The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
N3N0 kaže...
Aaa, ja razvijam Heavy Armor i One-Handed, dobijem neki quest, dodjem tamo ono 3 vjestice i neko cudo, sve jaki mage-evi, uniste me u 2 poteza iz daljine.

Uvijek moraš imati i nešto magije uza se, to diži obavezno.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Ma imam ja magiju brate, i magicku sam malo razvijao,ali je logicno da mage razvaljuje warriora u oklopu :(... a najjaci spell mi je Firebolt...
14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Koja je spika sa ovim divovima? Jesu li u igri samo da bi bili tu ili ima neka prica/quest vezana uz njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hint. kokoške u riverwoodu se smatraju kao svjedoci ako vas vide u kradi il ubijanju. Zvuci glupo ali tako je.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#} to bi trebao biti bug.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
traktorista kaže...

Hint. kokoške u riverwoodu se smatraju kao svjedoci ako vas vide u kradi il ubijanju. Zvuci glupo ali tako je.

Istina.Ubio sam kokoš i svi u Riverwoodi i Whiterunu su se okomili na mene i morao sam ispočetka krenuti.

F1 2011 Codemasters
16 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Zato me onako čudno gledaju kad prođem... Kao da me osuđuju. {#}

@Anarchy, vjerojatno ima nešto uz njih, prezanimljiva bića da bi ih se samo tako tek tu stavilo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 14:47 (thuglife).
17 godina

Magija je preluda.

Najjača mi je stvar flaming familiar. Pošalješ vučka da se zabije i eksplodira.

Čisti sve živo pred sobom. Igrao sam do negdje 20-og lvla assassin lika. Sada

idem malo razvaliti sa magom, jedino ne znam šta ću sa perkovima. Svuda bi

stavia po koji bod...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak kaj mrzim u životu, al to me uvijek prati, kad god izadje neka vrhunska igra, uvijek problemi s njom. Igram ju na ultra ("igram), znači nema nikakavih problema, sve mi je maxano na 1920*1080. ALI NEMAM zvuka. A nemogu tak igrat nema šanse. Ima neko soluciju kak se riješit to da mi se zvuk pojavi?

17 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Hint. kokoške u riverwoodu se smatraju kao svjedoci ako vas vide u kradi il ubijanju. Zvuci glupo ali tako je

gatchya sucker!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 14:51 (Genie).
16 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Ak kaj mrzim u životu, al to me uvijek prati, kad god izadje neka vrhunska igra, uvijek problemi s njom. Igram ju na ultra ("igram), znači nema nikakavih problema, sve mi je maxano na 1920*1080. ALI NEMAM zvuka. A nemogu tak igrat nema šanse. Ima neko soluciju kak se riješit to da mi se zvuk pojavi?

Šteta, zvuk je stvarno vrhunski vrhunski odrađen, ma sve u vezi sa zvukom.

Jesi probao rezultat, ili crackfix ako si na piratu?

16 godina
neaktivan

I killed a chicken, and got a bounty. I then killed the cow right next to the chicken, and my bounty disappared, with the last witness dead.

So... If they fixed the "chickens report crimes" bug, it appears they missed the "cows report crimes" bug.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Ma imam gusarski blackbox release. S njim je sound s*eban ali ima i fix. Taj fix je instaliran i nist se ne dogada. :(
Čini se da ja ovu igru neću igrati. :( 

16 godina
neaktivan

pa di blackbox... kad vec nabavljas nabavi nesto normalno... sa BB stalno neki problemi... 

15 godina

Postoji li nacin da promjenim izgled nakon pocetka igre, sad tek primjetih da badzo izgleda debeo kao svinja {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Postoji li nacin da promjenim izgled nakon pocetka igre, sad tek primjetih da badzo izgleda debeo kao svinja {#}

Upiši u konzolu "showracemenu"...ali pazi, ako mijenjaš rasu onda će ti se resetirati magicka/health/stamina...ostalo možeš mijenjat bez posljedica, koliko mi se čini.

14 godina
neaktivan

Na konju prešo mapu sa jednog kraja na drugi za 10min,možda izgleda veliko ali je jako mala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako se u item meniju određeni item zumira, onako de se može vidjeti u 3d-u, rotirati itd....

vidio sam to još na e3-u ove godine ali neznam što treba stisnuti.. hvala.

btw. ovakvu igru već čekam godinama, ima sve ono što je meni zanimljivo.. bravo bethesda

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

~41km2 je mapa... to je recimo 6.4 x 6.4km, znaci dijagonala je 9km... to je skoro 2h normalnog ljudskog hoda @5km/h, a brzina konjskog galopa je 40ak km/h.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 15:43 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran
ACCS_DUDO kaže...

Ma imam gusarski blackbox release. S njim je sound s*eban ali ima i fix. Taj fix je instaliran i nist se ne dogada. :(
Čini se da ja ovu igru neću igrati. :( 

Kupi je.

13 godina
neaktivan

imam jedan problem ovo vam je moj komp,xp version 2002 sp3,intel core 2 duo CPU,E6550,2.33GHz,3.00 GB RAM!  u igrici sve super sljaka sam kad izadjem na otvoreni prostor zamrzne mi se na nekoliko sekundi i kad su neki kompliciraniji događaji,neznam dali je do rama barem gigu mozda da jos stavim ,i kad stavim slabu rezoluciju medium high opet tak steka i fakat cu poludit

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sale21 kaže...

imam jedan problem ovo vam je moj komp,xp version 2002 sp3,intel core 2 duo CPU,E6550,2.33GHz,3.00 GB RAM!  u igrici sve super sljaka sam kad izadjem na otvoreni prostor zamrzne mi se na nekoliko sekundi i kad su neki kompliciraniji događaji,neznam dali je do rama barem gigu mozda da jos stavim ,i kad stavim slabu rezoluciju medium high opet tak steka i fakat cu poludit

isto i kod mene, sve si mislim da je radi procesora. athlon 64 x2 5000+. možda dual core nije dosta. no isti vrag i na low i na high detaljima, zamrzava ga povremeno

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina

Ja instaliram onaj 130 mb patch jer imam probleme s freezanjem i sad mi nema pola tekstura  svijeta {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja mislim da je do rama, preporuceno je 4 gb,bas se vidi da mu treba barem jos giga poticaja da juu ne zamrzne,sam me strah jel kolki sam psiho kupit cu od 4 gige pa cu ih imat 6 a onda ak ce stekat sutnut cu komp kroz prozor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I pala su 2 gianta, jednog s lukom i strijlom napilao a drugog s vatrom, jako ih je teško ubiti, da ne napominjem da jedan njihov udarac ubija.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sale21 kaže...

ja mislim da je do rama, preporuceno je 4 gb,bas se vidi da mu treba barem jos giga poticaja da juu ne zamrzne,sam me strah jel kolki sam psiho kupit cu od 4 gige pa cu ih imat 6 a onda ak ce stekat sutnut cu komp kroz prozor

Rami su bar jeftinjava, ali koju grafičku imaš?

I'm very large!
13 godina
protjeran
emerik kaže...
traktorista kaže...

Istina.Ubio sam kokoš i svi u Riverwoodi i Whiterunu su se okomili na mene i morao sam ispočetka krenuti.

I meni se isto desilo, ušao i Riverwood po prvi put i neka kokoš glupa na putu.

Reko idem vidjet kaj se dogodi ako je spalim magijom...naravno svi čekićima na mene.

Vidim da svi prvo se uhvatili questa sa "golden claw"...lol.

Ja po izlasku iz onih tunela od prologa, vidio sam na planini neke svodove di je zmaj otišao, i ja odmah za njim, pa sam pobrao dragonstone bezveze. Sad idem nać lika koji daje quest na prvom mjesto lol, pretpostavljam da je u Riverwoodu.

15 godina

kako se stave čarolije u obje ruke... jel treba neki perk odključat ili kako?

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Si probao otići u Control Panel/Hardware and Sound/Sound, pa na Properites od zvučne i pod Advanced tabom Sound Format promjeniti u 44100 Hz (zapravo možeš probati i 48000Hz).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 16:03 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

kako se stave čarolije u obje ruke... jel treba neki perk odključat ili kako?

Da, ako želiš destrukcijsku moraš otključati perk za obje ruke, i kad ga dobiješ, odš u iteme, unequipaš oružje koje držiš i onda možeš staviti magiju na obje ruke.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice