Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2
Tomo Yoda kaže...

Btw, sada probavam ovaj PTR i kada uđem u igru u multiplayer, stalno mi vrti onaj krug kao da očitava :( 

Pa moraš se pomiriti sa bugovima i lošijom stabilnosti, ipak je to PTR. Jučer navečer je sve fino radilo.

Ne znam doduše kakva je dinamika PTR-a s obzirom na nove patcheve i to - da li je on cijelo vrijeme online i samo ga kratko gase kad unose nove stvari, ili je on offline kad nije potreban. Recimo sad 1.4 polako ide live pa PTR baš i nema smisla, možda su ga i ugasili do iduće prilike...

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

@Tomo Yoda: Ja sam isto neki dan izgubio 9 zaredom. Neke dane jednostavno neide {#}. Za pvz ne mogu pomoći, to i mene muči, ali za pvt možda i mogu. Možeš li detaljnije objasniti što te točno muči oko otvaranja vs terran? Ja otprilike idem ovako. 12 scout sa probe da vidim gas timing. Ako se osjećaš nesigurno možeš i 9 pylon scout. Najčešće ćeš sa probe scoutom vidjeti samo 1 gas, što ti gotovo ništa ne znači. Prvi marinac izlazi oko 3.05 tako da do onda fino pobjegneš{#}.   Isto tako možeš sa probeom probati ostati što dulje u njegovoj bazi u nadi da ćeš vidjeti koji će addon staviti na rax. Ako vidiš da neide neka super rana agresija, preskočiš prvog zealota i chronoaš stalkera. Kad si blizu protivničke baze sa stalkerom idi skroz uz highground na kojem je njegova baza. Tako ako ide na marauder slow, kada te prvi hit pogodi možeš pobjeći sa stalkerom bez da ga izgubiš. U slučaju da te dočeka bunker iz kojeg pucaju marinci, logično je da koristi plin za neki tech build.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Starcraft 2

evo igram placement mečeve na PTR, izgleda da je bilo do servera,,,

kada će 1.4 biti 'live' za EU?

@ mata - hvala ti na tips. 

ma teško mi je reći što mi ne ide. 

mislim da sam sada na rubu kada moram ili početi jako puno igrati da bi bio bolji, ili se pomiriti s time da ću biti 'forever plat' :) 

a možda sam samo imao loš dan pa whine-am. QQ day 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Live je na SEA, pretpostavljam da će ubrzo na US, a mi na EU smo naravno zadnji. {#}

16 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

evo igram placement mečeve na PTR, izgleda da je bilo do servera,,,

@ mata - hvala ti na tips.

ma teško mi je reći što mi ne ide.

mislim da sam sada na rubu kada moram ili početi jako puno igrati da bi bio bolji, ili se pomiriti s time da ću biti 'forever plat' :)

a možda sam samo imao loš dan pa whine-am. QQ day

Ja sam isto do nedavno mislio da ću biti forever plat, ljetos počeo malo aktivnije igrati (više od 1 match dnevno {#}) i došao u diamond bez problema. Tako ćeš i ti. Sad mi je palo na pamet još par stvari što se nisam sjetio napomenuti u prošlom postu. 1. Ako misliš da terran ne ide na 3 rax ili slično, savjetujem ti da malo eksperimeniraš sa 1 gate expo, vjeruj mi isplati se. Točan bo nije toliko bitan, ali ako baš želiš sve izvoditi "po špagi" pogledaj na tl HuK! PvT 20food 1gate FE. 2. Terran je najčešće taj koji će early game biti agresivan, stoga uvijek nastoj imati stalkera na xelnagi da vidiš kada kreće sa pushom. Čim vidiš da je push krenuo stavi jedan probe ispred vojske da vidiš kada točno dolazi. Tako ćeš izbjeći situaciju da te uhvati nespremnog sa stim pushem, nego ćeš lijepo moći ff i lagano se obraniti. Ima tu još puno sitnica za pvt, ali mislim da ćeš ih sa iskustvom steći (ako do sada nisi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 17:33 (mata_87).
14 godina
Starcraft 2

Je li ikako moguće mjenjanje username-a u igri ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Je li ikako moguće mjenjanje username-a u igri ?

Moguće je na battlenet web stranicama. Svatko ima pravo na samo jednu promjenu imena. Upute

14 godina
Starcraft 2

Hvala.

Morat ću promjeniti pošto mi je nickname Warp. Sad mi je to malo glupo zbog warp gate-a :D. Još ne igram toss-a.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Hvala.

Morat ću promjeniti pošto mi je nickname Warp. Sad mi je to malo glupo zbog warp gate-a :D. Još ne igram toss-a.

Promijeni ga u "Chrono" ili "Photon".

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Prikladnije bi bilo "infestor"  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2
Pozdrav, ako ima neko ko bi igrao samnom, trenirao itd.. Nek se javi.
gold->platina- zerg
Na PM se javite za podatke
pozdrav

1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

malo sam igrao na PTRu. 

odlična stvar. igrao sam i protiv koreanca Oo 

sada siv forsiraju Immortale, dobri su. 

PS: ne vjerujte koreancu kada kaže da je nOOb ^^ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomo Yoda kaže...

malo sam igrao na PTRu. 

odlična stvar. igrao sam i protiv koreanca Oo 

sada siv forsiraju Immortale, dobri su. 

PS: ne vjerujte koreancu kada kaže da je nOOb ^^ 

Ja sam odigrao jučer 3 match-a na PTR-u, sve protiv istog tipa (naravno dobio sve tri :P).

Inače sviđa mi se ono da na kraju partije vidiš iz koje lige su ti pritivnici, sviđa mi se i career tab. Nadam se da to bude u 1.4.

Malo su ispeglali sučelje, sviđa mi se.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

evo malo dojmova o novom patchu.

Jucer sam igrao 2v2 sa dadom u pz kombinaciji, i mogu rec da su imortali konacno korisne jedinice s range boostom demolirajuuu! Obicno dok smo dobili tossa u nekoj kombinaciji za protivnika ako nije iso na immortala ispeglali smo ih a tek ako je zerg iso na roach... ,  range boost se također pokazao jako dobar za ubijanje sieged tankova efikasnije. Izgleda da ce toss opener u robo bit jako popularan. Dado kaze da ga je odusevio overseer s novim cijenama :)

tolko o patchu za sad dok isprobamo ostale aspekte postam :)))

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Sori ak je bilo:

Isplati se pogledati ako ništa zbog Hydre na 2:00. Weeeee.... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 14:23 (baba).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Buduće sezone će biti kratke, svaka će trajati oko 2 mjeseca. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ide tko pogledat turnir u arena centar?

I'm very large!
16 godina
Starcraft 2
Ja idem cak i igrat rofl.
Platina vs Master ^^
U biti idem podrzat frenda a i vidit kak je to igrat na turniru.

Tko od forumasha dolazi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tomo Yoda kaže...
Ja idem cak i igrat rofl.
Platina vs Master ^^
U biti idem podrzat frenda a i vidit kak je to igrat na turniru.

Tko od forumasha dolazi?

ja ne mogu... ma di, sta? idi tamo uzmi kameru i online streaming napravi, nemoj da zakasnis. :D

16 godina
Starcraft 2
Dobra ideja :)
Al tehnicki neizvedivo :(
Jedino bi mogao neku reportazu napravit i/ili komentare replaya, ako bi ljudi suradjivali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Starcraft 2

Kakav turnir ? Jel možete dati neki link ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

ESWC Croatia Qualifier 2011

Slovenski portal www.tournament.si najavljuje organizaciju hrvatskih kvalifikacija za Electronic Sports World Cup (ESWC) , koje će se održati u subotu, 1. Listopada 2011 od 10:00 sati u CineStar Zagreb Arena IMAX.

Predviđenih maksimalno 64 igrača iz cijele Hrvatske borit će se za naslov državnog prvaka u elektroničkom sportu u 1 video igri StarCraft II (1 versus 1, PC). Fifa je otkazana zbog gotovo nikakve zainteresiranosti, tako da ovisno o broju prijavljenih igraca za Starcraft 2 moguce da ce biti i drugi Slot za veliko finale. Trenutna cijena sudjelovanja je 60kn, no ukoliko broj prijava pređe 24, cijena pada na 50kn. Sto se tice ostalih posjetitelja (gledatelja), vrlo vjerovatno ce biti TV/Projektor sa prenosenjem najzanimljivijih matcheva turnira

Mjesto održavanja: CineStar IMAX Arena Zagreb, ispred IMAX dvorane 10

Vrijeme održavanja: Subota, 1. Listopad 2011 u 10:00 sati

Prijave: ESWC Signups , Prijaviti se mozete do 29.09.2011, 23:59. Nakon toga prijave vise nece biti moguce, znaci na sam dan eventa nece se moci prijaviti.

Finale: Pobjednici prvenstva će uz ekskluzivne pristupnice na svjetsko finale – ESWC Grand Finals 2011 osvojiti i materijalne nagrade. A veliko finale održati će se u sklopu Paris Games Week 2011 između 21. i 25. Listopada na Paris Expo-u.

Sve nove informacije pratite ovdje: http://gscup.net/feature/eswc-croatia-qualifier-2011-more-details-updated/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
display problem

Pozdrav svima,

evo pratim ovaj forum vec dosta dugo ali do sada nisam imao priliku nista komentirati ili postati

jer sam jos u bronzi pa uglavnom citam komentare i pokusavam poboljsati igru. Imam jedan mali

problemcic nakon zadnjeg patcha pa bi htio znati da li je mozda netko imao isti takav. Naime, nakon

instalacije zadnjeg patcha prilikom pokretanja igre, na ekranu mi se pojavi uvodna slika koja je skroz

poremecena (kao kad je los signal na televiziji), nakon toga na drugom ekranu (log in) sve je u savrsenom redu da bi

ulaskom u igru na glavnoj konzoli poremecene bile samo slike od avatara i achievementa. Kad udjem

u mapu za igru onda su mi poremecene samo one komande dolje desno (build, attack ...) a skoro sve drugo

se vidi kao i prije. Ovi iz blizzarda su mi rekli da probam repair.exe sto sam vec napravio i opet nista. Probao

sam i graphic setting vratiti na low i opet nista. Koristim XP sa svim SP-ovima, a i driver za karticu kaze da je

zadnji. Eto, ako je netko imao ovakav problem pa ga je rijesio molim da mi javi.

Hvala puno!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2
Blizzard reko...
You are running the game with unsupported drivers. Directly from our sticky thread:

• ATI Graphical Corruption
There is an issue with some ATI cards in which the game graphics can become utterly corrupt replacing the load screen with distortions, various portraits becoming blank, etc.  We believe we know what's causing this issue but in order to fix it on the player end you will need to completely uninstall your current drivers and get the newest drivers:
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: display problem

Ja ću otići pogledat, zanima me kako naša scena diše.

I'm very large!
16 godina
Re: display problem
Nos kaže...

Ja ću otići pogledat, zanima me kako naša scena diše.

ok, vidimo se ;)

16 godina
Starcraft 2

Ljudi imaju li kakve dobre upute za terrana i koje buildove bi trebalo koristiti protiv koje rase i kojih unita?

Pokušajem preći sa zerga na terrana i mogu reći da je terran najkompliciranija rasa za igrati po meni.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ljudi imaju li kakve dobre upute za terrana i koje buildove bi trebalo koristiti protiv koje rase i kojih unita?

Pokušajem preći sa zerga na terrana i mogu reći da je terran najkompliciranija rasa za igrati po meni.

jao internet ti je puni tih stvari... skini par pro replaya i studiraj.

Terran nije najkompliciranija ali je definitivno s najviše mogučnosti i najviše bildova koji su zapravo dobri, zato dominiraju ovu sezonu gsl-a

16 godina
xxxxx kaže...

POšto nisi rekao u kojoj si lizi i koliko igraš, dat ću ti savjet kao što bi rekao svakome tko počinje iz početka...

Predlažem ti da prije svega malo gledaš stream od kojeg terran profića, pa da vidiš kako on igra. 

Možda bi ti još i bolje bilo da pogledaš youtube komentare od HD, day9, Husky i slično,,, 

Na taj način ćeš steći općeniti dojam.

Što se tiče konkretnih Build Ordera, streamova i slično, predlažem ti ovu stranicu: 

Team Liquid 

Nadam se da ti ovo pomaže, gl hf! :)

16 godina
Starcraft 2

Da gledao sam po team liquidu ali jedini problem je sto tu zapravo ima pocetak svakog builda, meni treba bas ono kako nastaviti u sredini i late gameu, pogledao sam hd-ov i huskyev tutorial za terranov standard opener i zapisao build order pa ga prakticiram kada igram, izgleda da je sada najbolje skidati replaye pa iz njih uciti.

Sto se tice lige jos sam u bronzi (najvise zahvaljujuci neimanju vremena da igram, srecom u zadnjih 3-4 dana sam uhvatio prilicnu kolicinu pa sam se popeo na 1 mjesto u diviziji, ali eto nerjetko dobijam protivnike iz silvera i golda koje u vecini slucajeva pobjedim pa mislim da mi je blizu izlazak iz bronze, sto se tice liga jel se ceka nova sezona da uletim u visu ili to se moze dogoditi bilo kada i dali je moguce npr preci iz bronce direktno u gold i slicne stvari tj preskakanje odredjenih liga?)

Znaci svi su savjeti dobrodosli sto se tice terrana (pogotovo sto nakon zerga se mjenja cijela mehanika pa se treba prilagoditi), najvise me muci sta protiv standardnog anti-terran zerga da uradim (zerglinzi, banelinzi i mute/infestori), iako sam uspjeo jednoga dobiti mislim da nece ih bas puno izgubiti protiv mass bc-a :D )

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice