Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 70.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Only AvP 1 dio sve ostalo su kopije nečeg.

I ne zaboravite AvP je nasto 1998 god

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Evo nešto o temi i od gamereporta

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
RE: Strah za vrijeme igranja

Svak tko je završio DEAD SPACE bar na medium igrajuči obavezno s slušalicama zna što je strah za vrijeme igranja.

Doom3,cold fear,Fear,RE i SH su bebe naspram ove. Iako sam ljubitelj SH serijala i atmosfere  igri.

Topla preporuka svima koji traže horror igru.

17 godina
neaktivan

Dead Space je kralj straha u igrama.

A Fallout 3 je kralj freaky atmosfere.

Svatko tko je igrao Fallout 3 i skupljao one Bobbleheade, nek ode u Dunwich Building po Bobblehead i vidi što je to strah.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

mene je strah kad igram igrice navecer a znam da mi starci jos malo dolaze pa da ne ulete jer su me jos ujutro ostavili na kompu haha Namigiva

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

Svak tko je završio DEAD SPACE bar na medium igrajuči obavezno s slušalicama zna što je strah za vrijeme igranja.

Doom3,cold fear,Fear,RE i SH su bebe naspram ove. Iako sam ljubitelj SH serijala i atmosfere  igri.

DEAD SPACE??? Pa igrao sam ga kod frenda, dobro ne sa sluškama, ali sa zvučnicima i nemogu baš reči da me je neš puno cimao, po meni   F.E.A.R. ima bolju atmosferu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
max1919 kaže...
witch from the east kaže...

DEAD SPACE??? Pa igrao sam ga kod frenda, dobro ne sa sluškama, ali sa zvučnicima i nemogu baš reči da me je neš puno cimao, po meni   F.E.A.R. ima bolju atmosferu.

Nemoj me krivo shvatiti ali fear1 sam igao i došao do jedno 75% igre i uninstal jer mi je predosadno bilo.

Ali opet je to pitanje ukusa. Svak voli nešto drugo.

Ali opet bi volio vidit nekoga koji ga je završio pa da kaže da je onako-nije nešto posebno.... 

15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Zadnji put me bilo malo strah dok sam igrao dead space jer igra ima iznenadne pojave čudovišta pa me to znalo trznut no nemam inače neki strah dok igram igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 1:11 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Zadnji put me bilo malo strah dok sam igrao dead space 2 jer igra ima iznenadne pojave čudovišta pa me to znalo trznut no nemam inače neki strah dok igram igre.

Ke?

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Zadnji put me bilo malo strah dok sam igrao dead space 2 jer igra ima iznenadne pojave čudovišta pa me to znalo trznut no nemam inače neki strah dok igram igre.

Misliš dead space 1 dvojka izlazi 2011.

ma da
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Meni osobno najveći strah je bio kad sam igrao F.E.A.R. :

Ugašena svjetla...scena kad mala Alma izlazi iz one "komore" u predzadnjoj ili zadnjoj misiji...ono kad te progone neki duhovi...brrrrrr užas Mršti se

(jezivi dječji glas) Come out and plaaaaay (jezivi dječji glas) Come out and plaaaaay

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
ZDS kaže...

Misliš dead space 1 dvojka izlazi 2011.

Ups moja greška uopće nisam skužio da sam to napisaoŠutim

16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Najstrasnija igra definitivno Silent Hill 4: The Room.

Jedina igra kad sam bio manji koju nisam mogao pric.

Prica i oni osjecaji su napravljeni tako bolesno,sta mogu samo japanci.

Šta se tice ostalih SH nisu za bacit al 4ka je baren po meni najstršnija.

BMW

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Najstrasnija igra definitivno Silent Hill 4: The Room.

Jedina igra kad sam bio manji koju nisam mogao pric.

Prica i oni osjecaji su napravljeni tako bolesno,sta mogu samo japanci.

Šta se tice ostalih SH nisu za bacit al 4ka je baren po meni najstršnija.

Meni prvi dio ima najstražniju atmosferu ali ni 4ka nije puno lošija.Sivilo, usamljenost, čudovišta izlaze iz zidova brrrr.Stvarno depresivna igra.Nije me toliko uplašila koliko deprimiralaIzlanuo se

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

iskreno,ja neigram te strašnije igre u opće,jer ono..uplašim se na nekoj sceni i izbrišem ju :D

više volim igre tipa pes,cod,bf,neki dobri rpg i tak to :D

nixamaloumac
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

najveci sok i stres je kada usred igre izadje ekran smrti.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
26 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Započeo sam po 3. put Call of Cthulhu, pre-pre dobra atmosfera, pogotovo na početku, prije nego vas ganjaju. Nisam ju još prošao zbog brda bugova i crasheva. Nadam se da me neće opet spriječiti.

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lovac kaže...

Započeo sam po 3. put Call of Cthulhu, pre-pre dobra atmosfera, pogotovo na početku, prije nego vas ganjaju. Nisam ju još prošao zbog brda bugova i crasheva. Nadam se da me neće opet spriječiti.

Po meni jedna od najboljih igara, veoma podcijenjena.

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Kako sam samo volio ovu igru. Nisam je presao, jer nisam jednostavno mogao. Steta sto je puno bugovita, ne znam ima li kakav patch koji to popravlja. Sve u svemu Call Of Cthulhu je vrh.

Loyal to the game
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Ja sam sad na nekih 70%, stavio sam compatibility XP SP2, disable sve 3 opcije i run as admin. Zna se povremeno crashati, al je s igrom došao neki patch za exe koji s F1 otvara meni da recimo možete sejvati bilo kad. Također kod većih reza tipa 1680x1050 lik nešto sporije trči i šulja se, pa se neda preči (mogući spoiler)dio kad bježite s vojskom u ofanzivu na Innsmouth do neke pećine s beštijama kad za vama puca led, jednostavno neda se pobječi i stalno padnete u vodu. Patch može povečati run i walk speed baš zbog takvih situacija i još par stvarčica. I istina da je igra jako podcijenjena, jako sam čekao nastavak kad ono d**k...

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sjecam se prije nekoliko godina kad je prijatelj mi donio tu igru. Kaze ako si toliko gamer prijedji ovo. Nas je pet prelazilo, da vidimo ko ce prvi ali niko nije. Sto zbog bugova i crushova koji su je unistavali pa do same tezine. Ali igra je predobra zaista.
Loyal to the game
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Atmosfera je  meni bila dobra al imala je previse bugova i nije mi radila duze od 10 min :( onda sam skoro satlno igro kod frenda , predobra je :)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, We�d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Evo došao do 72% i dalje neide zbog buga... PlačPlač Nemogu vjerovati, tolko prošao, tako blizu kraja i sad ništa. Zašto nisu izdali prokleti patch Viče

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hehe,meni je dragon age na jednom dijelu imao jezivu atmosferu, u dead trencesima u podzemlju, kad bude ona zenska patuljak, pa prica ono on the first day, on the second day, posvuda krv, pa nju nađes, pa ti jos jezivije stvari isprica, pa bbroodmother, nije bas strasno, ali ipak se malo najezis, a ja to igrao u 4 ujutro, sa slusalicama na najace :)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

joj kad se sjetim prije jedno godinu dok sam igrao igru The suffering.isuse svake sekunde kad se pojavilo neko stvorenje(zamislite ovo,neko stvorenje koje ima ljudsko tijelo i umjesto ruka i noga ima neke dugačke igle).a atmosfera igre je totalno jeziva i zaztrašujuća.ovu igru preporučam svim horror ljubiteljima a i ostalima.btw neznam kak se točno zvao onaj debeli koji izbacuje štakore iz svog trbuha,liči totalno na pudge-a iz DotA-e.

KłKł
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Od starijih igara definitivno System Shock 2 - tko nije igrao neka proba,grafika jest pretpotopna,ali je priča izvrsna!

Eh skoro sam zaboravio i Clive Barker's Undying,isto stara igrica!

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.8.2010 10:02 (zitzko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Mozda zvucim kao pi**ica no ja nikada Fallout 3 ne mogu igrati mirne duse, svaku put kad hodam pustarom ili podzemljem upirem V.A.T.S. za slucaj da detektira neprijatelja.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ima tahvih djelova, meni stalker naprimjer nije uopce strasan, kao ni l4d, al se kod nekih koje drugima nisu totalno stisnem...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja mislim da je to vise napetost, nego strah, al ajd...

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

1 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Probajte Amnesia: The Dark Descent. Igrao sam oko pola sata sa slušalicama u mraku i više ne mogu (inače nisam strašljiv, ali probajte zašto...)

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice