The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Blizek kaže...

Ja evo jučer instalirao ovo čudo od igre i nemogu vjerovati da mi na laptopu od 3.500 kuna kojeg sam kupio prije 3 mjeseca radi na high postavkama! Jest da je laptop malo više namijenjen nekom igranju, ali svejedno! Sjajno optimizirano!

A da podijeliu specifikacije sa nama?!

13 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ljudi, kako rotirati i zumirati iteme u inventoriu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Da li se može namjestiti da igra po defaultu ne dodjeluje kontrole usb gamepadu , tj. kako ih prebaciti na miša i testaturu!? Gamepad je Xbox controller.

Itko?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
EraserHead kaže...

Da li se može namjestiti da igra po defaultu ne dodjeluje kontrole usb gamepadu , tj. kako ih prebaciti na miša i testaturu!? Gamepad je Xbox controller.

Itko?

Izštekaj kontroler?

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ljudi, kako rotirati i zumirati iteme u inventoriu?

Prvo odaberi stvar ( da je njen naziv bijel i da se vidi sličica edsno od toga ), stisni c i onda kad se otvori stisni i drži miška za rotiranje.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Znam za to, ali zar je to jedino rješenje !? Šta bi svaki put kada pokrećem igru trebao gasiti kontroler...igram dosta igara sa gampadom i stalno je uključen

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:24 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Prvo odaberi stvar ( da je njen naziv bijel i da se vidi sličica edsno od toga ), stisni c i onda kad se otvori stisni i drži miška za rotiranje.

Kaj nemreš samo početi rotirati mišem na stvar??

Meni automatski centrira..

16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
dekstroza kaže...

Znam za to, ali zar je to jedino rješenje !? Šta bi svaki put kada pokrećem igru trebao gasiti kontroler...igram dosta igara sa gampadom i stalno je uključen

Pa jeli to toliki problem, ištekati ga kad pokrečeš Skyrima?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

A što da ti kažemo?!

Igra je napravljena za kontroler i želi kontroler..

Ako želiš igrati mišem i tipkovnicom iskopčaj kontroler kad igraš Skyrim..

Skyrim se ne igra na 5 minuta da to moraš raditi svako malo..

15 godina
neaktivan

Smiri živce...pitao sam samo jer me zanima da li možda postoji drugi način osim toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa trbala bi biti nekakva opcija u postavkama za takve stvari. čisto sumnjam da bi igra silila igrača da koristi gamepad ako ga ima uključenog. vjerojatno automatski prebacuje, ali to ne znači nužno da ne može koristiti tipkovnicu/miš kod igranja. neznam napamen kako to srediti jer još nisan instalira igru, ali bacim oko kad stavim igru xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U kakvim bacvama ostavljate visak stvari? Bilo kojoj? Nece nitko uzeti?
Kako povecati broj stvari koji se moze nositi... ?
Zasto kod nekih questova ne znam di moram ici, ne pokazuje na mapi ... sad sam dobio neki quest i prati me neka zenska (ja mogu upravljat njom di da ide, ceka i tako) ali nemam pojma sto napraviti...

Slobodno se vi raspisite o tome sto radite jer ja saznam dosta novih stvari koje mi olaksaju igranje :)

EDIT: Kad kupim konja (treba mi sad posto imam quest da odem dosta daleko a neda mi se pjesaciti, a ne mogu fast travel jer jos nisam otkrio tu lokaciju) di njega ostavim kad mi ne treba, hoce li ga netko uzeti?

koga da nadjem? pobio sam sve u tom Bleak Falls Barrowu(na mapi pise cleared) koga da nadjem? pobio sam sve u tom Bleak Falls Barrowu(na mapi pise cleared)
moj lik moj lik
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:01 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

U kakvim bacvama ostavljate visak stvari? Bilo kojoj? Nece nitko uzeti?
Kako povecati broj stvari koji se moze nositi... ?
Zasto kod nekih questova ne znam di moram ici, ne pokazuje na mapi ... sad sam dobio neki quest i prati me neka zenska (ja mogu upravljat njom di da ide, ceka i tako) ali nemam pojma sto napraviti...

Slobodno se vi raspisite o tome sto radite jer ja saznam dosta novih stvari koje mi olaksaju igranje :)

EDIT: Kad kupim konja (treba mi sad posto imam quest da odem dosta daleko a neda mi se pjesaciti, a ne mogu fast travel jer jos nisam otkrio tu lokaciju) di njega ostavim kad mi ne treba, hoce li ga netko uzeti?

U nekoj obližnoj bačvi ili bilo kojem drugom spremniku. Al nemoj predugo ostaviti jer bi ti se mogla tamnica resetirati i stvari bi ti mogle nestati. Tak je do sada bilo.

Kad ulažeš u Staminu pri levelanju povećava ti se i količina stvari koju možeš nositi. Alternativno može otići do The Steed kamena i on ti poveća kapacitet za 100.

Si siguran da to nije companion kojeg možeš "otjerati" ak razgovaraš s njom? Oni ti samo pomažu u borbi i nošenju predmeta (još jedan od načina kako povečati kapacitet koji možeš nositi {#})

Već je netko napisao da ima lopova koji kradu konje :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

Stara fora iz Obliviona.....

U konzolu upišeš TGM i možeš nosit kolko hoćeš.

To je "God mode" pa si vjerojatno i neranjiv.

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Stara fora iz Obliviona.....

U konzolu upišeš TGM i možeš nosit kolko hoćeš.

To je "God mode" pa si vjerojatno i neranjiv.

to je cheat, s tim ne zelim igrati... :S

17 godina

I kakav je poanta onda igranja ako mežeš nosit ama baš sve i ako si neranjiv. Tako mogu igrat samo jazavci koji su omašili žanr....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
17 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

U nekoj obližnoj bačvi ili bilo kojem drugom spremniku. Al nemoj predugo ostaviti jer bi ti se mogla tamnica resetirati i stvari bi ti mogle nestati. Tak je do sada bilo.

Kad ulažeš u Staminu pri levelanju povećava ti se i količina stvari koju možeš nositi. Alternativno može otići do The Steed kamena i on ti poveća kapacitet za 100.

Si siguran da to nije companion kojeg možeš "otjerati" ak razgovaraš s njom? Oni ti samo pomažu u borbi i nošenju predmeta (još jedan od načina kako povečati kapacitet koji možeš nositi {#})

hvala na odgovorima...

ta zenska je taj companion ali nemam pojma od kud se stvorila i zeli da nekud idemo.. sta da radim s njom (p*cke ne da) ?

povecao sam si magicku na 110 i health na 120, stamina je jos uvijek na 100...

ajd mi objasni ovaj quest: find the owner of the golden claw ... upucuje me opet na bleak falls barrow a tamo sam ih sve pobio (cleared) :S

16 godina

Osobno ne koristim "God mode". Zanimljivo da ista stvar iz Obliviona radi i u Skyrimu.

Taj cheat naravno nema smisla ako se želi uživati u igri.

... there is no spoon ...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...
ZC_Someone kaže...

hvala na odgovorima...

ta zenska je taj companion ali nemam pojma od kud se stvorila i zeli da nekud idemo.. sta da radim s njom (p*cke ne da) ?

povecao sam si magicku na 110 i health na 120, stamina je jos uvijek na 100...

ajd mi objasni ovaj quest: find the owner of the golden claw ... upucuje me opet na bleak falls barrow a tamo sam ih sve pobio (cleared) :S

u tom selu, river kak vec, ima ta trgovina,neznam ime napamet samo udes i predas kod tog na blagajni

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan

Moram pocet zapisivat di ostavljam konja.....

7 0 hvala 0
14 godina

@rebelsy onaj lik kojega si oslobodio od paukove mreže kod njega je claw.

Ako si ga ubio potraži kod njega.

Bdw. igra a ne igretina je odlična, mislim kako socijalizacija s društvom pada u drugi plan.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:21 (Tiby).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
...

Taj quest si recimo to tako počeo obrnutim redosljedom. Inače ga možeš početi i tako razgovaraš s čovjekom kojeg sad trebaš naći. :)

Sad trebaš napraviti ovo što dado16 kaže. Potraži u trgovini u Riverwoodu.

15 godina
neaktivan

Prva 2 moda instalirana (armor i clothes better textures).

Treći dan od izlaska Skyrima i još nitko nije napravio "Nude female bodies" mod....šokantno! :(

Btw, jel tko zna sigurne containere za spremanje geara, one koji se ne respawnaju? Možda oni u mojoj sobi u College of Winterholdu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Spolier za one koji ne igraju companion questeve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:29 (traktorista).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tiby kaže...

@rebelsy onaj lik kojega si oslobodio od paukove mreže kod njega je claw.

Ako si ga ubio potraži kod njega.

Bdw. igra a ne igretina je odlična, mislim kako socijalizacija s društvom pada u drugi plan.{#}

ZC_Someone kaže...

Taj quest si recimo to tako počeo obrnutim redosljedom. Inače ga možeš početi i tako razgovaraš s čovjekom kojeg sad trebaš naći. :)

Sad trebaš napraviti ovo što dado16 kaže. Potraži u trgovini u Riverwoodu.

Ja sam njega ubio i uzeo od njega claw, kasnije mi je on trebao da otvorim ona vrata (ali jos uvijek je kod mene)...

Sad sam dosao u Riverwood u trgovinu i nista :/

17 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

Prva 2 moda instalirana (armor i clothes better textures).

Treći dan od izlaska Skyrima i još nitko nije napravio "Nude female bodies" mod....šokantno! :(

Btw, jel tko zna sigurne containere za spremanje geara, one koji se ne respawnaju? Možda oni u mojoj sobi u College of Winterholdu?

Kupi kuću. To ti je najsigurnije.

rebelsy kaže...
Ja sam njega ubio i uzeo od njega claw, kasnije mi je on trebao da otvorim ona vrata (ali jos uvijek je kod mene)...

Sad sam dosao u Riverwood u trgovinu i nista :/

Probaj onda naći njegovu sestru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:32 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

ups. doublepost

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:32 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Razgovarao sam s obadva trgovca unutra, taj lik za sankom i njegova sestra ali nista mi ne govore... mogu samo kupiti nesto...

:/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

ups. doublepost

zasto se meni cini da sam ja negdje zagubio Claw {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Razgovarao sam s obadva trgovca unutra, taj lik za sankom i njegova sestra ali nista mi ne govore... mogu samo kupiti nesto...

:/

Ispočetka. Claw moraš uzeti od onog bandita zamotanog u paučinu. I njega slobodno ubiješ. A vratiti ga trebaš Lucanu Valeriusu u trgovini Riverwood Traders u Riverwoodu. Ak je Lucan mrtav može claw također vratiti Camilli Valerius, njegoj sestri.

Probaj ovo pročitati. Odlična stranica za riješiti takve nedoumice. Sad još nema previše materijala, ali s vremenom bude.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 12:43 (ZC_Someone).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice