The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Gotov nazalost sa main questom te guildovima(jedino brotherhood jos nije, nece da me posjete iako sam poklo pola sela).

Šta reći koju posluku porati, cekam neke modove i patch pa mozda jos jednom.

Nekako mi je main quest kratak al ajde sta je tu,tu je.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Living.Dead kaže...

Zna li netko zasto ne mogu disenchentati onaj Dark Brotherhood armor jer bi njegove statove tia prenit u dragon armor koji mi je ovako beskoristan?

Pojedini named itemi se ne mogu disenchantat... Recimo onu sjekiru što Companionsi skupljaju fragmente isto nije moguće rastaviti..

15 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

Dobra misija, zabavna a dogvor je: iza svakog tog kipa ti je slika sa prikazom te životinje :) 

Zahvaljujem, ma fora mi je taj koledž jer imam svoju sobu, pa konačno mogu dampat sve stvari koje mi i trebaju i ne trebaju. A usput rješavam sve teže questove, učim nove urlike i radim na magijama, di ćeš bolje.

Cemetary gates
17 godina
Jonja kaže...

Ja koristim stealth plus bow, a kad neko dodje do mene onda ga sa frost macem izderem.

Nego ima li nacina da se dobije oni ingoti ikako osim kupnje u smithova?

I jel se dobiva vise opcija gradnje armora kad dignem smithing na vece lvle?

Ingote možeš dobiti na još dva načina. Nađeš i drpiš od nekog ili klasično, pickaxe u ruke i u rudnike ići kopati. Nakon što nađeš Ore, to u smelteru spojiš u ingote.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan

@Jonja

Ingote možeš kupiti ili ih pak istaliti putem smeltera i rude koju sam iskopaš.

Dizanje smithing ti omogućuje kovanje određenih oružja/oklopa ala dwemer, elven...

Doktore, i mene su oduševile dwemer ruševine u Skyrimu...ne želim zvučat blasfemično ali su mi se dopale više negoli one u Morrowindu :D

Danas sam ima obavit jedan misc quest u jednoj takvoj ruševini; osoba koju sam trebao lišiti života se nalazila na prvoj razini, a uru i pol nakon toga sam istraživao ostatak područja...pregoleme su Dwemer citadele ovdi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:51 (PeaceFrog).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Pokrenem Skyrim_Launcher i kliknem Play i nista se ne dogada.

Zna netko u cemu je problem?

16 godina
neaktivan

imam problem udem u igru i nakon 3 sekundi mi se samo izgasi O.o

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji su settingsi za najbolju grafiku? Da sam stavim na ultra il treba jos nes ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Nego ima li nacina da se dobije oni ingoti ikako osim kupnje u smithova?

I jel se dobiva vise opcija gradnje armora kad dignem smithing na vece lvle?

nabavi pickaxe i prebacu u "hai-hoo---hai hoo--- too mines we go" mode... Sve ingote osim dwemer se može nabaviti u obliku rudače, imaš tam u whiterunu kod smitha onu peč, pa pogledaj koja rudača daje koji ingot i koliko ih treba...

Opcije armora dobijaš putem perkova, jedna opcija se može dobiti kroz questove... skill ti samo određuje koliko puta možeš izbrusiti oružje/oklop, S tim da ako nemaš perk, zadnje 3 (mislim) opcije ti nisu dostupne..

15 godina
neaktivan
damian123 kaže...

imam problem udem u igru i nakon 3 sekundi mi se samo izgasi O.o

Izgleda da ovaj novi patch neutralizira onaj programcic sto dopusta koristenje vise od 2gb rama pa ako koristis neke modove igra se crasha...

Treba ugasit modove ili cekat update Large adress aware

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:59 (Babo).
13 godina
protjeran

Vigilantes of Stendar me napadaju čim me sretnu, WTF???

I imao sam noćnu posjedu od Vampire Stalkera...lol.

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko sam se sada u Bthardamzu nakupio punih gemova..... {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sjajni bug sa esbenom... glavni lik kojeg trebam dovest je mutav -.-

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nabavi original... dotad se nemate prava bas zalit na bugove.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

http://www.minecraftforum.net/topic/786124-skyrim-a-cornered-rat-bug-fix/

17 godina
Mitsuoka kaže...
Obi Wan kaže...

igram sa originalom...

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Mitsuoka kaže...
Obi Wan kaže...

igram sa originalom...

cekaj onda ja koji igram s piratom imam bolje iskustvo u igri negoli ti koji si ju platio? 

Ova Bethesda je onda podbacila, prvo s Rageom, sada sa Skyrimom po pitanju bugova...  

EDIT: Mene samo zanima sto je ovdje krivo napisano?

Ne nije zabavno kada konj od 1000 golda odleti prvo u zrak, pa u pod, ili mi samo kao slingshot odleti preko polja... 

ja se nisam susretao s drugim bugovima, ali bugovi koji se dogadaju ljudima da se ne mogu pratiti questovi, to nije niti malo zabavno... pogotovo kada iskesiras za igru

Starac ne govori (meni je govorio), ostalo spominjano po temi - ne moze se pratiti questove za postati thane u nekim gradovima, prodavac koji te treba odvesti do esberna nekima stoji ispred svoga stekata i ne mice se....

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 0:16 (Mitsuoka).
17 godina

Nešto novih slika sa današnjeg putovanja u galeriji

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SPOILER ALERT!

Tako ti je to kada se uzivis u igru {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...
Obi Wan kaže...
Mitsuoka kaže...
Obi Wan kaže...

igram sa originalom...

cekaj onda ja koji igram s piratom imam bolje iskustvo u igri negoli ti koji si ju platio? 

Ova Bethesda je onda podbacila, prvo s Rageom, sada sa Skyrimom po pitanju bugova...  

EDIT: Mene samo zanima sto je ovdje krivo napisano?

Ne nije zabavno kada konj od 1000 golda odleti prvo u zrak, pa u pod, ili mi samo kao slingshot odleti preko polja... 

ja se nisam susretao s drugim bugovima, ali bugovi koji se dogadaju ljudima da se ne mogu pratiti questovi, to nije niti malo zabavno... pogotovo kada iskesiras za igru

Starac ne govori (meni je govorio), ostalo spominjano po temi - ne moze se pratiti questove za postati thane u nekim gradovima, prodavac koji te treba odvesti do esberna nekima stoji ispred svoga stekata i ne mice se....

nitko nije rekao da je kupio igru, samo sam rekao da igram original... a bugovi kako kome, nekome radi ono sto drugom ne, nema veze je li original ili piratska verzija

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 0:26 (Obi Wan).
17 godina
Chdtf kaže...

MAJOR SPOILER ALERT - NEMOJTE CITATI AKO NEMATE NAMJERU OVO RADITI.

Naime ovakva je stvar, trenutno nepostoji dizati nista drugo sto je bolje od - Enchanting, Alchemy, Smithing i Sneak!

Kako funkcionira stvar, naletjet ce te tjekom igranja na magic iteme koji dizu Alchemy, Enchanting i Smithing. Disenchantajte ih.

Postoje Potion of Smithing, Potion of Enchanting, kad ih popijete na 20 ili 30 sec ce vam Smithe ili Ench biti jaci za odredjeni %. Na pocetku malo.

Radite slijedece, uzmite scraftajte si obican gear neupgradeani najjeftiniji koji ce vam sluziti za podizanje Alkemije, nakon sto ste ih napravili odite do enchantinga popijte pot dva tri za enchanting i poenchajte sve te iteme za poboljsanje alkemije, obucite taj gear, i skuhajte si nove JAČE Potse of Enchanting, pobacajte stari alkemicarski gear, i napravite novi obicni ali ih sada enchantajte za Alkemiju sa novim kvalitetnijim potovima pa ce vam novi potovi koje pravite biti jos jaci i jaci i jaci skroz dok to ponavljate. Radite to dok vam ne dojadi a onda si napravite zadnju turu Pots of Smithing, Enchanting i napravite uistinu legendaran gear. Nadam se da sam uspio dobro objasniti i da razumijete, to osobno radim od starta i definitivno je predobra stvar jedino sto morate nafarmat gro materijala ako hocete dici sve to na heben lvl, ali realno limita nema i mozete dostici bez problema da vam najobicniji iron dagger ima 1000 dmga :)

obican dagger da ima 1000 dmg... cisto sumnjam... daj screenshoot pa cu povjerovat

16 godina
neaktivan

Copy - paste sa TES foruma, interesantno za pročitati

[Introduction]
i simply let different enemies (wolves, mudcrabs, sabre cats, giants) hit me and pressed Tab ( to get into the skills screen) when i heard the 'hit sound' and wrote down the missing health.
These numbers should, for all intents and purposes, be sufficiently accurate:

[ Numbers ]

Armor:
- 50 ArmorRating -> 10% less damage; 100->22; 200->32; 300->52; 400->64; 500->75; ~540->80 (tested mainly at lvl 36 but i did test a few numbers at lvl 5 to verify no level relevance)
- the maximum mitigation is ~80% which equals something around 540 armor
- the 'heavy armor' skill itself does increase your armor value, by how much i did not care to figure out ;D
- fists of steel is based off of the base armor of your gauntlets and - speculation: does not even add all of that to your attack damage

Block:
- a shield blocks 85% damage (iirc it was 25% with my ebony warhammer...)
- block enchantments and perks have no influence on the blocked damage - i could not find a single case (for shields)
- the block skill does not increase the blocked damage but increases the damage of shield bash (shield bash depends on base armor value of the shield, much like fists of steel)
btw: 'power bash' works without a shield as well and is quite effective with slow 2h weapons (scales with attack damage and always uses only 55 stamina)
- the skill progression heavily favors big hits, so blocking a giant for a minute or two is far more effective than spending 20 in front of a bear...
- the damage taken after armor is multiplied with that taken after a block (at 50% armor mitigation: you block a 100 damage hit reducing it to 15 and then to 7.5 because of armor)
- Elemental Protection is factored in AFTER resistences so as a nord you still get 25% frost damage
- chance to be staggered appears to massively increase once stamina is depleted

Axe perk:
- tested for one-handed axes:
- bleed does ~25% of the effective attack damage of the axe over ~5 seconds (counted in my head)
- bleeds stack but there is no way to increase the bleed damage (or decrease it),
- power attacks (which deal double the weapon strike damage) do not double the bleed effect.

17 godina
neaktivan

Skyrim hoarding :)

My new Skyrim helmet

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 1:36 (ZC_Someone).
Moj PC  
20 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tek san sad skužija da nemogu stavit 2 prstena na lika :(

A di su vrimena Morrowinda kad san ima hlače i potkošulju ispod oklopa, 2 prstena, ogrlicu i na sve to jedan plavi glossy mage kaput

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 2:14 (Prince-Artas).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dogura ja svog rogue-a na lvl 22, i sada je vec odlicno igrat..do skoro nisam mogao uopste ici sam..zmaj me ubije prosto jednim napadom (master) a ja imam samo light armor i 150hp-a..

sad stvar izgleda drugacije, uzeo full armor od dark brotherhood, sneak na dobrom levelu, archery takodje, one handed...questova imam mozda 50, sad polako cistim i uzivam :D

kakvo samo veselje kad sam bio u stanju sam (bez milion potiona) ubit sabre cat, medvjede itd..a kada sam poceo razvijat sneak, pao je i prvi giant 1 na 1, pa kasnije i zmaj (mada sam zmaja ubio a da me nije ni vidio, jer sam se samo sneako dok je on ganjo neke lisice i vukove po sumi xD )

sada lutam sam, bez lydie, ali i dalje moram bit hebeno oprezan jer 1 na 1 nisam toliko odlican, iako imam dmg output, bez hrpe potiona mi nema spasa...

ako ja vidim prvi protivnika, nema mu spasa, ako on mene, onda vec bude borba xD

13 godina
neaktivan

kad završim sve ovo idem u komunu na liječenje...

11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja evo imam jedan problem.Kad dođem do Paarthurnaxa on me odmah napadne,čitao sam da je on kao dobar valjd... i šta je još veća fora ne mogu ga ubit.Kad mu health padne na nulu samo malo stoji na mjestu i opet se napini do kraja.Dali postoji mogućnost da me odmah napadne zato jer imam blades armor???BTW. ovo mi je prvi put da se susrećem s njim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

uhh vidim svi ste podobro odmakli :)

jao pozalio sam sto sam kupio BF3, sada ga prodajem i cim prodam kupujem skyrim, ili ako bude kakav popust za bozic ili novu godinu na steamu, nadam se.

Dalje, kako sam tek poceo igrati, tek sam zavrsio Reverwood, ona goldenclaw i u whiterun gradu je ugledan zmaj. Stvarno sam iznenaden velicinom i igrivoscu.

Kako sam pocetnik sto se tice rpg-a puno gresaka radim, ali Boze moj, ucim, uglavnom 5 perkova sam samo u luk ulozio, ne znam koliko je to bilo pametno, ali eto, bar sam jaci.

Sada pitanje: Headshot? Jel moguce? Puno puta sam nacilajo i pogodio tocno u glavu, pogotovo zombije, ali nista se ne desi, i dalje napadaju. Znam da ce se peti sa critical shot, ali jel vrijedi di ga pogodis?

Spoiler ako vas zanima ono kamenje sto se spominjano, uglavnom imaju 3 kamena na kojima mozete dobiti 20% brze ucenje magija, lopov i ratnik, samo jedan kamen moze biti aktiviran, mozete poslje aktivirati 2. ali onda gubite bless prvoga. Ako kuzite sta hocu reci

Nalaze se, iza reverwooda, znaci na jug, malo ispred one zenske sto peca.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali može neko dati link za direkt download za HI-res texture -- spominjao se neki file od 1.4GB !?? 

Hvala puno

p.s. ne znamo svi kaj je to Partis !??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

joj sada kada se sjetim da morrowind nisam ni htio igrati, par puta sam instalirao i pokrenuo i nikako mi se nije svidio pogled iz prvog lica i kaos u kojem se nisam snasao... mislim da imam 2 sata igre u njemu

onda je stigao oblivion, ajde to sam prozvakao i cinila mi se ok igra, na zalost kada sam zavrsio glavni quest nije mi se vise dalo pa sam ukucao sifre za armor i oruzja i to je bilo to, mozda 1% side questova rijeseno....

onda sam prije par dana instalirao skyrim cisto da vidim zasto i kako to moze biti goty (inace mi je rpg omiljeni zanr da ne povjerujes :))... zena prijeti da ce me ostaviti, pas nije nista jeo 3 dana, na poslu sam kao zombi... {#}

ma nije ni do borbe ni do grafike ni sisa jednostavno prica je wow tako jako uvuce u igru, kao nista do sada. naucio sam na tezi nacin da u 2AM "još samo da pogledam ovu lokaciju" je jako loša odluka... :)

istih problema imam sa dragons age... silio sam se igrati taj origins nekoliko puta, iako me prica uspije uvuci u igru gameplay mi je jednostavno katastrofa, jednostavno ne volim upravljati sa 5 likova, namjestati svima sto i kako da rade... ovaj nastavak zadnji nisam ni probao... ali skyrim mi je pao kao budali šamar :) iako nikada ne kupujem SP igre barem ne dok ne budu na barem 50% sniženja mislim da će skyrim biti prva SP igra koju ću uzeti u startu :)

*gdje se moze naci ova cijela pjesma u hd.u?

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jeremy_Soule_-_Sons_of_Skyrim.ogg

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 9:04 (smiglcro).
Moj PC  
9 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice