presao sam sve Silent hill-ove osim 5. i cold fear ali jedna igra mi je zapala za oko ali nije za pc nego za ps2 pa ju isprobajte Fatal Frame 1, 2 i 3 pa onda recite sta mislite o horror avanturama jedna od bolesnijih avantura istrazujete kako su se desila ubojstva duhova koji su poginuli ili nestali i morate ih slikat fotoaparatom i dok ne napravite dobru sliku nece nestati jako zanimljiva igra ja sam ispocetka mislio po trailerima kad sam gledo da nije bas nesta ali kad krenete igrat shvatite zapravo koliko igra vrijedi i nije za baciti nego je stvarno za igranje i svima bi ju preporucio da ju zaigrate.
half life (il quake2,hmmm?)
single player
nema neprijatelja
hodam po nekoj potpoljenoj platformi
u jednom dijelu moram preskakati vodu jer je otpao dio po kojem se hoda
ne uspjevam iz prve
nema veze,lagano plivam,kad odjednom crveno
neshto me jede
okrecem se
a ono zubi,ogromni,sa perajama
kakva ribetina
glava sa ogromnim zubima i nekim perajama,nema tijela
izlazim van
energija blizu nule
dishem uzbudjeno i pojacano
wtf,mislim se
al nema nazad,moram to preskocit,moram dalje
uzimam zalet
moram uspjet ovaj put
skacem i vec vidim siguran doskok
kad padam u vodu
prevario sam se
brzo plivam
onu spodobu ne zelim vidjet
okrecem se,gledam pod vodom
voda je mutna
slabo se vidi
okrecem se oko sebe,josh te spodobe nema
kad odjednom,iz najveceg mraka,pojavljuju se oshtri krvavi zubi i ta ogromna glava koja ih drzi
eeee,to su bili trzajevi u noci,mrkloj tishini i mrklom mraku
Kad igram silent hill 4 naježim se
call me a chicken ali ja nemogu igrat te horror igre :)
Ne mogu ni ja dugo, još noću...ufff
Alone in the dark kad nemaš nikakvog oružija već baterijom tjeraš kojekakve duhove.
Silent hill 1 animacija kad se ormarić počne tresti i na kraju iz njega iskoči mačka.
ja sam se us**ro kad sam prvi put igrao legend of legaia i resident evil sa PSone
Ajde probajte Dead Space. Ja sam vise bio na WC-u nego igrao igricu. Atmosfera je STRAVA! Cujes kako padaju cijevi, oko tebe se suljaju cudovista. Sijecam se jedne scene koju nikako da izbacim iz glave. Usao u jednu sobu, a kraj drugih vrata jedno cudoviste. Odjednom je na 1 sekudnu nestalo stuje, a on je nestao. Obicno oni napadaju, ali ovaj je govno.
Ajde probajte Dead Space. Ja sam vise bio na WC-u nego igrao igricu. Atmosfera je STRAVA! Cujes kako padaju cijevi, oko tebe se suljaju cudovista. Sijecam se jedne scene koju nikako da izbacim iz glave. Usao u jednu sobu, a kraj drugih vrata jedno cudoviste. Odjednom je na 1 sekudnu nestalo stuje, a on je nestao. Obicno oni napadaju, ali ovaj je govno.
Srah za vrijeme igranja????
O čemu Vi to????
Kako se može netko prepast dok igra igru????
Baš čudno
Edit: Ma,znam ja o čemu Vi ovdje pišete,ima scena...
no,zna se da je to virtuala i nema tu straha.
Ako ćemo o atmosferi u nekoj igri,
meni je najbolje bilo igrat Soul Reaver na PS one i
Painkiller&P.K.Overdose.
ja sam igrao Silent Hill 3 u 1 sat iza ponoći sam u svojoj sobi bila bila sama tišina mislim da sami znate kako je bilo
O čemu Vi to????
Baš čudno

O čemu Vi to????
Baš čudno

Ne igram te horrore, al dosad jedino tko me je preplašio je CoD4... Kad ti Macmillan veli da ne pucaš u psa, ja ga baš namjerno strijelio, kad ih se ono 20 na mene obruši... XD Ili ono kad t cekaju u bazenu.. uh šta ih mrzim
Ne igram te horrore, al dosad jedino tko me je preplašio je CoD4... Kad ti Macmillan veli da ne pucaš u psa, ja ga baš namjerno strijelio, kad ih se ono 20 na mene obruši... XD Ili ono kad t cekaju u bazenu.. uh šta ih mrzim

O čemu Vi to????
Baš čudno

Lol, najviše za vrijeme igranja FEAR-a 2
Recimo da jako dugo niste probali neki fps horor, i onda nakon laganini rtsa s puno sunca i vode ala Red Alert 3 krenete na takvo nešto. Čak i u intro sekvenci ima jedan jeftini "in your face" koji vas natjera da poskočite. Cijelo vrijeme tijekom igre su neke morbidne pojave, s time da ima i propalih ali neke su stvarno uspješne, uspješne da ti zamrznu koštanu srž.
Igro sam silent hill i umro od straha. predobro :)
Igro sam silent hill i umro od straha. predobro :)
zadnji level u bioshocku preludo!!!
Dead Space mi je za isprepadati se;Fear mi je igra koja ti razj..e psihu,igra je totalno bolesna
Ja ne volim horor igre.
Nekak me je strah igrati FEAR,Dead Space i The Suffering.
Od straha nisam zavrsio ni DOOM 3 ni F.E.A.R. Teska mi je ta atmosfera u obadvije igre.
meni je najzesci pocetak i igri the suffering,ono u celiji si s jednim likom,
nestane struje nakratko i cujes vriskove,svjetlo se upali i lika vise nema.
ili jos ona scena koja te natjera da pokrijes oci kada stvor primi odozgora cuvara,probode ga
i na siljcima ga nabija u celije dok ne odapne(ne sjecam se dali je molio za milost ili je samo to moja glava).
bilo je trenutka kad sam stisno esc i cekao i razmisljao dali tu igru treba izbrisati ili ne,
cak sam se i menija pauze pomalo bojao.ta igra je otisla sa mog hdda odmah,
previse je meni zivaca ta igra pocuclala
Serious Sam jedna je od strašnijih,ali kako sam igrao na jako sporom kompu koji je davao oko 10 fps-a, jasno sam mogao vidjeti što se zbiva okolo
Mada ne volim horore, ali nije me toliki strah
evo sada sam po prvi put zaigrao fear i nakon pola sata izbrisao.
...kad sam igrao diablo II level hell, blizu završetka...nije to ustvari bio strah, nego više navala adrenalina...
Ja sam se isprepadao prije kojih 2 mjeseca. Kako sam nakon nekog vremena malo pojacao racunalo, idem ja igrati Doom3. I tako vecer, mrak u sobi, slusalice na usima, zena spava... I igram ja tako na laganom rubu zivaca, svjetla u igri svjetlucaju, sve se dimi, muzika silji zivce, a kad moja zena se odlucila ici na WC i primila me za rame sa leda da pita kad cu u krevet. Ajme majko mila. Sok, nevjerica, preznojio sam se valjda 10 puta u tih par sekundi. Sad po noci vise ne igram takve igre jer tko zna kad ce se mojoj dragoj krenuti na WC...