Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 722.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Novi patch izgleda ludilo, a resume from replay i recover game je nesto šta je falilo još od početka. 

Inače svi imate veći apm sada jer je bilo zbugano, i a sada se mjeri u 60 sec real tima, ne blizard sekunde, i zato sada ako ste imali 100ak apm sad imate malo manje od 200 ili tako nešto.

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Starcraft 2
TrutYF kaže...

Novi patch izgleda ludilo, a resume from replay i recover game je nesto šta je falilo još od početka. 

daj mi reci, to je samo patch za HOTS? mislim WOL je isti kao i prije?

MuWu
17 godina
MujagaWudakhi kaže...
TrutYF kaže...

Patch i je za WoL, a ne za HOTS. WoL nije isti kao prije, sve je izmjenjeno, evo ti i screenshot:

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 18:39 (Hyperion).
16 godina
Hyperion kaže...
MujagaWudakhi kaže...
TrutYF kaže...

Patch i je za WoL, a ne za HOTS. WoL nije isti kao prije, sve je izmjenjeno, evo ti i screenshot:

ma bas sam ga danas updateao pa vidio na brzinu... moram nabaciti koju... ja sam neki silver gold igrac i nisam previse kompetitivan u SC2 pa ako je netko u tom rangu za igranje nek se javi na PM....

MuWu
17 godina
Starcraft 2

Novi trailer za Heart of the Swarm zvan Vengeance

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 21:59 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Preskačem ekspanziju... balans u banani u beti i nede mi se igrati mjesecima strgani multiplayer da onda napokon naprave male promjene

0 3 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Priče o balanceu{#}. Nije mi jasno kako ijedan normalan odrastao čovjek može whineati o balanceu.

steam:hcplankton. sc2-Plankton(967)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Naročito ako je ispod Master lige što je minimum ikakvo razumjevanje balansa, ali rekao bih čak da sve ispod high mastera nema šta pričat o balansu igre, jer porazi ispod tog nivoa 100% su na razini skilla, a ne nekakvog balansa. 

Samo skill
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

to zato sto si ti uso u master,pa sad kao master zna znanje.....rofl...zerg....

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jesi mene vidija da pišem išta o balansu? Lječi svoje zerg frustracije negdje drugo..

Samo skill
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Jesi mene vidija da pišem išta o balansu? Lječi svoje zerg frustracije negdje drugo..

a gdi sam ja spominjA balans?btw te spike ne spominjem ja balans mos pricat sfc-u {#}

14 godina
acca kaže...
Keops kaže...

Priče o balanceu{#}. Nije mi jasno kako ijedan normalan odrastao čovjek može whineati o balanceu.

da budalo... pa zašto je tu beta... da se balansira. A očito je da će biti kao i na releasu WOLa gdje terran s svim novim promjenama ima tisuću mogućih openinga i neki od njih su pre dobri kao npr. reaperi jer terran ne uzima nikakav rizik s osiguranim scotungom i bar malo ekonomske štete... u beti sam od 10tog mjeseca bio tako da znam o čemu pričam... Već je i pro scena shvatila da je zerg daleko najslabija rasa na releasu jer OP infestor broodlord više nije ultimativna kompzicija a early game nismo ama baš ništa dobili, a mid game niti blizu naprema ostalim rasama

Zbog ovoga se neću ni raspravljati, pardon, ali nauči pravila bontona pa komuniciraj na internetu.

isus uzor

1 0 hvala 0
16 godina
Keops kaže...
acca kaže...
Keops kaže...

da budalo... pa zašto je tu beta... da se balansira. A očito je da će biti kao i na releasu WOLa gdje terran s svim novim promjenama ima tisuću mogućih openinga i neki od njih su pre dobri kao npr. reaperi jer terran ne uzima nikakav rizik s osiguranim scotungom i bar malo ekonomske štete... u beti sam od 10tog mjeseca bio tako da znam o čemu pričam... Već je i pro scena shvatila da je zerg daleko najslabija rasa na releasu jer OP infestor broodlord više nije ultimativna kompzicija a early game nismo ama baš ništa dobili, a mid game niti blizu naprema ostalim rasama

Zbog ovoga se neću ni raspravljati, pardon, ali nauči pravila bontona pa komuniciraj na internetu.

mozes se zalit koliko hoces na njegovu kulturu i bonton ali cinjenica je da sve dok je nesto u beti, balanca nece biti, blizzard ce nove unite prikazati kao imba kako bi igraci poceli koristite iste te unite i tako razvili taktike, a kada izade igrica napravit ce balance medu novim unitima i starim... nisam igro betu zadnjih mjesec dva tako da nezz kakva je trenutna situacija 

14 godina

Ono na što se ja žalim je whineanje o balansu. Govorim kako mi to nije jasno jer me živcira kad drugi ne žele priznati poraz nego odmah krenu sa balance spikama. 

Ja sam igrao zerga, i toliko mi je dosadilo slušati tu balance spiku da sam se išao lagano prebacivati na terrana. Uostalom, uvijek mi je bilo draže igrati slabiju rasu/championa/heroja/pušku pa pobijediti nekog tko igra sa lakšom odnosno boljom rasom/championom/herojem/puškom ili nečim drugim što se koristi u MP igrama. 

Nek ti to bude challenge da pobjediš nekog tko igra jaču rasu i onda se hvali kako si ga rasturio i čekaj dok Blizzard ne napravi patch koji će igru izbalansirati. Pa pobogu nisu ni oni kreteni, napravili su najbolji RTS u povijesti i jednu od najboljih igara u povijesti gaminga. Uz to, esport scena u sc2 poprilično pada radi lola, i uskoro dote, te će se oni vjeruj mi morati dobro potruditi da vrate gledatelje na HOTS.

isus uzor
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 10:27 (Keops).
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

http://www.sc2croatia.com/uncategorized/hots-launch-party-kset-11-03-2013-u-19h/

evo kog zanima, u KSET-u ce bit organiziran HOTS launch party i organizirat ce se prodaja igre jer nigdje nema ponocne prodaje. sav info na linku

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Da li se isplati sada započinjati igrati S2 nakon što je već toliko vani. Uzeo bih za početak HoS a kasnije ekspanziju. Totalni sam noob pa neznam kako su te lige i sve organizirane..rankovi iili

Ako ima tko volje i vremena objasniti u par natuknica

0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Hoćete kupovati HOTS ?

Mislio sam da se skupimo online jedan dan kad izađe pa odigramo neki ffa, 4v4, 3v3, ovisi koliko nas se skupi.

isus uzor

1 0 hvala 0
15 godina
Keops kaže...

Hoćete kupovati HOTS ?

Mislio sam da se skupimo online jedan dan kad izađe pa odigramo neki ffa, 4v4, 3v3, ovisi koliko nas se skupi.

Moze, a moze i 1v1 turnir.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
14 godina
AFARON kaže...
Keops kaže...

Hoćete kupovati HOTS ?

Moze, a moze i 1v1 turnir.

Pa nadam se da će nas se skupiti pa da odigramo tako par matcheva, a moze i turnir ako nas bude dovoljno.

Uglavnom, postavit ću anketu tko je zainteresiran i ima igru kad igra izađe.

isus uzor
17 godina
Starcraft 2

Grandmaster uči prijateljevu ženu kako pobjedit Medium A.I.-a ^^

(livestream)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 22:05 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Hyperion kaže...

Grandmaster uči prijateljevu ženu kako pobjedit Medium A.I.-a ^^

(s livestream-a, 2 milijuna gledatelja trenutno)

building multiple kitchens lol

2 miliona je broj sveukupnih pogleda na njegov kanal

trenutno gleda 40 k ljudi, što je svejedno impresivno

17 godina
Starcraft 2

Starcraft II torta

Ala još pol sata, can't wait

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 23:28 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

Jučer odigrao oko sat vremena HOTS-a. Stigao do treće misije. Cinematics su fakat nešto u čemu je blizzard nenadmašiv.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

2 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

Igram od 00:00 do sad, mislim da sam pri kraju.

Raznolike misije, puno planeta, evoluiranje unita i kerrigan, cinematici... uf

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:30 (Hyperion).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Imate neke preporuke gdje se može dobro proći za kupit SC 2 HoS?

0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Hehe, ja polako guštam, na brutal i moram sve achievemente skupiti za jednu misiju i onda idem dalje.

vgetik kaže...

Ja sam kupio na g2play.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
vgetik kaže...

ja sam našao lika na njuškalu, za 229kn, sve prošlo bez problema

14 godina
Hyperion kaže...

A jesi fanatik(no offense, u pozitivnom smislu) :)

Ja sam nažalost morao u školu tako da sad kreće moja SP avantura.

isus uzor
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

ja sam došao do misije gdje se kerigan brani u onoj močvari, jel netko zna koja je to po redu? inače po prvi puta igram zerga i stvarno su nešto.  samo kad pređem kampanju, ipak ponovno srce kuca za: MY LIFE FOR AIUR!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dado2202 kaže...
Hyperion kaže...

Hehe, ja polako guštam, na brutal i moram sve achievemente skupiti za jednu misiju i onda idem dalje.

Sretno :D

Ja prvo na normal, zanima me samo priča za početak, a kada dođem kući (igram na laptopu sad, na medium/high postavkama {#}) onda ću ganjat achievmente kao što sam i u Wings of Liberty.

EDIT: finished, tko je gledao leakani kraj na youtube-u, mogu samo reći da je skoro isti. Ukupno 27 misija, 2 više nego u Wings of Liberty. Prionimo na multy :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 19:51 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice