Mogu ti reć sam za ovo drugo (desno gore na slici), taj simbol ti označava brzo stiskanje tog udarca koji je ispred, znači samo brzo stišći MP sa Hondom i on će počet šamarat.
Inače ova strelica, mislim da i nema nekog značaja probaj u različitim razmacima stisnut te tipke, uglavnom isprobavaj... a charge znam u teoriji kako bi trebao radit ali ga ne koristim nit ga znam koristit, uglavnom izbjegavam likove kojima se pola poteza temelji na charge pokretima.
Ovako kako ti to iđe. Charge znači da moraš strelicu držat dvije sekunde (na slici lijevu), te onda izvest kombinaciju desne strelice (koja je pored lijeve i na njima piše Charge) i one tipke. Ona strelica u obliku trokuta što pokazuje, to znači da u tom trenutku trebaš stisnuti kursorsku tipku (desnu strelicu, jel). Za to nisam siguran. A ova kruna znači da tipku trebaš brzo stiskati.
Zna li itko kako se izvodi sa Sagatom fake kick u normal trialu, tražio sam mnoge tutoriale no ni jedan ne pomaže, ako je tko uspio prijeći, molim pomoć.
Jednostavno ko ludjak :P stiskaj HK i nakon par min ces uspiti
Namjestite nekako controle tako da vam jedna tipka je konrola za ova tri udarca tako da ćete puno lakše sve izvodit
meni je ova igra losa ;(
ogranicen sam potezima ako igram na tipkovnici, a na gamepadu se trebm uhurati jer uglavnom haklam preko tipkovnice
Igra je totalna glupsot na tipkovnici jer si, baš kako kažeš, totalno ograničen potezima i to je preglupo, igra ne može pokatazi sve svoje potencijale i to je velika šteta.
Igra je totalna glupsot na tipkovnici jer si, baš kako kažeš, totalno ograničen potezima i to je preglupo, igra ne može pokatazi sve svoje potencijale i to je velika šteta.
Kupiš jeftini yojstick i to je to...
Pa iskreno meni osobno je jednostavnije igrati na tipkovnici (osim sa "Zangifom").
Mozda jedino da je napraviti ili nabaviti nekakav gamepad kao na automatima :) bi bilo bolje.
BTW dali je netko mozda pokusao napraviti/konvertirati obican joystick u gamepad?
Pa nije baš na veličinu gamepada (zbog sticka), ali takvih "arcade" kontrolera imaš puno...
Može li se Street Fighter igrati na grafičkom sa 128 MB?
Teško.
Neznam koliko ste upuceni ali Capcom radi na dodatku za SF4
Nisam siguran hoce li dodatak biti samostalan ili ce se nadograditi na SF4, ugl dolaze novi likovi, novi ultra i super napadi (sada svaki lik osim Gena ima 2 ultra i super napada) i novi modovi igranja.
Naziv je Super Street fighter 4 i evo stranica
Ja imam ovu igricu za PC i kada god dođem do Zangiefa on me pobijedi fakat je tezak jel tako?
Ja imam ovu igricu za PC i kada god dođem do Zangiefa on me pobijedi fakat je tezak jel tako?
Ja igram na najtežoj razini s Kenom i nitko mi još nije problem osim ponekad tog Zangiefa. Ne mogu ga nikako napasti kad okrene rukama a ako sam mu preblizu onda me ćopi pa me vitla po zraku. Najviše me i naživcira dok moram gledati sve te karafeke kad me ćopi. Animacija traje pola godine.
Ali na netu je malo drukčija priča. Ljudi uglavnom igraju s Ryom, Akumom i Sagatom. Sadašnji score je oko 260 wins/ ~50 losses.
Igra je odlična za sve one koji se pitaju da li bi je kupili kupite i necete se odvajati od PC-a.
svi koje zanima ssf4 mogu sve moguće novosti dnevno gledat na www.eventhubs.com
E,samo da vas pitam, imam SF4 na PC i sve je super....i pređem s ryuom onih 6,7 boraca i setha i pojavi mi se neka nova klinka tamo iz japana i kad idući put uđem u igricu nje nema..jel to treba negdje sejvat il kako to da osvajam te ljude?
hvala :-D:-D
Može li se Street Fighter igrati na grafičkom sa 128 MB?
Moze bez beda.
Ja imam 6600gt 128 rama
1.5 gb i athlon 64 3000 igra radi bez beda.
e da te pitam...meni malo ide sporo,tamo jedna sekunda je realno 2,3 sekunde..jel to ima veze sa grafičkom il...? :-):-)
Kakav ti je komp?
Ova igra uzima jako puno vremena. Treba naučit kombinacije+skill za svakog borca! Puno vremena!
Ja sam cijelu igru prešao, otključao sve likove, naučio sve komboe, te sad mogu bez poblema i na najjačoj težini pobijeđivat. više vremena sam provodio na treningu nego na bitkama. nekad odiram preko hamachia ali sad baš i nam vremena
Kakav ti je komp?
ma nije baš nešto,jadno al evo
intel pentium 4 CPU 2.80 GHz 2.81 GHz
1.50 GB RAm
NIVIDIA GeForce 6200
120 harda
:-)
Ja sam cijelu igru prešao, otključao sve likove, naučio sve komboe, te sad mogu bez poblema i na najjačoj težini pobijeđivat. više vremena sam provodio na treningu nego na bitkama. nekad odiram preko hamachia ali sad baš i nam vremena
jel igraš na kompu il..?
šta znači onaj neki LIVE na toj igrici na PC-u?
ja kad prvu onu japanku otključam i izađem iz igrice i akd opet uđem nema je ni onih gluposti u galeryji...kako se to sejva? :-)
Igra se sejva kada se ulogiraš u onaj LIVE.
Ja sam uvijek bio dobar u SF2. Odlicna je stvar sto su za sve borce zadrzali kombinacije starih poteza pa nisam morao skoro nista uciti ispocetka (osim comboa). Nije mi dugo trebalo da dodjem do Setha na max tezini jer sam stvarno masivno igrao SF2 prije, i ofkors omiljeni lik mi je Mike Bison, ali...
Seth je nemoguc. Moj kolega je, da bi otkljucao nove likove, igrao na lowest diff da bi ga mogao proci.
Prvu rundu izdrzim jos kako treba, ali drugu rundu podivlja, cesto me raskupusa na flawless... nenormalno... any tips, anyone?
preskoči ga pa ga udri s druge strane
tako san ga ja s kenon preša na višim težinama
naravno treba bit dobro tempiran i poprilično defenzivno nastrojen
Igra se sejva kada se ulogiraš u onaj LIVE.
e već samo probo par puta u taj Live pa me nešt jebe pa sam mislio ko jebe taj LIVE,heh...
jel to baš treba hotmail il može gmail i to? jbg,nekužim se baš pa postavljam puno pitanja:-)