F2P je čista glupost. Ništa tu nije F2P osim prvih par levela. Koja od tih famoznih f2p igara dozvoljava da dođeš do max levela bez trošenja love u storeovima? Možda i ima neka ali ne vrijedna igranja. GW2 je možda ok nekima no isto je fokus na store.
Pretplata omogućuje razvoj igre kroz daljnje expanzije itd. a više imam povjerenja i firmu koja ima pretplatu jer je vjerovatnije da će izdati kvalitetnu expanziju. Kod f2p modela nikad neznaš. Dalje, osim WoWa uspješni pretplatnički model ima i FF:ARR ako se ne varam.
Sve te navodno f2p igre imaju sadržaj koji se prije ili kasnije mora platiti da bi ga otključao.
F2P održava takve igre s razlogom. Nisu one f2p zato da bi mi igrali eto iz dobrote njihovih tvoraca. One su f2p jer su vidli da se hrpa novaca može izvući kroz ingame store. Da nije tako ne bi vidjeli niti jednu f2p igru na tržištu.
Osim toga nikad neću shvatiti ljude koji kažu "ah grafika je loša, nije ni blizu skyrima"....mogu samo napravit jedan facepalm na to... Nego što bi trebali napravit, grafiku kao Skyrim u MMO-u pa odmah isključit 70% ljudi iz igre zbog hardverskih zahtjeva? MMO nikad ne može grafički izgledat dobro kao single player igra.
Dalje, navedite mi jednu MMO igru čiji combat ima "težinu udaraca". Postoji i razlog za to. Takve stvari zahtjevaju procesorsku snagu (zbog izračuna fizike), a onda se valjda ne bi bunili zbog combat težine udaraca nego neigrivosti u pvpu...
Razumijem da se ljudima ESO neće svidjeti i to je potpuno u redu. No zašto pred ESO postavljati neke zahtjeve koje od niti jedne igre to ne tražite? Što je u ESO toliko loše da je gori od drugih mmo-a vani? Ok nije revolucija no nije niti jedna igra vani osim možda WoWa i GW2 (GW2 samo zbog questanja).
Probaj Teru jer u njoj stavrno nemas nikakvih ogranicenja kao kod vecine drugih f2p naslova;)

, kao sto mozete vidjeti na prilozenom videu:
.
, a sve drugo nije niti vrjedno spomena...