The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.465.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
kriste, meni će čak i radit po ovome XD
al svejedno, skuplja se za novi stroj.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
neaktivan

NAJNOVIJI INFO!!

There's 13 different types of ore, which are used for crafting.

Torches can be used as weapons.
When dragons are critically injured, they can't fly.
There's approximately 60,000 line of recorded dialogue.
There's a separate bounty for each of the 9 holds.
Horses are confirmed, and they act more like real horses and are more detailed compared to Oblivion.
Fast Travel includes both the system from Oblivion, and the one from Morrowind together.
The "Hand-to-Hand" skill has been removed.
Confirmed Factions: Thieves Guild, College of Winterhold (Mage) and Companions (Warrior). (Their storylines are no longer unaware of other events in the world.)
New Dragon Shouts: "Yol Toor"- Fire breath, "Iiz Slen" - Ice crystals, "Strun Bah Qo" - Lightning Storm.

The higher you climb, the more severe the weather gets.
There are rivers inside dungeons.
There are rabbits in the game.

17 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

ne vjerujem da će biti nešto više od ovih predviđenih koje si možda već i sam izguglao, jedino bih možda stavio DX11

Minimum System Requirements

* CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz or Althon X2 2.0 GHz
* RAM: 3 GB
* HDD: 15 GB
* Graphics: 512 MB card
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements

* CPU: Core 2 Quad 3 GHz
* RAM: 3 GB
* HDD: 15 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Supported Graphics Cards:

Minimum – 8800 GT
Recommanded – Geforce GTX 460/Radeon 5850

Note: These are the predicted system requirements. Official will be updated soon.

Premda nisam neki veliki ljubitelj konzola, zbog ovih mogućih sistemskih zahtjeva mi je drago da postoje.

Zahtjevi nisu prestrašni. Stvarno se vidi ograničenje koje konzole imaju prilikom stvaranja video igara.

Btw, što se tiče DX 11 on neće biti u cijelosti podržan.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 13:34 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 13:49 (trackmanijak).
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Nove informacije...

You won't find random mixtures of monsters in a dungeon, or wandering the frozen steppes. They have defined predator/prey and ally/enemy relationships. So there's giants that keep herds of mammoths - if you don't disturb them, they won't bother you.

There's wolves that hunt deer. Then there's Draugr that climb out of coffins to attack those that disturb their rest.

There's thousands of different weapons and pieces of armor.

While you can't see every sword cut on your opponent's body, you do see them getting progressively bloodier as you hurt them.

Everything NPCs do, you can do. (Chop wood, sharp your weapon on a grindstone, mine ore, etc.)

One perk lets you hit multiple opponents with a single strike, while another one let's you zoom in and slow down time when using your bow.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=432242

Tu na ovom linku kažu da će live demo biti u ponedjeljak u 7 GMT, što je u 8 sati po našem vremenu.

EDIT: Oprostite na duplom postu, vidio sam tek kada sam postao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 10:28 (Monte Christo).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam malo trazio i neki lik je rekao ja Oblivion imao nesto malo preko 9000 linija razgovora ( sto mi je tesko za povjerovat ), Fallout je imao oko 40000 linija razgovora. Samo me jos zanima koliko ima Witcher 2 nisam mogao naci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monte Christo kaže...

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=432242

Tu na ovom linku kažu da će live demo biti u ponedjeljak u 7 GMT, što je u 8 sati po našem vremenu.

EDIT: Oprostite na duplom postu, vidio sam tek kada sam postao.

Po ljetnom vremenu mi smo GMT+2, znači u 9

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 12:29 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Nekako nisam za to slow motion i te perkove razno razne....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo malo špekulacije..

Pojavio se playstation časopis sa novim slikama i tekstom.

1) na novoj slici se vidi identičan oklop nekom prijašnjem SAMO sa JEDNIM različitim pauldronom

2) Na službenom forumu u pozadini je vidljiv lik sa nekim oklopom i jednim pauldronom..

Kada to sve spojimo mogući zaključak (osim onoga da su vraćeni dijelovi iz morrowinda) je da će oklop imati iste dijelove kao i oblivion (još se nadamo dodavanju cloaka) ali će moći modificirati..

Znači npr. jedan leather oklop sa standardnim statsima na koji možemo dodavati dijelove po izboru: pauldrone, harnese i slično koji minimalno dižu statse..

Još kada se sjetimo prilagodbe oružja iz Fallouta ovo ima smisla. Možda čak povezano sa Smithing skillom.

Naravno kaciga, rukavice, čizme i hlače će biti posebni (više dijelova oklopa je potvrđeno, samo ne točno koji sve dijelovi)

Ovo bi imalo smisla da ostanu isti slotovi kao u oblivionu, a da se igračima dopusti veća razina prilagodbe.

Ponavljam ovo je špekulacija preuzeta sa tes foruma..

Drugo objašnjenje je da je to isti oklop (jedan dio) ali više verzija što bi još i moglo proći da ti pauldronsi nisu različiti (sumnjam da bi generirali isti oklop sa različitim pauldronsima)

Još se u tekstu spominje "clothing simplificaion" i jedan komad odječe / oklopa, ali se vjerojatno misli na inventorij gdje se oklop spaja kako bi se smanjio clutter, navodno je sličan sustav u Fable.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 13:06 (NightShadow).
17 godina
neaktivan

Oklop će imati više djelova

http://twitter.com/#!/DCDeacon/status/73475846656098304

Forum zeza krizu na zadnjoj Operi, pa tako samo napravite c/p u address bar.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 23:12 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Oklop će imati više djelova

http://twitter.com/#!/DCDeacon/status/73475846656098304

Forum zeza krizu na zadnjoj Operi, pa tako samo napravite c/p u address bar.

nije to do opere neko do linka radi #

jednostavno kliknite OVDJE da ne kopirate link

16 godina
neaktivan

E3 mini ntervju sa Toddom, kratki gameplay

- potvrđen heavy armor (znači gotovo sigurno i Light)

- "Storm Call" uzvik koji dozima nevrijeme

- 360 UI: kompas na vrhu, ispod meta kad je odabrana zajedno sa prikazom zdravlja, sa lijeva na desno u dnu: mana, zdravlje, stamina linije (svaka zauzima trećinu ekrana) ali je vidljiva samo kad se resurs troši.

15 godina
neaktivan

Video malo lošije kvalitete sa xbox 360

Moj PC  
7 0 hvala 8
15 godina
neaktivan

prebrutalno je ovo sto su prikazali na E3 sajmu...definitivno se vide poboljsanja...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

One game to rule them all!

Igra je GOTY i tu nema rasprave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 22:20 (MegaMass 2000).

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisu trebali da puštaju ovaj gameplay, sad sam totalno u je*enom razmišljanju pa kad će doći taj 11.11 da zaigram ovo remek djelo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neznam zasto ali cini mi se da i oblivion izgleda bolje od ovog beta builda koji je prikazan u videu kao da nisu nista unaprijedili...:S
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
neznam zasto ali cini mi se da i oblivion izgleda bolje od ovog beta builda koji je prikazan u videu kao da nisu nista unaprijedili...:S

Je li se ti šališ ili šta. Ako misliš na je*enu grafiku koga briga za nju ( ali svakako je perfektna i mnogo bolja od Obliviona ), pogledaj samo taj gameplay i ostalje detalje.

17 godina
neaktivan

Čini se da će isti voice actori davati glasove. Ako pažljivo slušate razgovor dvaju bandita u onoj tamnici, prepoznat će te glumce koji daju glasove Redguardovima. Inače, čini mi se da glumac koji daje muški glas Redguardu je jako često u Bethesdinim igrama.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

Igra je na Xboxu i stream je na samo 360p.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 22:44 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan

Ono što je definitivno glavno je 300+ sati da bi se prešla čitava igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovo nije normalno, ja sam osta šokiran.

Svaka čast za još bolji i spektakularniji nastavak meni najbolje igre dosad.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ah sami elder scrolls fanboyi ovdje nesmjes nista rec,igra izgleda lose cak je i moj brat to rekao koi je najveci oblivion fan.ako to nevidite slijepi ste nema veze sto je na xboxu skyrim ce ionako bit port
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde, molim te, pogledaj combat u Oblivionu i pogledaj sto su pokazali da ce biti u Skyrimu... ako ne vidis poboljsanje onda si sljep...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 23:12 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
ah sami elder scrolls fanboyi ovdje nesmjes nista rec,igra izgleda lose cak je i moj brat to rekao koi je najveci oblivion fan.ako to nevidite slijepi ste nema veze sto je na xboxu skyrim ce ionako bit port

I kaj sad ak je grafika "loša"?

15 godina
protjeran
a u k-urac... trollovi i flamanje. ko muve na gofno
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ajde, molim te, pogledaj combat u Oblivionu i pogledaj sto su pokazali da ce biti u Skyrimu... ako ne vidis poboljsanje onda si sljep...

??? ko je spomenuo sta o kombatu?? ja sam rekao da oblivion izgleda bolje od ovog beta builda.a vi kao pravi fanboyi odma ste se uskokodakali.s obzirom da su imali 4godine + da naprave novi engine ili poboljsaju stari ja sam ocekivao vise skyrim ce bit konzole port kao sve danasnje igre zato ne ocekujte bolju grafiku,grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina

INSOMNIJA!
15 godina
protjeran
molim vas, MOLIM, ignorirajte ovog lumena crnu strelu!
Nego, ne bi trebao sad negdje bit live skyrima ovdje? nikak da bude. to samo čekam http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
17 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

grafika ne cini igru ali ja cu radije igrat igru sa dobrom grafikom i prosjecnom pricom nego obrnuto ovo je 2011ta a ne 2005ta godina

Ne zaslužuješ se zvati igračem.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice