The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
markomarko kaže...
lmutak kaže...

MAJOR SPOILER Ljudi imate quest di postanete kanibal (ljudožder)!!!

Morate u jednom trenutku dopeljat svecanika u prostoriju di je veliki stol

na veceru,ekipa se okupila (vecinu ih znate),onda ga ubite i pojedete!!!

Najvece iznenađenje u igri za mene!!!

koji quest

Odi u Markarth (Hall of the Dead)

15 godina
NightShadow kaže...
smiglcro kaže...

ja sam naletio samo na 1 (cirka 400g je bio) provjerio sam jedno 25 puta do sada i nista a ona gamad u hramu se vec 2 tjedna ne respawna :( tako da ce offhand mac i bow sacekati bolja vremena, ne zelim ni pomisljati sto bi bilo da sam ganjao srca kod alkemista za armor pa to nikada ne bi slozio :)

Ja ih imam ukupno 8 na lvl 45 70h igre (od kupovanja, pronalaska i tog questa)

da ali 5 ih je doslo s tog questa, bez toga ne znam koliko bi vremena trebalo da se skupi 5 za oklop + cirka 3 za oruzja

17 godina
doktor1 kaže...
Chaky kaže...

Da li se meni cini ili je Skyrim "tisi" od ostalih igara?

Ostavio zvuk na default postavkama, igrao sa slusalicama i cuo sam normalno sve.

Pokrenuo drugu igru koja isto ima defaultne postavke sve vise-manje na 80-100% i probilo mi usi.

Več sam to objasnio, ali neda mi se opet pisat..pa pogledaj sliku

Trebaš stavit kvačicu na Loudnes Equalization...

Ne koristim integriranu već Creative zvučnu i te opcije nema. Taj sam problem riješio editiranjem SkyrimPrefs.ini.

Nađi unutar nje

[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.0000

i promijeni na recimo

[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=3.0000

Glasnoća je dovoljna za me, ali može se još povećati :)

16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ima li koji dobar i stabilan mod za poboljšanje grafike ako ima jeli mi neko može poslati na PM bio bih mu jako zahvalan,probao sam par ali nema baš nekog efkta većinom su pretamni detalji a kad se poveća svjetlina onda se gubi gustoća i kvaliteta

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Došao u neki grad i skupio bar 10 questova. Sada moram riješiti bar 30-35 questova.{#}

Špilje i tamnice u Skyrimu su mi puuuno bolje nego u Oblivionu. Ovdje me baš "vuče" da očistim neku tamnicu i nađem zlata i neki zanimljiv armor ili artefakt. Također su u Oblivionu takve špilje i tamnice nekako bile dosta strašnije jer bi uglavnam nešto znalo iskočit. Ovdje idem sa Lydiom, onom magijom za svijetlo i to je to. {#}

Sada pokušavam naći sve dijelove Dwarven armora. Zasada imam mač, sjekiru i rukavice. Imao bi i čizme da nisam prodao onom liku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Došao u neki grad i skupio bar 10 questova. Sada moram riješiti bar 30-35 questova.{#}

Špilje i tamnice u Skyrimu su mi puuuno bolje nego u Oblivionu. Ovdje me baš "vuče" da očistim neku tamnicu i nađem zlata i neki zanimljiv armor ili artefakt. Također su u Oblivionu takve špilje i tamnice nekako bile dosta strašnije jer bi uglavnam nešto znalo iskočit. Ovdje idem sa Lydiom, onom magijom za svijetlo i to je to. {#}

Sada pokušavam naći sve dijelove Dwarven armora. Zasada imam mač, sjekiru i rukavice. Imao bi i čizme da nisam prodao onom liku.

ima dwarven bootsi u riverwoodu kod one kuce trade house tako ens di je ona camilla unutra... smithing ftw :P

mislim bar ja imam ne znaci da i ostali imaju?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 17:34 (dmanz).
17 godina
urizen kaže...
JackIsBack kaže...

Lol, Daedric Heart.

Kad si več to spomenuo jučer naletim na neki quest gdje mi traže da donesem Daedric Heart i troll fat. Pitam gdje mogu nači Daedric Heart (ponuđeno u konverzaciji) a NPC odgovara " Kako gdje, pa u Daedre" {#}

tell me about it... {#}

lvl 43 i jos niti jednu nisam vidio (osim onih nekoliko Daedric Lordova za koje sam questove obavljao)

opako dolazim u iskusenje isprobat onaj unique staff i zatuc sumoning. mozda dropa {#}

ja sam skupio do lvl 20 2-3... posli sam vecinom kupovao u merchanta, a sad mi fali za bow jer nisam znao za sto sluze pa sam ih potrosio na pravljenje potiona... ima ih dosta, treba znat gdje trazit

It's not who u are, it's who u know.
15 godina

Imam žešći problem. Ne mogu pokrenut quest za lopove. Taking care of business, tj. Locate Brynjolf at the Ragged Flagon. Problem je u tome jel dotični stoji gore na trgu, gdje sam obavio prvu krađu, te se nakon toga trebam nać s njim u kanalizaciji na spomenutoj lokaciji. Ali, lik se ne miče sa tog trga, stoji kraj onih štandova non stop. Čak sam ga napao da krene za mnom u kanalizaciju, ali došao je samo da prvih vrata Ratway i ostao je vani. Da li je netko imao isti problem, tj. kako ga riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:18 (Kvod).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kvod kaže...

Imam žešći problem. Ne mogu pokrenut quest za lopove. Taking care of business, tj. Locate Brynjolf at the Ragged Flagon. Problem je u tome jel dotični stoji gore na trgu, gdje sam obavio prvu krađu, te se nakon toga trebam nać s njim u kanalizaciji na spomenutoj lokaciji. Ali, lik se ne miče sa tog trga, stoji kraj onih štandova non stop. Čak sam ga napao da krene za mnom u kanalizaciju, ali došao je samo da prvih vrata Rat-nešto i ostao je vani. Veći dio igre sam odvalio lvl. 43, ali lik se ne miče cijelu igru. Da li je netko imao isti problem, tj. kako ga riješiti?

HAHAHHA, dobar, dobar...

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

nisam stavio niti jedan point u healing (koristim prvu heal magiju sto dobijes na pocetku igre) i s overchargom je dovoljno da me izvuce na 70-80% HP-a dok se neprijatelj pribere od FUS.

Vrlo zanimljivo pošto je potrebno dva perka u restoration da bi dual casting overcharge funkcionirao..

16 godina
neaktivan
McVily77 kaže...
D3ViL kaže...

nisam stavio niti jedan point u healing (koristim prvu heal magiju sto dobijes na pocetku igre) i s overchargom je dovoljno da me izvuce na 70-80% HP-a dok se neprijatelj pribere od FUS.

Vrlo zanimljivo pošto je potrebno dva perka u restoration da bi dual casting overcharge funkcionirao..

pa mozes stavit perk u restoration i ako ne odaberes dizanje healtha?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Znam ja di ima Daedra Heart ako nekome treba.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hmm... od svih kuca u Skyrimu (sve osim Breezehome-a sam vidio samo na YT) najjaca je - Arch Mage's Corners u Winterhold College XD nije kuca, ali ko da je. Najbolje je sta se nista ne placa, samo treba zavrsit *blabla, znate sta* Ta prostorija ima sve, vrt, sef, alchemy, enchanting, 2 staklena izloga za weapon, par chestova i ormara, veliki krevet i ogromno polica i stolova :D. Ne isplati se uopce kupovat kucu ;). ///// Btw imam problem, ozenio sam Ysoldu iz Whiteruna, a nakon ceremonije se samo skupila i nije me pitala zelim li zivjeti kod nje. I sad je nemogu naci?!?! Nema je po Whiterunu, sve sam pretrazio (i moju i njenu kucu)...
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
McVily77 kaže...
D3ViL kaže...

pa mozes stavit perk u restoration i ako ne odaberes dizanje healtha?

health ili healing.. dajte se dogovorite jel imenica ili glagol...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 18:31 (McVily77).
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Da li se meni cini ili je Skyrim "tisi" od ostalih igara?

Ostavio zvuk na default postavkama, igrao sa slusalicama i cuo sam normalno sve.

Pokrenuo drugu igru koja isto ima defaultne postavke sve vise-manje na 80-100% i probilo mi usi.

Provjeri jel ti smanjen u Volume Mixeru. Meni je Eve utisan tek toliko da cujem kada sam stigao na destinaciju

Klik

14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ima u Oblivionu na bacanje {#}

16 godina
N3N0 kaže...
 ///// Btw imam problem, ozenio sam Ysoldu iz Whiteruna, a nakon ceremonije se samo skupila i nije me pitala zelim li zivjeti kod nje. I sad je nemogu naci?!?! Nema je po Whiterunu, sve sam pretrazio (i moju i njenu kucu)...

To se i meni deslio s onom iz Riverwooda, sad je nemomgu nikako nać. Zna neko kako?

Only the brave
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Mislis na onaj u Whiterun-u u odajama gazde Companions-a Kodlaka? :)

13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Btw imam problem, ozenio sam Ysoldu iz Whiteruna, a nakon ceremonije se samo skupila i nije me pitala zelim li zivjeti kod nje. I sad je nemogu naci?!?! Nema je po Whiterunu, sve sam pretrazio (i moju i njenu kucu)...

Jesi li pogledao kod susjeda ;)

15 godina
neaktivan
Srđela kaže...
Slash 666 kaže...

Mislis na onaj u Whiterun-u u odajama gazde Companions-a Kodlaka? :)

Nope :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina

Imam 12k zlata ,a neznam gdje da potrošim. {#}

Konja su mi nažalost ubili ,ali ionako ga nisam puno koristio tako da...

Isplati li se kupiti kuću i gdje? Što se sve može sa kućom? Samo spremati stvari ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moguće je u Whiterunu dobiti besplatnu kuću.

Tako se mogu srediti i dekoracije za kuću.

F1 2011 Codemasters
15 godina
neaktivan
@RePlaY ja cu probati ovako, cheat je ali nemam drugog izbora ... player.placeatme BaseID 1 ... za ID svih likova googlaj -Skyrim NPC ID List-
16 godina
N3N0 kaže...
@RePlaY ja cu probati ovako, cheat je ali nemam drugog izbora ... player.placeatme BaseID 1 ... za ID svih likova googlaj -Skyrim NPC ID List-

Ja ću "player.moveto ID" samo da vidin di je pa ću otić po nju kad uvatin vrimena.

Edit: Moja se nalazi u crkvi di smo se vjenčali.

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:05 (RePlaY).
17 godina
neaktivan

Kak misliš da nemas drugog izbora? Novce stvarno nije tesko nabavit

13 godina
neaktivan

Evoo ga, napokon sam i ja dobio Skyrim.

Sad cu instalirat, kasnije kazem dojmove. :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Moguće je u Whiterunu dobiti besplatnu kuću.

Tako se mogu srediti i dekoracije za kuću.

Ajde ne postaj ovakva sranja. Ovo je mjesto Dovahkiina koji neće trpjeti ovakove smicalice{#}

14 godina
neaktivan
Sova kaže...

Jel tko instaliro onaj HD textures pack koji se moze skinuti na Partisu?

Izgleda dobro {#}

e jel ga možeš puknuti negdje na torrent jer ga ima samo na partisu a tam mi opče neče skidat...makar sam regan...ne kužim caku s tim partisom...bilo koji torrent tam ne radi...wtf

17 godina
neaktivan

Na Pari se je pojavio peč. Težak je 18 MB-a.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina

...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 19:23 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice