Da gledao sam po team liquidu ali jedini problem je sto tu zapravo ima pocetak svakog builda, meni treba bas ono kako nastaviti u sredini i late gameu, pogledao sam hd-ov i huskyev tutorial za terranov standard opener i zapisao build order pa ga prakticiram kada igram, izgleda da je sada najbolje skidati replaye pa iz njih uciti.
Sto se tice lige jos sam u bronzi (najvise zahvaljujuci neimanju vremena da igram, srecom u zadnjih 3-4 dana sam uhvatio prilicnu kolicinu pa sam se popeo na 1 mjesto u diviziji, ali eto nerjetko dobijam protivnike iz silvera i golda koje u vecini slucajeva pobjedim pa mislim da mi je blizu izlazak iz bronze, sto se tice liga jel se ceka nova sezona da uletim u visu ili to se moze dogoditi bilo kada i dali je moguce npr preci iz bronce direktno u gold i slicne stvari tj preskakanje odredjenih liga?)
Znaci svi su savjeti dobrodosli sto se tice terrana (pogotovo sto nakon zerga se mjenja cijela mehanika pa se treba prilagoditi), najvise me muci sta protiv standardnog anti-terran zerga da uradim (zerglinzi, banelinzi i mute/infestori), iako sam uspjeo jednoga dobiti mislim da nece ih bas puno izgubiti protiv mass bc-a :D )
Ne trebaš čekati sljedeću sezonu, kada ti se mmr stabilizira prebacit će te automatski nakon nekog vremena. Moguće je prijeći izravno iz bronze u gold. Marine-tenk (+ kasnije thor) su dobra kompozicija protiv navedenog. Također, ako zerg ide na infestore, ubaciš pokojeg ghosta u vojsku.