The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...
traktorista kaže...

Evo cfg maker za skryim...znaci mozete podesavat bilo kakve graficke opcije koje mislite da pase vasem hardweru te vam on da listu koji kopirate u skyrimPrefs.ini

http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/

Ako sve na ovaj maker stavim na najace oce li uticati bitno na performanse?

čitaj malo

Read this first / Legend of values
Low = Default Skyrim low Settings
Medium = Default Skyrim Medium Settings 
High = Default Skyrim High Settings
Ultra = Default Skyrim Ultra Settings
DNA Ultra Ex= Do Not Argue - Ultra Extended
DNA Extreme = Do Not Argue - Extreme

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

......

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

A (smije) oce li mi neko dati link za taj update od 128 MB guglo sam i naso mnogo tih update-ova... Ja bi da koristim neki provereni koji neko od vas vec koristi? HVALA UNAPRED {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo me iznenadilo:

"You can level to exactly 81. You get 80 perks on the way. It's been done."

Mislio sam da je lvl cap 50... Nice

Također zanimljivo "brijanje"

"I'm probably not going to say anything you don't already know, but maybe this will help some folks. I have turned my UI opacity down to approximately 25%. In the wild, battle, cites, etc, the graphics are so "busy" that the UI is practically invisible, unless I look up at the sky. This is neat, because I can still use the compass, and it is never intrusive or in my way either. It's almost as if i'm looking at the weather and sun movement to see which direction i'm heading. But in regular play, it's almost imperceptible unless I strain to see it."

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam složio .ini kombinacijom Ultra Ex i Extreme postavki, što mi se činilo optimalnim, sve zasad evo radi stvarno lijepo, idem napravit neku spaćku u igri {#}, ispričavam se.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ekšuli 50 je "Soft level cap", posli se može još levelati, ali jako sporo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ali može! To je bitno. Tko želi iscjedit mast igri....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

9 sati igranja sa pauzama za wc,bez jela,igra je odlična ide sve na ultra iako je upitan AA na rezolucijama 1920x1080.

1 0 hvala 0
15 godina

Imam problem, znači našo sam u onoj špilji golden claw i vraćam se u riverwood da dam liku taj drek, kad ono NPC-evi u riverwoodu nešto bijesni i cjeli grad me napada nezz zašto jedino sam u onom gradu na w... nez kak se zove ukrao konja i zbog toga bio jedan dan u jailu ne kužim razlog i može savjet kako da to sredim. trebam pobit cijelo selo ili postoji drugi način?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao što sam rekao, iako sam još uvijek lvl1 nije izostalo iskustvo Morrowinda i Obliviona, upao među 5 bandita i ukrao im konja {#} tuborg, fun starts here..i par pivica

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skullscar kaže...

al što bih dao da imam neku mazgu sa sobom da vuče sve stvari koje nađem.. ubijam tu na startu a armora i oružja ko blata, sve ne mogu pokupit jer sam već 300/300. a ja pohlepan....

Obavezno odradi main quest u prvom major gradu, dobiš kao nagradu female nordicu kao companionku koja tegli i mamuta ako treba, nikamo bez nje {#}

15 godina
neaktivan

Pa ti kradi konje, lovokradico, mućkarošu!

{#}

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skipe1994 kaže...

Imam problem, znači našo sam u onoj špilji golden claw i vraćam se u riverwood da dam liku taj drek, kad ono NPC-evi u riverwoodu nešto bijesni i cjeli grad me napada nezz zašto jedino sam u onom gradu na w... nez kak se zove ukrao konja i zbog toga bio jedan dan u jailu ne kužim razlog i može savjet kako da to sredim. trebam pobit cijelo selo ili postoji drugi način?

Mislim da u toj spilji jos moras naci neku kapiju na kojoj rijesis zagonetku i onda je sa clawom otvoris i poslije toga ces je moci vratiti.

Pola noci sam cekao da se otvori neka trgovina da prodam stvari da se rasteretim i kada sam konacno doceko jutro trgovac kupi par stvarcica i vise nema novaca! Wtf

17 godina

Igra je stvarno odlicna. Samo sto sam navikao na World of Warcraft /charge dva tri udarca i sve mrtvo.

U prvoj rusevini naletim na pauka, reko sacu ja njega Warrior WoW style, dual wield sjekirice awsomness CHARGE!!!!!!!

I padoh mrtav. . ., sljedeci pokusaj jednako neslavan. Onda odlucim ipak sjekirica/stit kombinaciju, krenem prilazit pauku s dignutim stitom reko rugobo sad si naj*bala, pauk me charga i zabije od prve {#} Na kraju sam ga prvo malo gadjao otrovanim strelicama, spalio koju nogicu uz flames, pa kad je bio low HP-a odradio Warr style charge i zabio ga uz animaciju. . . A tek sam poceo igrat, koja zabava ce tek poslje da bude hehe.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Da. To se i meni svidja. Nema nista na juris. Mora se taktizirati, eskivirati pa i bjezati :) I sve se da rijesiti.

15 godina
neaktivan

Mudcrab me zgazio u 2-3 udarca....prvi put u 3 posljednja Elder Scrollsa! Awesome {#}

Za sada mi iz Obliviona fale jedino spellmaking (nema ga u igri koliko sam vidio) i normalni UI...ali doista ne važno, budući da će se to vjerovatno rješit modovima...

I btw, reakcije na Shoutove u gradovima su fenomenalne...skroz sam se iznenadio kad mi je prišao guard i rekao nešto u stilu: "Please stop using that....power...., you're making citizens nervous" :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Di je silver longsword....pa razbit cu bethesdu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
traktorista kaže...

Di je silver longsword....pa razbit cu bethesdu

Ovo 10 u zgradi je broj komada koliko ih je inv. {#}

Dual-Wield Silver swords Dual-Wield Silver swords
Boli me ako strgam koji SS.. Boli me ako strgam koji SS..
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:47 (McVily77).
15 godina
neaktivan

Evo ja lvl3, naoružan do zuba, harmonika, gajde, truba {#}, maznuo nekog šonju sa irokezom za svoj prvi kvest, idemo dalje.

Cemetary gates
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lvl 12, spellsword/nightblade, najviši skillovi restoration, one handed, sneak. archery

Upravo bio kod Greybearda, ubio jednog zmaja kod Riftena tako da imam i Ice form shout uz Sprint i Fus Ro..

Imam konjića i svi mi se sprdaju sa mačem..

Trebat će modova..

Ali svakako bolje nego Oblivion..

Jel se vama čini da je Smithing jednostavno prezahtjevan??

6-7 perkova za dragon armor, mixani light i heavy..

Zasad derem kože i radim leather bracerse koje onda prodam, ali 3-4 mi već sad treba po levelu (21)..

Kasnije će biti još teže kad su recimo Elven materijali vjerojatno rijetki?!

15 godina
neaktivan

Kakav crni MW3 i BF3, ovo sve govori {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
13 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

......

Jesu to tvoje in-game slike ili, ako jesu na kolko ti fps radi?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina

Dosta je za danas.

A taman sam se poceo upucavati :) A taman sam se poceo upucavati :)
Okolo satora pa dok .. Okolo satora pa dok ..
... ne sredis mrskog neprijatelja ... ne sredis mrskog neprijatelja
14 godina
neaktivan

di si nabavio tu odjeću? kul je

ja sam tek došao do high hrotgara i sad me šalju tamo negdje u neku grobnicu, šta već

14 godina
protjeran

lv5 sam, igra radi super osim činjenice da se na otvorenome svakih par minuta smrzne na nekoliko sekunda, čačkanje po postavkama ne pomaže. bit će posla u igri alaaaaaa

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
skullscar kaže...

lv5 sam, igra radi super osim činjenice da se na otvorenome svakih par minuta smrzne na nekoliko sekunda, čačkanje po postavkama ne pomaže. bit će posla u igri alaaaaaa

lvl12 sam, igra radi super osim činjenice da na otvorenome radi super {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
odjavljen

Igra je definitivno jedan od boljih ikad. Jedni što me smeta je vrlo mala rzlika između dana i noći, kod da tam dani traju od 6 navečer do 4 ujutro i opet ispočetka... NIje mi to jasno? Pa bar su mogli malo više svijetla dodati.

P.S. Level 7, 2 zmaja zatučena, rješio graybeards i sad se malo zabavljam s sporednim questovima.

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
16 godina

Zašto mi nije napunilo one shoutove fire i ice (još nešto se zovu al zaboravija san) a ubija san zmaja?

Kad kilikne na njih traži dragon soul i upravo san ubija drugog. 

Edit: Mislim da sam skužija. Jel triba skupit sve 3 rječi da bih ga moga koristit?

Only the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 23:31 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Igra je ogroma. Došao sam do levela 23,  a praktički sam još u prvome gradu. Questova ima miljun.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo minjao postavke na Low , medium, high  i FPS uvjek isti , ne znam vi svi hvalite ovu igru kako je optimizirana a meni u k*rac sve

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice