The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Događa li vam se da igra random uspori na 4-5fps, pa treba Alt-Tab lupiti par puta, dok dođe sebi? Tj. vratiti se u winse, pa opet u igru.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja igram također na expert i postaje mi prelagana igra. To mi je malo razočaranje nakon odličnog početka.

Igram assassina ko i u prijašnjim TESovima i eventualno neki malo jači fighter preživi prvi udarac. Većina ostalih pada više manje od prve. Manji problem su možda i neke jače zvijeri. Recimo ak se naiđe na dva trolla u paru, ali ništa strašno. Zmajevi su također postali više zamorni grind duša nego izazov.

Idem na master, ak i tamo bude ovako lagano instaliram prvi mod koji će se pozabaviti težinom igre.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:17 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo ljepšeg spola ;)

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ja i zena full nabrijana oprema

Zeni samo najbolje Zeni samo najbolje
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:30 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidim da mnogi pricaju da je igra prelagana..ajde da vidim ko ce se na lvl 8 popeti do greybeards-a bez pratnje :D

ima jedan snow sabre cat koji je meni nevjerovatno ogorcao zivot..ubije me nakon jednog udarca, i da nisam bio wood elf, i nakon sto je lydia pala iskoristio calm power, i onda ga udarao dok mirno setucka, ne bi se nikako mogao popet gore..

sada sam lvl 29 i opet nisam siguran da li bih mogao zmaja 1 na 1 ubit..vecinu njih sam ubio ili u pratnji lydie, ili blizu nekog grada pa je bilo dovoljno strazara..jednog sam ubio sam ali samo zato sto je on bio zauzet sa nekim trolom pa sam ga mogao iz daljine ubit lukom dok sam konstantno hidden..

jedanput mi je giant pomogao xD

ali bas 1 na 1..trebalo bi mi puno potiona za to, jos uvijek..mada ne znam, sad sam dobio onaj spell u dark brotherhood-u i shadowmare koji je manje vise ultra tank, sto je super jer nece izginut radi nekog glupog razloga, ali je malo glupo jer moze tankat bilo kojeg zmaja

znam da igra ima tih nekakvih cudnih stvari, ali ovo je ipak puno bolje od oblivion-a, mada se mora igrat na master da se to dozivi kako treba..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ismar89 kaže...

vidim da mnogi pricaju da je igra prelagana..ajde da vidim ko ce se na lvl 8 popeti do greybeards-a bez pratnje :D

ima jedan snow sabre cat koji je meni nevjerovatno ogorcao zivot..ubije me nakon jednog udarca, i da nisam bio wood elf, i nakon sto je lydia pala iskoristio calm power, i onda ga udarao dok mirno setucka, ne bi se nikako mogao popet gore..

sada sam lvl 29 i opet nisam siguran da li bih mogao zmaja 1 na 1 ubit..vecinu njih sam ubio ili u pratnji lydie, ili blizu nekog grada pa je bilo dovoljno strazara..jednog sam ubio sam ali samo zato sto je on bio zauzet sa nekim trolom pa sam ga mogao iz daljine ubit lukom dok sam konstantno hidden..

jedanput mi je giant pomogao xD

ali bas 1 na 1..trebalo bi mi puno potiona za to, jos uvijek..mada ne znam, sad sam dobio onaj spell u dark brotherhood-u i shadowmare koji je manje vise ultra tank, sto je super jer nece izginut radi nekog glupog razloga, ali je malo glupo jer moze tankat bilo kojeg zmaja

znam da igra ima tih nekakvih cudnih stvari, ali ovo je ipak puno bolje od oblivion-a, mada se mora igrat na master da se to dozivi kako treba..

u pocetku je igra malo teska, moras koristiti potione intenzivno... kasnije na lvl 30 i dalje i jos kad napravis ebony ili deadric armor onda je jako lagano... zna se desit da se nađe neki tezi mob, ali pomalo...

ja sa sword i shield sve bez problema rjesavam...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
ismar89 kaže...

Ma pusti ih, i sad postoje neprijatelji koji im predstavljaju kakav/takav izazov. . . Naravno da je lagano kada nosis Deadra weapon legendary s najboljim enchantom i onda prasnes lika s ledja iz steatha s ko zna koliko dmg multiplier.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina

hmm quest no stone unturned... trba nac 24 stones of barenziah... ja imam 12 :(

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

sada sam lvl 29 i opet nisam siguran da li bih mogao zmaja 1 na 1 ubit...

I nakon takvih epic borbi u kojima trebam koristiti sve što mi je na raspolaganju da preživim igra mi se svede na klikanje ljeve tipke miša. Jednostavno mi nije više toliko zanimljivo igrati. Fali mi više izazovnijih neprijatelja. Očekujem da bar zmajevi predstavljau pravu opasnost.

I sad ne znam kako ti igraš, ali kao što možeš vidjeti u videu iznad, ako znaš što radiš možeš bez ikakve pomoći ubiti zmaja na expert težini za 30 sekundi već na 26 levelu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Gotov Dwaren Centurion. Zanimljivo je to što nisam koristio nikakve magije ni ranged napade. Kad sam otvorio onaj most, naletio na njega, udario ga 5-6 puta sa sjekirom i gotov. {#}

Znaš li možda ili netko, koji predmet se stavlja u mehanizam točno prije izlaza iz tog dungeona.

To sam sinoć odigrao, ubješ onog ogromnog robota koji naleti na tebe nakon što odglaviš sve zupce i spustiš most.

Pređeš most, dođeš u zadnju prostoriju u kojoj ima ta neka sklopka i tu je izlaz koji vodi na površinu i (meni) u zaključani kavez.

Morao sam fast-travelat da izbjegnem vraćanje cijelim putem natrag.

Spoiler nije potreban jer ne otkrivam ništa napeto ni quest-related.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
dv14 kaže...

Gotov Dwaren Centurion. Zanimljivo je to što nisam koristio nikakve magije ni ranged napade. Kad sam otvorio onaj most, naletio na njega, udario ga 5-6 puta sa sjekirom i gotov. {#}

Znaš li možda ili netko, koji predmet se stavlja u mehanizam točno prije izlaza iz tog dungeona.

Hmmm, to sam se i ja isto pitao, dolazila bi mi poruka: "you don't have requiered equipment". Mislio sam da moram imati komplet dwarven armor za to aktivirati, a onda ga nisam imao. Međutim sad ga imam ali više se ne sjećam na kojoj je lokaciji to bilo. Jel znaš ti možda? Otišao bi baš probati

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan

Ček da pokrenem igru i nađem ti..

evo me za minut.

Irknghtad, RALDBTHAR, sjeveroistočno od Whiteruna, istočno od Shearpoint-a (zmaj, shout lokacija), planine iznad rijeke u svakom slučaju, nemožeš faliti.

Ima još jedan dwarwen ruin također zapadno od navedenog.

I mislim da je pisalo 'you don't have the right item' ili sam se zafrkao? Neznam ali bilo mi je zanimljivo jer sam 45 minuta rješavao dungeon

i za kraj mi kao nešt fali, čak nisam mogao izać kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:33 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ček da pokrenem igru i nađem ti..

evo me za minut.

Irknghtad, RALDBTHAR, sjeveroistočno od Whiteruna, istočno od Shearpoint-a (zmaj, shout lokacija), planine iznad rijeke u svakom slučaju, nemožeš faliti.

Ima još jedan dwarwen ruin također zapadno od navedenog.

I mislim da je pisalo 'you don't have the right item' ili sam se zafrkao? Neznam ali bilo mi je zanimljivo jer sam 45 minuta rješavao dungeon

i za kraj mi kao nešt fali, čak nisam mogao izać kako treba.

To je za main quest, kad budeš u toj fazi main questa, valja ćeš dobit item da to moreš otključat.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
ZC_Someone kaže...

I nakon takvih epic borbi u kojima trebam koristiti sve što mi je na raspolaganju da preživim igra mi se svede na klikanje ljeve tipke miša. Jednostavno mi nije više toliko zanimljivo igrati. Fali mi više izazovnijih neprijatelja. Očekujem da bar zmajevi predstavljau pravu opasnost.

I sad ne znam kako ti igraš, ali kao što možeš vidjeti u videu iznad, ako znaš što radiš možeš bez ikakve pomoći ubiti zmaja na expert težini za 30 sekundi već na 26 levelu.

:)

ako je problem dosade, jer moras samo klikat ljevom tipkom misa, pa onda skini sve oklope i oruzje, pa kad ces bit goloruk, najcesce ces kod svake malo vece opasnosti stiskat W i bjezat u suprotnom smjeru od opasnosti :)

poant: ako znas kaj radis, i zelis da ti je igra sto duze izazov, onda tko te tjera da se usko specijaliziras za stvari koje ti najcesce trebaju, ko te tjera nosit najjaci oklop?

al izgleda da dosta ekipe se pokusava sto brze nabildat i onda su im izazovi prerijetki :(

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ismar89 kaže...

sada sam lvl 29 i opet nisam siguran da li bih mogao zmaja 1 na 1 ubit...

igram na master, i igram tako da mi bude gust, a ne da budem sto jaci..vecina nas smo igrali i morrowind i oblivion i tacno znamo kako se pravi jak lik u igri, ali ja ovaj put igram po ukusu..

idem sa mac+dager, i light armor (dark brotherhood) koji nema nikakav resistance niti na fire niti na frost, sto je protiv zmajeva lose..

oruzije jos uvijek nije enchantovano jer prosto nisam nasao nesto posebno dobro..kazem da nisam siguran jer vec dugo lvl-a nisam ni vidio zmaja, pa tako da ne znam..zmajevi su i onako cudni ovde, buduci da jednog ubijes odma na pocetku, nisu toliki izazov, ali pojedini dungeoni i dalje jesu..sjecam se kada sam sinoc usao u jedan, taman se osjecam dovoljno jakim da se ne trebam sneak-at i koristit backstab, izleti mi jedan obicni protivnik 1 na 1, sekundu nisam gledao kako treba, jedan drugi me pukne iza ledja i ovaj me prosto nabode na mac i ubije, odma..

a imam 260 hp-a i oko 165 armora..

ovaj armor vjerovatno necu mijenjati do kraja igre, samo cu ga upgrade, a oruzije hocu..nakon sto razvijem sneak do kraja, idem razvijati alchemy, pickpocket itd..hocu da na lvl 60 recimo budem pravi assasin, i igrati ko takav, a ne imati prejakog lika koji sve ubija jednim udarcem..

ne znam koja je razlika izmedju master i expert, ali ja i dalje na svakom koraku nailazim na izazove..jest, sposoban sam ubit giant-a jednim udarcem ako uradim kako treba, cak i shadowmere..

ali ako pogrijesim malo, ili me neki boss slicajno vidi, okrene se, i ubije me sa 2 udarca xD

a mogao sam naravno ici na daedric armor, enchanting i napumpat resistance, jos uzet neku rasu koja nudi isto, uzeti 2 sikire ili neki jak mace+shield, sta god, ali nisam htio..

moja rasa mi nudi samo 50% resistance na disease i poison, sto cu dobiti i onako sa alchemy i vukodlakom

nemojte se cuditi da je igra prelagana ako se toliko koncentrisete na to da vam lik bude jak, jer svi mi znamo kako to postici, igrajte za gust i radi igre, i izazovima nikad kraja...

i da, na master cak i trapovi imaju smisla..kako je bilo zadovoljstvo sneak-ati se, navuci protivnika sebi, i strijelat ga lukom i gledati kako ide na trap, koji ga je na kraju i dokrajcio xD

17 godina

Moja trenutna artiljerija na 26 lvlu... Na staklu sam opakom....

Btw. koliko vam je dana prošlo u igri...(druga slika).

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thesekiman kaže...
forzzuk kaže...
dv14 kaže...

Hmmm, to sam se i ja isto pitao, dolazila bi mi poruka: "you don't have requiered equipment". Mislio sam da moram imati komplet dwarven armor za to aktivirati, a onda ga nisam imao. Međutim sad ga imam ali više se ne sjećam na kojoj je lokaciji to bilo. Jel znaš ti možda? Otišao bi baš probati

Nije do oklopa. Ja sam baš to prelazio sa punim dwaren oklopom na sebi pa nisam mogao aktivirati.

Vjerojatno ima na netu kako to aktivirati.

Zna li netko što se dobije kad se aktivira taj mehanizam?

Edit:

Evo video kako aktivirat. Nemojte gledat ako ne želite spoilat igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:47 (dv14).
15 godina
neaktivan

Hm.. ne želi spoilati a želim spoilati.

Kolega na prijašnjoj stranici je spomenuo da je vezano uz main quest, je li točno?

Ako je, onda neću gledati jer bi me igra sama trebala usmjeriti na rješenje prije ili kasnije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Hm.. ne želi spoilati a želim spoilati.

Kolega na prijašnjoj stranici je spomenuo da je vezano uz main quest, je li točno?

Ako je, onda neću gledati jer bi me igra sama trebala usmjeriti na rješenje prije ili kasnije.

Ne znam hoće li biti kasnije vezano ,ali ja sam u jednom questu Dark Brotherhooda u toj utvrdi trebao ubiti nekog lika. Taj lik je bio odmah na početku utvrde i prije robota ,tako da..

17 godina

jeej, jos 15 min i bjezim s posla :)

Kako vidjeti koliko sat ste stukli u igru? jel se broje sati kada ste u meniu?

Zahebao sam neki dan,  morao nesto izici i upalio menu i ostalo tako sigurno 10 sati :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodye kaže...

Zahebao sam neki dan,  morao nesto izici i upalio menu i ostalo tako sigurno 10 sati :D

Kada ideš na load game ti piše koliko sati si igrao.....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
goodye kaže...

Piše ti kad ideš load.

Doktor je brži.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:05 (dv14).
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

ak si stisnuo ESC onda ne bi trebalo jer ne prolazi vrijeme u igri, za TAB menu ne znam

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina

Stvarno neznam kako sam onog zmaja riješio u času... Sada bio isti takav, (obični zmaj) i trebalo mi je dosta vremena da ga ubijem. Nije uopće sletio niti jednom, dok nije popio dovljono strijela u zraku i doletio na pod....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni ide na zivce zenska koja me prati ( onaj dark elf od 500gp ) treba mi samo da mi nosi stvari, odnosno glumi mazgu da mogu poslje trade-at, e sad posto sam iskljucivo sneak i mucki s ledja strelom onda mi smeta kad tuka uleti ko ramo i razhebe mi kombinaciju .... Dali ima nekakav perk koji mi dize mogucnost nosenja - da mogu ponjeti kakvih 100-200 kg vuse !??, do sad sam vidio samo cizme sa +30 za povecanje nosivosti !??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I dali skupljam vise xp-a odnosno dali se brze napreduje ako cistis sam gamad u odnosu kad vas je dvoje !??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stamina ti dize nosivost.
17 godina

Zanimljive komentare srećem šta se tiče borbe sa oružjem... "Dosadna je, lupam, blokiram, power šut, izmaknem se...dosadno je" E sada, šta bi onda trebalo reći na obične pucačine. Stisneš tipku mišta i to je to. Čak automatski i reloada... Ne razumjem šta bi ljudi htjeli...da ih maca pogodi u glavu kroz monitor....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
18 0 hvala 0
13 godina
N3N0 kaže...

Premalo i presporo
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
N3N0 kaže...

Premalo i presporo

onda kupuj ili si craftaj Potion of Strength ili si enchantaj iteme sa +Carry Weight ability-em

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice