Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 460.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Team Fortress 2
doxy kaže...

Ovaj vikend halam s Solcierom...hebes CSS (uzimam za vikend), MW2 i Dirt2 ...

TF2 Update is here!

Hihi, kao pub-Demoman, ocekujem ovakve scene (dead soldiers everywhere!)

Kimi - the King of Spa.
17 godina
Team Fortress 2

Ja navijam za Soldiera (i igram s njim) jer mislim da je demoman već sad overpowered.

Svaka čast Valve-u na PR-u.  Jednostavno savršeno.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

Upravo je PREstrasno koliko je ova igra podcijenjena kod nasih gamera. Igra koja se kvalitetom i izvedbom moze mjerit (a neke i debelo sisa) s bilo kojim COD-om. Kosta visestruko manje a ima visestruko jacu i BESPLATNU podrsku i nadogradnju. Prava steta, ma zalosno.

Kimi - the King of Spa.
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

da koliko podcjenjeno a za koju se cijenu orange box moze kupiti ... inace soldier dobiva rat

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja sam poslao sliku, inače ne znam baš raditi, ali ovo što sam napravio mi se sviđa :D Sliku ćete vidjeti kad će proglasiti pobjednika XD

Vaš treći hrvatski predsjednik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tallahasee kaže...

Upravo je PREstrasno koliko je ova igra podcijenjena kod nasih gamera. Igra koja se kvalitetom i izvedbom moze mjerit (a neke i debelo sisa) s bilo kojim COD-om. Kosta visestruko manje a ima visestruko jacu i BESPLATNU podrsku i nadogradnju. Prava steta, ma zalosno.

Ma šta ćeš..  ne znaju šta je kvaliteta.  Smijeh   A i čudno im je dati novac za online igranje, COD u Hrvatskoj ima toliku popularnost upravo zbog piratluka i "besplatnog" igranja MP-a.

Uspoređivati bilo koji COD MP sa TF2 je po meni grijeh koliko je TF2 kvalitetniji u SVAKOM pogledu.  Dobro veli onaj citat PC Gamer časopisa koji se isto nalazi i na teamfortress.com:  "The most fun you can have online."

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
15 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
Tallahasee kaže...

Ma šta ćeš..  ne znaju šta je kvaliteta.  Smijeh   A i čudno im je dati novac za online igranje, COD u Hrvatskoj ima toliku popularnost upravo zbog piratluka i "besplatnog" igranja MP-a.

Uspoređivati bilo koji COD MP sa TF2 je po meni grijeh koliko je TF2 kvalitetniji u SVAKOM pogledu.  Dobro veli onaj citat PC Gamer časopisa koji se isto nalazi i na teamfortress.com:  "The most fun you can have online."

Ja sam cijeli Orange box preko nekog totalno mi nepoznatog kupio za 10KM (oko 40Kn, bonom za mobitel) preko Gamers.ba portala.

I stvarno jeste bolji TF2 od CoD ali ipak su toliko razliciti da ih je tesko porediti.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

...

mislim da valve ima naj pr u povjesti gaminga...

edit: :O:O:O

http://www.teamfortress.com/crafting/

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom!Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 10:42 (nick).
17 godina
Team Fortress 2

teamfortress.com

Nove vijesti!!  MAČ I ŠTIT!! FAKJEA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

po meni,bezvezna glupost...

mogli su napravit nesto bolje...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom!Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Meni izgleda odlično! Oni koji su igrali Age of Chivalry znaju kako je zabavno drugima sjeći glave!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

evo da ne otvaram novu temu zanima me gdje igru mogu kupiti ali ne preko neta....

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Stigao nam je i direct hit,za sollya,po meni puno bolji update nego mac!

igru mozeskupiti u algortimu,u sklopu orange boxa,ja sam ju platio oko 150kn,cjeli orange box,a u njemu dobis 5 igara

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozes mi rec kojih 5? na googleu nemogu nac....

17 godina
rocker55555 kaže...

HAHAHAHAHA

17 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

nemožeš nać?

koja lijenost upisat ORANGE BOX

i prvi link koji izbaci kliknut na nj

EVO

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

BTW ovaj vikend(već od sutra zapravo) se TF2 može igrati besplatno na steamu, pa tko još nije isprobao može početi s preloadom danas.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nisam dobil nagradu, evo kaj sam ja poslal:

WAR WAR
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

zasto nisam punoljetan da lijepo kupim igru prek neta...a ne cijeli orangebox koji me kosta duplo vise....Mršti se

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

zasto nisam punoljetan da lijepo kupim igru prek neta...a ne cijeli orangebox koji me kosta duplo vise....Mršti se

O čem ti govoriš? TF2 preko Steama košta 15 eura što ti je cca 110 kn, a Orange Box košta 120 kn u Algoritmu. Uzmi u obzir da se u Orange Boxu dobiju još 4 vrhunske igre(+naravno, TF2).

16 godina

150kn...Smijeh..

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

da,i?

pa napisi an netu da si rodjen 1980,di je problem?

i takitak tti se vise isplati orange box,za 40kn vise dobis gro igara

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
nick kaže...

da,i?

pa napisi an netu da si rodjen 1980,di je problem?

i takitak tti se vise isplati orange box,za 40kn vise dobis gro igara

da...a gdje mi je kartica????

17 godina
neaktivan

Pa onda odi do Algoritma, daj tih 30-40 kuna više i amen.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Soldier je pobijedio!

Nova oružja za soldiera i za demomana!

Do kraja vikenda će svi moći igrati besplatno preko Steama kao i kupiti

igru u pola cijene!

Download je nešto više od 6 GB...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Jedva cekam da isprobam nove pljuceSmijeh

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>disco brew
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Team Fortress 2

Soldier update 5+

Demoman update je pljuga (meni barem).

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

crafting...19999+++!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

SOLDIER/DEMOMAN UPDATE

Ovo je jedan od najboljih TF2 updateova ikad! S ovim updateom je došlo 6 oružja(3 za Soldiera, 3 za Demomana) i posebne čizme za Soldiera koje umanjuju štetu koju primate kod rocket jumpova(mislim da se mogu dobiti samo random), crafting (spajanje itema u nove) te 2 nove mape: cp_gorge i ctf_doublecross. Jako sam se radovao novim oružjima, ali je oduševljenje naglo splasnulo. Kad sam osvojio Soldier Milestone 1, trebao sam dobiti novo oružje(konkretno, The Equalizer) jer se s Milestoneima dobivaju nova oružja. Vidim da neki ljudi na serverima imaju isti problem, pitao sam i par prijatelja na Steamu i oni također nisu dobili oružja nakon što su osvojili Milestone. Smatrao sam da će Valve za par dana vjerojatno pustiti update koji će nam dati zaslužena oružja pa sam krenuo rješavati ostale Milestone(da bi mi dali sva oružja nakon updatea), ne nadajući se ničemu - nasreću sam se prevario. Imam sva nova oružja osim Equalizera. Da malo prokomentiram oružja: Nisam mislio da će mi se Direct Hit toliko sviđati jer protivnike nikad ne gađam direktno nego koristim splash damage(rakete mogu izbjegavati jer su spore, ali SD ne mogu). Nakon ovog, ne znam kako ću se vratiti na starog - ovaj izgleda puno ljepše, jači je i rakete su puno brže. Ovo je kao stvoreno za ubijanje Heavya :D Jedino bi sa Scoutom mogao imati malo problema jer može izbjeći rakete(iako su sad puno brže pa ću mu otežati posao - na sreću, sad mi se neće približavati(osim ako nije lud), još uvijek imam shotgun). Buff Banner nisam isprobao, ali imam dojam da je to "novi Ubercharge" - na jednoj partiji(mapa pl_goldrush) kad smo napadali, zapeli smo poslije prvog cp-a. Netko je aktivirao BB i stekli smo prevlast nad timom RED, te naravno pobjedili :D Što se tiče Demomanovih oružja - The Scottish Resistance mi se nije svidio jer sam naviknuti na starog sticky-bomb launchera. The Eyelander i Chargin' Targe sami po sebi nisu ništa posebno, ali kad se kombiniraju - to je nešto predivno. Chargin' Targe vam omogućuje da se zaletite i da vam oružje ima critical hit, a kad se to kombinira s The Eyelanerom, imate instagib oružje u TF2. Zaletite se u protivnika i prije nego što se sudarite, maznite ga mačem i gotov je - bio to Scout ili Heavy. Mala vremenska odstupanja su dozvoljena, ali onda dobivate samo (mini)crit. Negativno je to što se CT mora puniti i ne možete imati sticky-bomb launcher. Naravno, koga briga kad možete odrubljivati glave - ovo je jedno od najzabavnijih oružja u TF2.

CRAFTING

Ponadao sam se da ću lakše doći do šešira jer su uveli crafting, ali ništa od toga... Imam oko 5 coinova i 2 reclaimed metala. Ako želite random šešir, morate imati 3 refined metala. Refined metal dobivate spajanjem 3 reclaimed metala. Reclaimed metal dobivate spajanjem 3 scrap metala. Scrap metal dobivate spajanjem 3 ista oružja ili 3 različita oružja koja pripadaju istoj klasi. Ovdje vam je crafting detaljnije opisan.

P.S. Nema veze s updateom, ali dobio sam Camera Beard za Spya!

Camera Beard Camera Beard
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 16:32 (Horagio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ja imam sva oruzija za soldiera ali nemam nista za demoa... kako da to dobijem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice