš. Najviši nivo je Legendary. Baš idem pogledati da li mogu svog daedric mace još više od Legendary dići
EDIT: Da Legendary je maksimum
To ne spada u Enchantanje, to spada u Smithing.
jel se zlato koristi samo za nakit ili i za nešto drugo... naletio sam na jedan mine pun zlata pa sad neznam dal da sve potrošim na ogrlice :D
i da je po mogucnosti i relevantna s temom..
fale ti slike
Kako sam se danas namučio s onim Hevnoraakom iz Valthumea. Baš je prokleto težak, najgore je što oko sebe ima kao neki shock štit pa kad mu se približiš odmah ti munje uzimaju energiju. Nakraju iz 10 pokušaja sam ga uspio nekako poraziti, skrivajuči se iza stupova u hali.Malo sam se zatjerao na njega, 2-3 udarca, sout i onda opet skrivanje i healanje. :D
Koji vam je sout najdraži, kojeg najčešće koristite? Meni je nekako breath of fire najbolji barem za sad tek ih imam 4 otključana.
Danas me je zamalo strefio infarkt. Pošto si želim kupiti Skyrim, htio sam si uzet CE, a kad ono vidim CIJENA: 1500 KN. Takva cijena me je zamalo ubila, tako da ipak kupujem normalno izdanje.
otiđi u bilo koji grad i nađi Temple to imaš Shrine
Meni je se isto dešavalo mal nisam comp slupo koliko me je živciralo al je ovaj patch pomogo samo ga nalijepi gdje si instalirao igru ( prvo otpakujj ) http://enbdev.com/download_en.htm Nadam se da će i tebi pomoč
Napravio sam quest Innocence Lost.Probudio sam se u nekakvoj sobi sa članom dark broterhooda,mene zanima jesam li prije trebao dobiti od kurira poruku sa naslovom We Know?
I da,pogodila me strijela i nikako da padne sa mene,stalno je u meni,može li se to kako riješiti?
Da, skuzio sam neke sheme... Ako se ne varam armor i oruzje se mogu samo jednom craftat ?
Kaj se enchantanja tice, s cim se moze znantno povecat damage nekog oruzja ?
Dal ima nekih vec isprobanih kombinacija ?
oružje i armor se mogu kraftati koliko god puta hoćeš, ono što moraš imati su sastojci, ingoti etc. piše ti lijepo što moraš imati kod craftanja, također možeš poboljšavati, odnosno dizati damage oružju i povisivati armor oklopu, evo ti screensi pa vidi...
ček malo, jel to daedric heavy ili light armor. za heavy< mi je nekako slabašan, ja imam steel plate armor (superiror) dakle upgradean kod blacksmitha kojem je armor rating veći.
mod za UI radi sa xbox cgamepadom.
Napravio sam quest Innocence Lost.Probudio sam se u nekakvoj sobi sa članom dark broterhooda,mene zanima jesam li prije trebao dobiti od kurira poruku sa naslovom We Know?
I da,pogodila me strijela i nikako da padne sa mene,stalno je u meni,može li se to kako riješiti?
Trebao si, valjda si prerano zaspao... Nema veze, nije toliko bitna.
Što se tiče strijele, u konzoli promjeni spol i vrati ga nazad, mislim da tako nešto ide.
Trebao si, valjda si prerano zaspao... Nema veze, nije toliko bitna.
Što se tiče strijele, u konzoli promjeni spol i vrati ga nazad, mislim da tako nešto ide.
F9
Jesam,hvala.
Imam problem, počeo sam igru, no tek sam sad primijetio da mi već neko vrijeme level 1 stoji a da je onaj bar za level pun, ne ide na level 2, wtf?!
sttisni TAB i idi prema gore
Imam problem, počeo sam igru, no tek sam sad primijetio da mi već neko vrijeme level 1 stoji a da je onaj bar za level pun, ne ide na level 2, wtf?!
tab,level up.
Još jedno pitanje, u tom sam kao prvom questu gdje trebam uzeti golden claw, međutim, došao sam do vrata koja su složena od 3 velika kruga, na kojima su znakovi životinja (kombinacija mi treba) te nisam našao golden claw na putu do tih vrata, a treba mi da ih otvorim, gdje se on tačno nalazi?
Još jedno pitanje, u tom sam kao prvom questu gdje trebam uzeti golden claw, međutim, došao sam do vrata koja su složena od 3 velika kruga, na kojima su znakovi životinja (kombinacija mi treba) te nisam našao golden claw na putu do tih vrata, a treba mi da ih otvorim, gdje se on tačno nalazi?
Njega ti ima onaj prodavač opreme u Riverwoodu ( ne kovač, već onaj što živi u kući u centru sela, ima svoj dućan.
mod za UI radi sa xbox cgamepadom.
daedric ima samo heavy armor, ali pogledaj sliku i bit će jasnije, također u onom trenutku nisu svi dijelovi heavy armora bili na Danici , a i zadnje vrijeme razvijam destruction magiju a zapostavljam heavy armor...
Njega ti ima onaj prodavač opreme u Riverwoodu ( ne kovač, već onaj što živi u kući u centru sela, ima svoj dućan.
Fuck, znači izaći skroz nazad odavde, te otići do njega, uzeti golden claw i nazad tamo?
Pa to ti je sve ublizu čovječe, vidjet češ koliko češ pješačit na daljnim questovima ( naročito ako si no fast travel muškarčina :D ).
Ja igram havy armor, shield i one heanded sword. 13-ti sam lvl. Ali sve me nekako proganja misao o nekom assasin tipu. 2 degera i sl. Igra li neko nešto slično? dali ej zabavno, preteško?
Ima ak si mu donio.. Ak si prvi put u tom dungeonu onda je kod onog lika kaj je zapetljan u mreži
evo sada i ja triban pomoc zna li iko mogu li bit heavy stealth(napunio san heavy do 100 a nedami se glumit kamikazu) cak san krenio ispocetka zbog toga s Khajitama
btw ovaj put koristin cheatove http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_%28Skyrim%29
Imaš pod sneak perk koji anulira težinu armora, s njim ti je praktički svejedno što imaš na sebi...
edit: Pardon.. 50% manje utjeće težina... tak da ne anulira u potpunosti, nego se više-manje tretira kao upola lakši. Ovo anuliranje težine je perk pod heavy armor.... iako mislim da u tom slučaju se kao težina uzima ta 0 i da je tada sneaking u heavy armor identičan kao i da si gol.. nisam posve siguran doduše..