The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja vrtim na 1920*1080, 2xMSAA, 16x Anisotropic filtering, sve na ultra i oni slideri skoro do kraja na 40-60 fps.

GPU AMD 6850 i CPU i7 950.

Koristim AMD 11.11 early beta drivere. 

Driver

0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Chdtf kaže...

Hahahahaahha na sta se vama svodi igranje igara ... na mjerenje fpsova i procjenu kvalitete grafike igre ... hahaha koji fail {#} igra je totalno smece, port sa konzole na PC, elder scrolls ... igra koju pamtim kao dobru pod time mislim na Arenu i Daggerfall, ovo sa Skyrimom je apsolutni fail.

To. Bitno da si nas ti sada tu došao prosvjetlit. Nemoj trolat ovdje i problem će biti riješen!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Hahahahaahha na sta se vama svodi igranje igara ... na mjerenje fpsova i procjenu kvalitete grafike igre ... hahaha koji fail {#} igra je totalno smece, port sa konzole na PC, elder scrolls ... igra koju pamtim kao dobru pod time mislim na Arenu i Daggerfall, ovo sa Skyrimom je apsolutni fail.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Evo par stvari za vlasnike ATI kartica tipa HD 5850,5870,6850,6870 i ostalih kartica.Ovako ostavite postavke dok AMD ne izbaci nove drivere.Izvolite slike.AA na off,zdere FPS i wiew distance na najmanje.Postavite ovako kako je na slikama.

Koliko opcija igra ima za podesit, trebaš bit informatičar za to sve naštelat.

F.C LIVERPOOL
14 godina

Athlon II X4@3,25GHZ i ATI HD 6850 na 950/1150.Radi se o 1680*1050P.Dakle sve na max osim antialiasinga koji je na 4x jer na 8x nije igrivo i wiew distanca koji je stavljen na najmanje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina

Ovako,završio sam prvi quest kad se pobjegne i drugi kad trebam onome prodavaču naći Golden Claw.Ali kad se vratim u grad(Riverwod),Alvor me počne ubijati,a on mi je glavni quest.I kako idem dalje i drugi sstanovnici me žele ubiti.Što nisam napravio dobro?

F1 2011 Codemasters
16 godina
neaktivan

ako netko rješava misije za mages guild nek mi javi kako proc prvi puzzle (ono sa zmijom, orlom i ribom)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Chdtf kaže...

edit - Istina boli ... {#}

Tvoja glupost boli još više, ali nas jer moramo čitat tvoje postove.

Anyway, Algoritam nije naručio dovoljno kopija Skyrima. Jučer uđem u dućan, hoću kupiti kad ono - prodano sve (a bilo je pola 2 popodne), a ono što nije prodano je rezervirano. Fail na kvadrat!

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 16:03 (Putn1k).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogledajte ovo, najviše mi se sviđa ona knjiga na kraju. Guide od 650 stranica wow

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Ovo ti je kao da udjes usred nedjeljnje mise i kazes god sux :D Ne bogohuli protiv skajrima ! :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cross kaže...

ako netko rješava misije za mages guild nek mi javi kako proc prvi puzzle (ono sa zmijom, orlom i ribom)

imas 3 znaka dolje i 3 znaka gore iznad kapije.

Poredaj znakove dolje da budu ko gore. Hint - srednji znak je srusen vidis ga ispod odmah.

15 godina
protjeran
formula1live kaže...

Ma ovaj put nije do ATI-a. Meni radi super igra.

Slažem se s navedenim. Također imam ATI i VRTIM sve što se uključiti da, 1920x1080 itd... I nema nikakvog trzanja, stekanja i sl. :D

powered by sashab
14 godina
neaktivan

Jao kako je aktivna tema! Za jedan dan četiri stranice! Jako dobro, jaako dobro! Uskoro će neki screenovi iz igre i od mene =)

It is I, trackmanijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mislav_01 kaže...
Chdtf kaže...

Ovo ti je kao da udjes usred nedjeljnje mise i kazes god sux :D Ne bogohuli protiv skajrima ! :D

Ma nije u tome stvar, svatko ima svoje mišljenje, ali ovako vrijeđat bilo koju igru bez ijednog argumenta je retardirano, u najmanju ruku. Šta sad nama taj njegov komentar znači? Samo jedno - troll alert. Bolje ignorirat.

Paragon
15 godina
neaktivan

Sjecam se kad sam 2007 zaigrao Oblivion osjecaj je bio nevjerovatan al evo Skyrim nije djelovao tako  na mene, vidim da se vecini svidjela igra ali ja imam osjecaj kao da igram Fallout 3 svijet mi je nekako monoton i ispran u Oblivionu je sve bilo nekako zivo igrao sam tek 3 sata mozda zato ali zasad me ne odusevljava bas i mislim da pokraj jednog Uncharteda 3 i Arkham citya nema nikakve sanse za GOTY

1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako smijem pitati zasto vecina vas igra sa Nord rasom? Ja sam krenuo sa Orc jer mi se najvise svidio, level 5 sam... istrazujem mapu, nasao sam dosta korisnih stvari i tako...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 0 hvala 0
14 godina
rebelsy kaže...

Ako smijem pitati zasto vecina vas igra sa Nord rasom? Ja sam krenuo sa Orc jer mi se najvise svidio, level 5 sam... istrazujem mapu, nasao sam dosta korisnih stvari i tako...

Ja sam odabrao Norde kao prvi prolaz jer mi se jednostavno činilo da je to dobar način za započet Skyrim, ipak smo u Nordskim krajevima.

The White Wolf kaže...

Sjecam se kad sam 2007 zaigrao Oblivion osjecaj je bio nevjerovatan al evo Skyrim nije djelovao tako  na mene, vidim da se vecini svidjela igra ali ja imam osjecaj kao da igram Fallout 3 svijet mi je nekako monoton i ispran u Oblivionu je sve bilo nekako zivo igrao sam tek 3 sata mozda zato ali zasad me ne odusevljava bas i mislim da pokraj jednog Uncharteda 3 i Arkham citya nema nikakve sanse za GOTY

Kod mene suprotan osjećaj, igrao sam Oblivion do prije par tjedana i fenomenalan mi je dan danas, ali Skyrim me potpuno preuzeo.

Paragon
15 godina
neaktivan

Pozdrav. Imam mali problemčić, pa ako bi bili toliko ljubazni da mi kažete do čega je to. Naime, voda mi je prozirna, mapa mutna a Arvel the Swift glumi Supermana. Unaprijed zahvaljujem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Norodvi su ono, čista snaga, magija im baš i neide, ali pašu odlično u setting Skyrima i badd ass su.

Orc je meni nekako bio odbojan, dvojio sam između Dark Elfa i Imperialca i na kraju izabrao Imperialca, nije mi žao ( negdje sam 11 lvl ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina

Ajme, tip je Conana napravio.... Arnie napada Skyrim, zmajevi čuvajte se i bježte u više krajeve {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sam da quotam - Ma nije u tome stvar, svatko ima svoje mišljenje, ali ovako vrijeđat bilo koju igru bez ijednog argumenta je retardirano, u najmanju ruku. Šta sad nama taj njegov komentar znači? Samo jedno - troll alert. Bolje ignorirat. - end quote

Nabijem ja vas na vase komentare, kladim se da niti jedan od vas nije ni vidio Arenu ni Daggerfall a kamoli ih odigrao DO KRAJA, samo serete troll alert, ignore etc. Dosao sam u ovaj topic jer su me zanimali vasi dojmovi, a ne vasa iskustva sa mjerenjm fpsa i ja bih se trebao obazirati na vasa sranja dok niste u stanju napisati postene dojmove, stvarno zalosno. Zivo me zanima koliko ce biti popularan Skyrim nakon 2-3 mjeseca, isto kao sto se desilo i sa Witcherom 2. Jedinica je bila sasvim ok, dvica je bila boom na pocetku, ali je isto tako naglo nestala sva pocetna euforija. Evo ovo je zadnji post od mene nemam se namjere prepirati ali zelim jasno reci da ne trollam, činjenice su: Port je sa konzole na PC, ljudi sa ATI karticama imaju vise problema nego sa nvidiom i crasha se stalno, igra je bugovita, a o napretku gameplaya neka mi netko odgovori u cemu je razlika izmedju NPR. melee fajta izmedju Arene i Skyrima osim par pasivnih detalja vezanih za skillove.

Istina doista boli ali jebiga sta je tu je, to sto niste u mogucnosti sagledati kvalitet igre je vas problem.

Over and out!

15 godina
neaktivan

Ekipa, nemojte me shvatiti krivo, ali mrzim vas!  {#}

Još barem dva mjeseca ne mogu kupiti novi komp, a igrao bih...  {#}

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Chdtf kaže...

Sam da quotam - Ma nije u tome stvar, svatko ima svoje mišljenje, ali ovako vrijeđat bilo koju igru bez ijednog argumenta je retardirano, u najmanju ruku. Šta sad nama taj njegov komentar znači? Samo jedno - troll alert. Bolje ignorirat. - end quote

Nabijem ja vas na vase komentare, kladim se da niti jedan od vas nije ni vidio Arenu ni Daggerfall a kamoli ih odigrao DO KRAJA, samo serete troll alert, ignore etc. Dosao sam u ovaj topic jer su me zanimali vasi dojmovi, a ne vasa iskustva sa mjerenjm fpsa i ja bih se trebao obazirati na vasa sranja dok niste u stanju napisati postene dojmove, stvarno zalosno. Zivo me zanima koliko ce biti popularan Skyrim nakon 2-3 mjeseca, isto kao sto se desilo i sa Witcherom 2. Jedinica je bila sasvim ok, dvica je bila boom na pocetku, ali je isto tako naglo nestala sva pocetna euforija. Evo ovo je zadnji post od mene nemam se namjere prepirati ali zelim jasno reci da ne trollam, činjenice su: Port je sa konzole na PC, ljudi sa ATI karticama imaju vise problema nego sa nvidiom i crasha se stalno, igra je bugovita, a o napretku gameplaya neka mi netko odgovori u cemu je razlika izmedju NPR. melee fajta izmedju Arene i Skyrima osim par pasivnih detalja vezanih za skillove.

Istina doista boli ali jebiga sta je tu je, to sto niste u mogucnosti sagledati kvalitet igre je vas problem.

Over and out!

Kakva si ti faca! Vau! Nabiješ nas! To faco! I nitko nemože sagledat kvalitet igre bolje od tebe?!? Znači igra je smeće jer TI, običan jazavac tako kažeš?

I bolje da je Over and Out jer samo trolaš

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 16:54 (doktor1).
15 godina
Vidim da dosta vas ima problema sa Ati karticama.
Ista stvar je i kod mene. Obično mi je vani oko 30-35fps pa mi opet cesto zalaga.
Izgleda da treba cekati nekakav patch ili nove drivere za grafu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

I ja sam ork i level 5, također bauljam po mapi većinu vremena :)

Neeego, ja imam ati i 11.10 drivere i ništa ne šteka, ne ruši se, radi preko 10 sati najnormalnije... igra mi je predložila high detalje, tako sam i ostavio, izašao je update 1 "khmm" verzije kojeg sam odmah kopirao prilikom instalacije i igra je odlična

zoharbizo, aa 8x, af 8x (default high settings sa 1920x1200)

ovo niže je update, vidim da je jedan file za ati

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 17:12 (Cele303).
14 godina

Cele ako nije problem mozes mi reci jeli ti AA ukljucen?Ili postat SS postavki?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ANJžnj kaže...

Pozdrav. Imam mali problemčić, pa ako bi bili toliko ljubazni da mi kažete do čega je to. Naime, voda mi je prozirna, mapa mutna a Arvel the Swift glumi Supermana. Unaprijed zahvaljujem {#}

Ista stvar ko kod mene. Driveri il nes 10 nezznam ali nije tako strasno. Samo da sredim onaj frezze kad sprintam konjem.

14 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Slažem se u potpunosti,grafika je dosta loša i općenito cjeli svjet je nekako tmuran i dosadan nez ali nije to to,ovo mi nekako djeluje zastarjelo u svakom pogledu i još je loše optimizirano

čak mi battlefield 3 bolje radi..

15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Točno to.

14 godina
doktor1 kaže...

Kakva si ti faca! Vau! Nabiješ nas! To faco! I nitko nemože sagledat kvalitet igre bolje od tebe?!? Znači igra je smeće jer TI, običan jazavac tako kažeš?

I bolje da je Over and Out jer samo trolaš

Bolje nemoj hranit trolla, ja sam odustao.

Jel zna netko kako kupiti kuću u Whiterunu?

Paragon
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice