zna ko kak da riješim steam error
kad pokrenem igru mi se pojavi steam error kak da to riješim
Ak je igra original, najbolje bi bilo da reinstaliras steam.
kad pokrenem igru mi se pojavi steam error kak da to riješim
Ak je igra original, najbolje bi bilo da reinstaliras steam.
ni..je znaš kaj da napravim
ček ovo je stronghold 3 neki novi nastavak ili preinaka jer sam ja 2 i 3 odavno prešao ako se nevaram .. po meni brutalno dobra igra .. sviđa mi se animacije i ostale stvari kad ljudi rade .. raznovrsnos oružija tj ratnika i vodstvo grada ..
igra nije original i crack ti ne valja =)
ček ovo je stronghold 3 neki novi nastavak ili preinaka jer sam ja 2 i 3 odavno prešao ako se nevaram .. po meni brutalno dobra igra .. sviđa mi se animacije i ostale stvari kad ljudi rade .. raznovrsnos oružija tj ratnika i vodstvo grada ..
Umm ne 3 je tek izašao, vjerojatno si 2 igrao. Trica je smeće, od grafike do gameplaya.
Jos sam u soku i nemogu da vjerujem je ovakva igra mogla da izadje u 2011 godini
Pa kako ih nije sramota bilo izdati ovo smece od igre nemogu da vjerujem
kad uđem u igricu pokaže mi se logotip itd. ali onda se sruši.. Zašto?
i našel sam na googleu ......neg ti nikad nisi tražio link necega kaj nisi mogel nać?????
dal tko zna zašto mi igra ide usporeno....imam svu potrebnu konfiguraciju za igru!!
zato sto si nuub :)
i našel sam na googleu ......neg ti nikad nisi tražio link necega kaj nisi mogel nać?????
dal tko zna zašto mi igra ide usporeno....imam svu potrebnu konfiguraciju za igru!!
Gle, možeš ti tražiti, ali ovakve stvari kao ova (piratstvo), zabranjene su na ovom forumu.
kad pokrenem igru mi se pojavi
steam error
load error 5:50.....
..još nitko nije spomenuo da ni multiplayer ne radi...
klikneš Host game i čekaš dok ne umreš
Tako tužno, od vrhunskog Stronghold Crusadera do ovog....
Tako tužno, od vrhunskog Stronghold Crusadera do ovog....
I prvog djela, prvi Stronghold mi je naj igrica, igro sam ga po cjele dane i noci, onda malo Crusader...A sad trojku necu ni upalit, doso sam do druge misije i stao sam dok ne poprave bugove...
imam jedan problem..nema error,ali kada pokrenem igricu pise mi "steam must be running in order to play stronghold3" .. ima itko kakvo rijesenje? pokrenuo sam steam,ali nista,isto mi pise i dalje.. hvala unaprijed
imaš loš crack eto
nemoguce,igra je oriđiđi
jesam,naredio sam i da ju preko steama otvaram,mislio sam da ce mozda tako funkcionirati,ali nista
i tko je sad tu pametan? skinuo sam crack sa neta i igrica radi odlicno...a kupio sam original.. i sad,dali je moguce da original igrica ima crack koji ne radi? svasta
i tko je sad tu pametan? skinuo sam crack sa neta i igrica radi odlicno...a kupio sam original.. i sad,dali je moguce da original igrica ima crack koji ne radi? svasta
Lol, ne bi bilo prvi put.
Max Payne 2 na Steamu službeno koristi .exe koji nisu napravili developeri nego je zapravo nastao kao crack.
Ista stvar s Ghost Masterom. Da bi ga pokrenuo moraš u igrin direktorij ubaciti "fixed" exe.
i nek netko kaže da od pirata nema koristi c c c
thumbs up
jel zna neko kako igrat igricu kao o na stronghold 2 da uzmes neprijatelje i/ili saveznike pa da onda igras?!
hoću instalirat stroghold corusader jer je 3 jadna i kad instaliravam neće me pitat kam da instaliram nego stavi pod c/windows...
i kad pokrenem piše da igra mora biti instalirana na mjestu gdje su igra tak neš
ali neće me pitat zna ko kaj da nbap
Do kolko vam ide video rezoluciju pod setings???
Meni ide do max. 1680x1050.