Steam key

poruka: 6
|
čitano: 1.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Steam key

Pozdrav,kupio sam StarTrek Online Digital Delux preko Steama i sada kako da ja vidim key da mogu aktivirati taj key na StarTreku?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Steam key
PC Man kaže...

Pozdrav,kupio sam StarTrek Online Digital Delux preko Steama i sada kako da ja vidim key da mogu aktivirati taj key na StarTreku?

probaj instalirat igru preko steama i tam imas opciju view CD key

16 godina
neaktivan
Steam key

E evo ga problerm otkrio sam odesm u propertisa od igre (Desni klik propertis i tamo ima acctive ST:O on your acc tak nekako) i sada kliknem to ali mi se nis ne-otvori u webbrowseru,zasto?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

probaj prvo pokrenut instalaciju, ak ne radi tak onda neam pojma

16 godina
neaktivan
Steam key

Imam steam na jednum PCu di mi je ST:O Intslliran a na drugom di nije i nece , nece mi otvoriti browser kad kliknem go to ST:O WebPage for acctive...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...

Odeš u steamu u library. Odabereš igru koju si skunuo s desnim klikom. Otvor ti se prozor gdje ima view game cd key (mislim treći odozgo)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice