Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 721.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo znatizelje radi

7 Day9
7 Husky
0 HD
4 Netko treci

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
Fifa kaže...

Evo znatizelje radi

premalo izbora, bolje bi bilo top 5 od svakog

1. Tastosis

2. Apollo

3. Bitterdam

4. TB

5. Khaldor

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ma zanimalo me bas između ove trojice jer se ekipa dosta prepire, no hvala na sugestiji. Meni je Husky zakon, makar dosta lose prati bitke {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Isuse nisam skuzija da je anketa glasnje pa sam da glas day9{#}

Uglavnom podebljaj malo izbor:

Meni trenutno broj 1 apollo jedan od rijetkih šta zna šta govori, ima ok glas i bas je dobar, najviše analtički.

2. Tastless i artossis standardno dobri, iako su i oni postali malo hmm neznam pi*dekaju previše. 

3. ok su i rotterdam i mr.Bitter.

4. Neman svi su koma, osim nekih koji daju fun faktor svemu tome, ali svi se upuste da komentiraju game kao znalci pa pricaju gluposti. 

Van konekurencije incontrol ima mi dobar smisao za humor, ali jos nije pravi caster.

Husky, day9, kalearis, DJwheat, totalbiscuit, kalandor i jos njih par okrece mi se zeludac i uglavnom mi dode mutat strim, ali nevolim gledat bez zvuka pa jebiga..

Samo skill
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Starcraft 2

1. Axlav

2. Artosis

3. Incontrol

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AFARON kaže...

1. Axlav

2. Artosis

3. Incontrol

Ovog lika nisam mogao slušati na MLG-u, nekako mi smeta njegov glas/naglasak, ne sjećam se što, ali mi ga je ružno za čuti.

Što se tiče ankete treba je precizirati, jer što se tiče youtube videa husky, a castanja day9.

btw. Danas u 5 možete gledati cw domaćeg klana sfc . Uglavnom samo poziv da igraju ovdje je velik uspjeh, a više o tome pročitajte ovdje.

isus uzor
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 13:43 (Keops).
17 godina
Keops kaže...

Ovog lika nisam mogao slušati na MLG-u, nekako mi smeta njegov glas/naglasak, ne sjećam se što, ali mi ga je ružno za čuti.

Što se tiče ankete treba je precizirati, jer što se tiče youtube videa husky, a castanja day9.

btw. Danas u 5 možete gledati cw domaćeg klana sfc . Uglavnom samo poziv da igraju ovdje je velik uspjeh, a više o tome pročitajte ovdje.

Isto ko meni smeta glas Husky-a. Dok ga čujem mi se dižu dlake na leđima. Od castera najbolji su mi artosis,day9, apolo,  a youtube kanala : "LagTv" dvojac (Jeff i Adam).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2

Obožavam Artosisa, mrzim tastelessa (jaaaaaaaaaaaaaao), od ostalih komentatora još mi je solidan Apollo i iNcontrol (heh) i opčenito igraći koji znaju komentirati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Starcraft 2

i Ana Prosser ofc {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2
Napokon sam si sredio WoL acc, sat vremena sam bio na chatu da mi ga povrate... Uzeo bi HotS preko g2playa pa me zanima posto nemam flat jer mogu npr. skinut na jedan komp, stavit na prijenosni hdd i onda si doma instalirat?
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Napokon sam si sredio WoL acc, sat vremena sam bio na chatu da mi ga povrate... Uzeo bi HotS preko g2playa pa me zanima posto nemam flat jer mogu npr. skinut na jedan komp, stavit na prijenosni hdd i onda si doma instalirat?

instalacija sc2 je "portable" skines, instaliras i kopiras samo sc2 folder i deri, ako ko od frendova ima sc instaliran samo od njih si skopiraj folder sa igricom i to je to

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

Prodajem S2 igran cca sat vremena(vidi se po accima kolko je igran!) po cijeni od 100kn.

Ako tko želi kupiti neka pošalje PP.

I dalje prodaješ ? Zainteresiran sam...

<a href='http://www.facebook-hrvatska.com'>Facebook HR</a>
16 godina
bistri kaže...
FuzzyBrain kaže...

instalacija sc2 je "portable" skines, instaliras i kopiras samo sc2 folder i deri, ako ko od frendova ima sc instaliran samo od njih si skopiraj folder sa igricom i to je to

Ali problem s tim je da nema dobro postavljene regisry fajlove pa zna jeb*t kad izađe novi veći patch, desilo se meni i frendu prošle i pretprošle godine kad smo si ga kopirali pa smo opet trebali skidati sve

Možda je to sad već fixano

14 godina
Starcraft 2

Evo prije dva sata kupio sa g2playa {#} ! Samo sam otisao na battlenet stranicu i aktivirao ga, a kada sam usao u igru samo sam prebacio na HotS. Skinuo sam neki dan onaj veliki patch pa nisam trebao sve ponovo skidat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Croatian Starcraft 2 League sezona 5 počima. Ko je zainteresiran prijave na :

http://www.sc2croatia.com/cups.php?t=56&a=details

Samo skill
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Igram od 00:00 do sad, mislim da sam pri kraju.

Raznolike misije, puno planeta, evoluiranje unita i kerrigan, cinematici... uf

Ti stvarno imaš previše slobodnog vremena {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
Starcraft 2
Ste presli kampanju? Ja sam presao cca 70% i ocjena je neka mrsava a 7/10. Previse mi vuce na WOW ili WC3 zbog heroja... Uopce se nemogu uzivit u igru kao sta sam se mogao u wingsu. I jer ste probali igrat na brutalu? Prelagano mi je samo sam dva puta loadao dok sam u WoL-u na brutalu svaku misiju par puta morao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Meni se ova kampanja puno više sviđa pošto je u wolu bilo puno toga što stalno ionako radiš u online igri, hots je pravo osvježenje.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

15 godina Starcrafta, bit će i nagrada za sve koji odigraju jednu partiju SC2, tri old school profilne slike iz Starcrafta 1 (Hidra, Marinac, Zealot)

http://eu.battle.net/sc2/en/blog/7940922/Fifteen_Years_in_the_Koprulu_Sector-29_03_2013

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 23:42 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pozdrav,

uzeo sam HOTS preko g2play-a prije nekih 90 minuta ,ali još nisam dobio key. Da li bih trebao reagirati ili se još strpiti neko vrijeme?

0 0 hvala 0
17 godina
yoshi kaže...

Pozdrav,

uzeo sam HOTS preko g2play-a prije nekih 90 minuta ,ali još nisam dobio key. Da li bih trebao reagirati ili se još strpiti neko vrijeme?

Ja sam čekao pola dana, kad sam nedavno uzimao drugi key (prvi je došao odmah). Malo još počekati, bude došlo. Ako ne, onda ih pingaj. Svejedno provjeri spam folder.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
yoshi kaže...

Pozdrav,

Ja sam čekao pola dana, kad sam nedavno uzimao drugi key (prvi je došao odmah). Malo još počekati, bude došlo. Ako ne, onda ih pingaj. Svejedno provjeri spam folder.

Ok ,thanks,javim kako prođe

14 godina
neaktivan
yoshi kaže...
dado2202 kaže...
yoshi kaže...

Pozdrav,

Ok ,thanks,javim kako prođe

Da,šema je ovaj put bila da nisam key dobio na  mail već sam ga morao potražiti u game listi na g2play-u. Upravo skidam 14 gb.

btw. nisam znao da je HOTS poseban folder a WOL i dalje ima svoj stari folder

14 godina
neaktivan

Dakle, da se ne bi zeznuli kao ja koji sam kupio HOTS key i naravno krenuo downloadat igru sa battle net-a ,a imao sam instaliran WOL i najnoviji patch, u tome slučaju dovoljno je upisati samo key na accountu, uči u igru i to je sve. Pa da ne bi skidali 14 gigi bezveze. Jao meni :(

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Pitanje za ekipu koja igra na više servera: vidite li bitne razlike u jačini protivnika? Tj. da li je istina da je KR Gold = EU Plat = US Diamond?

0 0 hvala 0
16 godina
baba kaže...

Pitanje za ekipu koja igra na više servera: vidite li bitne razlike u jačini protivnika? Tj. da li je istina da je KR Gold = EU Plat = US Diamond?

Razlike su male, samo u koreji mi se čini da je malo veća

14 godina
baba kaže...

Koliko ja znam KR>EU>US, a sad jel tako po ligama to ne znam.

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ma nije to istina, njubovi su podjednaki u svim ligama, od high mastera gore nastaju velika razlika izmedu koreje i ostatka svijeta. A sada sa global playom, ionako svi igraju sve servere pa su se dosla izjednačili ladderi. Najviše us i eu, jer nije ping prevelik pa je igrivo skroz. 

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Starcraft 2

Danas mi cijeli dan ne rade achievmentsi i ne mogu promijenit sliku portreta. Probao sam repair tool, gašenje firewalla, restart modema, šifre nisam koristio jer znam da one onemogućuju achievmentse. Uploadao sam slike, tu se vidi da nemam nikakav uvid u achievmente po pojednim misijama kao ni uvid u decalse i animacije..Jel itko imao sličnih problema?

Na web stranici Battle.neta su mi uredno evidentirani svi achievmentsi...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 21:39 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice