Svemirske strategije?

poruka: 23
|
čitano: 8.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jednostavna svemirska strategija,kakvih ima?

dal ima kakva svemirska strategija u kojoj gradis svem.brodove,okupis jedinicu,istrazujes galaktike itd.nes slicno kao Ogame ali vizualno da vidis sto radis,al sad da nije komplicirana recimo nes jednostavno poput C&C-Generals,recimo gradis,ratujes istrazujes,napravis svoj savez itd.jel ima tak nesto ak mi moze tko pomoc. (probao sam Solar of Empire al komplicirana je igra a poceo sam ju proucavat al odustao sam).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jednostavna svemirska strategija,kakvih ima?

ima jedna igra, naši programeri su je napravili, al se ne mogu sjetiti kak se zove.

imao si mogučnost gradnje brodova, kolonija, osvajanje planeta...

nemogu se sjetit imena, al ako se sjetim javim...

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

e to bi bilo super.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Svemirske strategije?

ti missliš na "spaceforce rogue universe",,,to je više ko ganjanje lovcima nego strategija

prava strategija u kojoj ćeš gubit dane i dane i pritom uživati u vizualnim efektima je

"Sins of Solar Empire"

a ako želiš praaavu priču i filmski odrađenu igru, nabavi" Star Wars Empire at War" i ekspanziju Forces of Corruption

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

Homeworld 2 malo starija ali prejaka igra sa dobrom grafikom i hrpom modifikacija:))).Nesto na fazon Sins of Solar Empire ali mnogo jednostavnije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Svemirske strategije?

Od svemirskih strategija:

Star Trek Armada 2

Star Wars Empire At War

Spaceforce: Captains

Homeworld 2

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

Sins of a Solar Empire

Galactic Civilizations 2

X3 ili X2 (jesu li to strategije?)

SpaceForce: Rogue Universe i po mogućnosti SF: Captains

Star Trek Armada 2

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 18:16 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Svemirske strategije?
doxy kaže...

ti missliš na "spaceforce rogue universe",,,to je više ko ganjanje lovcima nego strategija

imaš pravo, sad sam vidio, bilo je dost davno kad sam ju igro, promjenilo mi se dosta igrica pred očima od tad. sorry

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
17 godina
Svemirske strategije?

Preporučam ti homeworld 2, jedino ati-cama neide baš, ali nisam siguran jer meni šteka kada ima malo više brodova, a i ati-u malo teže pada open gl nego nevidia-i. Morat ću jednom probat na geforce-ici.

Ako si fan battlestar galactice imaš i mod za hw2 , evo i par slika od mod-a.

1 1
2 2
3 3
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to je vec preblemcek jer imam laptop sa 128Mb graficke,ma trebam nekaj jednostavno gdje upravljas jedinicama putem misa a ne da vozis u necem po svemiru,a to kaj mislim jednostavno recimo npr. probao sam Sins of Solar Empire,mucio sam se sa tutorialima pokuso igrat sve me smotalo,milijun gumbica znakova ma pop... i odustao sam,ma mislim nes poput napravis vojne jedinice i istrazujes galaktike pa se nastanes na nekom planetu pa gradis tvornice razno razne za brodove..borbene..transportne itd....ono nes poput Ogame.

17 godina
neaktivan
RE: Jednostavna svemirska strategija,kakvih ima?
pfliper kaže...

ima jedna igra, naši programeri su je napravili, al se ne mogu sjetiti kak se zove.

imao si mogučnost gradnje brodova, kolonija, osvajanje planeta...

nemogu se sjetit imena, al ako se sjetim javim...

to je Spaceforce: Captains
17 godina
Svemirske strategije?

Galactic Civilizations 2.

Nije bas vizuelno extra ali je igrivost jbg dobra. i igra nije ni malo lagana tako da ce ti trebati veoooma dosta vremena da se predje. Barem je meni trebalo........

Sins of a solar empire nije losa ali meni smeta sto fali kampanja jer uvijek se nekako nafuram na dobre kampanje u tim svemirskim strategijama........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

bas i nije strategija, ali lici na tako nesto "Space rangers"...xD...don't laugh

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
black beast kaže...

to je vec preblemcek jer imam laptop sa 128Mb graficke,ma trebam nekaj jednostavno gdje upravljas jedinicama putem misa a ne da vozis u necem po svemiru,a to kaj mislim jednostavno recimo npr. probao sam Sins of Solar Empire,mucio sam se sa tutorialima pokuso igrat sve me smotalo,milijun gumbica znakova ma pop... i odustao sam,ma mislim nes poput napravis vojne jedinice i istrazujes galaktike pa se nastanes na nekom planetu pa gradis tvornice razno razne za brodove..borbene..transportne itd....ono nes poput Ogame.

Sins sam naučio igrta bez tutoriala za 1 sat
ak oćeš nekaj kaj sličnije ogame-u to je upravo Sins of solar empire
hardcore strategiju je nekto već spomenuo
homeworld 2
www.ddoxy.blogspot.com
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

evo skinuo sam Homeworld2 i mogu reci da je igra super,super grafika(bar meni) igrivost mi je super,2cuke mi je proslo dok kazes keks.jednostavnija je od Sins of solar empire jer ti na tutorijalu sve detaljno objasni,hvala svima na pomoci.pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 2:34 (black beast).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Svemirske strategije?

Hegemonia - Legions of Iron

super igra{#}

14 godina
protjeran
Re: Jednostavna svemirska strategija,kakvih ima?
black beast kaže...

dal ima kakva svemirska strategija u kojoj gradis svem.brodove,okupis jedinicu,istrazujes galaktike itd.nes slicno kao Ogame ali vizualno da vidis sto radis,al sad da nije komplicirana recimo nes jednostavno poput C&C-Generals,recimo gradis,ratujes istrazujes,napravis svoj savez itd.jel ima tak nesto ak mi moze tko pomoc. (probao sam Solar of Empire al komplicirana je igra a poceo sam ju proucavat al odustao sam).

Spore + ekspanzija

Odlična stvar,svidit će ti se.

http://www.hercegbosna.org/
17 godina
neaktivan
Svemirske strategije?

Probaj Sword of the Stars + expanzije, strategija na poteze, a borba brodova RTS sistem, uskoro če i nastavak igre izači.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_of_the_Stars

http://www.gamespot.com/pc/strategy/swordofthestars/index.html

ili probaj jednu malo stariju igru od ove, čisti pravi RTS,   Nexus: The Jupiter Incident   pored Homeworlda mislim da je jedina igra koja iskorištava sve 3 dimenzije za borbu, igrao davno ostalo u sječanju kao i Homeworld.

http://www.gamespot.com/pc/strategy/nexus/index.html?tag=result%3Btitle%3B0

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 6:21 (tomek.75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ako hoces pricu (jakoo dobru) i dobarr rts
skini homeworld odigraj ga pa homeworld 2
onda idi na Total Annihilation i kad to predjes (imas i expanzije za njih)
imas Total Annihilation-kingdoms + exp jako zabavna rts (nije space ali od istih autora )
imas alpha centauri + expanziju ako volis civilization rts
tu je isto supreme commander + expantija i drugi dio supreme commander 2

btw nexus nije rts nego space simulacija sa elementima rts/rpg-a dobra igra al nije rts
14 godina
odjavljen
Svemirske strategije?

jeli iko probao Distant worlds indie space rts izasao prosle godine?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Svemirske strategije?

Alpha Centauri i Masters of Orion su stare ali legendarne space strategije...

0 0 hvala 0
14 godina
Svemirske strategije?

Starcraft 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A da prestanete odgovarat na temu staru 2 i pol godine? {#}

Vi veri veniversum vivus vici
1