The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
thuglife kaže...
ph3nom_gamer kaže...

kako se stave čarolije u obje ruke... jel treba neki perk odključat ili kako?

Da, ako želiš destrukcijsku moraš otključati perk za obje ruke, i kad ga dobiješ, odš u iteme, unequipaš oružje koje držiš i onda možeš staviti magiju na obje ruke.

I onda nabacis neku kukuljicu stavis sparks u obje ruke, pritisnes obje tipke misa istovremeno i izgledas kao onaj zli imperator iz ratova zvijezda :))

14 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Bas sam jucer odigrao Maine (GL.) Quest,svidja mi se ;)) kad smanjim slike sa 5MB na neku ok velicinu postavim ih ;))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam ti ati radeon HD 4800 series

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam trebao raznijeti Megaton.. {#}

fallout easter egg valjda

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Sad jos gori bugg.....

Dodem do barrowsa zamzne mi se slika al se idalje mogu kretat sto i primjetim pomocu kompasa i zvukova. Svakih 5 min se moram bociti s drugim hebenim buggom {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

Tieves guild, dark brotherhood? Kako do njih? Ako postoje?

rekel mi je tip, u neko Inu...

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 16:49 (bobica257).
15 godina

Ja sam malo sredio lag tako što sam skroz isključio shadows. Odite u SkyrimPrefs i stavite fShadowDistance da je 0. Fps mi je skočio ,a i dosta mi se smanjio lag.

Ako odete u one postavke kada uključite igre, shadow će vam se vratiti u normalnu vrijednost, tako da onda treba opet mijenjati SkyrimPrefs.

Drugi stvar koju sam je napravio bila je da sredim mouse lag. To potražite malo po netu. Obično mi je u main menu fps bio oko 25-30 ,a sada kada sam sredio mouse lag, fps mi je oko 300-400.

Igra je fenomenalna. Mislim da grafika može biti dosta bolja, ali to meni nije važno jer se kod ovakvih igara ne gleda grafika.

Odlična mi je stvar priroda. Lisice i zečevi trče uokolo. {#}

Btw. je li normalno da me konj napadne?  Ubio sam nekog lovca i njegov me konj počeo napadati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si mu ubio vlasika hoće, jer ga brani, inače te nikada neče napasti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jos jedan lik iz Obliviona :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja sam ga napokon dobio...

Za prva dva sta igra ne izgleda lose, po sistemu borbe je sigurno bolja od obliviona i napokon battle mage klasa ima smisla (zbog sistema 'dve ruke'). No nekako mi izgleda kao da 50% magija iz obliviona uopste nisu u igri. Sve u svemu 10/10. Jos se samo cekaju modovi.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

kvragu, nisam napravio screenshot jer sam bio previše obuzet činjenicom "wtf is that?"... naime idem cestom na svom konjiću kad kraj mene odjednom duh- lik bez glave jaši konja, oboje prozirni i bjelkaste boje te sjaje ko lampa u mraku. koji je to vrag hehe?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Jos jedan lik iz Obliviona :D

Najveći troll u povijesti serijala.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Danas ujutro sam imao strašan BUG!!

Moja draga je čačkala nešto po kompjuteru i uspjela je izbrisat cijeli My Documents Folder. Nema ga, nema, ni u smeću ni na disku...nigdje... Save Game Skyrim, PA PA. 12 sati igranja i lik lvl 12, PA PA.... Nakon ručka, formule i bla bla, krećem jovo nanovo..... Ah....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

moja draga je krivac zašto sam mijenjao napajanje i hdd.. nemojte davat djevojkama-ženama blizu računala ako nemaju puno iskustva sa tim stvarima... jako topla preporuka

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
Jel mozda mozes spasit sa onim Restore programima? Sta vracaju izbrisane podatke :S...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ako si mu ubio vlasika hoće, jer ga brani, inače te nikada neče napasti.

Nije mi jasno par stvari.

Sad trenutno tu istrazujem po dvorcu Dragonsreach i neke stvari mogu slobodno uzeti, a kod nekih mi pise da moram ukrasti... npr. mogu lockpickati neki izlog s oruzjem i uzeti slobodno, kod drugog mi pise da moram ukrasti... :S
Ubio sam bio 2 bandita koja su ukrala kola, pokraj njih je bio konj... ukrao sam ga ali kad sidjem s njega opet mi pise da ga ukradem...

Hvala na odgovoru...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
neaktivan

Neke su stvari dosptljive neke ne, i to je to, što je crveno nediraj ina će biti krađa.

Za te bandite neznam, ali to je bio nečiji konj, a ti si ga uzjahao, tako da si ga ukrao, ništa čudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi moze neko objasnit sto je to dark brotherhood sta stim dobivam i kako doci do tog?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Uredno propao službeno prvi pokušaj ubijanja Gianta {#}{#}

Ja sam njega pokušao odvući u grad, ali ništa, bježe čuvari i još govore that's not my problem.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
ZC_Someone kaže...
thedream kaže...

Kako ste otvorili vrata u toj pećini kojim redosljedom, one krugove, medvjed, sova, leptir? Ne mogu da se ubijem, pola sata mozgam.

Odi u inventory i zumiraj i zarotiraj si malo onaj golden claw, na njemu ti je hint ;)

Uspio slučajno upravo! Hehe, tnx anyway. {#}

A ja išao metodom da to ima neke veze sa 10 pošasti kojima je Bog napao Egipat xD. I štoviše, uspilo mi je jer sam zamijenio medvjeda za stoku, a sovu za krvavu rijeku Nil {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
Cekajte, treba li izaci neki update/patch za odredjene bugove (tipa stavljanje kanti na glavu da vas ne uhvate u kradji, katapultiranje od gianta, leteci konj i slicno)?
14 godina
neaktivan

Stavio sam neke stvari u jednu bačvu u birtiju tam ispod onih 7000 štengi jer nisam mogo nosit više. Oće to nestat s vremenom il mogu puno kasnije doć natrag po to?

It is I, trackmanijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li je netko naisao na ovu pecinu? Nemam nikakav zadatak u njoj ali me pati sto ne mogu naci ulaz i pocistiti je usput. Vise od nekoliko puta sam obisao oko tog vrha. Ili sam ja corav ili je i to bug.

14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

imam stvarno čudan problem s igrom. Gameplay mi je usporen, kretanje i mog lika i svih NPC-a. Kretnje usana nije usklađeno sa govorom.

Na svim postavkama isto. Ako je neko imao ovakav problem pliz pomagajte. Reinstalirao sam igru i problem je ostao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

{#}{#}

#!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
15 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Danas ujutro sam imao strašan BUG!!

Moja draga je čačkala nešto po kompjuteru i uspjela je izbrisat cijeli My Documents Folder. Nema ga, nema, ni u smeću ni na disku...nigdje... Save Game Skyrim, PA PA. 12 sati igranja i lik lvl 12, PA PA.... Nakon ručka, formule i bla bla, krećem jovo nanovo..... Ah....

Jao LOL 

Dovoljan razlog da prekines s njom {#} 

15 godina
neaktivan

Meni nikako nije jasan quick equipp sistem da ga hebeš.

Clumsy je izveden skroz.

Naprosto nikako nemogu staviti da mi ŠTIT u lijevoj i MAČ u desnoj ruci budu komandna grupa 1 i amen.

Stisnem ctrl.-1 na mač i equippa ga ali kako i štit...?

Želim sljedeći sistem pa ako ko ima volje dati link ili bilo šta;

1.Sword&shield

2.Bow

3.Sword & magic

4.Magic one hand

5.Magic dual wield

6.Potions n' misc.

Dakle, jasno mi je točno što želim ali ne i kako to izvest.

Možda sam glup ali su stvarno ne-intuitivno izveli sistem HUD-a i selekcije, barem na PC-u.

Proklete konzole.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne možeš(barem kolko ja znam) da ti i mač i štit budu na 1.Štit npr. staviš na 1,a mač na 2 i onda ih stisneš jedan za drugim i imaš obadvoje u rukama.

F1 2011 Codemasters
13 godina
neaktivan

zanima me kako da predem ovaj dio,nezz sta treba uraditi...

0 0 hvala 0
15 godina
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 18:11 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice