The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Koji od NPCA te može naučit enchanting? Naletia san na jednog negdi al nemogu se sitit nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 13:42 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Cemu ucenje(tj.placanje za training), trazi enchantane iteme i disenchantaj ih. Ili uci smithing i enchanting istodobno, napravis 50ak daggera (lol) i poslije ih enchantas, prodas svakog za bar 150g i napravis duplu zaradu i 20-ak lvla u ta 2 skilla + lvli u speechu. I ne vidim zasto govore da je.ovo exploit, to je samo brz nacin za lvlanje, isto tako u real-life mozes crncit ko konj za 3000kn mjesecno, a mozes i opljackat banku/kladaru haha :D.
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Koji od NPCA te može naučit enchanting? Naletia san na jednog negdi al nemogu se sitit nikako.

Traži u :The College of Winterhold
Good Artists Copy, Great Artists Steal.
13 godina
neaktivan

Kako da dobijem novi shout? Imam naučenih nekoliko riječi i kaže mi da moram imati dragon soul da bi ih otključao. Ubio sam već 3-4 zmaja ali ni jedan novi shout nisam dobio, samo ona 2 iz questova glavnih

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Blazebum kaže...

Kako da dobijem novi shout? Imam naučenih nekoliko riječi i kaže mi da moram imati dragon soul da bi ih otključao. Ubio sam već 3-4 zmaja ali ni jedan novi shout nisam dobio, samo ona 2 iz questova glavnih

Označi shout koji želiš i pritisni tipku, koju si već stavio, da ti se otključa shout. Piše ti dolje.

A ako sam te krivo razumio onda shoutove učiš na onim zidovima sa ispisanim riječima. Nalaziš ih u pečinama ili gdje se zmajevi skupljaju

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 14:39 (formula1live).
15 godina

Moraš u magic> shouts označi mišem i stisni R Tako otključavaš i pojačavaš "riječi" {#}

15 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

"Shoutove" dobivaš pronalaženjem riječi (onih na zidovima), a ne sa zmajevim dušama. Sa 1 zmajevom dušom možeš otključat 1 "shout riječ", a neki shoutovi imaju nekoliko riječi(maximalno 3 i svaku riječ trebaš otljučat s 1 zmajevom dušom).  Da bi otključao shout ili riječ, stisneš P>shouts>odabereš neki shout i stisneš R za unlock. I onda uživaš gazeći bijedne životinjice :S

17 godina
neaktivan

Ne znam jel bilo, but i LOLed

15 godina
neaktivan

.

There is no good or evil - Only decisions and consequences

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo sada i ja triban pomoc {#} zna li iko mogu li bit heavy stealth(napunio san heavy do 100 a nedami se glumit kamikazu) cak san krenio ispocetka zbog toga s Khajitama {#}

btw ovaj put koristin cheatove http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_%28Skyrim%29

YAY
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Batista kaže...

Ja sam takodjer poceo citat temu :D

Zainteresirala me igra :)

Jos mi je je.beno komplicirana i predetaljizirana...

Hocu napravit si neko oruzje, a jos nemam pojma kak :S

Onaj Daedric arsenal mi izgleda prehebeno...

Kak opce upgredat oruzja ? Jel se mogu upgrade-at na primjer steel mace i sl ? I sa cim se to napravi ?

oružja nadograđuješ na onom grinderu (mislim da se tako zove)... imaš ga u Whiterumu s desne strane čim uđeš...

za nadogradnju ti treba određeni metal kojeg možeš kupiti, pronaći ili sam napraviti :)

0_o
15 godina
neaktivan

Kako ću se cure-at, znan da postoje shrineovi al nemogu nać nijedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Potion of cure disease. Kupi u alkemičara.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
u crkvu nek otiđe
16 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

U whiterunu, imaš tonu skala koje vode do onog dvorca gdje se glavešine nalaze ( s obje strane teku potoci ), sad, na dnu tih skala, s lijeve strane ( gledano odgore ), stoji spomenik Talostu i neki lik što ga reklamira, dođi do kipa i cureaj se.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Ok, uspjel sam craftat daedric sword, al samo prvi puta, za vise mi kaze da nemam skilla, a skillovan sam za daedric oruzja...

Jel mi jos nekaj fali ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ok, uspjel sam craftat daedric sword, al samo prvi puta, za vise mi kaze da nemam skilla, a skillovan sam za daedric oruzja...

Jel mi jos nekaj fali ?

pa piše ti što moraš imat za daedric kolekciju, daedric hearts, ebony ingots i tu i tamo koji leather stripes, za enchantanje ti trebaju soul gemovi koji pored naziva imaju zagrade, npr. grand soul gem (grand), također trebaš naučiti skilove za enchantanje a učiš ih disenchantanjem manje vrijednih predmeta dakle uništiš (disenchantaš) npr. leather gauntlets of major lockpicking i automatski si naučio lockpicking enchanting, nakon toga ga metneš na daedric gauntlets npr... kontaš?

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 16:48 ((s)izgoreo).
17 godina

Da, skuzio sam neke sheme... Ako se ne varam armor i oruzje se mogu samo jednom craftat ?

Kaj se enchantanja tice, s cim se moze znantno povecat damage nekog oruzja ?

Dal ima nekih vec isprobanih kombinacija ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Kako u labyrinthianu pobijedit onog Morokeia-a,jednom me pogodi i gotovo {#}

Wabbbaaaajaaaaack staff!! {#} Sve rješava..

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Wabbajack_%28Skyrim%29

Ja ga sprčio s tim i efekt - Instant Kill, krepao sam od smijeha..10 puta zaredom sam ga ubijao da se uvjerim sa loadom..haha..svaki put naravno drugi efekt, ali dočekao je Instant Kill bez brige..LOL

Jedan od najtežih i nalogičnijih questova..

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/The_Mind_of_Madness

Naravno, riješio sam ga bez ovoga, pa i nema baš previše smisla čitati, bolje se mučiti..gušt je, popizd*š.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:17 (thedream).
16 godina
neaktivan

Nije mi jasno zašto u igri postoji hide ,iron i leather armor kad odmah u početku poslije druge misije dobiješ Steel armor koji je napredniji i bolji???????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Nije mi jasno zašto u igri postoji hide ,iron i leather armor kad odmah u početku poslije druge misije dobiješ Steel armor koji je napredniji i bolji???????

Dok se okreneš s tim armorom, neki ninja te izmasakrira pet puta..

Sve ima svoj + i -

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:19 (thedream).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da, skuzio sam neke sheme... Ako se ne varam armor i oruzje se mogu samo jednom craftat ?

Kaj se enchantanja tice, s cim se moze znantno povecat damage nekog oruzja ?

Dal ima nekih vec isprobanih kombinacija ?

oružje i armor se mogu kraftati koliko god puta hoćeš, ono što moraš imati su sastojci, ingoti etc. piše ti lijepo što moraš imati kod craftanja, također možeš poboljšavati, odnosno dizati damage oružju i povisivati armor oklopu, evo ti screensi pa vidi...

kraftanje podebljani sastojci, ebony ingot etc. kraftanje podebljani sastojci, ebony ingot etc.
poboljšavanje opreme, zaokruženi sastojci poboljšavanje opreme, zaokruženi sastojci
poboljšavanje oružja u (legendary), zaokruženi sastojci poboljšavanje oružja u (legendary), zaokruženi sastojci
autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
17 godina
(s)izgoreo kaže...

oružje i armor se mogu kraftati koliko god puta hoćeš, ono što moraš imati su sastojci, ingoti etc. piše ti lijepo što moraš imati kod craftanja, također možeš poboljšavati, odnosno dizati damage oružju i povisivati armor oklopu, evo ti screensi pa vidi...

itemse imam, kaze mi da nemam skilla, premda ne znam kaj mi fali vise kad imam perk za daedra oruzje...

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan

Wtf, 5 deadra srca za 1 armor?

U cijeloj igri sam našao jedan i taj jedan sam mućki ukrao glavnom Companionu sa stola

Kvragu, dobivam taj armor crafting perk sad za par minuta igre, what to do, what to dooo?

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma napravite dragon armor kojeg je puno lakse i onda samo oruzja od deadrica i problem solved.

Osim ako zelite ljepotu deadric armora koji izgleda EFFING BEAUTIFUL

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Wtf, 5 deadra srca za 1 armor?

U cijeloj igri sam našao jedan i taj jedan sam mućki ukrao glavnom Companionu sa stola

Kvragu, dobivam taj armor crafting perk sad za par minuta igre, what to do, what to dooo?

treba jedno srce, a ja ih imam pet... {#}

Batista kaže...

itemse imam, kaze mi da nemam skilla, premda ne znam kaj mi fali vise kad imam perk za daedra oruzje...

onda stvarno ne znam, valjda bug, postavi screense ovakve kao što sam ja postavio pa da vidimo što ne valja...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:29 ((s)izgoreo).
17 godina
(s)izgoreo kaže...

onda stvarno ne znam, valjda bug, postavi screense ovakve kao što sam ja postavio pa da vidimo što ne valja...

Jos kad bi skuzio kak screenshotat... :S

Uglavnom samo mi kaze da nisam dovoljno skillovan...

Nema veze, otkrit cu valjda. (ako nije do bug-a)

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

treba jedno srce, a ja ih imam pet... {#}

Aaah, tako dakle..

Hvala i udjeli koje potrebitima {#}

Reci samo, koliko treba za ostatak armora, bootz,gauntlets...

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Aaah, tako dakle..

Hvala i udjeli koje potrebitima {#}

Reci samo, koliko treba za ostatak armora, bootz,gauntlets...

za svaki item treba po jedno srce, razlikuje se količina ebonyja i leather stripsa, inače ima ih za nabaviti u college of winterhold kod onog preprodavača kako li se ono zove... svaki put kad dođeš ima dva nova srca... ima ih i u daedric misijama a ima ih i po stolovima i pretincima zabitih mjesta u skyrimu... {#}

Batista kaže...
Jos kad bi skuzio kak screenshotat... :S

fraps FTW {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 18:01 ((s)izgoreo).
17 godina

Naletjel sam na Ancient Dragona i odmah mi je uzel volju za igru :S

Naklepal me 10-ak puta ko panta-pintu :S

Truth in engineering.

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice