Neki dobar, noviji taktički FPS u stilu Splinter Cella ili Rainbowa ili Ghost Recona itd.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Far Cry 1
Neki dobar, noviji taktički FPS u stilu Splinter Cella ili Rainbowa ili Ghost Recona itd.?
Crysis.
brothers in arms hell"s highway je dobar taktićki fps,ali nije u stilu ghost recona..
I još jedan prijedlog:
Deus Ex.
BiA:Hell's Highway, SWAT 4 nije bas dobar al ajde ...
BiA:Hell's Highway, SWAT 4 nije bas dobar al ajde ...
SWAT 4 i BiA:Hell's Highway, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas (2).
Stalker clear sky
Možda ćete ovu popljuvat..al dosta sam se zabavio igrajući Global Operations :)
Neki nisu skužili pitanje... "taktički" znači da ide malo više na realnost, stealth... dakle, ne želim Far Cry i Brothers in Arms nego nešto ala Splinte Cell i Rainbow Six... :) - Valjda nisu to jedine takve? Eto SWAT je ok npr...
Neki nisu skužili pitanje... "taktički" znači da ide malo više na realnost, stealth... dakle, ne želim Far Cry i Brothers in Arms nego nešto ala Splinte Cell i Rainbow Six... :) - Valjda nisu to jedine takve? Eto SWAT je ok npr...

Ne znam odkad je Splinter Cell jedan od realnijih (čova ima tri fu***** svjetla na glavi, niko ih ne vidi i pobije ih 800 s leđa) ali dobro, nije važno...
Probaj s nekim Full Spectrum Warriors, Ten Hammers recimo, ili Sniper Elite...
armed assault ti je jedan od najrealnijih fps-a..
Far Cry! HAHAHAHA
Crysis! HAHAHAHA
Deus Ex! HAHAHAHA
tri najbolje fore koje sam čuo u dugo vremena, a ako si mislio ozbiljno onda proguglaj malo razliku između čistih FPSa, odnosno FPSa s elementima RPGa i taktičkih FPSova
zadnji dobri TFPSi su najnoviji nastavak Rainbow Sixa: Raven Shield (Vegas spada u R6 serijal kolko i Fallout 3 u Fallout serijal) i Swat 4
a ArmA (tj. Operation Flashoint 2 za one koji slučano ne znaju, jer ga je napravila Bohemia Interactive koja je napravila i orginalni Operation Flashpoint, ali su promjenili ime jer Codemasters drži licencu na OF) je iz mojeg iskustva skoro neigriva u singleplayeru zbog lošeg AIa, ali u MP je apsolutno najbolji i najrealniji taktički FPS, ako hoćeš nešto novo možeš naravno pričekati ArmA 2 ili službeni Codemastersov Operation Falshpoint 2
i to je uz možda BiA po meni jedino taktičko što se isplati igrati, konzolitis je uništio skoro sve igre iz mog najdražeg žanra 
EDIT: uz naravno dva naslova navednih u sljedećoj poruci i bugovitih Hidden and Dangerous 1 i 2
GRAW 1 i GRAW 2
Raven Shield sam igrao skoro pa do nedavno :) Vrhunski.
Ima li SWAT 4 multiplayer i igra li se aktivno kao nekad Raven Shield?
Raven Shield sam igrao skoro pa do nedavno :) Vrhunski.
Ima li SWAT 4 multiplayer i igra li se aktivno kao nekad Raven Shield?
lol, ja Raven Shield još imam instaliran i igram ga, za Swat 4 MP ne znam, njega sam igrao nakratko i nikako mi nije sjeo, fali mi detaljno planiranje, jbga teški sam R6 fan i skoro sam se rasplakao kad sam vidio što su napravili u Vegasu
Ja sam godinama igrao RVS i opet bih samo ne znam igra li koji klan to još:)
Ja sam godinama igrao RVS i opet bih samo ne znam igra li koji klan to još:)