Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 720.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2

Da većini je tako, nažalost opet su nešto zasrali :D

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
17 godina
Prince-Artas kaže...

Danas mi cijeli dan ne rade achievmentsi i ne mogu promijenit sliku portreta. Probao sam repair tool, gašenje firewalla, restart modema, šifre nisam koristio jer znam da one onemogućuju achievmentse. Uploadao sam slike, tu se vidi da nemam nikakav uvid u achievmente po pojednim misijama kao ni uvid u decalse i animacije..Jel itko imao sličnih problema?

Na web stranici Battle.neta su mi uredno evidentirani svi achievmentsi...

LoL, niti ne pomišljam raditi sve te stvari kada budu ovakvi problemi, jednostavno igram (ako se može) i pritom čekam da riješe probleme.

Pogledaš na glavnoj stranici(najčešće bude kakva obavijest ili raspravljaju u komentarima) ili na glavnom forumu da li i drugi imaju te probleme i ako imaju, nemoraš se brinut nego se priključiš masovnom whine-anju.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 11:46 (Hyperion).
17 godina
protjeran
Starcraft 2

Evo proradilo je...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

Evo proradilo je...

Još jučer...

Fortune favours the brave
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
Prince-Artas kaže...

Evo proradilo je...

Još jučer...

Sinoć malo prije ponoći meni nije

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Meni jučer nisu radili achievmenti kad sam ušao u igru "regularno" ali je sve radilo ok kad sam stavio "run as administrator". Pokušao sam izać i opet uć kao normalan user i opet nisu radili.

E sad dal je to bila slučajnost i samo me to njihov server cimao nemam pojma, ali eto čisto ak ne radi, isprobajte ući ko admin i možda proradi.. :)

1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Decki ako netko trazi Starcraft 2 po vrlo povoljnoj cijeni onda neka mi se javi na PP.

Prodam svoj account igran nesto malo, predena kampanja ima jos jednu sansu za zamijenu imena za samo 100 kuna, mislim da nigdje povoljnije nema!:)

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Bilo je vrhunski gledat nase igrače vs Progamera, još i tako blizu pobjede!

Šteta šta scarlett nije igrala, to bi bilo zakon!

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TrutYF kaže...

Bilo je vrhunski gledat nase igrače vs Progamera, još i tako blizu pobjede!

Šteta šta scarlett nije igrala, to bi bilo zakon!

Da bilo je dosta blizu. Samo šteta što je frozza schedule zaje*o pa je igrao sav nervozan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 13:16 (Keops).
13 godina
Starcraft 2

Gdje se trenutno moze nabavit najjeftiniji SC2 digital DL? Hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Mislim da su svugdje cijene vise manje iste, mislim da ako se mozes jos malo strpiti na ljeto mozda bude kakva akcija za 15eur

12 godina
protjeran

06:00  gdje je ova jedinica sada,nestala?

07:30  gdje je ova jedinica sada,nestala?

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

06:00  gdje je ova jedinica sada,nestala?

07:30  gdje je ova jedinica sada,nestala?

Te jedinice nisu dospjele u finalnu verziju HotS-a jer su bile broken.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
12 godina
protjeran

sto znaci broken? Jer mi je cudno da su ostale jedinice iz drugih rasa sada u igre,a te 2 od terrana nisu :)

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
DeathBringer12 kaže...

sto znaci broken? Jer mi je cudno da su ostale jedinice iz drugih rasa sada u igre,a te 2 od terrana nisu :)

terranove ostale jedinice su dobile ogromne buffove, mina je promjenjena u OP topa.  Warhound je bio univerzalno pre dobar i da ga nerfaju ne bih se nikako uklapao u mech, pa su ga totalno izbacili, hellbat se već koristi ko bifi unit koji tanka u prvim linijama i za harash/ drop u vojsku

16 godina
Starcraft 2

mozete mi molim vas nabrojati par protoss all inova? po mogucnosti da bude barem po 1 za svaku rasu ako nije nikav problem

0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2
Immortal sentry all in (vs zerg). Imas ih mali milijun... Googlaj sc2 strategy liqipedia. Tamo imas doslovce svaki build objasnjen u tancine. Kako i kada sta radis, timinge objasnjeno, sve.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Meni je najlude mass stalkers,4 colossusa, par void i momma ship, onda idem harass sa mass stalkers ubijem bazu i kad taman dolaze po mene uradim teleport na momma i vecina ih posmisli da sam ludak da imam samo stalkere jer ih ima pun qurac i onda odmah idu u protunapad i iznenadim ih :) Jedini sh1t je sto je usran archon toilet

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Meni je najlude mass stalkers,4 colossusa, par void i momma ship, onda idem harass sa mass stalkers ubijem bazu i kad taman dolaze po mene uradim teleport na momma i vecina ih posmisli da sam ludak da imam samo stalkere jer ih ima pun qurac i onda odmah idu u protunapad i iznenadim ih :) Jedini sh1t je sto je usran archon toilet

gle ovog bronze pacijenta, on jos u wol-u, ahaha{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 16:04 (Trabant601).
14 godina
Trabant601 kaže...
DeathBringer12 kaže...

Sta ti gore jer jos igras {#} ??

Ako sam ti pomogao opali TD!
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Trabant601 kaže...
DeathBringer12 kaže...

Sta ti gore jer jos igras {#} ??

naravno

12 godina
protjeran

Pa nisam lud izdvajati stotine kuna za ekspanziju :)

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Pa nisam lud izdvajati stotine kuna za ekspanziju :)

{#}{#}{#}

17 godina
Trazim ekipu za multiplay.
PM if interested
17 godina
Ima kakvi hrvatski kanal u igri?
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima kakvi hrvatski kanal u igri?

a desi njumen, sta dosadio dejzi, dodaj me ak os polat cu ti podatke na pp

17 godina
Dejzi mora na led dok ne dojde Standalone jer ovo sad kaj je vise niko od ekipe ne igra.
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

HRV-1 ti je kanal ingame

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Bok starcraftovci. Posto u proslosti nisam previse nabavljao igre legalno, nemam bas neko iskustvo pa eto pito bi vas mogu li na ikakvu foru kupiti keyeve i sl. od starcrafta org i hots za neke jeftinije pare..recimo na nekoj altrenativnoj stranici ili slicno?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice