Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 731.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

imam pitanje,

nakon što sam dospio u silver ligu (2 wina i 3 dropa ^^),  zanima me kako izgleda hijerarhija sada, jer sam čitao kao da su ukinuli  Copper ?

btw, još jedna glupa primijećena sitnica...    Dodaci za barake, tvornicu ili spacedock se mogu nadograđivati isključivo na desnoj strani.   znači ako ti nešto smeta na desnoj strani, izvoli podizat i razmještat.  eh.

i još nešto je bilo al sam zaboravio  :/

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
l)oolvl kaže...

imam pitanje,

nakon što sam dospio u silver ligu (2 wina i 3 dropa ^^),  zanima me kako izgleda hijerarhija sada, jer sam čitao kao da su ukinuli  Copper ?

btw, još jedna glupa primijećena sitnica...    Dodaci za barake, tvornicu ili spacedock se mogu nadograđivati isključivo na desnoj strani.   znači ako ti nešto smeta na desnoj strani, izvoli podizat i razmještat.  eh.

i još nešto je bilo al sam zaboravio  :/

Maknuta je Copper lika, a uvedena Diamond iznad Platinum. Znači ide ovako: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond.

Nažalost mehanika igre se ne može prilagoditi tvojim željama.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Maknuta je Copper lika, a uvedena Diamond iznad Platinum. Znači ide ovako: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond.

Nažalost mehanika igre se ne može prilagoditi tvojim željama.

zar nije samo silver, platinum i diamond?

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

e da, primijetio sam još i da su skroz ukinuli  zvuk u lobbyu.....   sad uopće ne čujem  kad traži i nađe protivnika  :S

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

e da, primijetio sam još i da su skroz ukinuli  zvuk u lobbyu.....   sad uopće ne čujem  kad traži i nađe protivnika  :S

To su nagovjestili već prije mjesec dana. Zvuk je ukinut. Da li će se vratiti? Ne znam. Ja sam isto navikao na zvuk, ali nije neka potreba.

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Ista stvar i kod mene. Nekoliko puta nisam vidio ni protiv koga igram jer sam bio uvjeren da još uvjek traži protivnika.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

pa eto, nije mi jasno kojem bi to bolesnom umu moglo smetati tako nešto kao što su  zvuci u lobbyu koji su po meni od velike važnosti, pogotovo za ljude koji vole alt tabati dok nešto čekaju, ili sl.

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

pa eto, nije mi jasno kojem bi to bolesnom umu moglo smetati tako nešto kao što su  zvuci u lobbyu koji su po meni od velike važnosti, pogotovo za ljude koji vole alt tabati dok nešto čekaju, ili sl.

Malo sam šarao po službenom forumu i kažu da će zvukovi biti u punoj igri. Navodno se radi o internom bugu koji će biti sfixan na launchu.

EDIT: beta je produžena do 7.6. (vjerojatno zbog neprilika sa konekcijama).

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25135304348&sid=5000

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 21:31 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jel još ko gledao Frank Pearceov intervju?

Da rezimiramo njegov govor:

1. Neće biti chat soba. Citat: "Do You Really Want Chat Rooms?!" /fejspalm
  2. Kvazi-LAN se NEĆE implementirati (znači modul koji će nas preko neta loginati i onda ako igramo smo spojeni s frendom u LAN koristiti njega)
  3. Ovo mi je epično: SC2 verzije će biti podjeljene po regijama, ergo moći ćemo igrati samo s ljudima iz EU. Zašto? Njegovo objašnjenje je da internet i tehnologija nisu dovoljno moćni, i da takvo vrijeme nije došlo. Jedan veliki upitnik i WTF iznad moje glave. Srećom Leord (novinar) ga je navuko - ispada da je internet i tehnologija sasvim OK ako kupimo US verziju igre i s tim igramo na US serverima. Pri tome možemo i Azijsku verziju kupiti da igramo sa korejcima. /fejspalm
  4. Svaki oblik gilde i klan podrška je još daleko. Doći će, ali kao aproksimativan deadline navodi "prije prve SC2 ekspanzije"

Više sam uz ovo fejspalmo nego kad sam gledao strukturu RTSopedia teme. Preorderao sam igru već (po lijepoj cijeni), ali čisto sumnjam da ću kupiti ekspanziju ako se ne poprave na releasu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:23 (Adisuki).

1 0 hvala 0
17 godina
Bliz ima poslovnice po regijama tak da im je jeftinije poslovat na taj način .
Its all about the money, its all about the dum dum duh dee dum dum. :)
Daj nek me neko doda na friends u SC2 da peglamo 2vs2 3vs3 ili what ever.
Bombtrack je nick.
15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Ovo mi je epično: SC2 verzije će biti podjeljene po regijama, ergo moći ćemo igrati samo s ljudima iz EU. Zašto? Njegovo objašnjenje je da internet i tehnologija nisu dovoljno moćni, i da takvo vrijeme nije došlo. Jedan veliki upitnik i WTF iznad moje glave. Srećom Leord (novinar) ga je navuko - ispada da je internet i tehnologija sasvim OK ako kupimo US verziju igre i s tim igramo na US serverima. Pri tome možemo i Azijsku verziju kupiti da igramo sa korejcima. /fejspalm

Q: How far in the 'long term' are those plans which allow for swapping to U.S. servers on an E.U. account - or a global account?

A: Jumping to the region you want is definitely in the long term plan for Battle.net, although we do have some concerns about communicating properly to the player what's happening if they choose this because it WILL affect the latency of the game. As far as a date on when, I don't have one yet. There are a number of features that we want to make sure get out their first and jumping to different servers is lower on the priority list at the moment.

http://diablofans.com/blizz-tracker/bn-forums/25171927052-25171927052.html

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Bliz ima poslovnice po regijama tak da im je jeftinije poslovat na taj način .
Its all about the money, its all about the dum dum duh dee dum dum. :)
Daj nek me neko doda na friends u SC2 da peglamo 2vs2 3vs3 ili what ever.
Bombtrack je nick.

Za mene kao klijenta nije bitno što je jeftinije, nego usluga koju bi trebali isporučiti. Imam osjećaj da ohrabruju crackere.

Što se dodavanja prijatelja tiče, to je još jedan dodatan problem zbog kojeg ljudi pi*de. Ja te mogu samo dodati ako ti poznajem mail, ili ako randomly naletim na tebe na ladderu. BN2 je za sada usran. Toplo se nadam poboljšanju.

@FLes: Still, zbog BN-a je beta pomaknuta, a time i sam launch, pa sam očekivao bolju uslugu. U svakom slučaju me Frank naljutio. Lik je užasno antipatično djelovao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:40 (Adisuki).
17 godina
Je i meni je bitna usluga ali nas kojima je nešto bitno u životu je manje nego panjeva tak da bude po našem nikad pa ni onda.
Pošaljem ti mail na pm.
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Jel još ko gledao Frank Pearceov intervju?

Da rezimiramo njegov govor:

1. Neće biti chat soba. Citat: "Do You Really Want Chat Rooms?!" /fejspalm
  2. Kvazi-LAN se NEĆE implementirati (znači modul koji će nas preko neta loginati i onda ako igramo smo spojeni s frendom u LAN koristiti njega)
  3. Ovo mi je epično: SC2 verzije će biti podjeljene po regijama, ergo moći ćemo igrati samo s ljudima iz EU. Zašto? Njegovo objašnjenje je da internet i tehnologija nisu dovoljno moćni, i da takvo vrijeme nije došlo. Jedan veliki upitnik i WTF iznad moje glave. Srećom Leord (novinar) ga je navuko - ispada da je internet i tehnologija sasvim OK ako kupimo US verziju igre i s tim igramo na US serverima. Pri tome možemo i Azijsku verziju kupiti da igramo sa korejcima. /fejspalm
  4. Svaki oblik gilde i klan podrška je još daleko. Doći će, ali kao aproksimativan deadline navodi "prije prve SC2 ekspanzije"

Više sam uz ovo fejspalmo nego kad sam gledao strukturu RTSopedia teme. Preorderao sam igru već (po lijepoj cijeni), ali čisto sumnjam da ću kupiti ekspanziju ako se ne poprave na releasu.

kao sto si i sam spomenuo crackere, meni se nekako cini da ce se kroz godinu dana na torrentima pojaviti jako fina verzija igre koja ce nam omogucavati sve te fine stvari.. naravno, van battle.net-a.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Zapravo, dobro je da su US, AUS, AS i EU odvojeni, jer su pingovi među regijama strašni (200ms+), a lag spajkovi česti i prilično je iritantno igrati nama s Amerima. Probao sam igrajući US betu (igrom slučaja, jer sam key dobio na GameStopu) i bilo je nepodnošljivo.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zapravo, dobro je da su US, AUS, AS i EU odvojeni, jer su pingovi među regijama strašni (200ms+), a lag spajkovi česti i prilično je iritantno igrati nama s Amerima. Probao sam igrajući US betu (igrom slučaja, jer sam key dobio na GameStopu) i bilo je nepodnošljivo.

Or not. Ja sam imao isto US beta key kako bi igrao s nekim prijateljima, i vidi čuda, nisam imao nikakvih problema :)

Kako god, trebali bi nam ponuditi uslugu da igramo s ljudima preko bare (opcionalno je i niko te neće prisiljavati ako ti ne želiš), i nadam se da će se do toga doći prije prve ekspanzije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:02 (Adisuki).
17 godina

Ma ne bude došlo isto kak nije ni za wow.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 20:43 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kako recimo unitu dati vise rally pointova?

e sad evo slika da vidite na sto mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

kako opravdati ovakvu situaciju :

marinci izlaze iz barake i umjesto da bez obzira na sve idu prije svega na svoj postavljeni rally point;  čim izađu  pucaju na prokleti fotonac postavljen odmah do barake koji ga samelje u 2 hita ?

ispušio jesam od preglupog protoss tower rusha, ali  ova igra je retardirana i vrlo slabo poštuje bilo kakve zakone logike i to samo 2 mjeseca pred službeni release i to je činjenica.

@topforumaš - drži shift dok klikćeš desnom tipkom i postavljaš rally.  međutim ako ti nalete u svojem putu na nešto (kao što se meni dogodilo) neće ti to biti od neke koristi.

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 22:51 (l)oolvl).

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

shift+click (držiš shift i klikaš). Jako je korisno, ali ne bi koristio u svrhu nekog microanja, jer jedinica se na taj način zaustavi prije nego što skrene.

15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
TopForumaš kaže...

shift+click (držiš shift i klikaš). Jako je korisno, ali ne bi koristio u svrhu nekog microanja, jer jedinica se na taj način zaustavi prije nego što skrene.

tu stvar mislim koristit u svrhu scoutanja a i tolko da znam neke osnove

17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

marinci izlaze iz barake i umjesto da bez obzira na sve idu prije svega na svoj postavljeni rally point;  čim izađu  pucaju na prokleti fotonac postavljen odmah do barake koji ga samelje u 2 hita ?

ispušio jesam od preglupog protoss tower rusha, ali  ova igra je retardirana i vrlo slabo poštuje bilo kakve zakone logike i to samo 2 mjeseca pred službeni release i to je činjenica.

Šta se tu ima za pravdati? Prvo se žališ na range a sad ti smeta što je marinac počeo pucati po cannonu (koji je pored barake,znači unutar range-a). Zašto nisi premjestio baraku?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

ajd mi onda reci za čega služi rally point kad će ga kreten ignorirat čim izađe ?*

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

ajd mi onda reci za čega služi rally point kad će ga kreten ignorirat čim izađe ?*

S obzirom da ti je cannon pored barake, marinac će prije krepat nego doći na mjesto koje si mu ti zadao. U takvoj situaciji je logičnije da marinac pogine pucajući po cannonu (i nanese nekakav damage), nego šetajući do točke A (do koje ionako neće živ doći).

Mene fascinira činjenica da ti je netko napravio cannon pored barake.

17 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

da, napravio je.  a ja pošto ipak nisam previše iskusan igrač mislio sam uspjet ću ubiti cannon u razvoju sa 2-3 marinca što naravno nije bilo moguće (jer kakva bi to logika bila kada bi se zgradu u razvoju moglo BRŽE ubiti nego već izgrađenu, kao što je praksa u barem 95% svih RTS-ova)

kao drugo,  cannonu treba neko vrijeme da preusmjeri attack sa zgrade na marinca tako da bi marinac bez problema pobjegao sa full healthom da ima bilo kakvu trunčicu AI-a u sebi.     

Hedonism Is My LifeStyle

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

da, napravio je.  a ja pošto ipak nisam previše iskusan igrač mislio sam uspjet ću ubiti cannon u razvoju sa 2-3 marinca što naravno nije bilo moguće (jer kakva bi to logika bila kada bi se zgradu u razvoju moglo BRŽE ubiti nego već izgrađenu, kao što je praksa u barem 95% svih RTS-ova)

Naravno da ju možeš brže uništiti dok je u izgradnji, samo ne sa 2 - 3 marinca. Usporedi statse marinca i cannona, razmisli, pa opet pročitaj ovo gore što si napisao. Gdje ti je ta logika na koju se pozivaš?

S obzirom da si odlučio probati sa marincima skinuti taj cannon, zašto nisi poslao nekoliko radilica da služe kao meat shield?

l)oolvl kaže...

kao drugo,  cannonu treba neko vrijeme da preusmjeri attack sa zgrade na marinca tako da bi marinac bez problema pobjegao sa full healthom da ima bilo kakvu trunčicu AI-a u sebi.    

Najlakše je krivit A.I.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 7:08 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

@topforumaš - drži shift dok klikćeš desnom tipkom i postavljaš rally.  međutim ako ti nalete u svojem putu na nešto (kao što se meni dogodilo) neće ti to biti od neke koristi.

CANON PORED BARAKE WTF?! - ONO?! Ja sam njubara, ali, kako si to dopustio?!

Inače, ako im daš naredbu za kretanje, neće pucati, ali nema koristi jer marinac ne može preživjeti više od dva pogotka.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Mene fascinira činjenica da ti je netko napravio cannon pored barake.

nemoj se cudit, nedavno sam i ja bas u ovom topicu objavio replay takvog rush-a. (naravno, rushao sam pocetnika)

nekad se i meni desi da zaboravim drzati bazu pod nadzorom te na taj nacin omogucujem protosu da mi uglavi canon unutar baze.

ako igram s protosom protiv neiskusnijeg igraca, definitivno i ja sam idem odmah u ugao njegove baze i sirim se iz te tocke, nije to toliko neuobicajena tehnika, a ako protivnih zakasni pola minute s izgradnjom vojnika gotov je.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 8:42 (pixelatem).
15 godina
neaktivan

Za rally point u igri u opisu pise da ce unit napast sve na putu do svog postavljenog rally pointa, tako da to sto se tebe dogodilo "works as intended" sto bi rekli u blizzardu :P

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam jako razocaran sto nece biti chata na b.netu 2, jer nemam profil na facebooku, niti ga namjeravam napraviti. I ovo dodavanje imena preko e-maila, pa mi svatko vidi ime i prezime, koji je frik to smislio, uvijek izbjegavam da stavljam svoje osobne podakte na internetu, gdje god je to moguće, pogotovo u igricama, zato postoje nickovi.

Smeta mi i to što možes imati samo jedan nick sa jednim cd keyem, htio bih da imam vise da mogu igrati ladder sa svakom rasom posebno.

Najvjerojatnije necu igru ni kupiti zbog ovih stvari. Skroz su zastranili ovi iz Blizzarda.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice