Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 723.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
dado2202 kaže...

14p14h, drone do 40 drona, uz naravno par lingova (on preporuča 4) za map control i scauting. Nakon toga uzimanje svih 4 plina, 3 bazu i ako se sprema timing push pumpati zerglinge. Prvih 100 plina u lair, drugih 100 u ling speed, pa trećih 100 u +1 melee, nakon toga na mute, macro hatch i trebalo bi biti dobro...

Naravno to je ako imaš stalno sve pod kontrolom i ako nema neki veći pressure na tebe. Ali ako te stisnu, sigurno bi trebalo par spine-ova napraviti i lingove.

Pa to je taj build, tj. stara verzija builda. Prešao je na 11-pool jer malo ranije izvuče lingove što često više nego dobro kompenzira malo slabiji eco, pogotovo jer ih često stigne uvući u FFE prije wall-offa i cannona (ili se prije riješi pylon blocka). A dalje je build spanishiwa otprilike, pri čemu ne ide na Roach/Hydra već sav gas čuva za upgrade i mute. Evo nedavni primjer toga kad je igrao sa onom stokom Deezerom:

16 godina
Starcraft 2

Kad smo već kod Deezera: 

Zapravo je prilično i zabavan,,,

I naravno, prerada njegov BMa je još i zabavnija: 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Starcraft 2

Zakon, dobar je i onaj drugi :P

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Starcraft 2

Heh, koje prepucavanje.

Bar je u igricama lako rijesiti tko je trenutno bolji - {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Rješite to kao ljudi. Duel best of 3, gubitnik mora napisati ep o pobjedniku.

I'm very large!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Heh, koje prepucavanje.

Bar je u igricama lako rijesiti tko je trenutno bolji - {#}.

ne nije... jer pe*erčina stream snipe-a profiče i traži 20% od njihovih para koje služe stremovima....

S tim da večinom pobjeđuje jer istovremeno gleda stream i vjerojatno koristi maphackove... več je specijalist kaj se toga tiče... Vidi svaki napda koji dolazi... svaki potez koji protivnik napravi tako da netreba scoutati i napravi najbolji counter mogući....

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 22:18 (alscaul).
15 godina
neaktivan

Ja sam prije mislio da je Deezer samo neki trolčina sa relativno niskim IQ-om koji se gušta u prcanju profića, no sve mi se više čini da se fakat radi o psihički bolesnoj osobi.

14 godina
protjeran

umro sam sada........ igraju protos vs terrana,terran nakon 2 sek igranja ubaci scv-ove u bazu i odleti rubom mape,protos u to vrijeme napravio pylon blizu terranove baze i krene u terranovo podrucje da vidi sto pravi covjek,terran napise u chatu  "neki error,player has left the game" i dode protos u "terranovo" podrucje i nista ne shvaca i lik ode iz igre i terran pobjedi hahahahaha

15 godina
neaktivan

To je stari "has left the game" trik.

Još bezobraznija verzija je kad prvo stisneš pauzu i onda to napišeš, zato što su slova dok je ekran pauziran sva bijela pa poruka djeluje identično stvarnoj.

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Blizzard cup finale PRE EPIC!

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

daj link

14 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

daj link

gledal uživo na gomtvu... trajalo je 5 sati lol s ceremonijama i svime. Vodsi samo prvo match možeš pogledati free

http://www.gomtv.net/2011blizzardcup/vod/66700

najbolje finale do sada u gslu

16 godina
Starcraft 2
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

predobro! ;)

15 godina
Starcraft 2

Ekipa sorry na offtoicu, ali jel iko zna gdje se kod nas moze najjeftinije kupiti Starcraft 2, a da se dobije i kutija. Zelim jednom prijatelju kupiti za poklon i zasad sam samo nasao u Algoritmu, ali je tamo 450 kuna sto je smijesno visoka cijena.

Bang!

0 0 hvala 0
16 godina
WindEmperor kaže...

Ekipa sorry na offtoicu, ali jel iko zna gdje se kod nas moze najjeftinije kupiti Starcraft 2, a da se dobije i kutija. Zelim jednom prijatelju kupiti za poklon i zasad sam samo nasao u Algoritmu, ali je tamo 450 kuna sto je smijesno visoka cijena.

Ovdje je 30 funti, ali ćeš čekati barem 10 dana: 

http://www.game.co.uk/en/starcraft-ii-wings-of-liberty-25602?pageSize=20&searchTerm=starcraft 

Kod njih sam kupovao, do sada je sve bilo super. 

15 godina
neaktivan

http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=starcraft+2

Mislim da je to pristojna cijena i ima sada na ofišl stranici popust od 30%.

I'm very large!
14 godina

U protisu ti je 350kn. http://www.protis.hr/products/details/igra-pc--starcraft-2-wings-of-liberty-dvdrom/37411

Najjeftinije te dođe da kupuješ izvana. Ali ako mu to planiraš pokloniti na Božić onda ne naručuj izvana jer igre dolaze za min 4/5 dana, ali to je stvarno minimalno. Meni su znale doći i nakon mjesec dana.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.
15 godina
Starcraft 2

OK hvala svima

Bang!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

U Rijeci robna kuca "KORZO" 250kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

Oo

Wow, živim u krivom gradu onda! :) 

Je li to neka akcija/rasprodaja ili je stalno tako? 

13 godina
protjeran

jeli ovo pravi goody? jer ako jest lik je kreten nad kretenima

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nove mape su jako kvalitetne i izuzetno dobro balansirane.

lol lol

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
Rodić kaže...

Oo

Wow, živim u krivom gradu onda! :) 

Je li to neka akcija/rasprodaja ili je stalno tako? 

Ja mislim da je cijelo vrijeme...Trgovina se zove handy centar.Ja htjeo kupiti i kazu mi da dodjem kasnije da im dolazi,ja dodjem kazu da nisu dobili {#}

14 godina
neaktivan
baba kaže...

Nove mape su jako kvalitetne i izuzetno dobro balansirane.

imaš 3 veta... ja bacio na obje nove mape+ xelnaga kad sam zerg ofc

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 18:42 (alscaul).
13 godina
protjeran

destiny mrtav pijan streama sa 3 prijatelja i 1 zenskom umiremmmmmmmmmmmmmmmmm,ima preko 8400 viewera,u 4-5 minuta doslo 400 viewera !!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 8:25 (Bejtman).
17 godina
neaktivan
Bejtman kaže...

destiny mrtav pijan streama sa 3 prijatelja i 1 zenskom umiremmmmmmmmmmmmmmmmm,ima preko 8400 viewera,u 4-5 minuta doslo 400 viewera !!!

Destiny - lik je komad sirove budale. Došao sam do takvog zaključka kad sam gledao kako pokušava doći do Platinum lige koristeći isključivo kraljice. Čim ga netko uspije counterati on zaključi kako protivnik gleda njegov stream i tako vara. Jadno. 

13 godina
protjeran

sad ga je HuK zvao da prekinu stream ^^^^^^

edit: ugasen stream hahaha

ali lik je debil stvarno,zenska rekla da ce prekinut ovaj stream i otici na svoj account,a destiny govori da mu hoce ukrasti zaradu.....stvarno jadno,a ova zenska je glupaca samo takva,dopusta ovakvo nesto da se dogodi,ownedtv mu blokirao account a onaj kao sto sam rekao prije nego sto je ugasila stream od destinya "malo reklamirala" svoj stream.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 9:09 (Bejtman).
16 godina
Starcraft 2

lol

ajme što ja propuštam! :( 

nadam se da će uskoro to netko staviti na jubito :)))) 

EDIT: morao sam ovo staviti.

mlađi od 18 neka ne otvaraju :P

http://i.imgur.com/NRa0L.jpg 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 9:58 (Tomo Yoda).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ta zenska cini sve da bi dobila na popularnosti,nije ni cudo sto je bila p0rn star^^

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice