Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 729.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Starcraft 2
mata_87 kaže...

MC nastavlja po starome {#}

Nice, MC i Stephano su zakon, ali ne znam zašto na takve eventove zovu incontrol-a, tip je loš da lošiji ne može biti (mislim za pro level).

Bolje da se i dalje bavio castingom i komentiranjem umjesto da je prešao igrati full time.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
ivm kaže...
Bera kaže...

Yepp istina, no mnogo ljudi ne prepoznaje mane tossa, npr 50% ne koristi ghostove i emp. ( barem kad ja igram).

Normalno da ne prepoznaju kad si broncana liga, + neki dan kad sam pogledo ti je pisalo last time played two weeks ago

Nema veze za broncanom ligu, nemoj se dizati u nebo ako si diamond, dosta to igraca ne koristi, BTW ja ne igram Sc2, tek navratim par puta u mjesecu u igru i na ovaj topic. 

16 godina
neaktivan
Bera kaže...
ivm kaže...
Bera kaže...

Yepp istina, no mnogo ljudi ne prepoznaje mane tossa, npr 50% ne koristi ghostove i emp. ( barem kad ja igram).

Normalno da ne prepoznaju kad si broncana liga, + neki dan kad sam pogledo ti je pisalo last time played two weeks ago

Nema veze za broncanom ligu, nemoj se dizati u nebo ako si diamond, dosta to igraca ne koristi, BTW ja ne igram Sc2, tek navratim par puta u mjesecu u igru i na ovaj topic.

Slabo koriste emp i u diamondu, ja veliku većinu ht vs ghost borbi pobjedim. Većina terrana jednostavno igra loše sa ghostovima. Svaka čast iznimkama.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Slabo koriste emp i u diamondu, ja veliku većinu ht vs ghost borbi pobjedim. Većina terrana jednostavno igra loše sa ghostovima. Svaka čast iznimkama.

Kad smo kod ghostova, evo upravo me natukao Gold Terran u ZvT-u sa nekom totalno čudnom Ghost/Viking/Thor strategijom... {#}

14 godina
neaktivan
baba kaže...
mata_87 kaže...

Kad smo kod ghostova, evo upravo me natukao Gold Terran u ZvT-u sa nekom totalno čudnom Ghost/Viking/Thor strategijom... {#}

daj replay da vidim rofl :D

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Da, baš ću slat tu sramotu... {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Kako funkcionira sustav za unaprjeđenje u bolju ligu ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Kako funkcionira sustav za unaprjeđenje u bolju ligu ?

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=195273

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Novi trailer za HotS

TL thread gdje su navedene promjene koje nas očekuju

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 21:44 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

uuuuhhh, mislim da cu uglavnom na ovome visiti:

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

a lolcina lolasta koliko ce to dota igara bit uf a niti jedna losa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

gdje bi mogao naci taktike za terrane??? kako igrati protiv protosa, zergova itd...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

gdje bi mogao naci taktike za terrane??? kako igrati protiv protosa, zergova itd...

Već si pitao to, i odgovoreno ti je, teamliquid.net

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

reko sam vec da tamo nista ne razumijem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

reko sam vec da tamo nista ne razumijem...

Ne razumiješ engleski jezik, ili smatraš da su buildovi tamo nedovoljno objašnjeni?   LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 0:43 (mata_87).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

steka engleski a i lakse mi je kad imam video pred sobom... gledo sam na day9 neke stvari ali tamo je vecinom borba prikazana pa onda objasnjava na njima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

steka engleski a i lakse mi je kad imam video pred sobom... gledo sam na day9 neke stvari ali tamo je vecinom borba prikazana pa onda objasnjava na njima

Još si malo pogleday day9, posebice newbie tuesday seriju, tamo se on orijentira na objašnjavanje osnovnijih stvari. Najbitnije ti je da se prvo naučiš macroati, a onda kad to savladaš pitaj za neki build order.

Evo par generalnih savijeta:

- Konstantno radi scv-e - optimalan način za skupljanje resursa je 2 scv-a po mineral patchu, sa maksimalnim 3 scv-a (preko 3 po patchu nemoj ići), i 3 na plinu, znači po bazi najviše 24 na mineralima i 6 koji će skupljati plin

- Scoutaj - ne želiš gubiti matcheve zato što protivnik ide na neki cheese build, a kad skupiš malo više iskustva igrajući moći ćeš scoutanjem otkriti na što protivnik ide, ili barem suziti mogućnosti

- Troši skupljene resurse - bolje je konstantno trošiti resurse, nego ih samo gomilati

- Ne se supply blockati

Imaš na internetu puno stranica sa replayima. Skini si koji i prouči koje jedinice i taktike igrači koriste i kada.

15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Novi trailer za HotS

TL thread gdje su navedene promjene koje nas očekuju

I u ovom threadu ima štošta korisno. A ovdje ima lijepi pregled kom se ne da probijati kroz TL threadove..

Moram priznati da su neke promjene stvarno drastične. Za sad sam prilično impresioniran. Pogotovo mi se sviđaju Zerg jedinice - iako su možda zapravo uzeli ono što je radilo u BW i malo prepakirali (Viper djeluje kao križanac stare kraljice i Defilera, Swarm Host je varijanta Lurkera) čini se da će novi Zerg biti daleko interesantniji od ove traljave WoL verzije.

Btw i T i P jedinice izgledaju interesantno, ne znam čemu toliki QQ protiv njih. Možda nemaju cool faktor novih Zergova, ali mehanizmi su inovativni i na prvi pogled skroz ok. A za razliku od dosadašnjih balance patcheva i svi planirani tweak-ovi zvuče logično i pametno. Po meni za sada djeluje da će HotS biti daleko bolja igra od SC2 WoL, ne samo za Zergove, već za sve rase.

Burrow Charge FTW {#} 

P.S. Baš me zanima koliko će im trebati da skuže kako su burrow-move banelings OP... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 12:30 (baba).
16 godina
Starcraft 2

Jako zanimljive promjene, jedino mi je žao što carriere izbacuju, ipak je to od brood wara bio sinonim za protossov air.

Zergove promjene mi se jako sviđaju, a što se tiče terana, šta je dobio još jedan tip siege tanka koji može i u zrak pucat??

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Jako zanimljive promjene, jedino mi je žao što carriere izbacuju, ipak je to od brood wara bio sinonim za protossov air.

Zergove promjene mi se jako sviđaju, a što se tiče terana, šta je dobio još jedan tip siege tanka koji može i u zrak pucat??

Da, ali koji ne radi ako ima friendly unita u blizini.

16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...
Imsovcanin kaže...

Još si malo pogleday day9, posebice newbie tuesday seriju, tamo se on orijentira na objašnjavanje osnovnijih stvari. Najbitnije ti je da se prvo naučiš macroati, a onda kad to savladaš pitaj za neki build order.

Evo par generalnih savijeta:

- Konstantno radi scv-e - optimalan način za skupljanje resursa je 2 scv-a po mineral patchu, sa maksimalnim 3 scv-a (preko 3 po patchu nemoj ići), i 3 na plinu, znači po bazi najviše 24 na mineralima i 6 koji će skupljati plin

- Scoutaj - ne želiš gubiti matcheve zato što protivnik ide na neki cheese build, a kad skupiš malo više iskustva igrajući moći ćeš scoutanjem otkriti na što protivnik ide, ili barem suziti mogućnosti

- Troši skupljene resurse - bolje je konstantno trošiti resurse, nego ih samo gomilati

- Ne se supply blockati

Imaš na internetu puno stranica sa replayima. Skini si koji i prouči koje jedinice i taktike igrači koriste i kada.

neka od boljih stranica sa replayima?

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Burrow move banelings neće biti tolko op jer je to hive tech, također i hydra speed je hive tech što bi ipak radije stavio da bude lair tech, ali vidit ćemo. Napokon dark swarm, i swarm hostovi koji mogu biti defanzivni, harass i siege break uniti, baš ono što je falilo zergu imo. Jedva čekam

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma nek je Hydra speed i Tier 4 tech, glavno da su ga stavili konačno.

Naravno, mogli su ga uredno staviti i u 1.5, ali znaju oni šta rade... {#}

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

, evo i videa, mislim da ga nitko nije stavio

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277874, također ovdje ima par mogućih mapa i nove teksture u igri

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 16:24 (hellraiser1110).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
neka od boljih stranica sa replayima?

http://sc2rep.net/

http://www.gamereplays.org/starcraft2/replays.php?game=33

16 godina
neaktivan
Starcraft 2
Pozdrav decki di mogu promjenit jezik u igri? nemogu nac nigdje...
ili moram reinstalirat...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Starcraft 2

Jedna stvar je sigurna, Blizzard radi fenomenalne trailere za svoje igre. Ova ekspanzije izgleda i više nego dobro, a gameplay uz nove rase i gameplay same dvojke ne može podbaciti

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 20:36 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

izgleda fantasticno ;)

jedva cekam da zaigram, slazem se traileri a i uz njih story mode je odlican u SC2, nek samo tako nastave.

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

moze mi netko reci tko su ona 4 tipa koja komentiraju blizzcon... day9, husky i jos 2 tipa

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Trenutno je BLizzardov stream 'live' i uskoro će biti finale: 

Odlučuje se između Neastea i pobjednika iz loser's bracketa - Sen ili Naniwa. 

Samo se ulogirajte u svoj account,,, 

Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice