The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.464.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Danny_HR kaže...
Sumnjam da će se pojavit na konzolama, odnosno gotovo sam siguran da modove neće uspjeti progurati na Xboxu 360 jer MS inzistira na vlastitom QA-u.
Sumnjam da će bit voljni testirati modove svake šuše koja odluči nešto napraviti.

Onda Majkrosoft treba objesiti za jaja. Jedna od najačih stavki Elder Scrolls serijala su modovi.

Modovi ako su kvalitetno napravljeni mogu podići gameplay na novu razinu. Doduše sumnjam da bi se takvi modovi mogli vidjeti na konzolama (hardwarska ograničenost), ali dodatne misije, zadaci koji ne traže dodatno skriptiranje ili nove/ bolje teksture bi moglo proći. Nešto kao custom made DLC-ovi.

Ne znam da li je ovo moguće ali možda bi Bethesda mogla filtrirati modove? Tako da samo najbolji budi pušteni u opticaj. Nešto ala custome made mape za HALO Reach. Ok nisu to bile prave custom made mape ali ih je raja sama radila.

Inače, čini mi se da bi to moglo proći sa PS3. Koliko vidim Valve će za Portal 2 izbacivati redovite zakrpe koje će vlasnici PS3-a moći skidati bez da čekaju da Majkrosoft provjeri peč.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 10:26 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MS ne da ništa. Neovisno o developerovom provjeravanju oni opet rade Quality Assurance. Tak da zbilja sumjnam da će biti na X-u.

Za PS3 nikad ne znaš, možda.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MS ne da ništa. Neovisno o developerovom provjeravanju oni opet rade Quality Assurance. Tak da zbilja sumjnam da će biti na X-u.

MS-u bi se to moglo obiti o glavu. Na kraju krajeva to bi moglo završiti isto kao i sa browserima (trebalo im je pun kufer vremena i konkurencija da se pokrenu). Moglo bi završiti slično kao i sa Apple storeom (koliko vidim Osmica će imati svoju verziju Apple storea).

Gledam kako se MS zahebao sa GFWL. GFWL je imao odličan potencija da je MS pumpao lovu u njega kao što pumpaju lovu u XBL. Sada taj primat ima Valve, a sa PS3 podrškom tko zna gdje će im biti kraj.

Previše je trom MS.

Rats in a Cream Sauce, Rat Flambe, Rat Necrom with Bonemeal Gravy, Deep-Fried Rat, Lemon Rat and Wild Rice, Rat Ragu with Powdered Deer Penis
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Inače, čini mi se da bi to moglo proći sa PS3. Koliko vidim Valve će za Portal 2 izbacivati redovite zakrpe koje će vlasnici PS3-a moći skidati bez da čekaju da Majkrosoft provjeri peč.

Kakve međusobne veze Microsoft i PS3 imaju?

I nije baš isto dal neki addon naprave developeri same igre ili kad dođe neki random s ceste i hoće uploadati nešto.

Vidjet ćemo kakva će biti situacija s Portalom na PS3 i s community mapama (ak ih uopće bude).

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kakve međusobne veze Microsoft i PS3 imaju?

.

Ne razumijem pitanje. Nigdje nisam ni rekao da imaju veze.

Ako misliš na Portal 2 onda će se pečiranje izovditi brže na PS3, jer nema provjere peča od strane Sonya. S druge pak strane MS uvijek provjerava pečeve   za XBL i GFWL, tako da pečiranje može potrajati. Dakle, ako Valve danas izbaci peč za Portal 2 preko Steama taj će peč biti odmah primjenjen na PS3, ali će proći tjedan do dva prije nego bude primjenjen na XBL-u. A to je zato jer ne ide preko Steama, i zato jer mora proći certifikat od MS-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 15:57 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Napisao si da će Valve izdavati zakrpe za PS3 bez da useri čekaju odobrenje Microsofta.

Ili sam ja krivo shvatio :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
protjeran
ajmo, dosta spamanja, tema je tes V.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Napisao si da će Valve izdavati zakrpe za PS3 bez da useri čekaju odobrenje Microsofta.

Ili sam ja krivo shvatio :)

Ja sam zaboravio napisati Xbox 360.

17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
ajmo, dosta spamanja, tema je tes V.

Pa raspravlja se TES-u tj. o mogućnosti da modanje zaživi na konzolama. Gdje je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 18:30 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Dodatna objašnjena vezana za napredovanje po levelima.

http://www.rockpapershotgun.com/2011/04/18/skyrim-skills/#more-57393 

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Malo detalja o šuljanju i kokanju iz hlada.

"However, we would soon see it again before long. Inside the temple, we encountered two of the thieves who had robbed the Riverwood shopkeeper. We weren't sure what they were discussing, but it mattered little after we blew one of them away with a headshot from our longbow. The second jumped to her feet and began frantically searching for our hiding spot in the shadows. Stealth in Skyrim has been tweaked from previous games so that the transition from the alert state of enemies (where they are looking for you) to their danger state (where they are attacking you) is more gradual depending on what you do. For instance, if our character were to run out in the open and attack, the transition would occur very quickly. However, if we remained hidden, it would be a much slower process. The transition itself was represented by an opening-eye icon in the center of the screen. "

Also, there was an earlier situation described in the article: "Compared to previous Elder Scrolls games, combat in Skyrim seemed much more involved. Our Nordic-looking hero was constantly sidestepping around his opponent to better position his shield against oncoming attacks or to find a way around the enemy's own defenses."

"Once the first bandit was dispatched, a second appeared to avenge his friend's death. "

http://www.gamespot.com/pc/rpg/elderscrollsvskyrim/news.html?sid=6308882&mode=previews&page=1

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 12:46 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

FUCK YEA! Sneak+Khajiit+Marksmanship=Ownage. U oblivionu mi je stealth jednostavno bio primaran i od najvece vaznosti jer se dosta guildova temeljilo na stealthu (thieves guild i dark brotherhood), a i uvelike olaksava gameplay i ubijanje..

Kurwe, alkohol i torcida!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači da zaokružimo slike...

Logo:

Artwork-ovi:

Screenshoot-i:

Evo i 2 Full HD Desktop Walpaprea...

http://www.gameranx.com/images/wallpapers/the-elder-scrolls-v-skyrim/12995254371080p_skyrim-wallpapers-hd-4.jpg
http://i732.photobucket.com/albums/ww328/Arthas_LichKing/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Widescreen-Wallpaper.jpg

...

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 20:12 (IRebic).
Moj PC  
3 1 hvala 5
15 godina
protjeran
par slika je sglitchano
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
par slika je sglitchano

popravljeno...

IRebic
15 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 14:56 (trackmanijak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LITERAL Skyrim Trailer

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

The Elder Scrolls V: Skyrim Todd Howard Interview - G4

The Elder Scrolls V: Skyrim Todd Howard Interview - Gamespot

The Elder Scrolls V: Skyrim Todd Howard Interview - IGN Gameplay and Dragon Details

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Znači da zaokružimo slike...

Logo:

Artwork-ovi:

Screenshoot-i:

Evo i 2 Full HD Desktop Walpaprea...

http://www.gameranx.com/images/wallpapers/the-elder-scrolls-v-skyrim/12995254371080p_skyrim-wallpapers-hd-4.jpg
http://i732.photobucket.com/albums/ww328/Arthas_LichKing/The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Widescreen-Wallpaper.jpg

...

slike ce biti ubacene u prvi post u trenutku kad se otvarac teme otrijezni od braticeva rodendana, hvala na razumjevanju {#}

KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
17 godina
neaktivan

Todd Howard Gameswelt Interview - Skyrim (New Information)

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

veli da će se moći kuhat, već osjećam miris sarme

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
zar se samo meni neće učitati video? smrzne se na 14 sekundi.
15 godina
protjeran

Evo još jedna verzija, ako neko slučajno ima isti problem ko i ja.

Palo mi je na pamet: nadam se da će imati hard core mode ko i fallout new vegas. Kad već se može kuhati, zašto ne bi i korak dalje išli, jel tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
trackmanijak kaže...

Palo mi je na pamet: nadam se da će imati hard core mode ko i fallout new vegas. Kad već se može kuhati, zašto ne bi i korak dalje išli, jel tako?

Šta?

Prati suđe?

15 godina
protjeran
haha. Ne, nego glad, žeđ, umor.
17 godina
neaktivan

IG Extended: The Elder Scrolls V: Skyrim First Look

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bilo
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
bilo

bilo

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
15 godina
protjeran
puls
17 godina

Ma prerano su počeli hype.

Skoro 6 mjeseci do izlaska igre...

Ali zasad se ćini ludom.

Većina se žalila na AI u oblivionu, što će ovdje ćini se dobrano srediti.

Zanima me kako su sredili skaliranje neprijatelja, jer sam oblivion uglavnom

igra na niskim lvlima da izbjegnem one čudne beštije.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice