Svart forbanna

poruka: 36
|
čitano: 3.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Svart forbanna
Ylem kaže...

Ja ne razumijem zasto se ljudi jos muce s tim FPS Creator-om kada se to sve moze napraviti u UDK-u jednostavnije i bolje{#}

Misliš li na unreal development kiti ili šta?

Teško da bi moglo biti jednostavnije od fps creatora...a i sumnjam da ima više dostupnih modela u sebi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
cuspajz kaže...

Snimi koji video pa stavi na youtube {#}

A ima ingame trailer u temi o fps creatoru,samo bez zvukova koje sam naknadno stavio...

Neda mi se pregledavat 14 stranica teme zbog jednog youtube videa...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Svart forbanna
Od nedavno možeš i da pretražuješ i postove autora u temi.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Svart forbanna

Jel, vi kužite da je on to sam napravio, te da je za takve potrebe FPSC idealan, UFk je za male razvojne timove pa nadalje, ne za jednog čovijeka koji nešto sam kreira.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Ylem kaže...

Ja ne razumijem zasto se ljudi jos muce s tim FPS Creator-om kada se to sve moze napraviti u UDK-u jednostavnije i bolje{#}

Teško da bi moglo biti jednostavnije od fps creatora...a i sumnjam da ima više dostupnih modela u sebi.

Da. Evo ja sam radio u FPS Creator-u i sada radim u UDK-u. I mogu ti rec da je kada se ufuras UDK puno jednostavniji tj. kada shvatis koje su funkcije za sto, dalje rad ide potpuno intuitivno. Nema puno modela u sebi, jer je glavni pristup UDK-u je da sam radis static meshes-e i koristis ih u modular design-u ali ako te to muci, jednostavno odes na google warehouse gdje imas milijun besplatnih modela i importas ih u UDK-u. Ne moram ni govorit kako je Unreal Engine uz CryEngine jedan od najnaprednijih engine danas i da ih pun kufer studia licencira a ti ga prakticki dobis besplatno. 

Evo sad sam malo pogledao tvoju igru i mogu ti rec prilicno dobar rad. 

14 godina
neaktivan
Ylem kaže...
g12356 kaže...
Ylem kaže...

Da. Evo ja sam radio u FPS Creator-u i sada radim u UDK-u. I mogu ti rec da je kada se ufuras UDK puno jednostavniji tj. kada shvatis koje su funkcije za sto, dalje rad ide potpuno intuitivno. Nema puno modela u sebi, jer je glavni pristup UDK-u je da sam radis static meshes-e i koristis ih u modular design-u ali ako te to muci, jednostavno odes na google warehouse gdje imas milijun besplatnih modela i importas ih u UDK-u. Ne moram ni govorit kako je Unreal Engine uz CryEngine jedan od najnaprednijih engine danas i da ih pun kufer studia licencira a ti ga prakticki dobis besplatno. 

Evo sad sam malo pogledao tvoju igru i mogu ti rec prilicno dobar rad. 

po meni je najbolji unit 3d game engine jel se u njemu moze napravit nevjerovatna grafika (grafika kao u igri arma2) a s tim je i profesionalan 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice