Say goodbye to real life.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
steta sta je izasla... mislim igram oblivion zadnja 2 miseca i nisan ni pocea glavnu misiju... kako sad to ostavit i otic na sjever? triba mi bar jos 3 miseca da zavrsim oblivion, ljudi su jos u opasnosti... moram spasiti svijet...
ali vuce me... zasto pobogu.... zasto je nisan zavrsija.... ma da san se bar jos malo vise potrudija... da bar nisan isa na posao svaki dan,ili pak spavao... znam da bi uspija... ahhh...
zao mi je Cyrodil... The hero must go North and ass-kick the dragons!
The dragons are calling... It's in my head...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Ima li iko dobrog psihijatra da zovnem? Cisto ako zatriba!
Razor 1911 je vani................................................................
Upravo sam se obradovo kad sam zavirio na police dućana u Sloveniji.
e smo dosadni s grafikom, pa normalno da me zanima grafika, želim što bolju a ne što lošiju grafiku... i da grafika mi je jadna od najbitnijih stavci u igrama i to skoro u svim žanrovima koje igram, samo nek ne seru oni koji svaki par mjeseci kupuju novu grafulju da ih ne zanima grafika
BTW. OĆU IGRAT SKYRIM...
Sram me bilo.....
i mene... ali moran sada na faks
Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?
Ne znam..
Moguće je da dobiju dan-dva ranije, tj. sutra jel..
Mislim da je BF3 službeno bio 28. a da su slali već 25.
Trebao bi dobiti mail da su ti poslali..
Od tada valjda 3 radna dana.
Kažu da mi stiže sutra, najkasnije u subotu. F*** Yeah!
Ja sam se isto kod njih predbilježio (GMC), ako igra izlazi u petak to znaći da je oni tek šalju u petak ili je dobiju u store u petak?
Ne znam..
Moguće je da dobiju dan-dva ranije, tj. sutra jel..
Mislim da je BF3 službeno bio 28. a da su slali već 25.
Trebao bi dobiti mail da su ti poslali..
Od tada valjda 3 radna dana.
Kažu da mi stiže sutra, najkasnije u subotu. F*** Yeah!
fck yeah, a mi pirati več uživamo! :D
Jel igra ko? Kakvi su zahtjevi?
Triba san uzet grafičku taman prije izlaska al lova nikako nesida, pa sad dilema dali zaigrat s ovom ili sačekat.
evo meni se kreka, uskoro krečem!
http://www.skyrimnexus.com/ modovi se polako počinju peć.
1920x1080, 2xAA, 8XAF, ULTRA - 30-60 FPS
Bok, ima netko da je kupio BOX?
http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-elder-scrolls-v-skyrim/8164/ - dali se sa ključem koji ste dobili iz kutije može aktivirati na Steam?
Uskoro dojmovi...
Koja je to razina detalja? :)
Ideš mica, idem ja na full onda! hehe
dobro optimizirana?
Dosta novih članova dolazi ravno u ovu temu
nisam nov,imam acc koji ima sigurno preko godine dana,ali eto :P
bolje ovaj novi imat..
samo me zanima jel dobro optimizirana..
Dakle...igra ima odličnu atmosferu, početak,, dolazak prvog zmaja....fantastično. Početak igre, tj bjeg od zmaja je trajao kao pola kampanje od Battlfielda 3, (čitajući dvije knjige)
Probao two handed mač i neku malu toljagicu i osjeti se "masivnost" mača naspram toljage - tromost... UI je meni odličan, tj nema ga Može se stavit prozirnost šta je odlično. I hvala nečemu da su ljudi u Bethesdi normalni pa se crosshair može maknut šta je meni bitno! Čak mi se sviđa i inventorij, tj ta jednostavnost. Mapa je odlična.
Btw, nakon dolaska u otvoreni svijet samo sam blejio i nisam znao di da krenem... Kako mi je falio takav RPG....
Zvuk, muzika - fantastično. Grafika je drastičnno bolja od Obliviona!! Ponajviše ljudi i face....
Igra je optimizirana, izašo sam iz spilja i u otvorenom svijetu mi trči na oko 40 FPSa, (1920x1080, 2xAA, 8xAF, ULTRA) - slika1
EDIT: molim sve da me ne pile oko verzije, cracka i ostalih pi*darija. Malo pročitat na omiljenim torrent stranicama i sve se riješi.
Igra je odlicnma,optimizirana za razliku od L.A Noire(a) ;)
Svaka cast Bethasda jos jedanput si nas uzdigla ;)
EDIT:Zna netko kako povecati VIDNO POLJE (tako da mi nebudu zamucene texture par kilometara dalje?)
Bok, ima netko da je kupio BOX?
http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-elder-scrolls-v-skyrim/8164/ - dali se sa ključem koji ste dobili iz kutije može aktivirati na Steam?
Itko?
Impresivno koliko je igra optimizirana i pritom super izgleda. Na mojem prosječnom laptopu ide na high. Zatrza možda na trenutke kad se brzo okrenem s likom ali inače super.
Btw, igra je ZAKON. Vrlo vjerojatno moj osobni GOTY.
Ufff moram se oduprjet skidanju pirata i cekat da me nazovu iz sophoslaba u importane galeriji, najpamentije je ugasit pc
Nadam se da ce biti pristojan fps na mom kompu.
Nadam se da ce biti pristojan fps na mom kompu.
Igra će ti ići normalno. Ja ti na svojem kompu vrtim na rezoluciji 1440x900 sve na ultra, AA 4x, AF 8x, + dodatno sam postavio sjene na High, uključio FXAA i uključio sve reflekcije i igra ne pada ispod 28 fps-a.
Saamo da nadodam, igra je zarazna kao i Oblivion, jedino što me trenutačno malo zasmetalo je da unatoć tome što sam promjenio komande za lika, kretanje po meniju je ostalo na defoultnim postavkama.