Stare RPG igre

poruka: 24
|
čitano: 5.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Ljudi molio bih vas za par preporuka za stare RPG igre za PC ili PS1 (uhvatila me nostalgija -.-).Unaprijed Zahvaljujem.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Ako voliš JRPG onda ne možeš fulat sa PS1 naslovima kao što su Chrono Trigger, Xenogears, Chrono Cross, Final Fantasy VII i VIII, ili meni omiljeni Final Fantasy VI (to je SNES original, ali izdana je i PS1 verzija ili možes igrat preko ZSNES emulatora na kompu).

Tu su još i Legend of Dragoon, Suikoden II - ma imaš odličnih RPG-ova za PS1 ko u priči... a i svi imaju Let's play videe na YouTubu pa možeš provjerit jel ti paše prije nego uopće počneš igrat.

None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. - J.W. Goethe
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 14:34 (DhulKarnain).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Hvala ti!!JOs sad kad si me sitia Chronosa i FFVII..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stare RPG igre
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 14:47 (nailer).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Stare RPG igre
None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free. - J.W. Goethe
16 godina
neaktivan

Septerra Core

Planescape Torment

Baldur's Gate

Baldur's Gate 2

Fallout

Fallout 2

17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

meni je uz spomenute ff igre i ff ix bila vrh. arcanum (pc) obvezno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Stare RPG igre

Za PC sve što ti je urizen preporučio i jedino je zaboravio Icewind Dale 1 i 2.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Za PC sve što ti je urizen preporučio i jedino je zaboravio Icewind Dale 1 i 2.

ma namjerno te 2 nisam htio stavit jer su cisti Hack & Slash i gotovo da nema roleplay-a nikakvog i kao takve mi se ni priblizno nisu svidjele kao recimo Baldir's Gate, koji je nesto pre pre dobro.

ne kazem da su lose, nego meni jednostavno nisu sjele kao ove ostale koje sam naveo

eventualno bih jos dodao Lionheart: Legacy of the Crusader, koji je nakon ispravljenih bugova bio full zabavan i nije se malo-malo rusio ko u startu

17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Arcanum ili tako nesto

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
urizen kaže...

Septerra Core

Planescape Torment

Baldur's Gate

Baldur's Gate 2

Fallout

Fallout 2

Te sam ja mislil preporučiti. Osmijeh

Njima bi još dodal Arcanum, Vampire the Masquerade: Bloodlines, Icewind Dale 1 & 2 i The Temple Of Elemental Evil! To su sve za PC igre!

17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

e da, najbolja igra u tes serijalu : morrowind, jedno 100x puta bolje od obliviona.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Za PS1 meni je definitivno najbolji RPG bio Vagrant story, a za PC slažem se sa komentarima iznad.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Ako voliš moderniji setting i mechove, topla preporuka je Front Mission 3 za PS1!

0 0 hvala 1
16 godina
urizen kaže...

ma namjerno te 2 nisam htio stavit jer su cisti Hack & Slash i gotovo da nema roleplay-a nikakvog i kao takve mi se ni priblizno nisu svidjele kao recimo Baldir's Gate, koji je nesto pre pre dobro.

ne kazem da su lose, nego meni jednostavno nisu sjele kao ove ostale koje sam naveo

Da,Baulders Gate ima puno bolju priču nego Icewind Dale,ali ipak,ostali mi prisrcu, pa da čovjek zna:)

15 godina
neaktivan

Nox

Vampire the masquerade: Redemption

;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 17:51 (rustweaver).
16 godina
neaktivan
minko kaže...

e da, najbolja igra u tes serijalu : morrowind, jedno 100x puta bolje od obliviona.

potpisujem.najbolja igra koju sam ikad igrao i igra kojoj sam imao najvise radnih sati ( ne racunam mmo)

16 godina
Stare RPG igre

Vidiš na Nox sam zaboravio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Ono totalno zahvaljujem svima..Dali ste mi dovoljno gaming štiva za ponavljat. A sto se tice Morrowinda naravno da je puno bolji od Obliviona.Usput gledajuc FPSopedia palo mi je napamet da nesto slincno mozemo napravit sa RPGovima.Je li iko za???

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Neverwinter Nights

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Hexler4 kaže...

Ono totalno zahvaljujem svima..Dali ste mi dovoljno gaming štiva za ponavljat. A sto se tice Morrowinda naravno da je puno bolji od Obliviona.Usput gledajuc FPSopedia palo mi je napamet da nesto slincno mozemo napravit sa RPGovima.Je li iko za???

Sažem se, mogli bi pokušati. Ja sam za. Osmijeh

KSCHI
16 godina
neaktivan

M O R R O W I N D FTW! ! ! :)

15 godina
neaktivan
Stare RPG igre

samo cu rec jednu posebnu riječ Diablo1 (Hellfire)i Diablo 2 Lord of Destruction (dobro ajd par rijeci) :) Nez al ja mislim da se ovo nije dogodilo slucajno, to je sudbina taj diablo, samo za rpg gamere {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stare RPG igre

Još za PC treba dodati Star Wars KOTOR 1 i 2 (fantasticno), a definitivno probaj Morrowind (veliko, kompleksno i ovisno)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice