The Crew

poruka: 693
|
čitano: 105.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Crew

HCL je popljuvao igricu jako. S razlogom??

ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
13 godina
x18x05x kaže...

HCL je popljuvao igricu jako. S razlogom??

Nije s razlogom... previse su nashrali, ne znam ja sta su oni ocekivali... no dobilo se sta se trazilo, igra je tek izasla i posto je MMO ne smije umrijet brzo i moraju radit na njoj da bi nastavili dalje. Mislim da ce igra biti ok, steta da nemam vremena da se malo vise posvetim igri jer obozavam velike mape i otvoren svijet + auto = pun pogodak. 

Account je i dalje na prodaju/zamjenu ako netko zeli. Imate mustanga i 100k Crew pointsa da si uzmete 70% auta koje zelite.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 18:18 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
The Crew

jel rješava tko ekipno koje misije?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 15:50 (vargich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Crew

Lijepo prosim ako mi ko može objasnit kako auto natjerati na 1299 lvl ja sam došao do 1200 i dalje neide... A vidim da većina suigrača ima aute natjerane na 1299 lvl...

Pogotovo imam problema sa RAID klasom, sa njim sam došao negdje na 750 lvl i dalje neide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Božoo kaže...

Lijepo prosim ako mi ko može objasnit kako auto natjerati na 1299 lvl ja sam došao do 1200 i dalje neide... A vidim da većina suigrača ima aute natjerane na 1299 lvl...

Pogotovo imam problema sa RAID klasom, sa njim sam došao negdje na 750 lvl i dalje neide...

Vidim da si i ti popljuvao igru a još igraš. Očito ima nešto što te drži??

ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
13 godina
The Crew

Naravno da me drži... Ne odustajem ja samo tako od igara...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Crew

Da li ima nekih perkova za brže punjenje nitra??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Crew

Ne mogu vjerovat da ovu igricu ovdje igram samo ja?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Božoo kaže...

Ne mogu vjerovat da ovu igricu ovdje igram samo ja?!?

Počni :)

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
13 godina
mrsmith kaže...

?

16 godina
Božoo kaže...
mrsmith kaže...

?

Počni ...vjerovati.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
10 godina
neaktivan
The Crew

moze li mi netko reci jeli ova igra simulacija ili arkada

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hanteed kaže...

moze li mi netko reci jeli ova igra simulacija ili arkada

Arkada, ne cista... ali je arkada...

Ako te zanima igra, dajem ju jako jeftino jer ne igram uopce.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan

Nisi sam Bozo evo ja ti se danas pridruzujem.Posla sam ti zahtjev pa mozemo zajedno igrat pvp.

12 godina
The Crew
jel nekom nakon zadnjeg patcha igra trza mozda
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Crew

pozdrav!

ulogiram se u igru i ne vidim niti jednog igraca.. jel zna netko kak se to popravi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Crew

Razmišljam da kupim The Crew. Ima tko iz Zagreba tko bi me ugostio kod sebe doma da malo probam igru? U zamjenu donesem pivo.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Crew

Moze netko objasnit razliku izmedu the crew gold i obicnog? Na steamu obicni jos kratko 15 dolara, gold 27 dolara...

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mojpismonosa kaže...

Moze netko objasnit razliku izmedu the crew gold i obicnog? Na steamu obicni jos kratko 15 dolara, gold 27 dolara...

Gold je + season pass vjerovatno.

SVEMOGUĆI
16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Mojpismonosa kaže...

To je zapravo moje pitanje, sto je to... Iako da, vidim da je igra zapravo dosta jadna....

mojpismonosa
15 godina
Mojpismonosa kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Mojpismonosa kaže...

To je zapravo moje pitanje, sto je to... Iako da, vidim da je igra zapravo dosta jadna....

To ti je "premium". Dobiješ sve DLC-ove

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
The Crew

Jel igra jos ovo netko sa foruma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
The Crew

Igra li se ovo, isplati li se kupiti ključ?

Jel neko kupovao sa key shopova, vidim da se nađe za 12€ (kinguin, g2a), ima li opasnosti za ban ključa ako se kupi uplay?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Crew

Ja i lega igramo.Na ovo drugo ti ne mogu odgovoriti jer ne znam,lega mi je kupio preko stima..Eo koja slikica od mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupio sam The Crew i igra mi radi na 60 fps uz minorna trzanja, osim u gradovima. Kada dođem npr. u New York, fps pada na oko 45-50,ali igra nenormalno trza svakih par trenutaka, a najviše kada skrećem u ulicu pod 90 stepeni. Nemoguće je uživati ovako u igri. Igram na 1080p na high detaljima, sa FXAA. U biti, nije bitno da li je na high ili low, ovo se u svakom slučaju događa.
Moja konfiguracija je:
Core i3 4160
4 GB Fury Kingston RAM
Palit GTX 970 JETSTREAM

Zar ova grafička ne bi trebala bez problema da žvače ovu igru? Je li 4 GB RAM problem, ili je možda procesor bottleneck?

Molim za pomoć! Pokušao sam sve postavke oko VSynca i ostalih podešavanja, ali ništa ne pomaže. Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
Pogledaj pod moj pc, kod mene isto ide u 60 fps ali isto ima trzanja i to me zivcira,probaj iskopcat vsync ili zakljucat na 30 fps pa se mozda manje osjeti, dok je izasla radila je super bez trzanja
14 godina
neaktivan

Kada je došlo vrijeme da razmišljam o nadogradnji hardvera, razmišljao sam da li da kupim ovu grafičku ili da kupim PS4. Kada sam shvatio da je većina meni interesantnih igara, koje su dostupne za obje platforme, zaključana na 30 fps na konzoli, odlučio sam se uložiti u novu grafičku i vremenom nadograditi i ostatak hardvera.

Međutim, sada mi se čini da sam pogriješio. Izgleda da sve ove nove igre i jesu rađene za konzole, pogotovo PS4, a PC dobije samo nekakav port, kojeg ni 3 puta bolji hardver ne može bolje da vrti.

Čini mi se da je veća uživancija igrati npr. ovu igru u 30 fps na PS4, nego na PC-u u 60 fps. Ionako ne kontam zažto bi iko igrao na npr. 50 fps, ili nekom drugom iznosu između 60 i 30, kada tada imamo tearing. Ja uvijek pokušavam zaključati na 60 fps ili 30 fps, ako baš moram. U slučaju ove igre, ona trza čak i na 30 fps.

12 godina
Phobius kaže...

Međutim, sada mi se čini da sam pogriješio. Izgleda da sve ove nove igre i jesu rađene za konzole, pogotovo PS4, a PC dobije samo nekakav port, kojeg ni 3 puta bolji hardver ne može bolje da vrti.

Čini mi se da je veća uživancija igrati npr. ovu igru u 30 fps na PS4, nego na PC-u u 60 fps.

Sve AAA igre se rade za konzole, ali većina PC igara nisu portovi sa konzola. U zadnje vrijeme čak imamo i loše optimizirane igre na konzolama (Witcher 3, Fallout 4, Just Cause 3 itd.)

Ako imaš micro-stuttering na PC-u, onda se slažem da bolje izgleda 30FPS-a na konzoli, nego 60FPS na PCu (koji se trza).

Sorry na OT.

PSN - DeniZg80
13 godina
The Crew

kupio i ja igru za PC, ko zeli nek me doda nick je: FastRunner92 pa da se trkamo :)

0 0 hvala 0
14 godina
The Crew

Ekipa,gdje je najisplativije kupiti The Crew?

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice